Rock Band
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A cikkíró egyébként is tárgyi tévedésekben van, cover songok helyett a GHIII-ban már egyértelmûen az eredeti felvételek dominálnak, a "britpop" is az új részben jött elõ, de van azért pár technikás szóló is (mondjuk One?). 😄
Imádom az ilyen "elemzéseket", ami egy szórakoztató játékból nagy "össztársadalmi problémát" kreál.
http://guitarrising.com/ -> GH inspirálta valódi gitáron autodidakta módon játszani megtanító program.
SEMMI nem tesz olyan jót a rockzenének, mint a Guitar Hero...
És ha a http://www.game.co.uk/ -ról rendeled majd kb ennyibe fáj majd plusz postaköltség.. Magyarországon tuti többe kerül madj.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
én inkább mondjuk két lábdobnak örültem volna (mondjuk hard szint fölött ^^)
ez need. kár hogy nemnagyon éri meg (inkább igazi hangszerek)
de egy ilyen játékkal játszani...hát hangulata tényleg nem lehet panasz😊
Kooperáció + Rock'n'Roll😊
Bár a dobot megcsinálhatták volna 6-8szögletûre sztem!
És akkor hasonlítana egy "modern" dobszetre, mert igy gagyi sztem
Amugy ha 4en toljátok akkor nincs kicsit "képzavar"?
Osztott képernyõ vagy hogy van megoldva?
ott gondolom bármikor találsz magadnak csapatot...
csak valahogy le lehetne tölteni a bónuszokat :/
Abban igazad van, hogy két GH játék két gitárral ugyanennyi, tehát valóban jobban jársz a Rock Banddel, ha rá vagy kattanva ezekre a játékokra, és gyakran összejön 3 (ideális esetben ittas =)) haver, hogy nyomjátok.
Én is nagyon vártam a játékot, de kezdek elbizonytalanodni... nagyon ritkán jönne össze, hogy négyesben nyomjuk, és nem olcsó mulatság (biztos vagyok benne, hogy 50k-nál az európai verziót sem kapod meg majd olcsóbban).
Lehet maradni fog a Guitar Hero. 😞

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
hivatalos oldal
GT videók
a guitar hero-k készítõinek legutóbbi játéka, amiben nem csak gitározni lehet, hanem dobolni és énekelni is mikrofonnal, mindezt akár online. ps3 és xbox360
bár európában még nem jelent meg, több helyen is beszerezhetõ (esetleg megrendelhetõ) az amerikai változat, igen borsos áron (pl. Platinum 54900-ért árulja).
valaki esetleg beszerezte már? illetve ha igen, van-e valami okosság, hogy a hozzá kiadott `bónusz` nótákat le lehessen imádkozni a sony szervereirõl? (úgy, hogy ugyebár a magyar régióban nincs store)