92
-
bvalek2 #10 Annak ellenére, hogy a 23 éves Kaambakhsh nem kapott ügyvédet és a tárgyalás is zárt volt, az iszlám jogon alapuló helyi törvények szerint az ítélet törvényes
Ebből az egy mondatból kiderül, hogy az egész csak hoax. Ez egy megszervezett politikai kampány. Olyan nincsen az Iszlámban, hogy ügyvéd nélküli tárgyalás, még a Korán szerint sem. Ezt a hírt olyanok számára találták ki akik nem ismerik az iszlámot, és ezért van rá esély, hogy beveszik ezt a hazugságot. Megjegyzem, és sem vagyok iszlámszakértő, de a vonatkozó passzust véletlenül olvastam a Koránban (igen, megvan magyar fordításban). Valójában egész más miatt ítélték el, ha elítélték egyáltalán, vagy ha ez az ember egyáltalán létezik.
Nem kell minden hülyeséget elhinni...
U.I.: külön poén, hogy iráni honlapról származik az anyag. Nocsak, nocsak, Irán mégiscsak egy felvilágosodott ország, vagy most mi van? Lebukott az amcsi propagandagépezet, saját magát leplezte le -
Inquisitor #9 "nyílván a diák tudta, hogy mit csinál és a helyi törvényekkel (hogy ezért akár halálbüntetést is kaphat) is tisztában kellett legyen."
Na most a vallási alapú bírósággal PONT AZ A BAJ, hogy teljesen kiszámíthatatlan és esetleges mit minek ítél. A srác azzal szerintem nem követett el vallásgyalázást, hogy elolvasta, ha igen, akkor a T. bíróságot is illenék ugye kivégezni ... önellentmondás rulez. Ezért fosnak a törökök is most, nehogy belőlük is "Irán" legyen ... -
n3whous3 #8 1. ez hogy jön ide?
2. Afrika meg Afganisztán kicsit más :) -
mcganyol #7 nézzél kicsit kevesebb rambót, szerintem. :)
nyílván a diák tudta, hogy mit csinál és a helyi törvényekkel (hogy ezért akár halálbüntetést is kaphat) is tisztában kellett legyen.
te örülnél, ha idejönnének az afgánok tankokkal, mert te disznóhúst eszel meg alkoholt is fogyasztasz hozzzá?
nyílván úgy véled, hogy nem kényszeríthetik rád a hülyeségüket. fordítva a nyugat ezt megteheti, mert erősebb. kérdés, hogy szerinted ez akkor morálisan helyes? -
#6 Afrikában napi több ezer ember hal meg és nem csak betegségekben, éhezés vagy éppen ivóvíz hiánya miatt. Fegyvertől. 2008-ban. -
kernerster #5 Hát én ilyenkor arra gondolok, hogy ez kb. 300 éve nálunk is simán befért volna Jézus és a kereszténység megsértése miatt.....Nekik még kell úgy 300 év. Ennyi. -
Csaba42 #4 Bocsánat, rosszul olvastam, így az utolsó mondatom érvénytelen! -
Csaba42 #3 "Azt a k*" - nekem ez jutott az eszembe először. Hihetetlen, hogy megtörténhetett ilyesmi, ez egyszerűen elfogadhatatlan. El kéne ítélni azokat, akik bűnösek ennek az ítéletnek a meghozatalában. -
orkaman #2 késő, már ott vannak egy ideje :)
legalábbis Afganiszántánról van szó, nem Iránról. -
Riddick #1 Na,ilyen helyzetekben kéne lépni az NATO nak,az USA nak,és bemenni tankokkal,kommandosokkal,és szétszedni az egész mocsok barbár kormányt!
2008 van ,és ilyenek megtörténnek a világban,hihetetlen...