Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Football Manager
2. PlayStation3
3. Test Drive Unlimited
4. XBOX360
5. Modellautók
6. Silkroad Online
7. Chelsea Fan Club
8. Prison Break (FOX)
9. Lost (ABC)
10. Gyermekkorunk tévhitei----->még a 10-edik-_-
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Sötétben sokat képzelõdtem.Nem mertem kimenni WC-re este.Ha megkimentem az ajtót nyitvahagytam és mindíg pisilés közben néztem ki hátra hogy nem e áll vagy jön valaki<#buck>#buck>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A gumiembört,vagy a zalient rakd már rá,azok olyan jóak:)
Mikor este aluttam még kb 4-5 éves koromban akko 1cer felébrettem éssötét volt de az utcai lámpa bevilágított és ugye a takaró ahol bevolt mélyedve azokra a mélyedésekre asszitem ho pókok mivel ott árnyékba vannak mivel a hepe-hupák miatt árnyékolva vannak a mélyedések!
és énmeg nem naon mertem mozogni
régen azthittem a fülbemászó bogár belemászik a füledba és emiatt akkoriban este nem mertem elaludni anélkül h be ne fogjam a fülem, vagy ne tömjem be zsepivel...<#wilting>#wilting>...nagyon rossz volt
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign