59
-
winnie #19 "Azért a felénél milyen köcsög dolog abbahagyni egy sorozatot."
minden nyáron véget ért. most is véget ért. majd folytatódik ősszel. -
#18 Azért a felénél milyen köcsög dolog abbahagyni egy sorozatot.
Ok, sztrájkoljanak. Tőlem sztrájkolhatnak, ahogy a vasutasok is, csak mondják meg előre, hogy sztrájk lesz, és ha Szegedre megyek, akkor menjek kocsival, vagy busszal. De az alföld közepén kirakni az embert igen nagy g***iség.
Főleg úgy, hogy a 3. évad szerintem még az elsőnél is erősebb. -
Ferrer #17 Könnyen :D -
Lasszau #16 winnie: lattam mar 4 reszes sorozatot is :p
Az hogy valami sorozat, nem definialja, hogy hany reszt fog tartalmazni.
En ugy gondolom, hogy addig erdemes irni a sorozatot, amig a karakterek jelleme "hiheto" keretek kozott valtozik, illetve a tortenet folyasa "realis".
Az hogy ostobasag a feltevesem, nem hinnem, bar majd megindokolja valaki miert is az.
Abban igazad van, hogy nezem, es ha mas is nezi (fuggetlenul attol hogy tetszik neki es azert nezi, vagy huzza a szajat de kivancsisagbol nezi), akkor tovabbi reszeket vetnek papirra.
Az en naiv feltetelezesem abbol adodik, hogy van egy kis izles is a tortenetben. Egy sorozatot akkor erdemes tovabb irni, ha alapveto dramaturgiai hibak (lasd karakterek jellemferdulese, sztori vonal irrealis fordulata) nem fordulnak elo. Ha csak ilyen aron lehet tovabb vinni egy sorozatot, akkor sztem nem eri meg, es jobban jarna mindenki, ha ezeket az amugy jo otleteket egy mas tortenet keretein belul mutatnak be.
A feltetelezesem max naiv, de nem ostoba :p -
Unreal1942 #15 Pedig még a gyengébb 2. évad is érdekesebb mint a 10. féle korház sorozat!
A 3. évad első 10 része is izgalmas tud lenni!
Persze nem lehet majd a végtelenségig húzni ezt sem!
-
winnie #14 arra gondoltam, hogy nincs olyan, mint a mozinál, hogy a jegybevétel határoz meg produceri pénzt. itt eladják a reklámot, oszt jó napot. a főmuftik kapják a fix zsíros fizetésüket.
a vasutasok meg bármikor bemondhatják az unalmasat akár hetekre is, ha akarnak valamit. más országok közlekedése is bénult már meg a sztrájkok miatt. (hidd el, nem érdekelné őket a másik ember és igazuk lenne.)
a bb nyilván nem a house helyett menne, hiszan mindkettő elvan egymás mellett amúgy is. a tévén egy játék, egy realityvetélkedő éppen úgy elfér, mint egy sorozat. egyik sem alacsonyabb rendűbb a másiknál. (bb és a magánélet? ez hogy jön össze. a bb egy stratégiai játék, amiben neked kell a végén maradnod, ennyi. ott nincs magánélet. magadra öltesz egy figurát és végig kell vinned.) -
winnie #13 "En azt nem ertem, miert kell minden aron folytatni a sorozatot.
Persze had valaszoljam meg egybol: siker -> penz."
tévedsz. vagyis nem. csak eleve ostobaság a feltevésed. egy sorozatot azért folytatnak mert... SOROZAT. az egy olyan műfaj, amit hosszú évekre terveznek, 5-7-10-re, minimum.
"Termeszetesen nezni fogom ezen tul is a sorozatot,"
de épp ez a baj. ha nem néznéd és egyre többen nem néznék, akkor nem folytatnák. teljesülne a kívánságod és kíméletlenül lekerülne a képernyőről. -
Mythic #12 Ha nincs akinél lecsapódik a pénz, akkor nem értem egyeseknek miért 12 Ferrarija van, másoknak meg semmi. Pedig mindketten a filmiparban dolgoznak. Akkor legalább mindenkinek legyen egy nem? Ezek szerint valahol mégis csak lecsapódott. És igen egyet értettem azzal, hogy sztrájkolnak, de már túlzásba estek. Nem azokat fenyegetik, akik elveszik toluk a pénzt, hanem a mindennapi munkásréteget, aki Hollywoodban dolgozik. MIt szólnál ha a vasutasok úgy dontenének, hogy ok addig nem dolgoznak amíg nincs megegyezés és 2 hónapig nem menne egyetlen járat sem? Szerintem azért nem teszik, mert a saját problémáikon kívul másoknak nem akarnak még nagyobbat okozni. Találtak volna egyébként más megoldást is, mint hónapokig leállni a forgatásokkal. Valamint nagyon sok nézo bánja ezt a sztrájkot, mivel szeretik a sorozataikat és várják azt. Bocs, de ha USA-ban mondjuk a Supernatural helyett vagy House helyett Big Brother megy akkor azt mondom, hogy sokkal értelmesebb egy szórakoztató sorozat, mint a vájkáljunk mások magánéletében eposz. -
Lasszau #11 En azt nem ertem, miert kell minden aron folytatni a sorozatot.
Persze had valaszoljam meg egybol: siker -> penz.
Nezem a sorozatot es azt kell mondjam tele van meg most is jo otletekkel, remek fordulatokkal, de eszmeletlenul eroltetettnek hatnak.
Egy PB-tol fuggetlen sorozatban marhajol el lehetne sutni ezeket a poenokat, es akkor kapnank egy masik jo sorozatot, de ehelyett beleeroltetnek mindent a PB-be.
Termeszetesen nezni fogom ezen tul is a sorozatot, mert az erdeklodes fenntartasaban elso osztalyu, de sajnos nem erzem azt, hogy ez valtozna a jovoben. -
mhorvatR #10 "gondolj arra, hogy abból az 51-ből mennyit próbáltál ki"
Ebben látod igazad van! -
winnie #9 "mert számomra a személyes kedvenc, "
gondolj arra, hogy abból az 51-ből mennyit próbáltál ki.
amúgy meg azonnal más a leányzó fekvése, ha a dvd-eladásokat, vagyis az igazi rajongókat nézzük, akkor top10-es. -
winnie #8 itt nincs olyan, hogy producer, max stúdió. nincs pénzember, akinél lecsapódik a pénz.
egyet lehet érteni velük, meg nem is, viszont egyrészt nem tudom, hogy most hogy került szóba a sztrájk, másrészt meg azt sem értem, hogyhogy az elején mellettük, most meg ellenük? akkor lettek volna jófejek, ha sztrájkolnak egy-két hetet és semmi sem változik? akkor semmi értelme a sztrájknak. ha valaki sztrájkol, akkor álljon ki az elvei mellett és kössön kompromisszumot, nem?
megjegyzem írókról beszélsz. ők azt teszik, amit a szakszervezet mond. az a 3-4 fő ember.
viszont azt nem látom, hogy a tévénéző hol szív? hogy nem nézhet tévét? hálistennek, nem? -
mhorvatR #7 Rossz volt a 2. évad vége annyiból, hogy túlságosan a végére hagyták a nagy fordulatot (a kis ázsiai ügynök megjelenését a hajónál), valamint annyiból, hogy a hatás fokozásának kedvéért fals képet adnak a Sona-ról. Aki látott pár részt a 3. évadból tudja miről beszélek. Az viszont igaz, hogy az 1. évad kitervelt, 22 részes tervéhez semmi köze ennek az évadnak.
Én mindenesetre csodálkozom, hogy ilyen gyenge nézettésgű Amerikában, hogy 51 sorozat megelőzi, mert számomra a személyes kedvenc, és még ha objektíven nézem, akkor sem olyan "gáz", hogy ilyen helyezése legyen. De hát ki vagyok én, hogy eldöntsem a dolgot, a nép szava dönt. (: -
Mythic #6 Hát az írók is ugyanolyan beszukult faszok, mint akik kritizálják oket. Nem csak a producerek esnek el pár milliótól, hanem minden egyszeri munkás is aki a forgatásokon dolgozik. Lótifutik, világosítók, díszlettervezok és még órákig lehetne sorolni. Nem a producerekkel basztak ki, mert ok max egy Ferrarival kevesebbet vesznek idén, de hogy tobb tízezren vannak miattuk szarban az biztos. Másrészt meg a tv nézok szívnak, szóval ez már sok amit csinálnak. Az elején még mellettuk álltam, de azért vannak határok. -
archrodney #5 "Jó időre búcsút vehetünk a szökött fegyencektől, ami főleg azárt szomorú, mert az utolsó rész befejezése olyan volt, hogy még mi sem hittünk a szemünknek."
Még ha az egyes részek 'már szinte maguktól íródnak' úgy látszik évad befejező részekben nem túl erős a forgatókönyvíró gárda... -
debut12 #4 Nos igen. Van akinek csak a pénz számít(mintha így sem keresnének eleget), másnak meg a hírnév.
Ha mindenhol ott vagyok, akkor híres is vagyok.
Ennyi!
-
Chris05 #3 Vannak olyanok, akiknek csak ennyire futja, nem kell törődni velük. Nem tudom mit szólna, ha ő írna, és nem fizetnék meg a saját történeteit, de nyomatnák iTunesre, meg mindenre. -
sanner011 #2 Elég beszűkült vélemény. -
tunyo902 #1 Szo....le az összes iró!