Szökés: ennyi volt - Hogy bírjuk ki a sorozat nélkül?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
2. 13 részes volt a 3. évad.
Most mivan, 3.13-nál megállt a világ?
Sztrájk van megint?Nem is szóltak elõre:S
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A House semmivel sem "igényesebb" (mondd úgy hogy neked jobban tetszik és te "igényesnek" gondolod magad) mindössze divat nézni. Még1x elmondom: nincs összefüggõ storyline a szereplõkön, bármikor le lehet ülni elé 1-1 epizód erejéig. Prison Break nem ilyen, 24 dettó.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
csak azért reagáltam neked, mert ilyeneket írtál, amik szerintem butaságok - ha csak az egyikrõl beismered, hogy valóban az, akkor jó. ha nem, akkor is jó:
- az 1. évad sikeresebb volt. (tény. nem volt az.)
- a house szitkomszerû. (ööö, nem az, de megkérdezhetsz mást.)
- a house-ban nincs storyline (tény: van. nincs "de".)
- a nézettség függ attól, hogy van-e storyline. (nem függ. van nézettebb összefüggõ és kevésbé nézett nem összefüggõ. a nézettség minõségtõl függ INKÁBB.)
- ha mondjuk az elsõ évadot nem látta - akkor el se kezdi nézni a többit sem, tehát PB-nél a nézettség csak csökkenhet (nem csökkent. torrentes gondokodás. aki nem látta az 1. évadot, az is nézheti. kevesebben vannak? Igen.)
- felesleges a továbbiakban egy kalap alá venni a 2-t (azon kívül hogy mind2 sorozat) (legyen. mivel vegyük kalap alá? )
erre lehet, hogy ezt szokták - csak éppen nem rám. tök sz*r érzés lecsapni az ilyen magas labdákat:)
De kiemelem, mert ezen tényleg robbantam (eskü, hogy nem szoktam olvasás közben röhögni). most tényleg nem akarok alázni, de gondold már végig józan paraszti ésszel, hogy mit írsz.
kétszereplõs példával szemléltetek.
2006: 1. csi 27 millió nézõ 2. pb 5 millió. 3 grace 1 millió
2007. 1. csi 27 millió nézõ 2. heroes 10 millió 3. pb 9 millió.
attól, hogy kevésbé van elõkeló helyen, még nem kellett gyengülnie, egyszerûena többiek erõsödtek vagy nézettebb sorozatok jöttek, stb.
"A Time magazin anno a 9. az Entertainment Weekly a 10. legjobb sorozatnak értékelte PB 1. évadát anno és Golden Globe-ra is jelölve volt..."
ezzel mire utalsz? most már nyilván nem értekelik annak. vagy igen, de hol számít ez? attól, hogy én akkor az 1.-nek, most meg úgy 4.-nek értékelem, még nyilván a többség szerint csak egy B-sorozat. (értsd, nem az én rajongásom határozza meg a minõséget.
"House igenis sitcom-szerû, ugyanúgy mint Grace-klinika, ER és az összes többi hasonszõrû társa."
és te beszélsz felületességrõl? szituációs komédia? house? grace? vészhelyzet?
"Azért mert dráma kategóriában indulnak (mint pl. a Maffiózók is), attól még nem lesz az."
egy sorozat nem indul, hanem indítják. a csatorna. akik értenek hozzá. te nem értesz. én sem. õk igen. és, hogy pont a maffiózókat említed, amiben sokkal több a humor, mint a vészhelyzetben, pláne nem érthetõ.
" Ki az aki a House-t a storyline miatt nézi (rajtad kívül)?"
nem nézem a house-t. veled ellentétben nem tudom, hogy a sok millió ember miért nézi a sorozatot. (sorry, ennyire nem képzelem magam vátesznek)
"Nem igaz, a CSI a legnézettebb sorozat világszerte, de nem ez a lényeg."
felületes vagy. olvasd el, hogy mit írtam. amerikát írtam. ls ott a grace a legnézettebb. és világszerte sem a csi a legnézettebb, hiszen rengeteg országban kis csatornákon vannak és azoknak dobja meg a nézettségét nagyon. de míg a viasaton a csi brutális 550 ezer nézõt hoz, addig a tv2-n egy smallville délután röhögve hoz 800 ezret.
"Szerintem te vmi más sorozatot nézhetsz, mivel Grace Klinika annyiban bír összefüggõ történettel mint kb. az ER miszerint is azonosak a szereplõk és még mindig kórházban dolgoznak a következõ részben is."
nem nézem a grace-t sem, de a vészhelyzetet igen. mindkét sorozat meglehetõsen összefüggõ sztorival bír, ezért is szappanoperázzák le elég gyakran a grace-t.
"Hûha, ilyen alapon minden sorozat összefüggõ történettel bír."
Húha. mert.. SOROZAT. na? általában összefüggnek.
ott követed el a hibát, hogy a pb kevésbé válastható szét különálló epizódokra, míg a többiek jobban szétválaszthatóak, mert akad olyan gondolati pont (a betegek), amik azzá teszik.
"De gondolhatnál arra is hogy ha vki valóban csak az évadzáró epizódot látja, akkor visszamenőleg letölti/megvásárolja az előző részeket és onnantól a tv-ben nézi a következő évadot..."
így van. ez elő szokott fordulni, ebben abszolút igazad van - nálunk már kevésbé jellemző. de, ami sokat jelent, hogy a tévénéző, ellentétben a letöltőkkel, nem completist. neki, ha kimarad 1-2-3 rész, nem szokott számítani. a héten nézi, aztán nem. ezért is ingadoznak a nézettségek. de, emeljük ki, hogy alig. plusz/mínusz 10%, mondjuk, ami valóban nem számottevő.
de ezt leírtam.
"Hagyjál már ki légyszíves 1 részt PB-ből, Grace Klinikából és House-ból és mondd már el hogy melyik hiányát érezted jobban :D (elfogultság nélkül, de tényleg)"
természetesen a pb-ből, ezt nem is vitattam. illetve, ha szőrözni akarnék, akkor résztől függ, hiszen minden sorozatban lehet fillert írni.
de, azért tegyük hozzá, hogy aki kihagy egy részt, azzal sem történik semmi baj, mert hamar visszazökken a sorozatba.
"Te itt most nagyon keményen csúsztatsz: ha jól emlékszem sorozatokról beszélgettünk és nem mozifilmekről."
nem csúsztatok, csak próbáltam szemléletes példát hozni, ahol nem lehet belekötni abba, hogy hazudik a nézettségmérés.
írhattam volna a smallville-t és a shield-et a sorozatokból. például, de rengeteg példa van.
"Az általad említett "alkotások" abba a kategóriába tartoznak bele amire az ember sajnálja a mozijegy árát és inkább lerántja pár óra alatt otthon"
és akkor miért nem sajnálja a többire? most soroljak olyan példákat is?
"Amúgy a Bittorrenten a 2. legtöbbet letöltött sorozat a PB. Ennyi."
igen. és? ezt mondtam én is. a release hónapjában a resident evil 3 volt a legletöltöttebb. attól, hogy a netezők imádják, még az ÁTLAGnézőt annyira nem izgatja.
anyuék nem a resi3-at fogják nézni. mari néni a nyolcadikról nem prison breaken fog izgulni, ha sorozatot néz.
a netezők egy jól behatárolható csoport, jól behatárolható ízléssel. lehet tudni, hogy mely filmekre/sorozatok fognak bukni azokon kívül, melyek a mozikban és a neten is egyaránt népszerűek.
nyilván egy jumper vagy speed racer sokkal jobb lesz letöltésben, mint mozibevételben. (arányaiban). nyilván a knight rider film vagy a terminátor sorozat sokkal nagyobb hisztit vált ki a neten (arányaiban!), mint a tévében.
"Szerinted. Ha PB és House között te olyan párhuzamot vonsz miszerint is mind2-ben hasonló összetettségű storyline van, akkor szerintem erről kár "
1. nem leszel kevesebb attól, hogy beismered, hogy kevésbé igényes sorozatért rajongasz és az igényesebbért nem. sokan vannak így. a maffiózók igényes. szó se róla. én 1 részt sem bírtam belőle. na bumm.
2. igazából itt bicsaklik meg a vita. nem írtam sehol, hogy a house-ban hasonló összetettségű a storyline. ezt odaképzelted és jól megcáfoltad. így könnyű.
a house-t kétszer írtam le. amikor reagáltam, hogy nem szitkom (anyám...:) és, amikor azt írtam, hogy igényesebb. miért írsz olyat, amit nem mondtam.
az pedig komolyan hiszed, hogy csak szerintem jóval igényesebb a house? come on. ha már díjakkal példálóztál, nézz utána a house-nak. (te hoztad fel)
hozz ide egy nem csőlátású pb-rajongót és felnyitja a szemed, hogy a prison break egy b-szerű sorozat. mi abban a rossz, ha attól még szereted? vagy ha én szeretem?
A Time magazin anno a 9. az Entertainment Weekly a 10. legjobb sorozatnak értékelte PB 1. évadát anno és Golden Globe-ra is jelölve volt...
"house, mint szitkom? valamit nagyon elnéztél. attól, hogy vannak benne vicces dumák, kõkemény dráma, élethalál küzdelem"
House igenis sitcom-szerû, ugyanúgy mint Grace-klinika, ER és az összes többi hasonszõrû társa. Azért mert dráma kategóriában indulnak (mint pl. a Maffiózók is), attól még nem lesz az. Ki az aki a House-t a storyline miatt nézi (rajtad kívül)?
"természetesen nem igaz, hiszen melyik amerika legnézettebb sorozata? a grace klinika. és a második? a született feleségek. vagy ott a topban a lost is - mindegyik összefüggõ történettel bír."
Nem igaz, a CSI a legnézettebb sorozat világszerte, de nem ez a lényeg. Szerintem te vmi más sorozatot nézhetsz, mivel Grace Klinika annyiban bír összefüggõ történettel mint kb. az ER miszerint is azonosak a szereplõk és még mindig kórházban dolgoznak a következõ részben is. Hûha, ilyen alapon minden sorozat összefüggõ történettel bír.
"akkor miért nézték a második évadot többen, mint az elsõnek a befejezését? miért nézik többen a 3.-at, mint a másodikat? nem kell elméleteket gyártani"
Hogy nézték volna többen a 2. évadot ha az az 52. az elsõ pedig 43. volt nézettségileg? Erre szokták mondani hogy selfpwned... :P
De gondolhatnál arra is hogy ha vki valóban csak az évadzáró epizódot látja, akkor visszamenõleg letölti/megvásárolja az elõzõ részeket és onnantól a tv-ben nézi a következõ évadot...
"attól, hogy a letöltõk nem hagynak ki egy részt sem, az étlagnézõt még a prison breakbõl sem érdekli, ha kihagy pár epizódot. az írók nem véletlenül úgy írják meg, hogy ez ne okozzon gondot."
Hagyjál már ki légyszíves 1 részt PB-bõl, Grace Klinikából és House-ból és mondd már el hogy melyik hiányát érezted jobban :D (elfogultság nélkül, de tényleg)
"vajon miért töltik le többen a resident evil 3-at, mint mondjuk a no country for old ment? miért töltik le többen az utolsó gagyi amerikai pite 6-ot, mint mondjuk a juno-t?"
Te itt most nagyon keményen csúsztatsz: ha jól emlékszem sorozatokról beszélgettünk és nem mozifilmekrõl. Az általad említett "alkotások" abba a kategóriába tartoznak bele amire az ember sajnálja a mozijegy árát és inkább lerántja pár óra alatt otthon (nem pedig azért mert nem bírja kivárni a megjelenését :))
Amúgy a Bittorrenten a 2. legtöbbet letöltött sorozat a PB. Ennyi.
"egész egyszerûen azért, mert a tömegízlés nem feltétlenül az igényes jelzõvel írható le. a pb kommerszebb sorozat, gyengén megírt, nem igényes, inkább B-kategóriás, a house igényesebb, jobban megírt."
Szerinted. Ha PB és House között te olyan párhuzamot vonsz miszerint is mind2-ben hasonló összetettségû storyline van, akkor szerintem errõl kár vitázni. Ízlések és pofonok ;)
"A kiadóknak szerinted kicsi volt a vesztesége? Ha jól emlékszem pár hét alatt 1 milliárd dollárt buktak."
kiadók nem buktak semmit, hiszen a tévé esetében csatornák vannak. közülük is leginkább a golden globe elmaradása miatt bukott az nbc. a többiek adtak a sorozatok helyett más mûsort.
Õk annyit vettek észre az egészbõl, hogy a pénzükért kevesebbet kell/nem kell dolgozni.
A kiadóknak szerinted kicsi volt a vesztesége? Ha jól emlékszem pár hét alatt 1 milliárd dollárt buktak.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
"Másik: PB-t rengetegen letöltik (vajon miért?), míg valahogy ez House-nál nem igazán elterjedt."
vajon miért töltik le többen a resident evil 3-at, mint mondjuk a no country for old ment? miért töltik le többen az utolsó gagyi amerikai pite 6-ot, mint mondjuk a juno-t? vagy, hogy magyar példával éljek. miért töltik le többen a wart, mint mondjuk a parfüm illatát?
az utóbbi mind sikeresebbek moziban, jóval több embert érdekelnek - az elõbbiket többen töltik le.
egész egyszerûen azért, mert a tömegízlés nem feltétlenül az igényes jelzõvel írható le. a pb kommerszebb sorozat, gyengén megírt, nem igényes, inkább B-kategóriás, a house igényesebb, jobban megírt.
(mondom ezt úgy, hogy a prison breaket nézem amerikával együtt és a house-t nem. csak próbálok nem csõbe nézni és azt hinni, hogy az én ízlésem az origó)
az 1. évad 43. volt nézettségben.
"House - sitcom szerû, "
house, mint szitkom? valamit nagyon elnéztél. attól, hogy vannak benne vicces dumák, kõkemény dráma, élethalál küzdelem.
"míg PB-nél gyakorlatilag ha nem lát 1-2 részt már értelmetlen (fõleg ha mondjuk az elsõ évadot nem látta"
természetesen nem igaz, hiszen melyik amerika legnézettebb sorozata? a grace klinika. és a második? a született feleségek. vagy ott a topban a lost is - mindegyik összefüggõ történettel bír.
"akkor el se kezdi nézni a többit sem, tehát PB-nél a nézettség csak csökkenhet)"
akkor miért nézték a második évadot többen, mint az elsõnek a befejezését? miért nézik többen a 3.-at, mint a másodikat? nem kell elméleteket gyártani. a 24 sem volt az elsõ 3 évadában topsorozat, majdnem kasza lett, mégis sikeres volt a maga nemében. a pb is sikeres, de nyilván csak a fiatakabb réteget érdekli.
attól, hogy a letöltõk nem hagynak ki egy részt sem, az étlagnézõt még a prison breakbõl sem érdekli, ha kihagy pár epizódot. az írók nem véletlenül úgy írják meg, hogy ez ne okozzon gondot.
"Ezekután azt hiszem felesleges a továbbiakban egy kalap alá venni a 2-t "
keress a másik 51-bõl egy másikat és azzal vedd egy kalap alá.
Egyébként meg nem érdekel hogy az 52. csak az USA-ban (az elsõ évad persze sokkal sikeresebb volt). Dr. House számomra nem vetélytárs, össze se lehet hasonlítani a 2 sorozatot. House - sitcom szerû, különálló részek ahol csak a fõszereplõk azonosak, nincs storyline; Prison Break - folytatásos, összefüggõ storyline-nal rendelkezõ folytatásos sorozat. Az enyhe mûfaji különbségbõl adódik a nézettség is: House-ba bármikor bekapcsolódik az átlagember, 43 perc-re leül a tv elé, míg PB-nél gyakorlatilag ha nem lát 1-2 részt már értelmetlen (fõleg ha mondjuk az elsõ évadot nem látta - akkor el se kezdi nézni a többit sem, tehát PB-nél a nézettség csak csökkenhet). Másik: PB-t rengetegen letöltik (vajon miért?), míg valahogy ez House-nál nem igazán elterjedt.
Ezekután azt hiszem felesleges a továbbiakban egy kalap alá venni a 2-t (azon kívül hogy mind2 sorozat). Csókolom.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miért vonják meg az adagomat???????
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Spoiler: Ha olyan dolgot árulsz el, amivel lelövöd a poént azoknak, akik még nem tartanak ott, vagy nem látták. (Tudod, ilyenkor az epizód/film veszít az élvezeti értékébõl, hiszen dramaturgiailag fontos részt már elõre tud. Szóval az nem jó.)
Gyakorlati példa: fociközvetités, párhuzamosan megy több meccs. A kommentátor elõre szól, hogy akik utólag meg akarják nézni a másik meccset, azok ne figyeljenek pár másodpercig, mert részeredményt fog elárulni.
Itt a fórumon lehet spoiler makrót használni, így azt a részt csak az olvassa el, aki szándékosan el akarja olvasni.
ui.: én meg tudnám fojtani azt, aki a film poénját elõre elárulja.
DE AKKOR MI A RETKES F*SZÉRT JÖN ITT ELÕ?????
Jöjjenek Magyarországra, itt egy egyetemista a förgatókönyvirók ottani gázsijának 10-ért megirja a sorozatokhoz az új storyt...
Még lehet nem is olyan bárgyú lesz...
Én is úgy tudom, a harmadik évadból van meg 11 rész.és ITT ÁLLT LE A FORGATÁS a sztrájk miatt.
Errõl írt vajon a cikkíró? Még nem nméztem meg, de ebben van olyan rész, amirõl "lehidal" ?
mi a franc az a spoiler???
Abból láttam pár epizódot. Elég gyengus...
Francokat. Nem mutatták, hogy meghal, csak annyit, hogy belõnek a furgonba. Ennyit errõl. Azon kívül meg MI A F*SZÉRT nem használsz spoilert? Idióta...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Egy kicsit off: hol tudom megnézni Amerika sorozatainak nézettségi sorrendét?
De most tél közepe van :) Ráadásul pont most kezd elég komoly lenni a történet.
De tudom én, hogy mi van. A S03E13-ban összejön a terv, megszöknek, csak nem tudják a forgatókönyvírók kitalálni, hogy innen kezdve hogyan folytassák a sztorit, nem akarnak még egy S02 szerû punnyadós-menekülõs évadot, ezért inkább abbahagyták.
Van egypár hiba.
- Kellerman úgynök MEGHALT, és nem ,,nem tudjuk, hogy él-e vagy hal''.
- C-Note? ki ez? az izmosabb néger fószer? van neve is...
- Sucre is szerepel, Lincoln oldalán segít a SONA-ból való megszökéshez
Ja, és a LEGIDEGESÍTÕBB:
Úgy adják elõ, mintha Amerikában nem ment volna le 11 rész a 3. szezonból!!!
Pedig lement, és nekem ettõl a 11 résztõl maradt tátva a szám!!!!!
Mi a gond az õszi premierrel??? Addig már vége lesz a sztrájk,
és talán elkezdik forgatni a 4. szezont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én meg egyrészeset is, de természetesen olyanról vam szó, ami nem minisorozat, mint ahogy a kevés részt megért sorozatokat is hosszú évekre tervezik.
"Az hogy valami sorozat, nem definialja, hogy hany reszt fog tartalmazni."
nem definiál semmit, csak annyit, hogy addig fog menni, amíg nézik az emberek - lehetõleg hosszú éveken át. nem véletlen, hogy a színészeknek 7 évadra szóló szerzõdésük van startnál.
"En ugy gondolom, hogy addig erdemes irni a sorozatot, amig a karakterek jelleme "hiheto" keretek kozott valtozik, illetve a tortenet folyasa "realis"."
így van, teljesen igazad van. de ezt a nézõ dönti el, hogy meddig hihetõ. ha a nézõ azt mondja, hogy "kösz, nem", akkor nem nézi tovább. minél többen intenek be a sorozatnak, annál valószínûbb, hogy lekerül mûsorról.
"Az hogy ostobasag a feltevesem, nem hinnem, bar majd megindokolja valaki miert is az."
erõs volt a szó, de alapból abszurd, hogy "miért kell folytatni egy sorozatot." benne van a nevében. azért, mert SOROZAT. hosszú történet folyam. a legnagyobb kics*szés lenne a nézõkkel, hogy berendelkeznek sok-sok évre, elkezdik nézni a sorozatot és a készítõk azt mondják, hogy "hopp, ez csak 15 rész".
ilyet maguktól nem mondhatnak, mivel a csatorna akkor meg sem venné a sorozatot, hiszen kinek kell olyan valami, ami csak egy évadnyi lyukat tölt be? a sorozatok arra valók, hogy egyes csatornák kitöltsék hosszú évekre egy idõpontjukat és ne kelljen aggódniuk miatta.
"(fuggetlenul attol hogy tetszik neki es azert nezi, vagy huzza a szajat de kivancsisagbol nezi), akkor tovabbi reszeket vetnek papirra."
tudni kell abbahagyni és belekezdeni jobba. bár megengedhetném ezt a luxust, hogy olyasmit nézzek, amit unok vagy nem szeretek. Nem, azokat kíméletlenül elkaszálom, mert tudom, hogy van helyette 5 jobb. a pb-t nézem, de például a heroes-ból elég volt 4 rész, hogy tudjam, kidobott idõ. bõven elég, ha megnézem az aktuális rész elõzetesét és elolvasom 3 perc alatt,hogy mi volt a részben.
"A feltetelezesem max naiv, de nem ostoba :p"
jó, oké, elszaladt a ló:) jogos, amit írsz,de valóban túlzottan idealista, meg hát az egy dolog, hogy jellemferdülésrõl írsz, de tudod, hogy az efféle dolgok a nézõk zömének fel sem tûnnek.
hol nézel te ennyi kórházsorozatot? 3 van összesen. miért nézed õket, ha nem érdekelnek?
minden nyáron véget ért. most is véget ért. majd folytatódik õsszel.
Ok, sztrájkoljanak. Tõlem sztrájkolhatnak, ahogy a vasutasok is, csak mondják meg elõre, hogy sztrájk lesz, és ha Szegedre megyek, akkor menjek kocsival, vagy busszal. De az alföld közepén kirakni az embert igen nagy g***iség.
Fõleg úgy, hogy a 3. évad szerintem még az elsõnél is erõsebb.
LZ forever
Az hogy valami sorozat, nem definialja, hogy hany reszt fog tartalmazni.
En ugy gondolom, hogy addig erdemes irni a sorozatot, amig a karakterek jelleme "hiheto" keretek kozott valtozik, illetve a tortenet folyasa "realis".
Az hogy ostobasag a feltevesem, nem hinnem, bar majd megindokolja valaki miert is az.
Abban igazad van, hogy nezem, es ha mas is nezi (fuggetlenul attol hogy tetszik neki es azert nezi, vagy huzza a szajat de kivancsisagbol nezi), akkor tovabbi reszeket vetnek papirra.
Az en naiv feltetelezesem abbol adodik, hogy van egy kis izles is a tortenetben. Egy sorozatot akkor erdemes tovabb irni, ha alapveto dramaturgiai hibak (lasd karakterek jellemferdulese, sztori vonal irrealis fordulata) nem fordulnak elo. Ha csak ilyen aron lehet tovabb vinni egy sorozatot, akkor sztem nem eri meg, es jobban jarna mindenki, ha ezeket az amugy jo otleteket egy mas tortenet keretein belul mutatnak be.
A feltetelezesem max naiv, de nem ostoba :p
A 3. évad elsõ 10 része is izgalmas tud lenni!
Persze nem lehet majd a végtelenségig húzni ezt sem!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
a vasutasok meg bármikor bemondhatják az unalmasat akár hetekre is, ha akarnak valamit. más országok közlekedése is bénult már meg a sztrájkok miatt. (hidd el, nem érdekelné õket a másik ember és igazuk lenne.)
a bb nyilván nem a house helyett menne, hiszan mindkettõ elvan egymás mellett amúgy is. a tévén egy játék, egy realityvetélkedõ éppen úgy elfér, mint egy sorozat. egyik sem alacsonyabb rendûbb a másiknál. (bb és a magánélet? ez hogy jön össze. a bb egy stratégiai játék, amiben neked kell a végén maradnod, ennyi. ott nincs magánélet. magadra öltesz egy figurát és végig kell vinned.)
Persze had valaszoljam meg egybol: siker -> penz."
tévedsz. vagyis nem. csak eleve ostobaság a feltevésed. egy sorozatot azért folytatnak mert... SOROZAT. az egy olyan mûfaj, amit hosszú évekre terveznek, 5-7-10-re, minimum.
"Termeszetesen nezni fogom ezen tul is a sorozatot,"
de épp ez a baj. ha nem néznéd és egyre többen nem néznék, akkor nem folytatnák. teljesülne a kívánságod és kíméletlenül lekerülne a képernyõrõl.
Persze had valaszoljam meg egybol: siker -> penz.
Nezem a sorozatot es azt kell mondjam tele van meg most is jo otletekkel, remek fordulatokkal, de eszmeletlenul eroltetettnek hatnak.
Egy PB-tol fuggetlen sorozatban marhajol el lehetne sutni ezeket a poenokat, es akkor kapnank egy masik jo sorozatot, de ehelyett beleeroltetnek mindent a PB-be.
Termeszetesen nezni fogom ezen tul is a sorozatot, mert az erdeklodes fenntartasaban elso osztalyu, de sajnos nem erzem azt, hogy ez valtozna a jovoben.
Ebben látod igazad van!