Szökés: ennyi volt - Hogy bírjuk ki a sorozat nélkül?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"mert számomra a személyes kedvenc, "

gondolj arra, hogy abból az 51-bõl mennyit próbáltál ki.

amúgy meg azonnal más a leányzó fekvése, ha a dvd-eladásokat, vagyis az igazi rajongókat nézzük, akkor top10-es.
itt nincs olyan, hogy producer, max stúdió. nincs pénzember, akinél lecsapódik a pénz.

egyet lehet érteni velük, meg nem is, viszont egyrészt nem tudom, hogy most hogy került szóba a sztrájk, másrészt meg azt sem értem, hogyhogy az elején mellettük, most meg ellenük? akkor lettek volna jófejek, ha sztrájkolnak egy-két hetet és semmi sem változik? akkor semmi értelme a sztrájknak. ha valaki sztrájkol, akkor álljon ki az elvei mellett és kössön kompromisszumot, nem?

megjegyzem írókról beszélsz. õk azt teszik, amit a szakszervezet mond. az a 3-4 fõ ember.

viszont azt nem látom, hogy a tévénézõ hol szív? hogy nem nézhet tévét? hálistennek, nem?
Rossz volt a 2. évad vége annyiból, hogy túlságosan a végére hagyták a nagy fordulatot (a kis ázsiai ügynök megjelenését a hajónál), valamint annyiból, hogy a hatás fokozásának kedvéért fals képet adnak a Sona-ról. Aki látott pár részt a 3. évadból tudja mirõl beszélek. Az viszont igaz, hogy az 1. évad kitervelt, 22 részes tervéhez semmi köze ennek az évadnak.
Én mindenesetre csodálkozom, hogy ilyen gyenge nézettésgû Amerikában, hogy 51 sorozat megelõzi, mert számomra a személyes kedvenc, és még ha objektíven nézem, akkor sem olyan "gáz", hogy ilyen helyezése legyen. De hát ki vagyok én, hogy eldöntsem a dolgot, a nép szava dönt. (:

Hát az írók is ugyanolyan beszukult faszok, mint akik kritizálják oket. Nem csak a producerek esnek el pár milliótól, hanem minden egyszeri munkás is aki a forgatásokon dolgozik. Lótifutik, világosítók, díszlettervezok és még órákig lehetne sorolni. Nem a producerekkel basztak ki, mert ok max egy Ferrarival kevesebbet vesznek idén, de hogy tobb tízezren vannak miattuk szarban az biztos. Másrészt meg a tv nézok szívnak, szóval ez már sok amit csinálnak. Az elején még mellettuk álltam, de azért vannak határok.
"Jó idõre búcsút vehetünk a szökött fegyencektõl, ami fõleg azárt szomorú, mert az utolsó rész befejezése olyan volt, hogy még mi sem hittünk a szemünknek."

Még ha az egyes részek 'már szinte maguktól íródnak' úgy látszik évad befejezõ részekben nem túl erõs a forgatókönyvíró gárda...
Nos igen. Van akinek csak a pénz számít(mintha így sem keresnének eleget), másnak meg a hírnév.
Ha mindenhol ott vagyok, akkor híres is vagyok.
Ennyi!

Vannak olyanok, akiknek csak ennyire futja, nem kell törõdni velük. Nem tudom mit szólna, ha õ írna, és nem fizetnék meg a saját történeteit, de nyomatnák iTunesre, meg mindenre.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

Elég beszûkült vélemény.

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

Szo....le az összes iró! <#boxer>
← ElőzőOldal 2 / 2