Penumbra: Black Plague

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi, a golyó görgetésnek van valami trükkje? (nem tudom hányas pálya, a havas után...)
balee4
3 óra kb. a sok elakadás miatt, végül mindenre rájöttem én.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Seth
Milyen hosszú volt?

PSN ID.: Beegabor

balee4
Na befejeztem a Requiemet, a vége érdekes volt. De maga a játék nagy csalódás.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ja bocs 😞
DJ GamerGirL
Ezt már kibeszéltük, az nem a p.cse... <#hehe>

igenigen a blekk plázsra gondolok, de valahogy kéne azé valami magyar cucc belõle 😄

atompara a játék. összeszartam magam mikor jött velem szembe valami faszi akinek logott a faszija. nemazt néztem, csak nemvolt nehéz észrtevenni 😄
armageddon666
nem muszáj harcolni ^^ bújkálj. meg használd elterelésnek a húst... amúgy ha egyszer ráérzel onnantól könnyû. jól kell idõzítened az ütést. hátrahúz és üt.

@

Kratos86
Egeret mozgasd és úgy tudsz csapkodni a nálad levõ tárgyakkal.

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

tobias88
én most overtude-t próbáltam, mondom megnézem az milyen, de ott hogy lehet eredményesen harcolni? mert 1 kutya támad rám, aki betöri az ajtót, de az is megöl
Kratos86
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lenyomod a három kart a generátoron, utána a szemben levõ gépen is lehúzod a kart! Ekkor a biztosíték eltörik, a másik raktárhelyiségben van egy hajlított csõ azzal a generátoron kiakasztod az elsõ kart! Beteszed az új biztosítékot, és újra elindítod a szemben levõ masinát!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Seth
Milyen hosszú volt?

PSN ID.: Beegabor

erre a biztositekos dologra nem tudx vlmit?
vagy hogy kell aram ala hozni a radart?
DJ GamerGirL
Requiemet most fordítják, kéremszépen. Szinkronról én nem tudok, hogy lesz-e hozzá, de nem hinném.
És igen, ki lehet szedni, de ez nem éppen legális dolog...

requiemhez is van mar magyaritas? vagy a bp-re gondolx?
DJ GamerGirL
<#idiota>

üdv, nekem megvan ugyan a játék, de nem magyar. és nemazé me kamu. na. valahogy nemlehet majd kivenni a forditást és belerakni ebbe?
Elakadtam. A radar alatti teremben osszetortem a regi biztositekot,viszont a masikat nem tudo berakni a helyere, nem veszi be. Nem is oda kell? Vagy programhiba?
Tsaba86
Kiakasztottam emberek!
Hát vegyes érzelmekkel :S Nem erre számítottam. A légkör jó, sõt egyenesen felemelõ, de! És itt a nagy de. Semmit nem lehet felvenni, semmi ellenség, semmi megerõltetõ feladat, esztelen történet (az egész alatt csak azokon a hülye átjárókon kell szaladgálni). Én nagy rajongója vagyok a gémnek, az egyik favorit számomra, de a Requiem nagy ûrt hagyott bennem. Az Overture és a Black Plague valami fenomenális volt, de ez nem hozza a színvonalat számomra :S Eléggé csalódott vagyok. Persze ez is felkerül a favorit polcra, de csak a többi miatt! Sokkal nagyobb durranásra számítottam 😞 Talán felhozható pozitívumként, hogy a hangulat az felemelõ (néha fostam, mint atom), mint például mikor hirtelen lépteket hallasz magad mögött 😊 A vége is egész hangulatos lett, szerintem mindenki meg fog lepõdni rajta! Nyomjátok emberek!

dante3
Oké, grat!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

balee4
Már megvan, egyébként a golyóterelgetõs résznél, amikor a kék lézereken kellett átgurítani, most már a 7. pályán vagyok. 😊

dante3
Azt már megcsináltam! Hol akadtál el?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

balee4
Feladom, ez a rész brutál, képtelen vagyok most megcsinálni. 😞 Majd holnap.

DJ GamerGirL
Én még a vizes résznél tartok! xD

balee4
Mivel azt nem látogatja senki. 😄
Am marhán elakadtam, tudom mit kell csinálni, inkább egyfajta ügyességi rész. Amikor a golyót kell terelgetni. Girl jártál már itt?

Peetboy
Akkor jó volt a sejtésem, mivel írtátok angol a játék.
Annak van Topikja, miért nem ott beszélitek meg?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

DJ GamerGirL
Az újról beszél(t)ünk.

Peetboy
Éppen ezért én végigjátszással vittem végig. De ugye most errõl a gémrõl beszéltek, nem az új kiegészítõrõl??
Mert annak van külön Topikja.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

balee4
A 6. pályán vagyok, hát voltak húzós részek. De egyben nagyon ötletesek is. Egyre inkább az a véleményem a game-rõl, hogy a fejtörõkön kívül nagyon összecsapták a fejlesztõk, semmi összeszedhetõ, kombinálható tárgy, nincsenek olvasható dokumentumok a naplóban, alig-alig derül ki vmi a történetrõl, és a helyszínek is elmaradnak a korábbi részektõl, lehúzás szaga van az egésznek.

DJ GamerGirL
Hálám üldözni fog! Köszi! 😄

Én is órákig sz@rakodtam azzal a kék füstös bigyóval, csak én azt csináltam, hogy lekapcsoltam mindet... xD

balee4
Na csajszi:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van ugye 3 kapcsoló, állítsd be mindegyiket úgy, hogy a bal oldali zöld lámpa világítson, a kulcsos dobozt lent az elsõ szinten vidd a csõ alá, amibõl a kék gõz vagy füst mind1 jön, felmész a ketchupos automatához és ledobsz egyet rá a lézerre, az pedig a lenti csövön keresztül szétrobbantja a dobozt (egyfajta teleport)
😄

DJ GamerGirL
😄

Szerintem alap nem 5 csillagos, és nincs benne sok szöveg, hiányzik belõle Clarance... xD

tobias88
a mustárt én is jobban szeretem <#zavart1>

én vagy megveszem, vagy megvárom a magyarítást, mert angolul nem adja az 5 csillagos élményt
DJ GamerGirL
Még szétmarja a gyomrom 😄

tobias88
egyétek meg <#vigyor>
én sem tudom...orákon keresztül csináltam de nem sikerült, lécci segits.

DJ GamerGirL
Segíts, légyszi! ^^
Hogy kell a lézeren átvinni a kecsapot? 😄

tobias88
és 4 és így tovább remélem <#vigyor2>
DJ GamerGirL
😄

Kár, hogy már kiléptem a játékból.. de mindjárt szenvedek vele akkor! 😄

balee4
Jah, csak nem egyszerû a lézer miatt, mert csak a szerves anyagokat engedi át. xD

DJ GamerGirL
Arra is ketchup? 😄

balee4
Rettenetesen 5letes rész volt ez. <#mf2>

balee4
De a megszerzése egy kissé bonyolult, jöjjetek rá ti. 😄

balee4
Na megvan! Lent a kulcsos ládában van!

DJ GamerGirL
Fogalmam sincs 😄

nekem is csak 1 van ott 😞 nem találok többet, és semmilyen más helyet nem találtam, help pls😊

balee4
Ismét elakadtam nem találok a teleporthoz 'debris'-t. Csak egyet találtam. Vannak itt-ott kapcsolók, azokkal kell vmit tenni?

balee4
Na ezután is volt egy szívatós rész (inkább ügyességi). 😄

DJ GamerGirL
Gondoltam rá, csak azt nem tudtam, hogy melyikkel dobja el rendesen. xD Kösz!

balee4
Megvan! A jobb gombbal messzebbre dob, azzal hajítsd el a ketchupos üveget a lánc fele. 😄