1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
Prank #953 mégegyszer átélte -
#952 lol, ezt már beírtad egyszer :D -
#951 jah meg szintén eger, sokat járunk kiskoromba oda strandra. beáltunk parkolóba, ahol iyeln tizemeletesek voltak, felnéztem, és láttam valami piros valamit. megkérdeztem miaz, azt mondátk a mikulás:D és vagy 2 évig ugy éltem hogy a mikulás egerbe lakik:D filmekbe meg monjdáák, hogy északisark, én meg nem tudtam honnan veszik ezt a baromságot, mikor egerben lakik -
#950 itt meg a közelbe van egy kisebb irodaház, és nyilt ott egy netkávéző szerüség, igazábol számtechbolt, csak néhány géppel és lehetett netezni.
hehe, régen a városba hogy kerestük midnig az ilyne helyeket, hogy hol olcsó, hol lehet lemezt iratni:D
na a lényeg, hogy mondták nekem hogy ott van, elmentem de nem leltem, mert csak egy bazinagy ÉTTEREM feliratot találtam... csak nem láttam az elején az N betűt:( -
#949 höhö elől jut eszembe, hogy régebben sokat jártunk egerbe meg mezőkövesdre. és az ut meleet ki volt téve, egy tábla, hogy balaton ->
kicsit furcsáltam hogy ilyen közel va hozzánk a balaton borsodmegyébe, meg hevesmegyébe, de totál azt hittem hogy arra kell menni a balatonhoz, és a térkép hazudik:D
de aztán kiderult, hogy az csak valami falu -
Zsolcz #948 ja -
#947 #941 -
Zsolcz #946 énmeg nemtom mirőlvanszó -
#945 Én még ma is aszthiszem -
#944 Hát 8évesen ht lapokat olvasgatni alapból nagy dolog.Én elnézem magamnak, hogy nemtudtam kiolvasni nem magyar szavakat.. -
Reyes #943 Detto:) -
Zsolcz #942 Aszthittem hogy az autónak 2 kereke van mer ugye összevannak kötve:) legalábbis a meccsbox-okon úgyvolt -
mate317 #941 Azt hittem hogy a fekete-fehér felvételek miatt, hogy régen minden fekete-fehér volt:D -
#940 ma végre én is megtudtam hol van a kerted alatt -
Meauw #939 Sziasztok!gyerekkoromba nem értettem, hogy lehet az, hogy akármere megyünk minden éttermet egyszerre restaurálják? (restaurante) :D Meg megkérdeztem az anyukámat, hogy a büfében szabad büfizni? -
Sempronius #938 Gyerekkoromban azt hittem ,h a Balaton egy nagy wc,így sokszor jártam oda.... Sajna ma már tudom, h ez nem így van, de azt is látom ,h nincs is olyan messze a valóságtól gyermekkorom tévhite.......... -
#937 addig enném amíg ki nem fosom:DD:DD -
#936 LoLz, milyen komoly lenne egy olyan hűtő, amiben terem a túrórudi..XD -
#935 Mikor nagyapámat kérdeztem hova megy mindig azt mondta hogy "Tönkre"
Én meg asszitem az egy város vagy vmi hely^^ -
#934 én régen mindig benéztem hűtőbe,hogy hátha termett bennem túzórudi,de sajna nem:( igaz,fél óránként nézegettem,de ez még ma is megvan:D -
gyuri12 #933 -
Prank #932 kiskoromban meg akartam ölni azokat, akik a szólás-mondásokkal gagyi mondatokat alkotnak -
gyuri12 #931 kiskoromban azt hittem,hogy az autókat az a gáz löki,ami kijön a kipufogójukon... -
Zsolcz #930 Aki másnak vermetás -
#929 Lolz. // Aki másnak vermet ás, az jól teszi. Aki másnak vermet ás, az csicska. XD -
#928 Aki másnak vermet ás, míg el nem törik -
Reyes #927 Aki másnak vermet ás, aranyat lel!^^ -
karajjj #926 aki másnak vermet ás, sírásó vagy földmunkás... -
gyuri12 #925 aki másnak vermet ás,maga ássa a kertet!!444 -
#924 Én kiskoromban azt hittem, hogy az "Aki másnak vermet ás, maga esik bele" szólásnál a vermet ás-at egybe írják, és jelentése: rosszat akar.
Csak később tudatosult a valóság :) -
#923 osztálytársaimék elhatározták,hogy beszereznek egy papucsállatkát,proteinekkel etetik majd,és megmő kétméteresre:D én mondtam nekik,ogy majd az amőbám lazán megeszi:D -
#922 Én meg kiskoromban azt hittem, h a papucsállatkák a papucsokban laknak, dínók, meg ilyesmik és leeszik a lábkörmömet, ha felveszem a papucsot... -
gyuri12 #921 ugyanezt mondtam én elsőben(volt egy diszleksziás osztálytársam) -
#920 nem lehet, biztos :P -
#919 lehet ám hogy keverem a diszleksziát vmivel :D -
#918 már ne haragudj, de kurvanagy baromságot mondtál most -
karajjj #917 szerintem nem igazán... de ezt ne itt beszéljük meg -
#916 diszlekszia = lustaság szvsz. ha vki nem tanul meg olvasni, nem lehet azt betegségre fogni :S -
#915 nálam a Mirnixdirmixből Mirdimmix
centurioból, centenurió
Asterix, Alfa -
#914 Eztet diszleksziának hívják :P