Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Aki átbasz, az basszon b-t is!
úgye az helyesen: társaság
ehhez képest simám mondom/írom: társoság
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
#832: Velem régebben sokszor történt ilyen. Nagyon szar, nekem is pont az járt a fejembe, hogy lebénulok, szóval én is parázok tõle.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kicsit OFF:
Hirtelen mozdulatra a tarkóm környén egy pontban néha így iszonyat erõs fájdalom nyilallt !
Azt hittem mindig egyszer megbénulok. Már sok éve nem volt ilyen, de még most is fosok hogy ne is legyen mert ezek egyre erõsödtek !
A legutolsó kb 6-7 éve volt, de két napig fájt a helye!
Neten kerestem de nem találtam róla semmit. A durva az hogy a 4 éves lányomnak is ugyanez van.
Volt valakinek ilyesmi "élménye" ?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Csak nagyon kell sietni a számhúzás után le a lépcsõn:)
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
:D::D:D:D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
ja és még kedvencem volt a nyaktalan nõ, hehehe
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
jó sorozat volt a maga idejében :D
M1-n kívül nem volt más így azt néztük esténként :D
ki a kedvenc szereplõd? Dzsoki?:D
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
:DD ParizeL
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.