Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

DFTBA ಠ_ಠ
Álom: Nekem eddig 1-2szer sikerült irányítani az álmomat. Egyikben kn isten voltam, csak nem tudtam kimenni a szobámból ezért vége lett, másikban meg suli lépcsõi fölött repkedtem. Aztán egyszercsak kifogyott a low gravity és lezuhantam. Utána próbálkoztam még felugrani, erõlködtem meg minden, de csak 4-5 lépcsõfokot szálltam<#sir>#sir><#buck>#buck>
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
azért, mert amikor ment a tévében vmi nem magyar szöveg, akkor azt édesanyámék mindig mondták, hogy francia, spanyol, angol, stb én meg nem tudtam elképzelni, hogy tesznek különbséget e sok halandzsa nyelv között..
szintén nyelvekkel kapcsolatos:
mindig azon gondolkodtam, hogy mit hallhat abból a külföldi, ha én magyarul beszélek neki. régen azt hittem, hogy ha magyarul beszlek nem magyarnak, akkor az úgy hall engem, mintha mondjuk kínaiul beszélnék.. (szóval nem csak nem érti meg, de a szavak alakjai is megváltoznak) <#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
DFTBA ಠ_ಠ
A másik ilyen furcsa álmom volt, amikor a 10 emeletes tetejérõl egy ággyal ugráltunk le, és amikor leértünk, puha volt a talaj😊
Meg a csajos dolog is megvan, amikor az osztályomban lévõ akármelyik jobb csaj az én nõm volt, én meg a legfaszább gyerek voltam az osztályban. Mondjuk ez majdnem igaz is volt😉 😄
Jah és 14 éves koromig azt hittem hogy a Föld gömbölyû... pedig ovális 😞
^^
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
be lehetne röffenteni ezt a topicot is hogy benne legyen a TOP10be 😄
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
mármint szürcsöltél a boltban, vagy hadonásztál a kezeiddel, szaladgáltál, vagy csak gondoltál erre a lehetõségre?<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h