Hogyan találjunk rá a féreglyukakra?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Ha létezne ami nem létezik, hogyan észlelnénk?
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Kara kánként folytatom tanításom.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Vehetnél példát Dez-rõl itt a fórumon (meg vannak még természetesen, csak most õt veszem elõ), aki tévedseimet nem lenézõen kezeli, egyszóval igen emberséges. Ha valaki téved, akkor olyan hangnemben válaszolok, ahogy az illetõ nekem. Szerencsére ez sokszor pozitív! Veled ellentétben. Zúg a játéktraktor már?
Az ELTE-sektõl ezúton is elnézést kérek, nagy bunkó voltam, csak hát ott tanul a legtöbb olyan ember, akivel összevesztem itt az interneten, a névtelenségben. De ez még nem ok arra, hogy ilyen bunkó legyek, szóval: Bocsánat!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
kb. így gondoltam
Ki nem szarja le a Visztát?
mivel nincsen abszolút méret, távolság a téridõben és Einstein óta minden relatív... így a féreglyuk , amely egy fekete lyuk szinguláris pontjában helyezkedik el , tulajdonképpen egy komplett negatív inverz téridõt foglal magában amelyben az idõ kereke a "kül"-világhoz képest többé-kevésbé visszafele halad és a "benne" lévõ dolgok tulajdonképpen kívül vannak , amint áthatol a szemlélõ az eseményhorizonton. Így ha valaki "bele"csöppen tulajdonképpen attól fogva az addig kívül esõ valóságot egy belsõ fekete lyuk-ként fogja visszafele megtapasztalni, mivel a téridõ méretei is negatívak "odabent", ami attól kezdve "oda kint lesz" és mi leszünk attól kezdve "idebent". Érthetõ?
Ki nem szarja le a Visztát?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amúgy a mondd, kettõ 'd', mivel felszólítottál, ráadásul az és/vagy eé nem kell vesszõ. Ezt nem tanították az ELTE-n? Látod, ezzel csak magadat égeted. Ez a nem válaszolok neked, mert van jobb dolgom meg annyira gyerekes, hogy csak na! Ja és a fikciót tudod mit jelent? Nem volt egy ELTE-s könyvben sem doktor úr?
Olyan agymenések, amik max az UFO magazinban vannak, illetve egy-két teljesen elmebeteg írásában.
Egyébként több kérdésedre nem válaszolok, van nekem jobb dolgom is, mint az alapmûveltségedbeli hiányosságaidat pótolgatni. Meg úgy sem értenéd.
Úgy értem olyanba, ahol tanítottak neked valami természettudományt, és/vagy történelmet?
Mert a hozzászólásaid szerint nem nagyon fekszik neked semmi ilyesmi.
(most lekattantam ettõl)<#szomoru1>#szomoru1>)
Az õskori atombombát onnan feltételezik hogy ásatások során az õskori leletek között (ezek szintekre van osztva, mlység szerint) találtak zööld üveget, ami megolvadt homok. Ezt Mexikóbak fedezték fel, hogy megolvad a homok és zöld üveg lesz belle, amikor kifejlesztették az atomot az 1900as évek elején, és Mexikóban tesztelték (amúgy tényleg ott tesztelték)!
Ez olyan, mint ha a legelsõ számítógép létrehozása után 50 évvel is csak szenvednének, hogy létrehzzanak egy ugyanolyat. Az egész holdraszállás hazugság volt! Persze az amcsik elhitték, mivel "mi vagyunk a fazsák" meg egyébb népbutítás folyik (szó szerint butítják az ottaniakat).
Tévedsz a kételkedés visz elõre!
Ha a készet elhiszed fenntartás nélkül akkor minek gondolkodnál...
Újat mindig a kételkedõk alkottak...
Egyébként a tudományosságba bújt szamárság veszélyes, mint minden butítás (senkit nem akarok megsérteni, mindenki abban hisz amiben akar, de a valódi tudást járatja le, aki ezzel él)...
Igaz keveset tudunk, de azt legalább ne dobjuk félre (most mindenhol aktiv butítás folyik szándékosan)...
Én nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de ezt tapasztalom...
Csak a semmi lehet tökéletes!
Nem kellet nagy hit házak építéséhez. 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A többi meg (pl.:féregjárat, stb.) addig értelmetlen beszéd tárgya...
Lehet gondolkozni rajta, de minek...
Az a baj, hogy ezek a cikkek kitermelik a hívõket (bizonyítva látják a teóriákat, hiszen "tudósok" foglalkoznak vele)...
Az ember már csak ilyen, mindent elhisz ha az tetszik neki...
Kara kánként folytatom tanításom.
Gracie Barra
De hogy a cikkhez is hozzászóljak. Nem teljesen értem. Tehát orosz barátunk azt mondja keressünk bazi nagy domború lencséket ami mögött láttszódik a mi univerzumunk is.
Na ezzel több baj van.
- Ha mondjuk 2m átmérõjû, hogy vegyük észre optikai vagy rádió távcsövekkel 500fényév távolságból?
- Ha negatív valami van benne vagy mi a rettenet akkor nem csak a másik galaxist kéne látni a lencsében? A hátterében mit keresne a miénk?
- Hogyan jött az ki, hogy pont lencse formájú? Mitõl kör alakú, miért nem eliptikus?
Megjegyzés: Nem keresni kéne ezeket hanem létrehozni. Akár atomi méretben is elegendõ lenne, valamilyen berendezéssel ami legalább egy kamionra ráfér...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Remélem, hogy egy egészséges versenygés fog kezdõdni az országok között. Persze valószínû, hogy ebbe is befognak menni a hadsereg érdekei, de ez akár jó is lehet, ne feledjük el, hogy mennyi találmányt köszönhetünk a hadseregnek.
Szerintem amúgy igazán érdemes lenne bevezetni egy osztályzás rendszert, ismerve az itt irogatókat bizonyára alaposan ki lenne használva, ezzel pedig mind az sg, mind az olvasók jól járnának. Én erre a cikkre most 4-est adnék, ritkaság számba megy itt, hogy egy cikk ennyire olvasatos legyen.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.