THE INCREDIBLE HULK
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#heureka>#heureka>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Az elsõ kritikán alul szar volt, ilyen hányadék okádék szart még életemben nem láttam. A felénél abbahagytam mert egyszerûen annyira szar volt, hogy nem érdekelt már, hogy mi fog történni. Jobban is teszik, hogy újragondolják az egészet, szarra nem lehet építkezni. Edward Norton miatt bízok benne, õt szar filmben még nem láttam.
Én ugy tom a Hulk 2 kodnevü projectet leállították mert ezt olyan 2005ben írták abbol nem lesz semmi imdb szerint se
az
nem is hallottál még róla, hogy 2 film is készül ? 1 új, melynek semmi köze az elõzõhöz, és egy másik, ami elméletileg a régi folytatása, de szürke lesz benne a hulkica..utóbbi asszem csak dvd-re fog megjelenni
nem is hallottál még róla, hogy 2 film is készül ? 1 új, melynek semmi köze az elõzõhöz, és egy másik, ami elméletileg a régi folytatása, de szürke lesz benne a hulkica..utóbbi asszem csak dvd-re fog megjelenni
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
JAh egy uj reamek pontosabban sztem még jobb lesz az elsö vagyis az elõzõ remake se volt rossz
OFFICIAL SITE
úgy tom ma lesz trailer
ZStem a film már mgérdemelt egy topciot mert a Hulk 2 höz semmi köze
Edward Norton ... Bruce Banner
Robert Downey Jr. ... Tony Stark (rumored)
Liv Tyler ... Betty Ross
Tim Roth ... Emil Blonsky
William Hurt ... Gen. Thaddeus 'Thunderbolt' Ross
Tim Blake Nelson ... Samuel Sterns
Ty Burrell ... Dr. Samson
Peter Mensah ... General Sam Greller
Christina Cabot ... Major Kathleen 'Kat' Sp
úgy tom ma lesz trailer
ZStem a film már mgérdemelt egy topciot mert a Hulk 2 höz semmi köze
Edward Norton ... Bruce Banner
Robert Downey Jr. ... Tony Stark (rumored)
Liv Tyler ... Betty Ross
Tim Roth ... Emil Blonsky
William Hurt ... Gen. Thaddeus 'Thunderbolt' Ross
Tim Blake Nelson ... Samuel Sterns
Ty Burrell ... Dr. Samson
Peter Mensah ... General Sam Greller
Christina Cabot ... Major Kathleen 'Kat' Sp
← ElőzőOldal 2 / 2