1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?

Irhattok félrehallásokat is.
  • Zsolcz
    és te nemtucc olyat?
  • Mike
    mert amit beraktam volna az volt akinek nem tetszett
    a karikatúra rajzot meg nem csinálta meg senki
  • Zsolcz
    egyébként ménincs még banner?
  • Zsolcz
    énsem:(
  • gyuri12
    Kiskoromban,amikor a műsorújságot olvastam,akkor ott volt, pl hogy:
    R: James Cameron
    FSz:xy
    xy
    yx
    én itt pedig, azt hittem,hogy a "R" azt jelenti,hogy "rossz" :D
    (ugye az rendezőt jelent)
  • Mike
    Kis(s) Lacit személyesen is ismered?
  • [HUN]FaTaL
    :O :D
  • Kicsikiraly
    :O ez komoly? :O
  • kakaoskalacs
    :DD asdasd
    akkor már tudom mért mosolyogtak meg mindig a boltba mikor helytelnul mondtam :DDD Biztos elgondolkozott a boltos hogy 15-16 éves gyerek és nemtudja helyesen kiejteni ...

hát igen jo pap holtig tanul :DD
  • [HUN]FaTaL
    nézz körül a közértben:D (segítek: sonka)
  • kakaoskalacs
    üdv én pl azt a mai napig nemtudom hogy soMka vagy SoNka :DDD
  • Kicsikiraly
    én még ma se értem
  • Cuchulainn
    Én azt nem értettem, hogy hogyan mentek a kertek alá a ludak! Azt képzeltem, hogy valami alagútba mennek ahol megfagynak. De aztán az ovónéni felvilágosított...
  • Goruck
    :D
  • xy21
    Én meg a Süs fel nap fényes nap...-ot értettem félre:D
    Márpedig a végén hogy ...kertek alatt a Budaik megfagynak XD
    LoL a Vezetéknevem Budai XD
    Sose értettem miért fagyunk meg...:D
  • Kmarha
    elsőre nem mert én is hosszú hosszú éveken át igy tudtam a szöveget :D Aztán mikor belegondoltam hogy mit is énekelnek, jöttem rá hogy ez igy hülyeség :P
  • Zsolcz
    1osztálytársam 1. osztályos koráig asszite a testnevelésre hogy testemelés
  • bujcsik555
    Kiskoromba a dalt igy ismertem:KIskarácsony.......kisült-e már a karácsony:D
    (remélem mindenkinek feltünik a hiba)
  • fery02
    Ismertem Covboy-t, nekem is kedvencem volt, 576 Konzolt meg sohase vettem, ugyanis nincs konzolom, akkor minek is vennék ezel foglalkozó újságot.:) Na, tőlem az az utolsó OFF.
  • Kicsikiraly
    1. számból az a last ninjával még én is játszottam :D (persze, nem akkoriban, akkor még nagyon kicsi voltam, csak utólag)
  • Zsolcz
    :( én 1 ien újságot sem vettem:( én csak Gamestar-t vettem de aztis má több mint 1 éve
  • Molnibalage
    Hehe, a hőskor. Én is vettem egy ideig CoV-ot és 576-ot személyesen. Covboy 97 táján ment át az 576-hoz. 99 januárjában vettem meg az utolsó 576-ot, de már azelőtt sem vettem vagy 1,5 éve.

A levezlezés a Cov-ban tényleg vicces volt, meg az 576-ben a Csevegő.
  • Takimate
    576 !!! Csak COVboy írásai miatt vettem !
    Miután ő eljött, vettem még egy két számot, de nagyon szar lett.
    Tönkre is ment asszem rá egy évre? Vagy valahogy így...
  • Voltan
    Á, CoV odabaszott nem gyengén. De szép idők is voltak azok!
  • Timbo
    van rengeteg commodore világom + pár kivételével összes 576om. :D commodore világ klasszisokkal jobb volt minden mostaninál.. volt amikor már sírás kerülgetett annyit szakadtam az írásokon :)
  • Mike at home
    ugaz a Commodore-ba még nem, csak a Computer Világba
  • Mike at home
    CoV-ba még én is irtam :)
  • Kmarha
    Commodore Világ, majd késöbb Computer Világ. Magyarország talán első nagy számítógép játék újságja, a szerkesztők 90%-a innen ment át az 576-ba. Covboy volt a főszerkesztője, akinek a nevét a késői 576-ból ismerned kéne szerintem. Vagy csak már az 576 console újságot vette át?

még a mai napig bele-bele olvasok egy-kettőbe: http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/CoV/ujcov.html

főleg a levelező rovat kegyetlen jó :) De hát azt hiszem ez már tényleg történelem :D Covboy szövege és Ghetto rajzai miatt néztem fel elöször tisztelegve a sörre :D lol :D talán még a bocimániám fele is innen ered :D
  • fery02
    Ok, akkor bocs :) Én meg innen olvastam meg olvasni. Nagyon kár, hogy megszűnt az újság. Azért (is) szerettem, mert nem volt hozzá sose CD melléklet, és így az egyik legolcsóbb újságnak számított a PC-s újságok közrében Az a CoV amúgy mi?
  • Kmarha
    csomóan tán még emlékeznek? Öcsém, én a Spektrum cimü újságból tanultam meg olvasni :D 576 és pentium még csak távolról sem létezett. És teszem hozzá, én sem vagyok öreg, sok nálam idősebb forumozó is van. :D

Egyébbként is CoV a király!
  • bardocz
    tényleg,kubában a kommunizmus ugyan olyan szar mint ami volt nálunk,meg ruszkiknál,vagy ott valamivel jobb volt az élet?
  • Timbo
    régen 50 es évek :) fidel az öccse meg csegevárá döntötték meg az akkori kormányt ők vótak a lázadóók szal :D akkor hős volt :D
  • fery02
    Régen kezembe (kb 9 éves koromban) került rokonoktól egy csomó, tán még néhányan emlékeznek rá, 576 kbyte nevű újság, és ugye akkoriban még ilyesmi gépek voltak a divatosak, hogy pl: P200, 32Mb RAM, 3Dfx. És én akkoriban szentül meg voltam győződve arról, hogy az a fentebb említett "P200", az azt jelenti, hogy Pentium 2 :D. Így simán találhattunk későbbi újságokban pl olyat, ahová az volt írva, hogy "P1000". Én azt is simán le Pentium 10-eztem, akkoriban még Pentium 4 sem volt, de ezt akkoriban még nem tudtam, bezzeg a velem egykorú szomszédom állította, hogy nelegyek már hüyle, nincsenek még Pentium 10-es gépek, de nem akartam elhinni. Mostanra persze rájöttem mekkora tévhit volt :D
  • Scottt
    Dehülye:D
  • Zsolcz
    énmeg direkt hegyimetált montam:)
  • Zsolcz
    :D te hülye vagy:D
  • Voltan
    LOL. Mondjuk nézőpont kérdése.
  • Kicsikiraly
    bash:

[16:35:00] [windshield] kiskoromban aszittem
    [16:35:00] [windshield] hogy
    [16:35:03] [windshield] a hevimetálra
    [16:35:05] [windshield] hogy hegyimetál
    [16:35:08] [windshield] mer a hegyen jáccák.
  • gyuri12
    Fidel Kásztróra azt hittem,hogy egy kubai nemzeti hős:D
    most mondta el anyukám,hogy ő egy diktátor:O
  • bardocz
    fú de rég láttalak már :D