Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2.

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az 5 pontra lehet valami féle válasz. Az A3-ban ugyan is azt mondta a Ripley, hogy pont ilyet még nem látott. Ergo átvehetett valamit a kutya génjeibõl.

Mas-Thief
Pedig a hasonulás sem újkeletû. Az Alien 3-ban is megpróbálták a lényt más tulajdonságokkal felruházni.
Máshogy mozgott, leginkább 4 lábon közlekedett és sokkal gyorsabban. Ám ezt a filmben nem sikerült annyira átadni. Talán nem mertek annyira eltérni az eredeti lénytõl, mint az alien 4-ben, vagy ebben.

Nézd meg. Ha az elsõ tetszett talán ezt is elviseled, de rengeteg baromság van a filmben amitõl tuti ideges leszel (a kommentedbõl kiindulva).

Gamer for Life

marositech
Yo.
Sztem eza rész kifejezetten csak az Alien és Predator fanatikusoknak készült.
Eza rész alaposan átvette a Predator 1. feelingjeit. (zenék, effektek) Csak akkora böszmeséget csináltak, hogy...elkúrták.
Sok orssz van amit felsoroltátok, elismerem.
De van pár jó dolog az egészben.
Végre láthattuk a Predik bolyóját. 😊 Másrészt lassan kezd összeállni a kép.
Már aki játszott is, annak a film kincset ér, függetlenül a minõségtõl.
Reménykedve fanok, imádkozzunk, hogy a következõ rész, minõségi lesz...amen.

Rykov
100%-ig egyetértek. Mára behalt a scifi téma. Csak még nem vették észre sokan...

err... http://cryptozone.extra.hu

No akkor:
1. A tudatlanok kedvéért: az Alien Vs Preda ötlet baromi régi és nem kierõszakolt,már a predator 2-ben ott figyelt anno az alien koponya a trófeák között😊
2. A predator 2-ve semmi gond nem volt,a film vége nem a barátkozós predatorokról szól,aki ilyet ír gõze köze nincs arról mi is a predator,olvasson könyvet,nézzen utánna a neten. Danny Glover azért maradt életben mert 1vs1 gyõzött,és mivel a predatorok harcos/vadász nemzet így elismerést váltott ki.Szintúgy az AvsP elsõ részében.És még egy kis segítség ami látom egyes embereknek nem tünt fel (Adamfirst figyelj😊 ): Predator fegyvertelen,harképtelen emberre NEM támad,ezért nem darálja be az elsõ preda filmbe az ázsiai csajt (swarci ki is rugja a kezébõl a fegyvert ha jólemléxem😊 ),és mégfeltünõbb a predator 2-ben a temetõs gyerekes jelenet,dereng? Beazonosítja a gyerek kezében hogy nem fegyvez és nem nyírja le...Vadásznemzet,nem tucatgyilkos idegenek gyülekezete😊
3. Aki otthon nézte meg ezt a filmet inkább csöndben ücsörögjön,és kezdjen el gondolkodni hogy mennyit ér a netrõl leszedhetõ (eddig összes,nem kell mese nincs még dvdrip,sem scr) mozis változat amiben kb a film 3/4-dét nem lehet ,fõleg ha sötétebb a film...😊
4. Az elsõ rész popcorn akció volt jobbra számítottam de így se volt rossz,ez ízlések és pofonok. Ezt is megnézem,ha kedvenc nem is lesz szerintem tetszeni fog pár apró dolgot (pl predalien) leszámítva.
5. Miért predalien leszámítva? Mert ha olyan géneket örököl az alien amibe belebújik,akkor alaphangon az alien 3-ba vonyítanija kellett volna vagy csaholnija az aliennek😊
6. Azzal maxi egyetértek ezek a filmek nem hozzák az alien TRILÓGIA (gyengébbek kedvéért,ebbe a 4. rész nem tartozik bele) és a preda 1-2 szintjét,azok nagyban scifi horror filmek voltak fõleg az alienek,ez meg inkább scifi akció.
7. Aki még nem néztwe meg de tervezi,és otthon várja már meg a normális nem kamerás felvételt amin még látszik is valami😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

adam first
Sajnos mind az Alien, mind a Predator filmek folytatásával, az a baj, hogy a FOX elkezdte megerõszakolni a szériát és immáron 22 éve az ALIENS fordulat számához, akarnak igazítani, minden új részt. Sajnálom az egykoron patinás, sorozatott, pedig emlékszem még, amikor az Alien filmek nem gyerekeknek készültek. Anno Alien, Aliens megtekintése után voltak gondok az alvással. Alien 3 sokat nem nyújtott, mint késõbb kiderült nem a rendezõ hibájából, ha a FOX szabad kezet adott volna David Finchernek, akkor talán 1992-ben hatalmasat, nézhettünk volna. Alien 4-tõl már semmit se vártam és az agyatlan akción kívül nem is kaptam mást. Predator 1 tökéletes, a második rész szintén kierõszakolt folytatás. Igazából az a bajom AVP1-el is, hogy gyerek film, még a DVD SE változata is szánalmas. Lerombolták két nagy múltú lény mítoszát. Igazából nem Andersont hibáztatom, õ csak egy bábú volt, akit a FOX kénye kedve szerint csicskáztathatott. Az Alien sorozattal az lett a baj, hogy kiölték a horror elemeket a szériából (kezdõdtek a gondok a 3. résszel és a nevetséges CGI mutatvánnyal, folytatódott ez az AR-ben hol Ripley egyenesen anyukája volt a rohadt dögnek). Predator 2 szintén zenész, a film végén Danny Glovert csak úgy futni hagyták. Egyszerûen a barátkozós Predator is teljesen elveszítette a hitelességét. Egy Alienek undorítónak és félelmetesnek kellene lenni. Egy Predator meg ne puszi pajtása legyen az embernek, hanem nyúzza, meg mint a szart. Még egyszer leírom, sajnálom, hogy kiölték az ismeretlen fogalmát és a félelem érzését az Alien/Predator filmekbõl. Alien/Aliens/Predator mai napig félelmetesek, pedig ezek, több mint 20 éves filmek: nevetséges költségvetésbõl készültek, a CGI technikai teljes mellõzésével, bábúk és embereket öltözettek fel szörnyeknek, de a hatásuk a mai napig félelmetes. Én csak egyet kérek, ne készítsenek a régi Alien filmekbõl remaket úgy se menni, higgyétek el, nem lenne még egyszer olyan hatása, mint anno. Gyárthatnak a 14-15 éves korosztálynak Alien 5, Predator 3, AVP3 csak minket, rajongókat kíméljenek meg a pénzéhségükkel. AVP2 természetesen egyszer megtekintem, ha másért nem is, hát a szörnyek miatt (meg azért meg másfél órára állítólag kikapcsol mindenkit a film, annyit megér, aztán törlöm is le a gépemrõl, eme csodás alkotást).

http://www.fn.hu//belfold/20080204/eltuntek_hajlektalanok/ 😊
immovable
Én kérek elnézést.<#idiota>
Nagyon vártam de elég nagy csalódás lett a film <#szomoru1>

Nyugalom, jövõre itt a remake.

rigidus
Nem tudom mi kesztette a cikkironkat, hogy ekkorat fenyezzen ezen a filmen, mert en - aki mondhatnam rajongoja vagyok mindket sorozatnak - ott voltam az elso negyven perc utan, hogy felallok es elmegyek haza, mert mar olyan szinten idegesitett.

(Spoiler meg egyebek)

Egyszeruen adja magat az a rengeteg ziccer ami csak hullik az ember/keszitok olebe ahogy a film halad es a keszitok NEM hajolnak le erte. Megy a henteles esz nelkul (szo szerint esz nelkul) az emberek orra elott es senki sem fel, meg a 6 eves kislany is frankon vegignezi ahogyan szettepik az apjat, felakasztanak egy csajt a falra, meg idegenek orjongenek korulotte. Ha a szereplok nem felnek akkor a nezok sem fognak. Ha a nezok nem felnek, nem izgulnak egy horrorfilm alatt akkor az egesz egy hulladek.

Na, hat ennek lehettunk itt tanui. Se a szereplok nem gondolkodnak, se a keszitok. Tragedia maga a latvany is, mert szart se lehet latni, hogy mi tortenik. A regi ketdimenzios animacios filmek filingje azert meg volt fekete-feherben.

Szoval, bementem egy moziba, fizettem amennyit fizettem es tanuja lehettem ahogyan ez a ket idiota rendezo agyatlanul okorkodott 94 percen keresztul.

Kesobb a youtube-on is elkezdtem nezni, hatha a masodszorra emeszthetobb lesz, de 20 perc utan elment a kedvem.

Egyebkent van itt egy Dune cimu film (David Lynch) a gyujtemenyemben ami olyan kategoriaju sci-fi, hogy az elmult 4 evben (miota meg van) otszor alltam neki nezni de meg egyszer sem jutottam a vegere. Hat komolyam mondom szivesebben beteszem nezni mint ezt a 94 perc szutykot mert legalabb nem idegesit fel.

Picizöldfül
a csaj a végén olyan ismi volt..véletlenül nem az elsõbe vót?? (a film 10bõl 2es nálam)

"Uwe Boll film lett...ennyi"

Már bocs, de ez a film sokkal szarabb mint bármelyik Uwe film!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

immovable
sztem a készítõk vakok voltak és ha ezt a körülményt figyelembe veszed akkor máris egész jó a film<#vigyor1>
rohadt idegesítõ már a film nézése közben is az a tömény következetlenség, amit kapunk.
a látvány sem vm jó, de a filmnek még mindíg az a legerõsebb része.
komolyan érdekelne, hogy vajon a készítõk megnézik a saját filmjüket, hátradõlnek és elégedetten csettintenek, "ejjj, de jó kis filmet csináltunk" ? ???
vagy csak a dohányt nézik? nem értem.

Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

schrank
onnan ahonnan ezt <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TIBI
Amikor néztem végig azon járt az eszem hogy honnan tudnám megszerezni a Predator 1. részét... kb a film felénél ráhagytam, számomra nézhetetlen volt...

^^

Atisz
1x nézhetõ film... persze a készítõk már jó elõre megmondták hogy nem fognak ragaszkodni a hagyományokhoz és a saját szájízük szerint csinálják a filmet. Kicsit úgy nézett ki, mintha pár rajongó 1 lottó 5-ös után csinált volna egy avp filmet.

Sztori: Elég bárgyú, jó lehet egy szörnyes sci-fibe nem is nagyon kell jobb. A fõvonallal lényegéban nincs probléma ("baleset" a predátor ûrhajón - becsapódás - álmos déli kisváros - hent), a gondok az apróságokban rejlenek (a már-már betegesen bizonyíték-megsemmisítõ predátor, aki 1 azaz egy db embert megnyúzva felhúz a fára, hogy azt is kapjon a nézõ; a predalien - ami szájon át tud petézni, a szinte percek alatt kikelõ alienek...).
A dialógusok kellõképpen egyszerûek és kiszámíthatóak, senkinek nem fogja megfeküdni a gyomrát. Humor nem nagyon van a filmben (1 jó azért van: "A kormány? De hiszen õk sosem hazudnának!"), pedig lett volna pár ziccer.

Effektek: Szívesen megnéztem volna eredeti hanggal, de nem volt rossz a szinkron sem. A legzavaróbb az volt, hogy túlságosan sötét tónusú, életlen, fakó színû a film, ami egy régi dokumentumfilmnél is zavaró, pláne itt. Az akciórészek olykor olyan közelrõl vannak felvéve, hogy nem igazán tudjuk eldönteni mit is látunk. Noha a predátor-bolygó például nagyon stílusos volt, kár az olyan bénus effektekért mint pl. a csatornában a "lézeraknák" (amiknek mellékesen semmi funkciójuk nem volt), illetve apuci leszakadó keze pár csepp savtól. A szörnyek minõsége szerintem hozta az elvárt színvonalat, bár mint korábban említettem a film szinte végig sötétben játszódik, piszok gyenge színvilággal és sokszor alig kivehetõek benne az alakok.

Színészek: egytõl-egyig ismeretlenek (ami nem baj, végülis ez az amin lehet spórolni, a baj az hogy látszólag a forgatókönyvvel is ezt tették). Az egyik fõszereplõ hölgy a 24-bõl lehet ismerõs, gondolom a többi is hasonló kaliberû sorozatszínész. Nagy baj nem is volt velük, jobb dialógusok segíthettek volna rajtuk. A nõi szereplõk számomra kicsit faarccal konstatálták az eseményeket, ha valahol, itt lehetett volna sikoltozni mint az állat...

Összegezve: Nagyjából azt kaptuk amire számítottunk (illetve kicsit kevesebbet). Aki forradalmat várt és egy igazán jó avp akcióorgiát (amihez mondjuk egy nem mindennapi sztori is kéne), annak csalódnia kellett. Fontos lenne hogy egy ilyen filmben az emberek is nagyobb szerephez jussanak (nem csak mint lemészárolandó marhák legyenek jelen), hiszen csak nyáladzó-sziszegõ alienekkel és rikoltó-pittyegõ predátorokkal nem lehet feszült, izgalmas filmet összehozni. Az utolsó jelenet teszett (a Yutani vállalat feje, amint átveszi az egyetlen megmaradt bizonyítékot az incidensrõl), amihez ha hasonló szellemiséggel készült volna az egész film, akkor kellemesen csalódhattunk volna.
Hát reméljük, hogy majd legközelebb.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szánalmas ez a hozzáállás, adj egy szerzõdést és aláírom.
Ekkora baromságot... Miért lenne kevésbé jogos attól a kritikám, hogy még az életben nem rendeztem filmet?
Pontosan tudta a két rendezõ, hogy mekkorák lesznek az elvárások, hetekig azzal kampányoltak, hogy szerintük (is) milyen gyengére sikeredett az elsõ rész, de sebaj, mert õk tisztelik és imádják a klasszikus sorozat részeit és majd ezekhez méltó folytatást készítenek. ROTFL.
Ehhez képest a költségvetésre hivatkozva készítettek egy jutyúbra való, látványtalan fan made video-t úgy, hogy egy az egyben loptak el jeleneteket az elõzõ filmekbõl.
Jézusom. Én ekkora ultra gagyi filmet még életemben nem láttam!
Filmnézés közben inkább azon gondolkodtam, mi lesz az e heti tennivalóm.
"AvsP2 nem sokkal gyengébb egy közepes lényfilmnél és simán lenyom egy tockost az elsõ résznek" Ezzel azért vitába szállnék. Az 1 fényévekkel jobb volt!
Ha egy mondatban kellene jellemeznem eme alkotást, akkor kb így nézne ki.
Nem egy Alienes filmet láttam, hanem egy filmet, amiben Alienek rohangáltak!
Ezek után remélem nem lesz 3. rész.

Igazad van Ginos ha ennyi szakértõ van.
Miért nem õk jelentkeznek a rendezõi posztért a 3ik epizódban?

Úgy bírom mennyi "szakértõ" van,miért nem ezek rendeznek filmet tudják mi kell a jó filmhez,akkor tuti siker lenne nem? <#mf2><#gunyos1>

asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz

Szánalmasan gyenge film. Mielött beültünk a moziba tudtuk, hogy nem kell sztorira számítani, nem lesz nagy színészi játék vagy remek forgatókönyv. De minek is? Darálás az lesz. Látványos harcok, gizda jelenetek. Hát nem (azaz talán 1-2 van az egész(!) filmben). Ez egy Zs kategóriás rettenet dollártízmilliókból. Rohadtul nem lehet látni semmit az akció jelenetekbõl plusz tele van ökörségekkel az egész -plusz a fennt említett hiányosságok. Az utolsó 10 perc meg inkább valami Mel Brooks filmbe illene. Az elsõ jobb lett, pedig az is mocskosul béna. Sokkal több van a témában. Pénzt nem ér.

Gamer for Life

schrank
ennek a filmenek adok egy 2/5-öt amibõl 1 azé mer film <#vigyor5> 1 meg azé mer szinkronos <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

narumon
Gyerekek! Én úgy örülök hogy nem moziban néztem meg, valami kisördög ezt súgta belül, hogy ezt otthon kell nézni mert nem ér pénzt. És milyen igaza lett a kisördögnek.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

PrisonMan
Jesszus, ez a kép <#wow1> Ennyire gagyin megcsinálni , két ember jelmezben..

"elért 120 milliós bevétel azért jó indok egy esetleges 3. rész készítésére mivel, hogy a költségvetést jócskán behozta...."

az, hogy mennyit hozott külföldön, az a költségvetésnek nem jelent semmit. a nemzetközi bevétel nem a gyártóé, hanem az ottani forgalmazóé, plusz az ottani moziké. a bevételbõl a stúdió az amerikai pénz nagyjából felét látja. (plusz a nemzetközi forgalmazási jogokért kapott pénzt, amelyek bevételfüggetlenek)
NEXUS6
Számomra a lényes ürhajós lödözös hardkór scifi 10 évvel ezelött a Starship troopers-szel meghalt. Hihetetlen, hogy most amikor egy család összedob pár hétvége alatt egy cg animációs filmet akkor a hivatásosoktól is kb olyan szint tellik -bocs Dönci & Huba!;(((

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Az egészben az a legszomorúbb, hogy az AVP-bõl tõlünk nyugatabbra jóval a filmek elõtt volt egy remek képregény sorozat, ami elég szépen megalapozta az AVP sci-fi világát. A PC-s FPS-ek is erre építettek.
A film készítõinek és a forgatókönyv íróknak elég lett volna erre támaszkodni és össze lehetett volna hozni egy elég korrekt sci-fi/horror filmet. Ehelyett sikerült egy újabb hálivúdi nyáltengerrel eláztatni az egészet... :o/

én szeretem az alieneket is, a predatorokat is,de ezt a moziba semmiképp sem nézném meg

immovable
Uwe Boll film lett...ennyi
Az amerikai bevétel lehet, hogy csak 40 misi, de az egész világon elért 120 milliós bevétel azért jó indok egy esetleges 3. rész készítésére mivel, hogy a költségvetést jócskán behozta....
De viszont a 3. résznél már elgondolkodnak azon, hogy pár ujjonc rajongót vagy esetleg olyasvalakit ültetnek a rendezõi székbe aki ért is a témához.
mikloss
Az eslõ saokkl jbob vlot, de aétrt egeyzsr meg lheet nzéi <#wink>
(a 'helyesírás' direkt ilyen)

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Hedgehunter
Egyszer meg lehet nezni... Meg talan 2x is....
Mindig is Predator fan voltam..
De hát egy Alien vs Predator öszecsapástól nem is azt kell várni,hogy ki játszik hõst és ki hal meg a szerelméért stb típusú dolgok
Meg valószínüleg azért készül tiniknek a film,emrt õk járnak a moziba gyakran...

← ElőzőOldal 3 / 3