THE INCREDIBLE HULK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
amúgy nem volt rossz, bár nekem az elõzõ hulk is tetszett
MEg hogy mindig azt mondta nincs semmi baj!Ha lesz még Hulk vagy a The Avengers remélem ö is benne lesz.
Tetszik a film vége ahogy Stark tesz egy utalást egy csapatra. Meg hogy ül Banner a szobában és a szöveg:Eseménymentes napok száma 31....0.és még kis mosoly is van az arcán.
A Bana féle hulk is tetszett de az valahogy más volt. Mármint hatalmasabb,meg élénkzöldebb és nagyobbakat ugrott😊
PSN ID.: Beegabor
Most néztem meg a filmet.
Lenne egy kérdésem hozzátok. A professzor fejére rácsöppent Bruce(HULK) vére, vagy mi, és az agya megnõtt, ez egy pár másodperces rész.
Abból a csávóból is valami hõs féleség lesz késõbb? Lehet tudni, hogy HULK nak volt-e(eddigi képregényekben, rajzfilmekben) olyan ellensége, akinek az volt a tulajdonsága, hogy okos?
THX
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
sztem összekevered az Iron Man-el!!
U.I.: nem tudom honnan lehetne leszedni.
Állítólag a film végén a credits után volt egy kis filmbejátszás, ahol Tony Stark(vasember) kereste fel a Hulk-ot.
Ezt a bejátszást le lehetne tölteni valahonnan szinkronban?
Elõre is köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
??? Mert nekem is kéne , Szóval bárki tudja honnan tudok tölteni ehhez a filmhez feliratot kérem szóljon!!!
thx
VASEMBER,THOR,AMERIKA KAPITÁNYA,HULK,NICK FURY tuti benne lesznek😊
meg remélem pluszba pókemberis!!!
amúgy így jönnek majd a filmek most!!

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Ne folyatassak........
Bana jó színész de, nem a Hulk-ba való. Norton jobban megfogta a sztorit, és jobban beleélte magát a szerepbe. Nem semmi teljesítményt produkált. Igaz túl sok újat nem mutat a film, de látványmozinak tökéletes, hisz annak szánták.
A magyar szinkront meg hagyjátok ki. Én nem tudom, a szinkronstúdiókban óvodások dolgoznak, vagy mi? Esetleg ezt viccnek szánták ezt a szinkront? Meg ez az egész fordítás, gyalázatos. Mi ez pl. hogy "Hulk zöldököl"?!
Hú de jó poén. Inkább már fordítanák jó õsmagyar szájízzel: "Hulk keserû gyilokkal teli..."
Még ezt is szívesebben hallgatnám mint ezt az ótvart. De ha az eredeti nyelvet nézem akkor zseniális film.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Hát mitmondjak nekem nem tetszett...az elõzö hulk film sztem jobb volt!
De nem rossz ez se csak annyi hüleség van benne...zöldököl<#idiota>#idiota>
+ ez az ellenség tarajos gõte.a film tõlem 7/10 értékelést kap mer én untam kicsit a vége felé!
inkább az a kérdés, hogy kivel fognak balhézni..lesz-e egy nagyonerõs ellenfél, vagy inkább több kisebb
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Én szerintem: Vasember, Gépágyú vs. Hulk, Mr. Blue ( bár lehet nagy marhaságot mondok most 😄)
:3
Azt irja a második hulk filmben a Leader lessz a boss várjuk várjuk...
from WIKIPEDIA
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
:3
Maga a story sztem jobb olyan képregény szerübb volt meg jopofább Hulk nagyon jol nézett ki sztem eredetibb és szintugy képregényesebb maga a film 75/100 jo film volt jo film volt de
ezaz a VASEMBEr 90/100 ez nem éri el de majd a DVD kiadás hossazb és talán hihetetlenül jo lesz
Folyatás gyanus mert a story menne tovább ugyebár....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
holnap irány a mozi!!😊
http://www.mtv.com/overdrive/?id=1588023&vid=235404
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!