Gyermekkorunk tévhitei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mégegyszer átélte
Kicsikiraly
lol, ezt már beírtad egyszer 😄

DFTBA ಠ_ಠ

akyyy
jah meg szintén eger, sokat járunk kiskoromba oda strandra. beáltunk parkolóba, ahol iyeln tizemeletesek voltak, felnéztem, és láttam valami piros valamit. megkérdeztem miaz, azt mondátk a mikulás😄 és vagy 2 évig ugy éltem hogy a mikulás egerbe lakik😄 filmekbe meg monjdáák, hogy északisark, én meg nem tudtam honnan veszik ezt a baromságot, mikor egerben lakik

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
itt meg a közelbe van egy kisebb irodaház, és nyilt ott egy netkávézõ szerüség, igazábol számtechbolt, csak néhány géppel és lehetett netezni.

hehe, régen a városba hogy kerestük midnig az ilyne helyeket, hogy hol olcsó, hol lehet lemezt iratni😄

na a lényeg, hogy mondták nekem hogy ott van, elmentem de nem leltem, mert csak egy bazinagy ÉTTEREM feliratot találtam... csak nem láttam az elején az N betût😞

akyyy
höhö elõl jut eszembe, hogy régebben sokat jártunk egerbe meg mezõkövesdre. és az ut meleet ki volt téve, egy tábla, hogy balaton ->

kicsit furcsáltam hogy ilyen közel va hozzánk a balaton borsodmegyébe, meg hevesmegyébe, de totál azt hittem hogy arra kell menni a balatonhoz, és a térkép hazudik😄

de aztán kiderult, hogy az csak valami falu

ja

Aki átbasz, az basszon b-t is!

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

énmeg nemtom mirõlvanszó

xy21
Én még ma is aszthiszem<#idiota>

Scottt
Hát 8évesen ht lapokat olvasgatni alapból nagy dolog.Én elnézem magamnak, hogy nemtudtam kiolvasni nem magyar szavakat..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Detto😊

Aszthittem hogy az autónak 2 kereke van mer ugye összevannak kötve😊 legalábbis a meccsbox-okon úgyvolt<#idiota>

Azt hittem hogy a fekete-fehér felvételek miatt, hogy régen minden fekete-fehér volt😄

Fantos
ma végre én is megtudtam hol van a kerted alatt

Sziasztok!gyerekkoromba nem értettem, hogy lehet az, hogy akármere megyünk minden éttermet egyszerre restaurálják? (restaurante) 😄 Meg megkérdeztem az anyukámat, hogy a büfében szabad büfizni?
Gyerekkoromban azt hittem ,h a Balaton egy nagy wc,így sokszor jártam oda.... Sajna ma már tudom, h ez nem így van, de azt is látom ,h nincs is olyan messze a valóságtól gyermekkorom tévhite..........

bardocz
addig enném amíg ki nem fosom😄D😄D
Olcsy
LoLz, milyen komoly lenne egy olyan hûtõ, amiben terem a túrórudi..XD

xy21
Mikor nagyapámat kérdeztem hova megy mindig azt mondta hogy "Tönkre"
Én meg asszitem az egy város vagy vmi hely^^

bardocz
én régen mindig benéztem hûtõbe,hogy hátha termett bennem túzórudi,de sajna nem😞 igaz,fél óránként nézegettem,de ez még ma is megvan😄
<#idiota><#nevetes1>

kiskoromban meg akartam ölni azokat, akik a szólás-mondásokkal gagyi mondatokat alkotnak <#idiota>
kiskoromban azt hittem,hogy az autókat az a gáz löki,ami kijön a kipufogójukon...

Aki másnak vermetás<#wow3>

Olcsy
Lolz.<#idiota><#vigyor> // Aki másnak vermet ás, az jól teszi.<#idiota> Aki másnak vermet ás, az csicska. XD

Kicsikiraly
Aki másnak vermet ás, míg el nem törik <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Aki másnak vermet ás, aranyat lel!^^

aki másnak vermet ás, sírásó vagy földmunkás...
aki másnak vermet ás,maga ássa a kertet!!444

rtfmZoli
Én kiskoromban azt hittem, hogy az "Aki másnak vermet ás, maga esik bele" szólásnál a vermet ás-at egybe írják, és jelentése: rosszat akar.
Csak késõbb tudatosult a valóság 😊

bardocz
osztálytársaimék elhatározták,hogy beszereznek egy papucsállatkát,proteinekkel etetik majd,és megmõ kétméteresre😄 én mondtam nekik,ogy majd az amõbám lazán megeszi😄
Olcsy
Én meg kiskoromban azt hittem, h a papucsállatkák a papucsokban laknak, dínók, meg ilyesmik és leeszik a lábkörmömet, ha felveszem a papucsot...<#buck><#idiota>

ugyanezt mondtam én elsõben(volt egy diszleksziás osztálytársam)

The Garrett
nem lehet, biztos 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Kicsikiraly
lehet ám hogy keverem a diszleksziát vmivel 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Mike
már ne haragudj, de kurvanagy baromságot mondtál most

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

szerintem nem igazán... de ezt ne itt beszéljük meg<#whatever>
Kicsikiraly
diszlekszia = lustaság szvsz. ha vki nem tanul meg olvasni, nem lehet azt betegségre fogni :S

DFTBA &#3232;_&#3232;

Mike
nálam a Mirnixdirmixbõl Mirdimmix
centurioból, centenurió

Asterix, Alfa

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Voltan
Eztet diszleksziának hívják 😛

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

<#gonosz1>

Scottt
<#idiota><#idiota><#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

kakaoskalacs
neem ugy 😄D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

fery02
Gyerekkorom talán legnagyobb tévhite az, hogy nekem volt egy Sega Mega drive 2 játék konzolom (még most is megvan talán valahol 😊) és azon nõttem fel. És kb fél éve tudtam meg, hogy az nem is "Nintendo" 😊. Pedig mindenki annak emlegette, haveri köröm, még a piacon is annak emlegették 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Fantos
"tenoristák támadtak meg egy..."
"a terroristák del fráncsosztól énekelték el a xy áriáját"
XD

atsironet? <#idiota>
kakaoskalacs
én pont forditva 😄D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kiskoromban tenorista helyett teroristát mondtam
iken, az😄 arra gondoltam😄 egyébként ien tarkója körül-lõr beszélsz?😄

😄😄