177

• Papesz
    Oké, én elhiszem.

Ugyanez a problémám volt, megoldottam. Leírtam. Sok sikert a továbbiakban.
  • rainman72
    Hidd el,hogy nem ez a megoldás
  • Papesz
    Ha röviden nyomod a PS gombot, akkor kitesz az XMB-be. Ott megkeresed a Accessory Settings menüpontot, azon belül pedig a Reassign Controller menüpontot. Átállítod 7-ről 1-re és már megy is.
  • rainman72
    Ha hosszan nyomom a ps gombot akkor is ezt adja,hogy controller settings,ez volt az első amit probáltam,nem jó!
  • Papesz
    Hát arra, hogy kalibráld újra a gitárt. Úgy kell, ahogy a sima kontrollert.

Accessory settings >>> Controller settings
  • rainman72
    Hello.Pontosan mire is gondolsz?
  • Papesz
    Kalibráld újra a gitárt, az új firmware baszta el. Ha újrakalibrálod, jó lesz.
  • rainman72
    Csak ugy lehet elinditani ha be van dugva egy microphone is?
    Guitar Hero gitárral játsznám,de microphone-t kér innen nem tudok tovább menni!Ps3-rol van szó!A menüben enged lépkedni tovább semmi!
  • hunhogzilla
    Hali, engem egy vezetékes ps3 RockBand gitár érdekelne (lehet 1-2 is). Akinek van eladó, megkímélt állapotú, légyszi dobjon egy privit :)
  • mauser98k
    Eladó egy Rock Band Drum kit ( Rock Band dobszett ) - Drumsensor mod-dal. PS2 / PS3 konzolokon működik.

Ez a dobszett egy modifikált szett (drumsensor mod), tehát az eredeti szenzorok sokkal jobb minőségűre lettek kicserélve (USA-ból rendeltem), igy a dob érzékenysége sokkal jobb a gyárinál.

A dobokon rajta van egy gyári hamgtompitó szett is,igy sokkal halkabb a működése,és sokkal rugalmasabb a felület is.

Kb fél éves, nem sokat volt használva.Nagyon szép, gyári állapotú, a lábgép sincs szétrúgva.
    Gyári dobozában adom.

Az eladás oka: Kisfiam született,és azóta garázsban áll dobozában,mert nincs időm játszani, a kissrác meg viszi a pénzt.

Szállítás, fizetés:

Vagy futár (1980 ft), vagy vállalom,hogy hétvégén a Kecskemétre, Kiskunfélegyházára, Ceglédre, Budapest Nyugatiba felviszem vonattal (ennek 500 ft a költsége).

Fizetés helyszini átvétel esetén kp, futár esetén vagy utalás.

emailben ( balazs_skob(kukac)hotmail.com ) vagy telefonon ( 06-70-5199392) lehet érdeklődni.
  • Jissi
    Szia, Mo-n hivatalosan nem adták ki, ezért ngay láncban nem, max. konzolboltokban tudod megvenni. Kapható külön a játék is (amivel önmagában semmit nem tudsz kezdeni), a bundle pack-ben van dob, mikrofon és 1 gitár (nem kettő). Ez cca 55,000-60,000 körül fog fájni.
  • Milkoma
    Hy! Szeretnék a tesóimnak venni xbox360-ra, Rock Band 2-t. De nem vagyok otthon konzol témában, így remélem ti tudtok segíteni! Nézegettem 567-on mediamarkt oldalán, cdgalaxison, de sehol nem találtam. Ezt egyáltalán lehet itt kapni, vagy külföldről kell megrendelni? Meg remélem jól tudom, ha nem akkor javítsatok ki, hogy ha megveszem akkor jár mellé a dob és a két gitár ugye? Vagy azokat külön kell venni? Köszönöm előre is a segítséget.
  • rockbandfun
    Jissi meg van még a rock band dobod?
  • Amse
    Nincs valakinek eladó szoftvere? (ps3) Megvenném vagy cserélném GH3 Legend of Rock-ra...
  • Lateralus
    Ja, kétnaponta kérdezi meg valaki :)

Annak, aki holnapután jön ugyanezzel a kérdéssel (ne kelljenn annyit visszalapoznia): Igen, működik!
  • Xenu
    Bocs, látom már más is kérdezte!:)
  • Xenu
    Ha megveszem az játékot, akkor tudok játszani a gutiar hero-s gitárommal? Vagy ehhez is kellene venni egyet külön?
  • musha
    rock band üzlet???
    mit szeretnél, kifejtenéd?
  • bigrob
    heló, M.o-on nincs rock band üzlet v vmi???

lécci privit írjatok!!!
  • thesnowy
    hát akkor valamit nagyon elirtak az 576 konzol ujságba
  • musha
    ami basszusra jó az gitárra is jó kell hogy legyen szerintem...
  • thesnowy
    ok nagyon köszi de én valami olyat hallottam hogy csak basszusnak vagy nem?
  • Lyan Kyj
    igen, mindkét részéhez.
  • thesnowy
    hi all!
    van egy guitar hero3-as gitárom xbox360-ra. kompatibilis rock bandhoz? azt tudom, hogy ghwt-hez igen
  • mushuasarkany
    Jissi!

engem nagyon érdekelne a rock band 1-es dobszett. Kérlek írj, ha még eladó!

[email protected]

köszi
  • drumba
    Sziasztok! Próbált már valaki PS2 gitárral Rock Band-en játszani PS3-on?
  • baggins
    Huh, ennek én is örülnék.
  • musha
    komolyan? jaj ez jól hangzik :)
  • Arwenke
    rack=rock :)
  • Arwenke
    Volt patch es mukodik a gh3 gitar a rack bandel immar ps3 is.
  • musha
    ps3-am van, ott nincs ntsc. viszont guitar hero 3-as kompatibilitás sincs.
  • Lyan Kyj
    wtf, ntsc-s géped van, vagy esetleg jött már hír mikor jön EU-ba?
  • musha
    :( akkor ezt buktam...

nem baj, jövő héten RockBand 2 :) tremolo nélkül -.-
  • baggins
    Egyelőre csak érdekességképpen kérdeztem, mert jobban örülnék egy plusz bassz gitárnak...de előbb-utóbb beruházok erre is. :D
  • Jissi
    Köszi szépen. Ebayen vettem, itt a hivatalos oldala: www.drumrocker.com

Sajnos a szállítási költség + vám + ÁFA miatt majdnem kétszer ennyibe fáj mire ideér...

• baggins
    Egy pillanat: ha esetleg PS3-on játszol, ott nem tudod használni a GH3 gitárját. Éljen a Sony...
    Jissi: gratula, nem tudsz adni egy linket, hol lehet kapni és hogy néz ki? Egyik barátom külön venne dobot, azonnal rád is uszítom, hátha megveszi tőled.
  • partizan182
    Érzésre meg ég és föld.
  • musha
    jó hír, köszi! :)
    az a fekete les paul forma amúgy is sokkal jobban tetszik ^^

és akár azt is mondhatnám, hogy ték, de nem mondom...
  • partizan182
    GH3 gitárja tökéletes a Rock band-hez, mi is azzal használjuk.
  • partizan182
    Éjjen a Rock band. Aki akar dzsemmelni, az vegyen fel live-on.

Más: csak pakkban sikerült beszerezni, mivel GH gityók vannak otthon, a RB-gitár eladó. Wireless, minimálisan használt, dobozában. Iá: 10k.