Penumbra: Black Plague

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ GamerGirL
Én is most ott tartok 😄

balee4
És utána a lézerek felett mit kell csinálni? (van egy robbanó ketchupos üveg 😄)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DJ GamerGirL
Most vettem észre, hogy ez magától ment xD

DJ GamerGirL
Idáig megvan. 😄

balee4
Ja, éppen az elõbb voltam itt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindegyik kis lebegtetõ szerkezetet beindítod és felugrassz egy dobozról az egyikre és elkapod a létrát

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DJ GamerGirL
Itt járt már valaki?

Én inkább magamat daraboltam<#nyes>

balee4
Már megoldottam. köszi.

grebber
Na ezt a létrásat nem vágtam többi megvolt!Néztem is minek darabolja a követ😄

Next PC upgrade: 2022

zzeN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
követ raksz ahol a letört létra van, raksz követ a négyzet alakú jelre is 1et, a fölötte lévõ kalapács széttöri, rárakod a kõre, úgy feltudsz mászni, a monoliton beállítod h mind3 jel a piramis legyen, utána még raksz követ a kinti 2 jelre is, végül ahol a híd van, az alatta lévõ rácsos helyre bedobsz pár követ, utána áttudsz menni a tól oldalra

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Na ezt inkább hagyom a prok-ra.Már elején közöm nincs hozzá mit kell csinálni. (Rekviemrõl van szó)<#rinya>

Next PC upgrade: 2022

Seth
Trilógiának volt tervezve, de aztán a Black Plague-val lezárták egyben az egészet, nem terveztek többet. De úgy tûnik túl jól fogyott, fellelkesedtek, összütöttek még egy részt.
AZért remélem lesz olyan hosszú mint az eddigiek(BP 4 óra volt^^) nem pedig kiegészítõhöz híven feleannyi 😄

PSN ID.: Beegabor

zzeN
ez kieg., gondolom majd lesz 3 is...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
huh.
akkor ez nem a trilogia uccsó része?
ez kiegészítõ?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zzeN
black plague, és rá a requim

DarkSector
Az durva.
és melyiket kell neki elõtte felrakni?

én aszittem ez a 3.rész.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Synchronous
Nos, ennek pont ez a lényege, hogy már az elején elakadsz. Ha nem akadnál el, akkor semmi értelme nem lenne. Mert akkor nem kellene gondolkodni, és a pálpusztai kecskepásztor is végig tudná vinni. <#crazya>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

zzeN
hol akadtál el pontosabban?

balee4
mivel ez egy expansion, nem teljes értékû game, vki elkezdte? az elején egybõl elakadtam.

Seth
Mert kell, nézz utána

DarkSector
állat=szép
vagy
állat=jó történet?

DarkSector
miért kellene.

balee4
Tegnap este elkedztema Requiemet, állat lett, hasonlóan a korábbi részekhez. 😄

Peetboy
Ja már megjelent a Requiem? Elég gyorsan jött ez után. Most azt is fordíthatják le, a boltokban úgyis késõbb kerül.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Seth
Na "kint van" a Requiem, Black Plague kell hozzá.

Peetboy
Akinél elõjött az a Bug, hogy a hordóban ég a tûz, annál a Crack a megoldás.
Most kért meg rá haverom segítsek neki ez ügyben, mert em tud tovább menni. Adtam neki újabb Cracket és már jó is lett neki.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

DJ GamerGirL
Akkor ügyes vagy. <#taps>
Egyesek hozzá vannak szokva az "agyatlan" FPS-ekhez, ahogy én is... <#nevetes1>

Én elakadás nélkül végigvittem.

.... :/ igy könnyü
hülyeség elmondani, szenvedjen mint mindenki 😊 ha pedig kilép 10 perc után akkor menjen wowozni ....

Blekk Síp
Baszd be be az automatát egy kõvel. <#idiota>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Prince23
Nem értem mit mondasz, bár tegnap óta nem vettem elõ a játékot...

Blekk Síp
Az az italautomata nagyon hívogató. <#miaz>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

probálj visszafele is nézelödni 😊 + a tárgyak

Prince23
Véletlenül nem az elemekkel kell vmit csinálni a fagyasztóban? 😄
"Használd az eszed" szlogen... most nem megy 😄

igen igen ^^ minden mozgathato tárgyat nézz meg 😊 de nem ssegithetünk , ennek ez a lényege 😊

Seth
a disznók kamrájában nézz körül 😊 , meg az italautomatánál

Prince23
Na átjuttottam a szelõzõn, közben a frászt hozták rám, szerencsére zárva az ajtó, de továbbra sem hallom jackie chan magyar hangját.
mostmár végleg elakadtam, ötletem nincs... van nekem egy deszkám, egy ládám, meg egy szék, de hogy azzal mit csináljak? 😄 ja meg 3 disznó, fagyasztott...talán a kiszivárgott csõt kéne "összeeszkabáljam a szelõzõben? vagy az ajtót kell kinyissam?

Prince23
Na megoldottan, én hülye vártam, h szélesedjen, ami nem is látszik...
Épp elakadtam. ugyanis most menekülök a szelõzõcsatornán keresztül, és alattam volt egy csapda, találtam egy Nézz a lábad elé feliartot, láttam egy betondarabot, és eldobtam, és rá ugrottam. Innentõl a szellõzõcsatornára nem tudok rá ugrani, tehát nem tudok feltápászkodni...
ezt nem értem... fogni meg nem lehet semmit...

Seth
hát ilyen hibáról még nem hallottam

Prince23
Éppen ezt magyarázom, nyítom én kifelé.. tudod forgatom azt a fogantyúját... de nem tágul, h tudjam belehelyezni azt a pénzt

Seth
Az elején még nem beszél. A satut esetleg ki kéne nyitni,mielõtt a pénzt beleerõszakolod 😊

Prince23
De ezeket nem hallom, igaz még mindig a cellában dekkolok az elején, de a satut hiába tekerem, az nem interakciózik, tehát az érmét nem tudom elhelyezni benne, hiába tekerem, semmi változás, a satu összezárva.
?

Seth
A fõhõs nem beszél játék közben csak a hang a fejében 😄 elfelejtettem a nevét.

Prince23
Amúgy játék közbe nem kéne hangot hallani... csak felirat van... meg effectek. Az intrónál volt magyar hang, de a mmár maga a játékba nincs... itt nem Kackie Chan magyarhangja kén legyen, mert egy mukkot sem szól a fõhõs a cellában, az elején... 😮 pedig kéne

Prince23
jaja, azt elfelejtettem, már OK

sry nem figyeltem oda

tobias88
nyelvet állítsd magyarra...
Prince23
Nekem nem müködik, pedig fileonként cseréltem ki õket, pedig felül is írták 😞

siederhird
Már meg van.(nem törtem össze az üveget)

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

siederhird
Hy!
Vki tudna nekem linkelni egy képet arról hogy hogy rendezte be a szobát mert én már órák óta rendezgetem és nem történik semmi.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Kössz szépen