Gyermekkorunk tévhitei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bujcsik555
az nem volt ilyen vicces hogy a z orvosok 4 oráig mütötték mire féligmeddig helyesen állt

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

PrasCo
De már álmomban is milyen baromi koncentráció kellett ahhoz, hogy egyátalán megemelkedjek. :C
ScarY MAN
nem egészen, de majdnem:) majd nyisson valaki egy topicot vagy majd en nyitok kesobb :) ... De en is csak annyit tudok leirni amit olvastam...nem vagyok egy professzor :D xD

...

Spaw
egyébként engem is,de én úgy tudtam az asztrálutazás az elõzõ életek megimerése.

mama2
Engem érdekelne.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Spaw
lehet hogy asztrálisan utaztam, de jó. és tök ingyen :)

Olcsy
Ez olyan mint egy kukac XD

bujcsik555
a kép kimaradt:

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ScarY MAN
kicsi OFF

nem akarok hülyének látszani...de olvastam könyveket mint pl.: Richard Webster - Asztrálutazás , Dr. Bruce Goldberg - Asztrálutazók kézikönyve , Joe H. Slate - Testelhagyás. Igen... hát érdekes és vicces könyvek ...de poén ilyeneket olvasni :D
azért mondom ezt mert hasonlo dolgok vannak leírva amit itt leírtok... alvás elõtt is fõleg gyerekkorban. ha valaki érdekel elmesélem :D xD

OFF vége

...

bujcsik555
Korházrol eszembe jutott még valami. Szalokon voltunk a tisza-tónál, és valtak azok az ehhez hasonlo csuszdák.Az egyikröl tulcsusztam a végén és 5 métert repültem. A kezemre estem és az a könyökömnél szétugrott és eltört, a felkarom szilánlkosra tört és a felénél átfordult a csont.Kb igy

Állt a kezem. 2 honapig gipsz 6 honap gyogytorna utána . egy évig nem tuttam aludni,mindig a kezemképejárt a fejembe. Az orvosok azt mondták ilyen cdunyatörést még nem láttak <#sir>

Spaw
repkedni és is szoktam,de csak kb.2 méterre a földtõl.magasabbra nem megy.

Molnibalage
Ilyenekt még most is szoktam álmodni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mike
én álmomban mindig röpködtem, és hatalmasakat tudtam ugrani
mindezt fû nélkül :)))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Kis Mukktól én is féltem

mama2
De lehet hogy nem egyröl beszélünk.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

whiskeyman
igen, ilyen velem is elõfordult

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

mama2
Nekem a korházban volt ilyen érzésem fekszek az ágyon, nézem a plafont, de olyan érzésem van, mintha zuhannék ágyastu és távolodna a plafon. Szar volt nagyon.

cement
nekem még mostanaban is nagy ritkan van de regen sokszor volt, ugy ereztem mintha zuhannek, meg forognek kozbe, es nem birtam ellene tenni semmit, rohadt szar

respect to the man in the ice cream van

Spaw
fogalmam sincs, nem vagyok neurológus.de sztem sok gyereknek van ilyen.nálam este lefekvés után volt,és néha hosszú ideig tartott.olyan mintha vagy nagyon kicsi lennél,vagy a tér lenne körülötted hatalmas.

esetleg tudod mi lehet? testen kívûli élmény<#eplus2>

Loál János
Testen kívüli élmény. <#gonosz1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Takimate
de ez mi ???!!!

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Spaw
eszembe jutott még egy, ovis koromban biztos voltam benne hogy ha lábujhegyen futok akkor gyorsabb vagyok mindenkinél, ezt az ovistársaimnak tudományosan is bebizonyítottam :)

és biztos volt az is hogy sebezhetetlen vagyok, halhatatlan és nem is vagyok ember.ebben ma már nem vagyok biztos.

ranGer2
Volt egyszer egy olyan nagyanyáméknál voltunk nyáron unokatesómmal, na és volt egy nagy rakás fonal, meg ilyen szarok.Na én meg kitaláltam (speciel ez az én ötletem volt) ,hogy mi lenne ha a fonállal mindent összekötnénk mindennel és a legvégén meg a kilincshez és milyen jó lesz mikor benyitnak és minden borul... :D na igy is lett.. csillárhoz, vázához képhez fotelhez, szal mindenhez amihez lehetett.. a végén már meg se lehetett mozdulni mert mindent a fonal boritott. Nem kicsit lettek rosszul az õsök mikor meglátták h mit mûveltünk. Pókhálózásnak hivtam. :D

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Takimate
Ja és a legfontosabbat ne felejtsem !!!!!

Menekülési tervet ugyan már nem készítek, ...
(elsõ vagy utolsó kocsiba szállás)
(nyitott ablakok mellé állás)

...de a mai napig rossz érzésem van mikor a 2-es metró átmegy a duna alatt.

Spaw
fú ilyen nekem is volt.baromira utáltam,fõleg mert nálam sokkal tovább tartott.

Molnibalage
Nekem eszembe jutott egy. Féltem, hogy alváskor elfelejtek levegõt venni. Hamar elmúlt ez a félelem. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Takimate
Meg még 1 eszembejutott !
Volt valakinek olyan hogy úgy érezte õ egy kis pont lesz, és minden baromi távol lesz a szobában? Fõleg a plafon ?
Ilyen zuhanásos érzés... Nem is tudom elmondani igazán milyen, csak hogy nagy furcsa és kellemetlen volt, és így 5-10 másodpercig tartott az egész...

bujcsik555
oltást én direkt vártam mert én voltam az egyetelen aki nembögött utána, mert már akkorra megszoktam a látványát,mert keresztapám cukrosés szurja magát

Takimate
JA és nekem is sok megvolt...

a középsõ villamos sínpár !
a rohanás a lépcsõházban !
WC lehúzás menekülés
mindenféle szörny sötétbe képzelése
fekete fehér TV: fekete fehér világ vizionálás

dogfish
kesz horror a dolog, mi? :cc
Takimate
Végigolvastam végre !! HUH..
Na akkor gyorsan ami eszembejut:

Alice csodaországban bakelit meselemez! Nagyon féltem tõle !
Kis Mukk rádiójátéktól mégjobban.

Lefekvéskor mindig kaptam egy kanál mézet. 4-5 éves lehettem. Egyszer dédimnél aludtam falun, és õ nagyot-hallott. Legalább 2 órát vergõdtem halálfélelemben, hogy kapjak mézet. Ki se mertem kelni az ágyból. Végül fölkelt és adott !

Másik .. 8 éves körül lehettem. Tetanuszt kellett kapjak. De én az orvosi rendelõbõl hazaszaladtam a francba ! Marha nagy hõsnek éreztem magam, mert még a portás sem tudott elkapni. Aztán otthon a parától elkezdtem belázasodni. Azt hittem meg fogok halni ! És már bõgve kértem anyámat, hogy menjünk vissza. Visszamentünk. A dokik már összepakoltak, de a kedvünkért visszajöttek és belevágták a seggembe a szurit.

Timbo
ez a jó ebben a topikban :D vki a gyermekkoráról mesél vki pedig most éli meg azt :D...

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

mama2
Én is úgy vagyok ahogy Mike. Azért is alszok lámpánál, meg tévénél.
De azért néha így is rettegek. Például, ha megvárom hogy lekapcsoljon a tévé(mert be lehet állítani, hogy mikor kapcsoljon ki), és ha megvárom hogy lekapcsoljon, akkor a tévé képernyöjén a fény miatt olyan mintha egy szellem arc jelenne meg, pedig csak a lámpa az. Mindig félek odanézni, hogy kijön a tévéböl, és a halálba visz, vagy csak simán megszólal.

Beast Machine
"prokofjev - peter es a farkas"

Húúúú te, annak készült rajzfilmfeldolgozása, attól én hogy féltem mindig - faszán német szinkronnal láttam, de a 3 vadászt benne nagyon szerettem:D

...vágod?

bujcsik555
<#idiota>

dogfish
lolz, mekkora topic!

nemelyiken besirtam <#idiota>

en amikor kicsi voltam es meg rozsaszin buborekban eltem es kemleltem e kegyetlen vilagot, teljesen be voltam fosva farkasoktol... igen, konkret felelmeim voltak, hogy megtamad egy farkas bp kellos kozepen. komoly, mi?
a felelmem oka: "prokofjev - peter es a farkas" c. lemeze.

off

valaki emlekszik meg a lemezre? sima bakelit, egy lila tokban. es peter all a fa tetejen, lent meg a farkas. raadasul ptrer macskaja is ott van, es olyan felelmetes nagy szemi voltak :c

on
Mike
szerintem meg annyira nem vicces :(
másrészrõl simén nem fosnál a kutyhústól, nem is tudnád, hogy az

Mike
biztos anyukád is fél a kutyáktól
tartsatok kutyát, elõször vmi kis termetüt

- volt egy dokumentumfilm talán izlandról, ahol lávákat meg gejzíreket mutogattak, a narrátor meg épp mondta, hogy ez itt a világ vége, én meg elhittem és anyámnak is mondtam, hogy egy dokumentumfilmben bemutatták a világ végét...
- a kádból csak akkor mertem kihúzni a dugót, amikor már kiszáltam belõle, hátha kinyúl valami a lefolyóból és hozzámér vagy leránt...
- azt hittem, hogy a patkó a lónak egy testrésze...
<#idiota>
V43 1105
Vitzes -.-'

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Én szerintem most is fosnék a kutyáktól, erõs a gyomrom, de szerintem a kutyahús azért meghajtaná az emésztõrendszerem.
V43 1105
Hát nem tudom -.-' kiskoromban fostam kutyáktól, lehet onnan maradt:D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem hiszem, hogy egy kutya képes lenne átjönni 5 ajtón keresztül, amik közûl 2 kulccsal nyílik.
V43 1105
Ti alváskor nem szoktatok parázni mikor sötét van? XD Pl. hogy bejön valami baszott nagy harapós kutya ? :S me én ige' :S azért szoktam jól betakarózni XD 2 pléd, 2 paplan xD legalább nem fázok :P

Molnibalage
"mi a fenéért köszörüli valaki a F*SZÁT...."

Ez kész...

bardocz
fú de utáltam ezért nagyanyáméknál aludni:D úgy horkoltak,hogy amúgy sem tudok elaludni rendes idõben,de ez még egy lapáttal tett rá:D
whiskeyman
hú, még nagyon régen a mamszimmal aludtam...
Mámikám néha fújtatva aludt...halkan kezdte, majd egyre hangosabban, aztán elhallgatott...aztán megint hangosan és így váltogatta :D
nagyon be voltam szarva, azt hittem, hogy valaki ott áll mellettem és néz...nem gondoltam, hogy az öreglány szuszog :DDDDDD

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Shortstop
detto :)

akyyy
viszont a teknõstõl féltem ám:D
http://images.netbag.hu/20070605/13524436106.jpeg

szerk.: nah jó aki akarja nézze meg de inkább nem hagyom bent:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Az ûrgammákban lévõ Drakúfoktól is féltem :D

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"