Penumbra: Black Plague

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ameddig értitek mit irok, addig a nyelvtan nemszámit :) egyébként igen erre gondoltam ha végigviszi a végéig a jatekot. mert most még tölt a muvi XD
DJ GamerGirL

DJ GamerGirL
jah

tobias88
nyelvtan 1es
S Z P O J L E R :

haj, az a hejzet h a blekk plázsnak a végén vagyok ott amikor beszél hozzám a jázus és köszön h nemnyirom ki a csávoját meg ijenek.
most ott vagyok h kockákat tologatok ide oda és hallok 1 sikkantást jo meghalt a foszer mert megégett. utána meg mi? tologatom a kockákat, elmegyek betolom az ucsoba is aztán meghalok. ok utána meg lila képen jön be a jézusefekt ijenkor paravan me nemtetszik neki. ujra nekiállok, nade ijenkor már mikor megint hallom a sikkantást egybõl visszarak a lila jézusba. most mi van????????

ha valaki vágja hol tartok segijjen már lécic, köszi.

nem spoilernek sázmit e amit irtam de odairom az elejére h SZPOJLER ok?. ok.
Krabby, ment egy üzi privibe olvasd el léccike...

zita
Ja és nehogy kifelejtsem a 4 srácot akik nélkül még ma is közülünk sokan DOOM 3-aznának vagy Silent Hilleznének, köszönjük mindannyian

Kijártam....most értettem meg csak igazán, hogy miért is nagyszerû a penumbra története. le is szedem az overtrue-t.....THX Frictional Games és Paradox, CD Project..... Addig megdobálom clarence-t könyvekkel.XD

thx, megjavult a zsilipajtó:D (ha érted mire gondolok), futok is a következõ helyszínre

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

az van, és annak a crack-je?

Seth
Patch van hozzá

PSN ID.: Beegabor

Bakker, kiléptet a játék mikor menekülök a kémiai laborból, ahogy betölti az A kutatóállomást, miért van ez, hogy lehet megoldani

A BP-nél sincs ott? átküldök egyet, hátha ezzel sikerül.

Néztem én ezt korábban, de a C:/-n a my Documents/Penumbra Overture/Episode1 könyvtárban nekem csak egy hpl és hpl_update txt. jegyzetem van...

zita
ha ez sem segít akkor szevasz!

<#mf1><#mf1><#mf1>XD mit találtam

RE: "Your card does not support vertex shaders" crash

Go to My Documents\Penumbra Overture\Episode1

and change the following parameters in settings.cfg

<Graphics NoiseFilter="false" Bloom="false" MotionBlur="false" MotionBlurAmount="0.150000" DepthOfField="false" TextureSizeLevel="2" TextureFilter="1" TextureAnisotropy="1.000000" Gamma="1.000000" FSAA="0" PostEffects="false" ShaderQuality="-1" LimitFPS="true" Shadows="0" />

Everything will look like shit, but you'll be able to start the game probably and then you can muck about and try to fix it.

Worth a try at least
ITT A FÓRUM LINKJE!!!!

találtam egy ilyet:

Zizou2008.04.08. 17:37:17
én le is szedtem a techdemot de nem akar indulni egyszerûen mikor elindítom akkor bejön egy fekete kép aztán visszarak az asztalra. Felraktam a az Overture-t is ezzel szintén nem sikerült játszanom ezt az üzenetet kaptam : Your grapichs card does not support vertex shaders. és utána írja hogy szedjem le az új driverek meg hasonlók de nem segít és nem hinném a vkarim nem támogatja a vertex shadereket.... dry.gif (tudtommal vertex shadert 3.0-t támogat)

Legfrisseb patchek és driverek telepítve.
Gépem fontosabb adatai: E6300 Nvidia 7300 GT 4GB RAM xp sp2
szeretnék majd a bp-vel is játszani de elõtte jó lenne ha ezekkel is játszanék hogy értsem mirõl is van szó szal valaki help pls.

Ez persze teljesen más konfig, de a probléma ugyanaz

írd meg mondjuk a pc gurunak vagy a gamestarnak, biztos válaszolnak rá max 5 napon belül

De mi lehet más probléma?
DirectX, shadermark telepítéssel, frissítéssel is próbálkoztam de semmi.
Ehhez a gyenge confighoz ami minimum kell a leírás szerint jóval komolyabb van...
...miért anyázik arra a francos vertex shaderre, más játék fut rajta gond nélkül...
...OKOSSÁGOK ?VKI?
HELP
zita
Seth
Hülyeségeket beszél hagyd. Más probléma lesz ott szerintem. Egyéb játékok mennek gondolom

davidka003
Shader drivert? Honnan?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

a könyvtárnál meg a gépterem, raktár stb-nél melyik helyre érdemes bemenni elõször, vagy milyen sorrendbe

nekem 8800 GT van és nincs semmi baj

próbálj shader drivert telepíteni, attól függ hanyas shadert támogat a VGA-d 3.0-ás,2.0 ---a megfelelõt telepítsd CSAK EGY TIP remélem beválik

RÖHEJ?!
GEFORCE 8800 GTS, driverek, patch fenn és nem megy se ez se az overture.
Mindíg azt írja ki, hogy vertex shader probléma...
MI????
Volt vkinek ilyen hülesége?????????????

zita
Seth
Akkor se bántsd azokat a kurva farkasokat !!! <#idiota>

De az azért már mégis hülyeség hogy ráborítok egy szekrényt oszt lepattan rólaXD

Seth
Mert a játék jobban preferálja ha kicselezed, elsunnyogsz mellettük. 1 db kutyát nem kell kinyírni az egész játék alatt.

A mocskos jószágja beszorított egy sarokba, az ajtót folyamatosan berúgja mikor ki akarom nyitni, úgyhogy felugrottam egy szekrény tetejére. De mi az hogy nem tud kinyírni csak 5 perc alatt?o.O

Seth
Aztán rájöttek, hogy bénán lehetett használni és szerencsére kivették a folytatásban :)

balee4
Nincs, az Overture-ban volt asszem csákány, meg kalapács. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

van ebbe valami fegyó?

balee4
Küldtem PM-et egyébként 2 napja. ;)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

dante3
az uditos dobozt hasznald, amit az automatanal kapsz!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

idõközbe rátaláltam megvan a szöveges is, bocs az elõbbiért, a fagyasztóba mit kell csinálni a lyukas csõvel

tobias88
Légyszives vagy kérem az a minimum, de hogy 2 nap alatt nem tudtad az alsó keresõbe beírni, hogy "magyar"...
Valamelyik csatolja már egy e- mailbe nekem a szöveges magyarítást, [email protected]

armageddon666
sztem meg nyugodtan mehetne mind3 1 topicba :C

@

tobias88
overtudében hogy kell megölni a rohadt kutyákat? mert van 1 ami betöri az ajtót, hadonászok, de nem találom el
Peetboy
Ide ne írjatok Requiem-rõl annak ott van a Topikja. Mi az, hogy azt nem látogatja senki, majd fogja.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

balee4
PM-ben elküldtem a linket. :)

Nem találok linket vagy ilyesmit, valaki kûggye mán át

tobias88
keress lefele
Szasztok, leszedtem a balck plague-t, de hülye fejemmel orosz verziót töltöttem le, ha valaki lenne oly kedves és átküldené e-mailben vagy az angol, vagy a magyar szöveget, megköszönném

nah végigtoltam (Requiem-t):P
hiányoltam belöle a félelmetes részeket meg a szörnyeket :(
meg sajnos rövid
de nem baj tetszett azért...de a legjobb szerintem az Overture

balee4
mentsél folyamatosan, az megkönnyíti.

eddig is így csináltam, csak már 1 órája küzködök vele. Azt hittem van egyszerûbb megoldás is :( azért köszi ;)
balee4
bal oldalra kell az emelkedõre felgurítani, majd le, elõre és ismét fel az emelkedõre és ki. nem egyszerû, kell hozzá egy kis gyakorlás. :)