1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?

Irhattok félrehallásokat is.
  • fery02
    Nem is azt írtam, hogy mindenki :)
  • Zsolcz
    én nem..
  • fery02
    Sokan hittük még ugyanezt :)
    Elég, ha visszaolvasol, volt már téma.
  • milcsa93
    Én azt hittem ovis koromban :D hogy a Zimmer Frei egy bácsi és sok háza van pfff
  • dogfish
    :DDDDDD
  • Zsolcz
    :O
  • Fantomlovag
    Ugye van a régi klasszikus mese a gyerek születés és a gólya kapcsolatáról. Nekem tök jól beadták, mert a helyikkorház szülészeti osztájának kéményén gólyafészek volt.
    Pár év múlva feltünt hogy télen nincs gólya, de gyerekek mégis születnek... Akkor sokk ez, egy 4 éves kölyöknek :D
  • Mike at home
    1000%
  • akyyy
    nekem a savanyuságra, amibe ilyen kisebb hagymakarikák voltak, és egyes részeire azt mondták, hogy banán:D
  • Zsolcz
    nám mer a nyuszi maximum tojást okádni tud
  • Prank
    hazugság
  • Zsolcz
    :D:D::D:D nem tűnt fel hogy a nyuszi igazából nem tojik tojást?:D
  • Zsolcz
    elég valószínű
  • kakaoskalacs
    meglehet :D
  • Takimate
    persze 1-2 pötty mindig maradt és azt mondták hát azért nem lettem elefánt.
    Lehet h tényleg az lettem volna?
  • Takimate
    megkérdeztem mik azok a kis piros darabkák/pöttyök a levesben.
    azt mondták kis elefántok. Ha mind megeszem én is egy nagy elefánt leszek.
    Persze befaltam, hogy mondhassam rohattul nem lettem elefánt.
    De legalább megettem a levest !

Lányomon a napokban próbáltam ki. Nem túl jó evő, pláne a levest... De működött :)
  • Mike at home
    én kiskoromban visszaadtam a játéknyuszinak a húsvéti ajándékomat, hogy az a nyuszié :D
  • Zsolcz
    Mik kinem derülnek:D
  • Goruck
    amikor valamit felvettünk videókazettára és közbe néztük, akkor mindenkit mindíg lepisszegetem, mert meg voltam győződve arról hogy akkor az behallatszik és benne lesz a kazettában és ha visszanézzük, lehet majd hallani
  • Reyes
    Mi haverral meggyújottunk minden eloltódott gyertyát, meg bevontuk a kezünket viasszal:D
  • karajjj
    nekem a halottaknapjából csak annyi van meg, hogy mindig kiégettem a dzsekimet
  • akyyy
    kicsit morbid, de volt olyan időszakom kiciskoromba, hogy mikr mentünk temetőbe halottaknapján, és ugye gyertyákat teszünk ki. nah én azt hittem hogy akkor látnak azok akik el vannak temetve. valamint mikorkijárnak az emberel meglocsolni a virágokat, azt hittem akkor isznak...pfff..
  • Willi Betz
    Én kispöcs koromban azt hittem,hogy a "tollasbál" valami karnevál szerűség és oda megyünk minden este. Aztán kiderült,hogy csak az ágy.
  • bardocz
    és végülis nem sokat tévedtél:D
  • norbre
    én ovodásként azt hittem hogy úgy lesz felesége az embernek hogy kinéz valakit az utcán, odamegy hozzá és megkérdezi hogy akar e a felesége lenni :)
  • karajjj
    "óvodásként azt hittem, hogy minél nagyobb leszek, annál jobb lesz az élet. hát tévedtem..."

ez a büdös nagy igazság
  • saddi
    még most sem tökéletes, ahogy mondod, mivel szerintem te az aulára gondoltál

biztos ismerik páran a gyerek wc ülőkét(vagy hogy hívják), ami igazából a sima ülőkére helyezhető, és szűkíti a lyukat, hogy a kölök ne pottyanjon bele. szüleim éppen szoktatták nővéremet wc-re, és hát ezt is használta. első alkalom után dolga végeztével boldogan rohant ki, hogy már nem kell neki, anélkül is megy. másnap még boldogabban rohant ki a nagy dolog után, és közölte, a másik ülőkére sincs szükség már, anélkül is megy simán

a karalábéról azt hittem, hogy karabéla.
    szüleim kajázásnál különféle savanyúságokat adtak, és mindig megkérdezték, hogy: "csíp ez?". így jó pár évig nálam a "csipesz" egyenlő volt a savanyúsággal
    még a 90-es évek elején, amikor ez az ufos korszak beindult, különböző újságok és magazinok jelentek meg, és mindenki földönkívüli lázban égett. a házunkban fa lépcsők vannak, és ezek ha teljesen csend van, elkezdenek recsegni, meg néha nyikorogni, oylasmi hangot adnak, mintha valaki mászkálna rajta. mi meg jó ideig attól rettegtünk, hogy egy idegen lakik a padlásunkon.
    óvodásként azt hittem, hogy minél nagyobb leszek, annál jobb lesz az élet. hát tévedtem...
  • Prank
    bogácsa nálam is volt...
  • akyyy
    meg pogácsát bogácsának:D
  • akyyy
    régen általánosba sokáig az alulát aurának mondtam:D
  • fery02
    besz@rok :D
  • tazis
    Én régen abban hittem, hogy a kutyák azért esznek csontot, mert nekik nincs és igy rakják be magukba. lol
  • norbre
    én kisgyerekként egy ideig abban a hitben éltem hogy akik a filmekben leesnek házakról meg valamilyen oknál fogva meghalnak azok halálraitéltek és tényleg meghalnak :)
  • Zsolcz
    :D miután nem levette a sisakot akkormeg már szinte teljesen biztos lettél abban hogy nő:O
  • fernando torres
    :DSad
  • akyyy
    nem tartom észben mit irtma már be és mit nem. de irtad volna azt hogy VÓTMÁ:D
  • szucsy89
  • Reyes
    Nekem meg erről jutott az eszembe, hogy kis koromban azt hittem, hogy Ayrton Senna nő... Olyan nőiesnek tűnt a neve akkor:) Meg is lepődtem, amikor először megláttam sisak nélkül:)
  • cucmalajmc
    forma 1-ről jutott eszembe, hogy régen azthittem hogy RÁD Schumacher nem pedi RALF. (óvodás korban volt ez)
  • Zsolcz
    LOL de eztmá télleg irtad, bár igaz hogy ez megunhatatlan