Gyermekkorunk tévhitei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olcsy
Amikor még kisebb voltam, és ilyen pandás ismeretterjesztõt olvastunk, én is ugy olvastam, h takaroja bla bla bla, aztán mindenki szakadt a röhögéstpk...:D

Kicsikiraly
fél perce itt röhögök :DDDDD

DFTBA ಠ_ಠ

Scottt
takarója körül<#banplz><#idiota><#idiota><#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Csak egy picit csípõdik be, de az biztos, hogy idegbecsípõdés, amirõl te beszéltél. Olyan, mintha ott hirtelen megütne az áram, nem?

JAH!

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Artae
A TARKÓJA körül, nem a takarója körül, ázz...

de nemértem...

bardocz
csak 3 üzenetet kell viszaolvasnod
magyarázza má el nekem valaki mirõl beszéltek

bardocz
de az olyan hamar elmúlik?ismerõsünknek a csípõjénél volt ilyen,hát szenvedett rendesen
Az idegbecsípõdés szerintem, olyan nekem is szokott lenni.

bardocz
nekem nem a tarkómon,hanem nyaki ütõér környékénél szokott lenni,de hamar elmúlik,meg már régen volt,hugom minden fájdalmat túlreagál,ott sírt egy ilyentõl...

de én azt nemértem hogy a takaróm körül..?

Mike
én így vagyok a társosággal

úgye az helyesen: társaság

ehhez képest simám mondom/írom: társoság

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

fery02
Régen (néha most is :)) úgy tudtam, hogy a templomot úgy írják, hogy tenplom :)

#832: Velem régebben sokszor történt ilyen. Nagyon szar, nekem is pont az járt a fejembe, hogy lebénulok, szóval én is parázok tõle.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

A drogériákra azt hittem,hogy ott kábítószert árulnak

kakaoskalacs
Senki sem tökéletes

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

hogymi?

Mike
az vmilyen agyi ér lehet

LasDen
nekem is volt (vannak) hasonló......mostanában ritka, de 1-2 éve gyakran volt.....elõtte soha nem volt ilyen.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Takimate
Nem tévhit de gyerekkori para.
Kicsit OFF:
Hirtelen mozdulatra a tarkóm környén egy pontban néha így iszonyat erõs fájdalom nyilallt !
Azt hittem mindig egyszer megbénulok. Már sok éve nem volt ilyen, de még most is fosok hogy ne is legyen mert ezek egyre erõsödtek !
A legutolsó kb 6-7 éve volt, de két napig fájt a helye!
Neten kerestem de nem találtam róla semmit. A durva az hogy a 4 éves lányomnak is ugyanez van.
Volt valakinek ilyesmi "élménye" ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Olcsy
loál<#idiota><#taps>

Takimate
énmeg mindig azt tervezgettem hogy mikor már húzzák a számokat, találni kell egy lottózót ami még nyitva van !
Csak nagyon kell sietni a számhúzás után le a lépcsõn:)

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

:D:D:D::D
:D::D:D:D

félrehallás: a kondenzcsíkot húzzó repülõgépre azt mondták az oviban, hogy csíkot húzó repülõ... én meg: csík-ó-húzó repülõ
LasDen
én régen nem értettem a lottót....nem tuttam, hogy mikor kihúzzák a számokat utána már nincs értelme megjátszani a számokat.....szóval mindig azt gondoltam, hogy anyámék mért nem játszák meg a kihúzott számokat mikor kihúzzák és akkor nyernénk :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem rossz<#eljen><#hehe><#hehe>
Scottt
Na egyiptomból csak máshol jár az agyam:S

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Megnéztem 5-6 éves koromba a Szikla c. filmet,és amikor eldobják a kézigránátot aztmondja a csóka:Itt egy kis szuvenír.Aztán vagy 8éves koromba kaptunk egy csomagot,ismerõsünk nyaralt egyiptomba és ajándékok voltak benne.Kérdeztem anyámat mit írt még és aztmondta ,hogy egy kis szuvenír török országból.Én úgy befostam geci bebújtam, az ágyam alá és kb 3óráig nem tudtam kiszedni anyámék mert kézzel lábbal kapálóztam.Azóta megtanultam mi a szuvenír:DDD

Timbo
step by step :D az mekkora jó volt

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

hát mikor azment én kicsi voltam és untam ugyhogy nemnéztem

Jocky forevör!

Loál János
Réj Krebsz. :-@

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Mike
jó volt a Dallas, én is néztem, kedvencem természetesen Jocky volt ki más, egyetlen értelmes, nem töketlen karakter a sorozatban, ellenben Bobbyt alakító szinész meg tök jó volt a step by step-ben
ja és még kedvencem volt a nyaktalan nõ, hehehe

LasDen
most tagadjam le??? :D
jó sorozat volt a maga idejében :D
M1-n kívül nem volt más így azt néztük esténként :D

:D ezt csak viccbõl irtam erre meg kiderül hogy télleg nézted:O

LasDen
mivel nem volt más így azt néztem :D

túl sok Dallast néztél:D
ki a kedvenc szereplõd? Dzsoki?:D

Mike
ez olyan mint az Osáán

[HUN]FaTaL
Ebben az a poén hogy a CBA magyar cég:DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
régen azt hittem, hogy amerikában nincsen cigi, mivel a filmekben mindig azt láttam csak, hogy szivaroznak.... :D És ha vékonyabbat láttam, akkor azt hittem az meg vékony szivar....... :D

Fantos
Anyám mesélte hogy csodagyerek voltam emrt csak a kenyér héját ettem meg a többit otthagytam...azóta ez gyökeresen megváltozot poersze :P

bujcsik555
ne tölem kérdezd, nagyapám mondta nekem is. De gyanitom a klubelnök aszitte tud angolul:D

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

és kik mondják igy az arabok????XD

bujcsik555
felénk a CBA üzletet mondják ugy sokan, föleg az nyugdíjasok hogy cíbíá. Ez onnan ered hogy mikor megnyilt a bolt a nyugdijasklub elnöke (nagyon okosnakképzelimagát) azt mondta külföldi cég és igy kell ejteni

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

kakaoskalacs
(jelen)
:DD ParizeL

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

csak viccelt, ezt halál komolyan kell venned<#gonosz1>:D

BenTen
ok :)

dogfish
keretik nem komolyan venni a dolgot :)