Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Aki átbasz, az basszon b-t is!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mindig néztük, mert nekünk tetszett. Ugye a játékba akkor telefonon lehetett bekerülni, és két telefonszám volt megadva, 1 budapesti , meg egy vidéki szám. Én meg fel voltam kiskoromba háborodva, hogy mi ez a szeétség, hogy csak budapestiek, meg vidéiek hivhatják, akik meg máshol laknak, meg nem ( mert azt hittem a vidék, az is valami nagyobb város:D)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Tökéletesítettem azt a képességemet, hogy meg tudom mondani jön e a troli. (mozog a vezeték!)
Persze az mindig mozgott ! :)
Másik!
A 2-es metrón ültem, és mikor az beérkezett a megállóba mindig villant egyet a világítás !
MEGGYÕZÕDÉSEM volt hogy mindig csak azok a lámpák villannak, amelyikeket nézem. :)))
Persze késõbb rájöttem hogy a harmadik sín (amiben az áram megy) átvált a másik oldalra és van egy kis szünet, és azért megy el egy villanásra az áram :)
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Gyerekkoromban történt, amikor még hétfõn nem volt adás, csak ha ünnepnap volt. Nem voltam tudatában az ünnepnek és unokatesóméknál döbbenten láttam, hogy náluk hétfõn is van adás. Azt gondoltam, nekik milyen jó tévéjük van. Irigyeltem õket érte.
Más
Ezt mondjuk én nem hittem el, de van egy unokatesóm, aki gyerekkorában félt elmenni a "kinti" WC-re, mert valami belemászik a fenekébe.
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
+fav
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ja meg azt is elhitették velem hogy egy csontváz van a padláson és ha felmegyek elkap (6-7 évesen) egy ideig féltem felmenni a padlásokra
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
surranó kis árnyak
jön Vukk hip,hop<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>