1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?

Irhattok félrehallásokat is.
  • Prank
    mégegyszer átélte
  • Kicsikiraly
    lol, ezt már beírtad egyszer :D
  • akyyy
    jah meg szintén eger, sokat járunk kiskoromba oda strandra. beáltunk parkolóba, ahol iyeln tizemeletesek voltak, felnéztem, és láttam valami piros valamit. megkérdeztem miaz, azt mondátk a mikulás:D és vagy 2 évig ugy éltem hogy a mikulás egerbe lakik:D filmekbe meg monjdáák, hogy északisark, én meg nem tudtam honnan veszik ezt a baromságot, mikor egerben lakik
  • akyyy
    itt meg a közelbe van egy kisebb irodaház, és nyilt ott egy netkávéző szerüség, igazábol számtechbolt, csak néhány géppel és lehetett netezni.

hehe, régen a városba hogy kerestük midnig az ilyne helyeket, hogy hol olcsó, hol lehet lemezt iratni:D

na a lényeg, hogy mondták nekem hogy ott van, elmentem de nem leltem, mert csak egy bazinagy ÉTTEREM feliratot találtam... csak nem láttam az elején az N betűt:(
  • akyyy
    höhö elől jut eszembe, hogy régebben sokat jártunk egerbe meg mezőkövesdre. és az ut meleet ki volt téve, egy tábla, hogy balaton ->

kicsit furcsáltam hogy ilyen közel va hozzánk a balaton borsodmegyébe, meg hevesmegyébe, de totál azt hittem hogy arra kell menni a balatonhoz, és a térkép hazudik:D

de aztán kiderult, hogy az csak valami falu
  • Zsolcz
    ja
  • fery02
  • Zsolcz
    énmeg nemtom mirőlvanszó
  • xy21
    Én még ma is aszthiszem
  • Scottt
    Hát 8évesen ht lapokat olvasgatni alapból nagy dolog.Én elnézem magamnak, hogy nemtudtam kiolvasni nem magyar szavakat..
  • Reyes
    Detto:)
  • Zsolcz
    Aszthittem hogy az autónak 2 kereke van mer ugye összevannak kötve:) legalábbis a meccsbox-okon úgyvolt
  • mate317
    Azt hittem hogy a fekete-fehér felvételek miatt, hogy régen minden fekete-fehér volt:D
  • Fantos
    ma végre én is megtudtam hol van a kerted alatt
  • Meauw
    Sziasztok!gyerekkoromba nem értettem, hogy lehet az, hogy akármere megyünk minden éttermet egyszerre restaurálják? (restaurante) :D Meg megkérdeztem az anyukámat, hogy a büfében szabad büfizni?
  • Sempronius
    Gyerekkoromban azt hittem ,h a Balaton egy nagy wc,így sokszor jártam oda.... Sajna ma már tudom, h ez nem így van, de azt is látom ,h nincs is olyan messze a valóságtól gyermekkorom tévhite..........
  • bardocz
    addig enném amíg ki nem fosom:DD:DD
  • Olcsy
    LoLz, milyen komoly lenne egy olyan hűtő, amiben terem a túrórudi..XD
  • xy21
    Mikor nagyapámat kérdeztem hova megy mindig azt mondta hogy "Tönkre"
    Én meg asszitem az egy város vagy vmi hely^^
  • bardocz
    én régen mindig benéztem hűtőbe,hogy hátha termett bennem túzórudi,de sajna nem:( igaz,fél óránként nézegettem,de ez még ma is megvan:D
  • gyuri12
  • Prank
    kiskoromban meg akartam ölni azokat, akik a szólás-mondásokkal gagyi mondatokat alkotnak
  • gyuri12
    kiskoromban azt hittem,hogy az autókat az a gáz löki,ami kijön a kipufogójukon...
  • Zsolcz
    Aki másnak vermetás
  • Olcsy
    Lolz. // Aki másnak vermet ás, az jól teszi. Aki másnak vermet ás, az csicska. XD
  • Kicsikiraly
    Aki másnak vermet ás, míg el nem törik
  • Reyes
    Aki másnak vermet ás, aranyat lel!^^
  • karajjj
    aki másnak vermet ás, sírásó vagy földmunkás...
  • gyuri12
    aki másnak vermet ás,maga ássa a kertet!!444
  • rtfmZoli
    Én kiskoromban azt hittem, hogy az "Aki másnak vermet ás, maga esik bele" szólásnál a vermet ás-at egybe írják, és jelentése: rosszat akar.
    Csak később tudatosult a valóság :)
  • bardocz
    osztálytársaimék elhatározták,hogy beszereznek egy papucsállatkát,proteinekkel etetik majd,és megmő kétméteresre:D én mondtam nekik,ogy majd az amőbám lazán megeszi:D
  • Olcsy
    Én meg kiskoromban azt hittem, h a papucsállatkák a papucsokban laknak, dínók, meg ilyesmik és leeszik a lábkörmömet, ha felveszem a papucsot...
  • gyuri12
    ugyanezt mondtam én elsőben(volt egy diszleksziás osztálytársam)
  • The Garrett
    nem lehet, biztos :P
  • Kicsikiraly
    lehet ám hogy keverem a diszleksziát vmivel :D
  • Mike
    már ne haragudj, de kurvanagy baromságot mondtál most
  • karajjj
    szerintem nem igazán... de ezt ne itt beszéljük meg
  • Kicsikiraly
    diszlekszia = lustaság szvsz. ha vki nem tanul meg olvasni, nem lehet azt betegségre fogni :S
  • Mike
    nálam a Mirnixdirmixből Mirdimmix
    centurioból, centenurió

Asterix, Alfa
  • Voltan
    Eztet diszleksziának hívják :P