970
-
#930 #928 -
#929 Ott vagyok, hogy be kell tenni egy gépbe 6 összetevőt, de a jódot nem találom, a végigjátszás szerint a vizsgálóban van elrejtve az egyik polcon, de már lepakoltam mindegyiket és nem találtam.
Hol keressem? -
#928 Fingom sincs, az melyik rész, de: youtube.com, beírod: penumbra black plague walkthrough. Ez biztos segít. -
Kytekat #927 Sziasztok
Bajban vagyok! a VII résznél járok, ahol pirosan égő lámpákat kell lekapcsolgatni, hogy kinyíljon az ajtó. 3 ilyen ajtón kell továbbmenni. kettőn már túl vagyok, de a 3. résznél annyira fagy a gépem, hogy egyszerűen nem tudom végigcsinálni. ha valakinek lenne onnan 1 mentése
nagyon megköszönném.
-
#926 Szerintem nem volt rossz a magyar szinkron... -
#925 Nem hiszem, hogy szinkronos lesz, mivel nincs is benne sok beszéd. Felirat & textúra fordítás viszont biztos lesz hozzá. Ennyit tudok. -
tommyx #924 cd project? ezt is leszinkronizálják? a bp szinkronja nagyon szar az angolhoz képest. óóó istenem... igy elcseszni egy horror játékot... szar szinkronnal...látom akkor ebből is vehetem majd ki a magyar hangot... -
#923 Ha nem találod, akkor valószínűleg nincs végigjátszás (még).
Magyarítás pedig nem is lesz külön, mivel a CD Projekt adja ki itthon. -
tommyx #922 requiemhez magyarítás vagy végigjátszás? nem találom sehol. -
#921 Értjük amit mondasz, de vagy 3x el kell olvasni, mire felfogjuk, miről is is beszélsz. -
Bucsek #920 ameddig értitek mit irok, addig a nyelvtan nemszámit :) egyébként igen erre gondoltam ha végigviszi a végéig a jatekot. mert most még tölt a muvi XD -
#919 Erre gondoltál?
http://www.youtube.com/watch?v=cp_ZnkH4fdk -
#918 jah -
#917 nyelvtan 1es -
Bucsek #916 S Z P O J L E R :
haj, az a hejzet h a blekk plázsnak a végén vagyok ott amikor beszél hozzám a jázus és köszön h nemnyirom ki a csávoját meg ijenek.
most ott vagyok h kockákat tologatok ide oda és hallok 1 sikkantást jo meghalt a foszer mert megégett. utána meg mi? tologatom a kockákat, elmegyek betolom az ucsoba is aztán meghalok. ok utána meg lila képen jön be a jézusefekt ijenkor paravan me nemtetszik neki. ujra nekiállok, nade ijenkor már mikor megint hallom a sikkantást egyből visszarak a lila jézusba. most mi van????????
ha valaki vágja hol tartok segijjen már lécic, köszi.
nem spoilernek sázmit e amit irtam de odairom az elejére h SZPOJLER ok?. ok. -
zitababa #915 Krabby, ment egy üzi privibe olvasd el léccike...
zita -
krabby #914 Ja és nehogy kifelejtsem a 4 srácot akik nélkül még ma is közülünk sokan DOOM 3-aznának vagy Silent Hilleznének, köszönjük mindannyian -
krabby #913 Kijártam....most értettem meg csak igazán, hogy miért is nagyszerű a penumbra története. le is szedem az overtrue-t.....THX Frictional Games és Paradox, CD Project..... Addig megdobálom clarence-t könyvekkel.XD -
krabby #912 thx, megjavult a zsilipajtó:D (ha érted mire gondolok), futok is a következő helyszínre -
#911 LINK -
krabby #910 az van, és annak a crack-je? -
#909 Patch van hozzá -
krabby #908 Bakker, kiléptet a játék mikor menekülök a kémiai laborból, ahogy betölti az A kutatóállomást, miért van ez, hogy lehet megoldani -
krabby #907 A BP-nél sincs ott? átküldök egyet, hátha ezzel sikerül. -
zitababa #906 Néztem én ezt korábban, de a C:/-n a my Documents/Penumbra Overture/Episode1 könyvtárban nekem csak egy hpl és hpl_update txt. jegyzetem van...
zita -
krabby #905 ha ez sem segít akkor szevasz! -
krabby #904 XD mit találtam
RE: "Your card does not support vertex shaders" crash
Go to My Documents\Penumbra Overture\Episode1
and change the following parameters in settings.cfg
<Graphics NoiseFilter="false" Bloom="false" MotionBlur="false" MotionBlurAmount="0.150000" DepthOfField="false" TextureSizeLevel="2" TextureFilter="1" TextureAnisotropy="1.000000" Gamma="1.000000" FSAA="0" PostEffects="false" ShaderQuality="-1" LimitFPS="true" Shadows="0" />
Everything will look like shit, but you'll be able to start the game probably and then you can muck about and try to fix it.
Worth a try at least
ITT A FÓRUM LINKJE!!!! -
krabby #903 találtam egy ilyet:
Zizou2008.04.08. 17:37:17
én le is szedtem a techdemot de nem akar indulni egyszerűen mikor elindítom akkor bejön egy fekete kép aztán visszarak az asztalra. Felraktam a az Overture-t is ezzel szintén nem sikerült játszanom ezt az üzenetet kaptam : Your grapichs card does not support vertex shaders. és utána írja hogy szedjem le az új driverek meg hasonlók de nem segít és nem hinném a vkarim nem támogatja a vertex shadereket.... dry.gif (tudtommal vertex shadert 3.0-t támogat)
Legfrisseb patchek és driverek telepítve.
Gépem fontosabb adatai: E6300 Nvidia 7300 GT 4GB RAM xp sp2
szeretnék majd a bp-vel is játszani de előtte jó lenne ha ezekkel is játszanék hogy értsem miről is van szó szal valaki help pls.
Ez persze teljesen más konfig, de a probléma ugyanaz -
krabby #902 írd meg mondjuk a pc gurunak vagy a gamestarnak, biztos válaszolnak rá max 5 napon belül -
zitababa #901 De mi lehet más probléma?
DirectX, shadermark telepítéssel, frissítéssel is próbálkoztam de semmi.
Ehhez a gyenge confighoz ami minimum kell a leírás szerint jóval komolyabb van...
...miért anyázik arra a francos vertex shaderre, más játék fut rajta gond nélkül...
...OKOSSÁGOK ?VKI?
HELP
zita -
#900 Hülyeségeket beszél hagyd. Más probléma lesz ott szerintem. Egyéb játékok mennek gondolom -
#899 Shader drivert? Honnan? -
krabby #898 a könyvtárnál meg a gépterem, raktár stb-nél melyik helyre érdemes bemenni először, vagy milyen sorrendbe -
krabby #897 nekem 8800 GT van és nincs semmi baj -
krabby #896 próbálj shader drivert telepíteni, attól függ hanyas shadert támogat a VGA-d 3.0-ás,2.0 ---a megfelelőt telepítsd CSAK EGY TIP remélem beválik -
zitababa #895 RÖHEJ?!
GEFORCE 8800 GTS, driverek, patch fenn és nem megy se ez se az overture.
Mindíg azt írja ki, hogy vertex shader probléma...
MI????
Volt vkinek ilyen hülesége?????????????
zita -
#894 Akkor se bántsd azokat a kurva farkasokat !!! -
krabby #893 De az azért már mégis hülyeség hogy ráborítok egy szekrényt oszt lepattan rólaXD -
#892 Mert a játék jobban preferálja ha kicselezed, elsunnyogsz mellettük. 1 db kutyát nem kell kinyírni az egész játék alatt. -
krabby #891 A mocskos jószágja beszorított egy sarokba, az ajtót folyamatosan berúgja mikor ki akarom nyitni, úgyhogy felugrottam egy szekrény tetejére. De mi az hogy nem tud kinyírni csak 5 perc alatt?o.O