Rock Band

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

360-on a GH gitárok mennek RB-vel, viszont fordítva nem.

PSN: berghold

Egeybkent en ugy tudom, hogy a gh3 gitarok nem kompatibilisek a rockbanddel, legalabbis a ps3 verzio az biztos nem.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Ez a gitar rising, ez viszont komoly lesz. Nem csak jatek de otthoni tanulasra is jo lehet, azert ez nagyon jo dolog lehet. Egyebkent szerintem van jo par ember aki pont a gitar hero jatekbol kiindulva kapott kedvet az igazi gitarozashoz, tobbek kozt en is. Persze a kettonek semmi kozze egymashoz, de az a jatek nem is arrol szol mint tudjuk.😊

Aki ezt a ciket irta az kicsit idiota, foleg ha el is hiszi amit leirt.😊

Petyus_
Legyen igazad, én mondjuk egyik angol webshopon sem láttam még elõrendelést (gondolom az európai MSRP-t õk sem ismerik még), de biztos vagyok benne, hogy nem lesz 40 ezer forint alatt. Fõleg nem postaköltséggel, ha egyáltalán vállalják a szállítást ide.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Szerintem mindenki tudja, hogy a GH egy jópofa ritmusjáték, semmi több. Eszembe nem jutna, hogy gitáron bármit is el tudnék játszani a Come as you areon kívül, amit még 14 évesen megtanultam.

A cikkíró egyébként is tárgyi tévedésekben van, cover songok helyett a GHIII-ban már egyértelmûen az eredeti felvételek dominálnak, a "britpop" is az új részben jött elõ, de van azért pár technikás szóló is (mondjuk One?). 😄

Imádom az ilyen "elemzéseket", ami egy szórakoztató játékból nagy "össztársadalmi problémát" kreál.

http://guitarrising.com/ -> GH inspirálta valódi gitáron autodidakta módon játszani megtanító program.

SEMMI nem tesz olyan jót a rockzenének, mint a Guitar Hero...

Senkkik
ha a mostani dollár árfolyammal számoljuk akkor 170 dollár= 29410 ft...
És ha a http://www.game.co.uk/ -ról rendeled majd kb ennyibe fáj majd plusz postaköltség.. Magyarországon tuti többe kerül madj.

nem azért mondom, de a guitar hero, és a rock band is elmehet. "A baj az, hogy a sok ál-élményben részesült birka feltehetõen tényleg elhiszi majd, hogy õ mekkora király, mennyire tud játszani, mennyire érzi a zenét" - szerintem igaz. Itt olvastam.
kakaoskalacs
vennem kell zixbox-ot nekem ez a game kell 😄D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
vezzeg nah ezi gy már állat 😄DD

guitar hero III gitárom van, ami akkor jó lesz a rock bandhez is. Na most vajon külön dobot fognak értékesíteni?nem kell még egy gitár, szoftvert meg megoldom😛
musha
nekem spec jobban tetszik kereken, de kinek mi...
én inkább mondjuk két lábdobnak örültem volna (mondjuk hard szint fölött ^^)

tigeroo
huá😄
ez need. kár hogy nemnagyon éri meg (inkább igazi hangszerek)
de egy ilyen játékkal játszani...hát hangulata tényleg nem lehet panasz😊
Kooperáció + Rock'n'Roll😊
Bár a dobot megcsinálhatták volna 6-8szögletûre sztem!
És akkor hasonlítana egy "modern" dobszetre, mert igy gagyi sztem

Amugy ha 4en toljátok akkor nincs kicsit "képzavar"?
Osztott képernyõ vagy hogy van megoldva?
musha
még csak haver se kell, ha van net 😄
ott gondolom bármikor találsz magadnak csapatot...
csak valahogy le lehetne tölteni a bónuszokat :/

Petyus_
170 dollár -> 170 euró -> 43000 forint jó esetben.

Abban igazad van, hogy két GH játék két gitárral ugyanennyi, tehát valóban jobban jársz a Rock Banddel, ha rá vagy kattanva ezekre a játékokra, és gyakran összejön 3 (ideális esetben ittas =)) haver, hogy nyomjátok.

Prince of Máté
Külföldön 50ezer ftnak megfelelõ pénzbe kerül, akkor szted itt Magyarországon olcsóbb lesz? pff

Senkkik
szerintem 30 körül lesz az ára.. ami viszont akkor sokkal jobban megérné mint a guitar hero..

Petyus_
Amerikai PS Store elvileg megy VISA Classic kártyával (Mastercarddal nem). X360-ra meg tudsz venni feltöltõkártyát az ebayen.

Én is nagyon vártam a játékot, de kezdek elbizonytalanodni... nagyon ritkán jönne össze, hogy négyesben nyomjuk, és nem olcsó mulatság (biztos vagyok benne, hogy 50k-nál az európai verziót sem kapod meg majd olcsóbban).

Lehet maradni fog a Guitar Hero. 😞

musha
persze lehet, sõt, ha jól tudom keresztbe kompatibilisek a guitar hero-k hangszerei ezzel.

musha
a számból vetted ki ^^

Hmuda
Így:

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kakaoskalacs
és mégis hogy a búbánatba lehet kontrollerel dobolni?

John Cena
gondolom akkor leeht 4en játszani? dob 2 gitár énekes?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
jó ksi gaménak tûnik

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Alwares
Hát jó lenne egy ilyen, de kétlem, hogy lesz ennyi pénzem. Inkább veszek majd egy új videókártyát a Pc-émbe 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Vaxi
nem rossz 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

musha
el sem akarom hinni, hogy még nincs topikja oO

hivatalos oldal
GT videók

a guitar hero-k készítõinek legutóbbi játéka, amiben nem csak gitározni lehet, hanem dobolni és énekelni is mikrofonnal, mindezt akár online. ps3 és xbox360

bár európában még nem jelent meg, több helyen is beszerezhetõ (esetleg megrendelhetõ) az amerikai változat, igen borsos áron (pl. Platinum 54900-ért árulja).
valaki esetleg beszerezte már? illetve ha igen, van-e valami okosság, hogy a hozzá kiadott `bónusz` nótákat le lehessen imádkozni a sony szervereirõl? (úgy, hogy ugyebár a magyar régióban nincs store)

← ElőzőOldal 4 / 4