Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
...

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
nem akarok hülyének látszani...de olvastam könyveket mint pl.: Richard Webster - Asztrálutazás , Dr. Bruce Goldberg - Asztrálutazók kézikönyve , Joe H. Slate - Testelhagyás. Igen... hát érdekes és vicces könyvek ...de poén ilyeneket olvasni :D
azért mondom ezt mert hasonlo dolgok vannak leírva amit itt leírtok... alvás elõtt is fõleg gyerekkorban. ha valaki érdekel elmesélem :D xD
OFF vége
...
Állt a kezem. 2 honapig gipsz 6 honap gyogytorna utána . egy évig nem tuttam aludni,mindig a kezemképejárt a fejembe. Az orvosok azt mondták ilyen cdunyatörést még nem láttak <#sir>#sir>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
mindezt fû nélkül :)))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
respect to the man in the ice cream van
esetleg tudod mi lehet? testen kívûli élmény<#eplus2>#eplus2>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
és biztos volt az is hogy sebezhetetlen vagyok, halhatatlan és nem is vagyok ember.ebben ma már nem vagyok biztos.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Menekülési tervet ugyan már nem készítek, ...
(elsõ vagy utolsó kocsiba szállás)
(nyitott ablakok mellé állás)
...de a mai napig rossz érzésem van mikor a 2-es metró átmegy a duna alatt.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Volt valakinek olyan hogy úgy érezte õ egy kis pont lesz, és minden baromi távol lesz a szobában? Fõleg a plafon ?
Ilyen zuhanásos érzés... Nem is tudom elmondani igazán milyen, csak hogy nagy furcsa és kellemetlen volt, és így 5-10 másodpercig tartott az egész...
a középsõ villamos sínpár !
a rohanás a lépcsõházban !
WC lehúzás menekülés
mindenféle szörny sötétbe képzelése
fekete fehér TV: fekete fehér világ vizionálás
Na akkor gyorsan ami eszembejut:
Alice csodaországban bakelit meselemez! Nagyon féltem tõle !
Kis Mukk rádiójátéktól mégjobban.
Lefekvéskor mindig kaptam egy kanál mézet. 4-5 éves lehettem. Egyszer dédimnél aludtam falun, és õ nagyot-hallott. Legalább 2 órát vergõdtem halálfélelemben, hogy kapjak mézet. Ki se mertem kelni az ágyból. Végül fölkelt és adott !
Másik .. 8 éves körül lehettem. Tetanuszt kellett kapjak. De én az orvosi rendelõbõl hazaszaladtam a francba ! Marha nagy hõsnek éreztem magam, mert még a portás sem tudott elkapni. Aztán otthon a parától elkezdtem belázasodni. Azt hittem meg fogok halni ! És már bõgve kértem anyámat, hogy menjünk vissza. Visszamentünk. A dokik már összepakoltak, de a kedvünkért visszajöttek és belevágták a seggembe a szurit.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
De azért néha így is rettegek. Például, ha megvárom hogy lekapcsoljon a tévé(mert be lehet állítani, hogy mikor kapcsoljon ki), és ha megvárom hogy lekapcsoljon, akkor a tévé képernyöjén a fény miatt olyan mintha egy szellem arc jelenne meg, pedig csak a lámpa az. Mindig félek odanézni, hogy kijön a tévéböl, és a halálba visz, vagy csak simán megszólal.
Húúúú te, annak készült rajzfilmfeldolgozása, attól én hogy féltem mindig - faszán német szinkronnal láttam, de a 3 vadászt benne nagyon szerettem:D
...vágod?
nemelyiken besirtam <#idiota>#idiota>
en amikor kicsi voltam es meg rozsaszin buborekban eltem es kemleltem e kegyetlen vilagot, teljesen be voltam fosva farkasoktol... igen, konkret felelmeim voltak, hogy megtamad egy farkas bp kellos kozepen. komoly, mi?
a felelmem oka: "prokofjev - peter es a farkas" c. lemeze.
off
valaki emlekszik meg a lemezre? sima bakelit, egy lila tokban. es peter all a fa tetejen, lent meg a farkas. raadasul ptrer macskaja is ott van, es olyan felelmetes nagy szemi voltak :c
on
másrészrõl simén nem fosnál a kutyhústól, nem is tudnád, hogy az
tartsatok kutyát, elõször vmi kis termetüt
- a kádból csak akkor mertem kihúzni a dugót, amikor már kiszáltam belõle, hátha kinyúl valami a lefolyóból és hozzámér vagy leránt...
- azt hittem, hogy a patkó a lónak egy testrésze...
<#idiota>#idiota>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez kész...
Mámikám néha fújtatva aludt...halkan kezdte, majd egyre hangosabban, aztán elhallgatott...aztán megint hangosan és így váltogatta :D
nagyon be voltam szarva, azt hittem, hogy valaki ott áll mellettem és néz...nem gondoltam, hogy az öreglány szuszog :DDDDDD
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
http://images.netbag.hu/20070605/13524436106.jpeg
szerk.: nah jó aki akarja nézze meg de inkább nem hagyom bent:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"