1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?

Irhattok félrehallásokat is.
  • karajjj
    neszójjábe, énis haraptam el nem gy poharat... utánna mikor lecsesztek, már nem mertem többet vékony pohárból inni...
  • Zsolcz
    málnazsák!
  • Zsolcz
    még régen, tán 10 éve is vótmá mikor a málhazsák helyett málnaszákot montam
  • Zsolcz
    mért mitirtam? nemtom megnézni mer törölted
  • szucsy89
    eszembe jutott vmi...mondjuk ez nem tévhit, de olyan 3-4évesen azt mondtam a foszforeszkálnak hogy foszfadeszkál :ASDfsSDs
  • Mike
    ilyet itt ne!
  • csoola
    nah ezt magyarázd meg egy kisgyereknek:P
  • Voltan
    Mijafasznak iszol, ha ugrálsz? Há hujevagy???? :D
  • Zsolcz
    nah persze jóduma
  • csoola
    *szopjál le de bő nyállal* :D ugy h kicsit voltam nyáron mamáméknál vmit ugráltam az ágyon, közben ittam és ugy sikerült h a szélét elharaptam... (de nekem kétszer is volt ilyen, másik alkalommal nem nyeltem le ment a kukába a kezemböl rögtön)
  • Zsolcz
    mer kis buzi pöcsök ráharapnak
  • Scottt
    Nekem se.
  • Atti12
    hogy lehet elharapni egy poharat? :O Nekem egyszer nem volt ilyen.
  • Goruck
    azért nem kell próbálkozni ! :)
  • bardocz
    gyomorsav,és valamit az üveggel is csinálhat,de pl zsilett pengéket nyugodtan lenyelhetsz,azt lebontja gyomorsav,volt a kókuszban is egy csóka,aki tényeg mindenevő volt,vas,üveg,akármi
  • Zsolcz
    hogyhogy?
  • bardocz
    ha már lenyelted nem lesz tőle semmi bajod
  • csoola
    engem egyböl vittek korházba:P de nem lett semmi, vmit asszem turkáltak kamerával torkomon keresztül, de nem lett meg a huncut üvegdarab
  • Zsolcz
    nemlessz politika ugyhogy nyiss
  • csgery
    Haggymár nemnyitok, még azt is bezárják mert politizálunk benne
    Egyébként igen, csináltunk sok hülyeséget, majd ha hazajön megkérdezem tőle is hátha eszébe jut még valami:D
  • Prank
    miért nem mondtátok neki, hogy nem kell harapni a poharat ivás közben?
  • Beast Machine
    egyszer volt öcsémnek baja belőle szerencsére csak kicsit harapott ki a pohárból, és nem vágta meg magát súlyosan. Valahányszor ezt csinálta, tudta, hopgy valami nem stimmel, és nem rágott tovább, inkább gyorsan kiköpte. de nem direkt csinálta, csak túl erősen harapott.
  • Zsolcz
    ésaz nemveszélyes hogya apoharat elharapod?
  • Beast Machine
    hehh, öcsémnek volt kiskorában (asszem 6 éves koráig), hogy mindig elharapta a poharakat. így aztán mindig jó vastag korsóból kapta a szörpöt :DDD

hálistennek már leszokott róla (most 17)
  • immovable
    én is rajzoltam, meg kivágtam újságból képet, hogy milyen az álmom:)

[jajj a régi szépidők, eldörzsöl egy könnycseppet, majd visszatér a jelenbe]
  • csoola
    én amikor még nem tudtam irni lerajzoltam nekik :D
  • immovable
    kiskoromban sokáig (kb 1-2 ált isk) azt hittem jönn a mikulás meg a jézuska, még levelet is írtam nekik, hogy mit szeretnék
  • Zsolcz
    bazd:D teésa bátyád:D nyissmá erről topikot...
  • Voltan
    Pfff. Ez szép :D
  • Police88
    egyszer átgyalogoltam egy már hamuval borított de még parázsló tábortüzön szandálban kicsit odaégett két lábujjam xD
  • csoola
    én egy ilyen széknek a háttámlája alatt tuszkoltam át a fejem, nemtom már h szedtek kiXD de volt h elharaptam az üvegpoharat véletlenül és lenyeltem kis daraot belöle:S azután nem emrtem üvegpohárbol inni sokáig...
  • csgery
    Nemfél, csak még kicsi volt, meggondolatlan, és hülye:D

Jajj meg eszembe jutott még egy ilyen sztori...
    bátyámmal fociztam kinn az udvaron, meg a szomszédokkal, és a labdát belerúgtuk egy "pöcegödörbe", odamentük kiszedtük, fociztunk tovább...
    Utána amikor bementünk nagymamámékhoz, ők meg mondták, h abbanaz akármiben összeszedtünk valami halálos betegséget, és megfogunk halni, és cask egyvalakin tud segíteni. Báttyámmal elkezdtünk veszekedni, h mékünk maradjon életben:D
    Egy fél óra után mama mondta, h cask poénkodott, mi meg sírtunk jobbra-balra:D Felejthetetlen élmény:P
  • Goruck
    uhh, azóta gondolom fél a keritésektől, meg a macskáktól :D

nekem egy rokonom kifejelte az ablakot mert ki akart nézni az emeletről és kitört az üveg a feje körül kihajolt és nem merték behúzni a fejét, nehogy megvágja magát és úgy kellett óvatosan szétszedni az ablakot.. :D
  • Scottt
    Bazdmeg ,hogy lehet valaki
  • kakaoskalacs
    owned :DD
  • V43 1105
    xD
  • BenTen
    :D
  • csgery
    Nézz meg előtte egy kis BEN 10-t:)
    A sötétben félés végülis alap mindenkinél, kb 4 éves kor után kezdődik, amikor már látunk valami félelmeteset, és azon gondolkodunk majd, hogy hogyan kap el:)

Nemtudom írtam-e már, szerintem nem:
    Bátyám kisebb korában (6 év körül) látta, hogy a kerítésen az egyik lyukban átmászik a macska, azt hitte, hogy ő is átfére, de a nyakánál beszorult:)Úgy kellett kivágni!:D
  • BenTen
    én félek a sötétben :(
  • Mike
    nem