Gyermekkorunk tévhitei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Takarója körül<#idiota><#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

iken, ha valamit eccer félreolvasol akko azt a szót abban a szövegben mindig úgy olvasod... míg nem szól valaki <#idiota>

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Olcsy
ikszdé lol <#idiota>

Fantos
TÉK!

Scottt
Régebben kezembe kerültek,apám haditechnikai lapjai.Hát akkor még elég nehezen olvastam és mindent "magyarosítottam" így lett a Sea Skua rakétából Sea Suka,Antonov-Anotov,Mrija-Mirja.De még most is van ilyen ,hogy rosszul olvasok el valamit,és azt rögzül bennem(fõleg idegen szavak)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

én asszitem hogy abban ott vannak ülések

bardocz
én sem értettem,ezrt úgy képzeltem el,hogy belül meg van úgy csinálva,hogy elférjenek:)
Mike at home
azt én is

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Én régen asszitem hogy a Zeppelinekeben az utasok abban a nagy Hidrogénnel teli lufiban utaznak

Cuchulainn
Lol :D

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

akyyy
nemrég jutott eszembe, hogy régen volt a kapcsoltam cimü játék (nem a tv2-es, hanem a nagyon régi, magyar egyesen ment, vitrayval)

Mindig néztük, mert nekünk tetszett. Ugye a játékba akkor telefonon lehetett bekerülni, és két telefonszám volt megadva, 1 budapesti , meg egy vidéki szám. Én meg fel voltam kiskoromba háborodva, hogy mi ez a szeétség, hogy csak budapestiek, meg vidéiek hivhatják, akik meg máshol laknak, meg nem ( mert azt hittem a vidék, az is valami nagyobb város:D)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Olcsy
Jujj...LOOOOOOOOÁÁÁÁÁÁÁL XD Ez jó volt.<#taps>

Énmeg a lentrõl hallacódó hangoktó féltem néha egész félelmetes volt

Fantos
de az éjjeli lámpa nem azért van ogy NE féljé? ez olyan ironikus

LasDen
én régen az éjjeli lámpámtól....az égõ elõtt volt egy ilyen domborodott cucc amin mindenféle alakzatok voltak és volt rajta egy boszorkány is ha jól emlékszem és este mindig féltem attól a cucctól... :D volt is egy rémálmom, hogy egy boszorkány árnyéka kering a falon :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

haggyad már, én egy fekete lámpától féltem...
Vogel
Nem tudom, féltem tölük talán. Még a bejárati ajtó fölötti elektromos kapcsolóktól is parázam. Ezt magyarázza meg vki!

de mér?

Vogel
Kopogtak/csöngettek ajtón, és futottam az ágy alá, mint Pavlov kutyája. Ha rokon volt még sírtam is amíg el nem mentek. Senki nem tudott kirángatni. Nem emléxem hogy gyógyultam ki :D

énis:(

kakaoskalacs
hahaha :D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

mama2
LOL.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Kicsikiraly
én még most is azt hittem :S kösz a felvilágosítást :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Sokáig azt hittem, hogy az öleb az vadászkutya, nem pedig ölbe való kisteremtû kutyus:S

Takimate
A 74 es troli épp a házunk elõtt állt meg.
Tökéletesítettem azt a képességemet, hogy meg tudom mondani jön e a troli. (mozog a vezeték!)
Persze az mindig mozgott ! :)

Másik!
A 2-es metrón ültem, és mikor az beérkezett a megállóba mindig villant egyet a világítás !
MEGGYÕZÕDÉSEM volt hogy mindig csak azok a lámpák villannak, amelyikeket nézem. :)))
Persze késõbb rájöttem hogy a harmadik sín (amiben az áram megy) átvált a másik oldalra és van egy kis szünet, és azért megy el egy villanásra az áram :)

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

szjuca
Sziasztok!
Gyerekkoromban történt, amikor még hétfõn nem volt adás, csak ha ünnepnap volt. Nem voltam tudatában az ünnepnek és unokatesóméknál döbbenten láttam, hogy náluk hétfõn is van adás. Azt gondoltam, nekik milyen jó tévéjük van. Irigyeltem õket érte.

Más
Ezt mondjuk én nem hittem el, de van egy unokatesóm, aki gyerekkorában félt elmenni a "kinti" WC-re, mert valami belemászik a fenekébe.

ati666
Mondjuk, de ahhoz irkálni is kéne

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

ezzel a topikkal:O

ati666
valamivel újra fel kell lenditeni a fórumot! <#nyes><#nyes><#nyes>

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

Jah :D:D
+fav

:D mik vannak itt:D

kakaoskalacs
otolso 25 Hsz best :DD

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

ati666
hûdeszépen fejeztem ki magam <#circling> ja és ezt a dolgot kb 12 éves koromig szentül hittem.
Ja meg azt is elhitették velem hogy egy csontváz van a padláson és ha felmegyek elkap (6-7 évesen) egy ideig féltem felmenni a padlásokra

ati666
Unokatesóm elhitette velem, ha egy kazetta szalagra veszünk fel zenét akkor és ha én közben megszólalok akkor az rajta lesz a szalagon

ati666
#866 <#taps>

Olcsy
Az happy birthday to you...<#wilting><#banplz> Bár végülis teljesen mind1.<#vigyor5>

mama2
Jujj bazdmeg. Meglehetet volna csinálni a Vukk filmet, amiben õk szerepelnek<#idiota>

ati666
ja me mikor hányinger: hipp hopp jön vukkkk boááá

ati666
Ja és az õ apját meg Karaknak hívták <#idiota>

mama2
Jah télleg bocsi<#lookaround>

Kicsikiraly
fürge, nem szürke :D ez is vmi tévhit :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

mama2
Jah, meg a szülinapján nem a Happy Birth day dou you-t kell elénekelni neki hanem : Szürke Róka lábak,
surranó kis árnyak
jön Vukk hip,hop<#idiota><#idiota><#vigyor5>

mama2
Nem Vukknak kellett volna: Mr. Weasley<#idiota><#ravasz1>

ati666
Apámnak volt egy haverja és mindig úgy hívták a háta mögött hogy Vukk, én meg eccer egy jó nagyot köszöntem neki, hogy csókolom vukk bácsi <#vigyor2> (aztán apukám elmagyarázta h csak azért hívják ugy mert tökre voros a haja) és ez kb 12 eves koromban Ja és az emberke nem értette h miert hívom õt így

bardocz
nem tudom,engem még csak 220 ütött meg,de az picit más:) amúgy tényleg nagyon hirtelen jön,de viszonylag hamar elmúlik,5-10 sec
Olcsy
Jah, amikor kicsi voltam, azt hittem, h elírták...<#fejvakaras><#idiota>

jah, hát a Gyros is lehet gyors-nak olvasni:D

<#idiota> 1ccer elolvastam ésutána mindig igy olvastam mer nem olvastam vissza rendesen<#banplz>

Olcsy
*röhögéstõl