1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
karajjj #793 neszójjábe, énis haraptam el nem gy poharat... utánna mikor lecsesztek, már nem mertem többet vékony pohárból inni... -
Zsolcz #792 málnazsák! -
Zsolcz #791 még régen, tán 10 éve is vótmá mikor a málhazsák helyett málnaszákot montam -
Zsolcz #790 mért mitirtam? nemtom megnézni mer törölted -
eszembe jutott vmi...mondjuk ez nem tévhit, de olyan 3-4évesen azt mondtam a foszforeszkálnak hogy foszfadeszkál :ASDfsSDs -
ilyet itt ne! -
csoola #786 nah ezt magyarázd meg egy kisgyereknek:P -
Mijafasznak iszol, ha ugrálsz? Há hujevagy???? :D -
Zsolcz #784 nah persze jóduma
-
csoola #783 *szopjál le de bő nyállal* :D ugy h kicsit voltam nyáron mamáméknál vmit ugráltam az ágyon, közben ittam és ugy sikerült h a szélét elharaptam... (de nekem kétszer is volt ilyen, másik alkalommal nem nyeltem le ment a kukába a kezemböl rögtön) -
Zsolcz #782 mer kis buzi pöcsök ráharapnak
-
Nekem se. -
hogy lehet elharapni egy poharat? :O Nekem egyszer nem volt ilyen. -
azért nem kell próbálkozni ! :) -
gyomorsav,és valamit az üveggel is csinálhat,de pl zsilett pengéket nyugodtan lenyelhetsz,azt lebontja gyomorsav,volt a kókuszban is egy csóka,aki tényeg mindenevő volt,vas,üveg,akármi -
Zsolcz #777 hogyhogy? -
ha már lenyelted nem lesz tőle semmi bajod -
csoola #775 engem egyböl vittek korházba:P de nem lett semmi, vmit asszem turkáltak kamerával torkomon keresztül, de nem lett meg a huncut üvegdarab -
Zsolcz #774 nemlessz politika ugyhogy nyiss -
Haggymár nemnyitok, még azt is bezárják mert politizálunk benne 

Egyébként igen, csináltunk sok hülyeséget, majd ha hazajön megkérdezem tőle is hátha eszébe jut még valami:D -
Prank #772 miért nem mondtátok neki, hogy nem kell harapni a poharat ivás közben?
-
egyszer volt öcsémnek baja belőle szerencsére csak kicsit harapott ki a pohárból, és nem vágta meg magát súlyosan. Valahányszor ezt csinálta, tudta, hopgy valami nem stimmel, és nem rágott tovább, inkább gyorsan kiköpte. de nem direkt csinálta, csak túl erősen harapott. -
Zsolcz #770 ésaz nemveszélyes hogya apoharat elharapod? -
hehh, öcsémnek volt kiskorában (asszem 6 éves koráig), hogy mindig elharapta a poharakat. így aztán mindig jó vastag korsóból kapta a szörpöt :DDD
hálistennek már leszokott róla (most 17) -
én is rajzoltam, meg kivágtam újságból képet, hogy milyen az álmom:)
[jajj a régi szépidők, eldörzsöl egy könnycseppet, majd visszatér a jelenbe] -
csoola #767 én amikor még nem tudtam irni lerajzoltam nekik :D -
kiskoromban sokáig (kb 1-2 ált isk) azt hittem jönn a mikulás meg a jézuska, még levelet is írtam nekik, hogy mit szeretnék
-
Zsolcz #765 bazd:D teésa bátyád:D nyissmá erről topikot... -
Pfff. Ez szép :D -
egyszer átgyalogoltam egy már hamuval borított de még parázsló tábortüzön szandálban kicsit odaégett két lábujjam xD -
csoola #762 én egy ilyen széknek a háttámlája alatt tuszkoltam át a fejem, nemtom már h szedtek kiXD de volt h elharaptam az üvegpoharat véletlenül és lenyeltem kis daraot belöle:S azután nem emrtem üvegpohárbol inni sokáig... -
Nemfél, csak még kicsi volt, meggondolatlan, és hülye:D
Jajj meg eszembe jutott még egy ilyen sztori...
bátyámmal fociztam kinn az udvaron, meg a szomszédokkal, és a labdát belerúgtuk egy "pöcegödörbe", odamentük kiszedtük, fociztunk tovább...
Utána amikor bementünk nagymamámékhoz, ők meg mondták, h abbanaz akármiben összeszedtünk valami halálos betegséget, és megfogunk halni, és cask egyvalakin tud segíteni. Báttyámmal elkezdtünk veszekedni, h mékünk maradjon életben:D
Egy fél óra után mama mondta, h cask poénkodott, mi meg sírtunk jobbra-balra:D Felejthetetlen élmény:P -
uhh, azóta gondolom fél a keritésektől, meg a macskáktól :D
nekem egy rokonom kifejelte az ablakot mert ki akart nézni az emeletről és kitört az üveg a feje körül kihajolt és nem merték behúzni a fejét, nehogy megvágja magát és úgy kellett óvatosan szétszedni az ablakot.. :D -
Bazdmeg ,hogy lehet valaki 

-
owned :DD -
xD -
:D -
Nézz meg előtte egy kis BEN 10-t:)
A sötétben félés végülis alap mindenkinél, kb 4 éves kor után kezdődik, amikor már látunk valami félelmeteset, és azon gondolkodunk majd, hogy hogyan kap el:)
Nemtudom írtam-e már, szerintem nem:
Bátyám kisebb korában (6 év körül) látta, hogy a kerítésen az egyik lyukban átmászik a macska, azt hitte, hogy ő is átfére, de a nyakánál beszorult:)Úgy kellett kivágni
!:D
-
én félek a sötétben :( -
nem