Bionic Commando Rearmed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Na kezd kiakasztani a 6-os pálya , a The Dock XD Hülye víz felett lengedezés

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
mi ez a graw motor?
és melyik játékok használják ezen kívül.

Mert egyik haverom olyan láma, hogy nem akarja nekem elhinni, hogy ez közepes konfigokon képes beakadni.
mondom neki vazzeg ott van ageia, meg felturbózott graf, azt rávágja, hogy kaki oldalazós játék.

Én mondtam neki, hogy egy játék lehet igényes attól független, hogy mekkora a tér ahol mászkálsz.

Kicsit tudnál infot csepegtetni a motorjáról?<#vigyor3>

És nem nehéz. elszoktunk az ilyne régi cuccoktól, de könnyen vissza lehet rázódni.
És én mindenképpen egy kiváló mûnek tekintem, hogy ilyen formában (IS) élesztették újra a kiváló 2d-s produktumot.

Capcom az vágja mifánterem!
NAGY GRAT. A mai játékok legtöbbje fele ennyire nem ragaszt a gép elé, mint ez. manapság lineáris egyszerû, de van feeling!!!!!!!!!

Jah és MULTI meg COOP!?
Ez az isten!!!!!!!!!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Elõször menj alá, és allul dobd meg, utána fel és a tetejét kell eltalálni.
piros lámpák jelzik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
huh nagyon jó kis game, én levettem easy-re... :p
balee4
Az egyik camp-ben találsz flare-t, miután megvan ez a fejlesztés, már látsz a sötétben:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

mindenkinek fusson ilyen grafon...elírtam. Amúgy nem lenne nehéz,de így,h be van lassulva.....

elég idegesítõ,h elvárják,h mindenkinek fut ilyen grafon. GeForce 7600 GT, 2,25 giga ram,AMD Athlon 3500+ nem elég neki,pedig simán túl van a minimum gépigényen.

Seth
Én tökjól elvagyok vele, eddíg 6 pályát csináltam meg, nem volt nehéz. Bossoknál meg csak ki kell találni hogy sebezhetõek, utána gyerekjáték.
Az tök jó volt, mikor meghallottam, hogy a felülnézetes részeknél a Commandos zenéje van remixelve ^^

PSN ID.: Beegabor

balee4
Igen csak a febontást, nekem futkosik 200 FPS felett. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hy mindenki! a Graw nem akadt,de ez igen. Csak a felbontást meg képarányt lehet beállítani rajta??

CalebJoe
Ez a fõellenség tiszta vicc, kapott a lánctalpán lévõ villogó piros részre a rakétavetõvel egyet és egybõl fel is robbant😊

Shep
A barlangos pályán (Area 04) miután lekapcsolják a villanyt merre kell menni, mert marhára nem tudom csak szenvedek a sötétben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
Rádobsz egy hordót közelrõl és miután "felfordul" eszeveszetten lövöd.

balee4
Még normal fokozaton is rohadt nehéz sztem, az ugrás pedig nagyon hiányzik.

davidka003
Ez a játék qrva nehéz.
Elsõ pálya fõellenségét hogy a picsába kell megölni? Dobálom rá a hordókat, de nem is sérül.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zeus89
köszi 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Shep
írhatnék olyan okosságokat, hogy a netrõl meg hasonlók, de nézz szét pl. a kalózöblön.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zeus89
honnan szedhetem le a játékot?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Maxtreme
Tán mert a graw motorja alapból vasigényes azé? <#miaz><#fejvakaras>

Maxtreme
nem, szvsz ez qrva nehéz 😊

Csináltam pár képet:

Shep
Nem könnyû ez a játék, vagy csak én vagyok elszokva az ilyen ugrabugráktól?

CalebJoe
Már belejöttem de akkor is fura hogy egy platform (Run'n'Gun) játékba nincs ugrás.
Amikor mondjuk meghalsz és összemegy a kép pixellesre olyan mint a régi grafikája😊
balee4
Ok megvan.

DarkSector
De mikor belépsz a menübe (elõször).
És megszólal a zene, elõször sima csipogás mono-ba, majd sorban jön a stereo és egy kis bbasszus rá. háát akkor elkap a retro feeling....<#vigyor3>

DarkSector
Miért attól, hogy csak oldalazol???
láttad te ps3-ra azt a kis oldalazós játékot, amiben kis plüssállatkák futkároznak, hááát van gépigénye annak is.

DarkSector
hidd el én is csodálkoztam ugráson, de utána ha próbálgatsz néhányat, akkor fog menni profin....<#eljen>

REALista
Akkor is vicces hogy egy erõmû kell egy ilyen játékhoz.Na mindegy...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

DarkSector
Mert igényes nagyfelbontású graf van ez nem c64.

balee4
Az Area 13 után (3. pálya) hova kell menni? Csak 3 helyszínre enged.

REALista
Na fasza elég csúnyán akad a game.Nem is értem hogy akadhat mikor anno a Prey meg hasonló játékok gond nélkül futottak.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

CalebJoe
Kicsit fura nekem hogy nincs ugrás csak grapple, igaz a régivel nem is játszottam annó.
balee4
Reggel hajnalban elkezdtem a gamet, az írányítás miatt ez is elég nehézre sikeredett, de amúgy állat jó, a grafika pedig szokatlanul szép. 😊

DarkSector
Ez überel minden játékot, legalábbis ez egy classikus, és míg az álon mai része már csak alapokban hasonlít a régiekhez. faxi meg a játék címe.
Addig Rearmed ízig vérig egy klasszikus bionic, csak nem pixeles.....<#vigyor3>

DarkSector
A lényeg itt van EGY DARABIG!
ALONE és REARMED UNLOCKOLVA!!!!!!!!!!!!!!!!
Bazzeg ilyet!!!!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

Maxtreme
hát más kategória ugye a 2 game.. De nekem sokkal nehezebbnek tûnik. Itt nem a bonyolultságon van a hangsúly.. Nade majd meglátod. Lehet csak én vagyok láma 😊

balee4
Még az Alone-nél is sz@rabb? Na ém már csak holnap tudom meg, lassan megyek lefexem, Még kicsit az Alone-t tolom.

Maxtreme
hát ha valaminek, ennek aztán tényleg fos az irányíthatósága basszus 😄
Kegyetlen. A kampóval krva sokat kell szenvedni mire egyáltalán alap szinten is tudja kezelni az ember. (ezt is kontrolerrel nyomom, gondolom billel sem lehet jobb..sõõt)

balee4
majd ha lejön, most kezdetem el szedni a jószágot. 😄

Maxtreme
prószáld ki oszt számolj be :p Elvileg nem fake.

balee4
No találtam egy torrentet, valszeg ezzel futni fog a nem legális game. Pm-ben keresetek fel. (pár órája van kint, szal lehet, hogy végre...)

ffxi
<#worship>

Fákjúal!

CalebJoe
Na végül is megvettem, a tököm vár mire feltörik meg amúgy se drága érte az a 15dollár és jó lett, szerintem Capcom minõség mint mindig.
Ennél szebb a játék csak a fraps megint szar képeket csinált.

Sztem ha egyszer rájönnek,hogy törjék fel,akkor utána hiába jönnek ki új játékok ezzel,egybõl fel fogják tudni törni.
Amúgy meg vki itt mondta,h az Alone in the Darknak is ilyen védelme volt,de ahhoz volt miniimage(volt amúgy is képfájlja)ennek viszont nincs,mert tölthetõ.

Maxtreme
Csak nehogy a 3D-sen is iylen védelem legyen...
Ha a fejlesztõk rájönnek hogy ez 1 darabig törhetetlen, akkor rengetegen fogják alkalmazni.

DarkSector
Afejlesztés bõven elég.
A 3d-s változat így is lesz ezmellett!!!!!
A VÉDELEM MEG IDEIGLENES.

Úgy tûnik ez megint olyan játék ahol többet költöttek a védelemre mint magára a fejlesztésre...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
Jah meg talán regelni is tudnék, mert d2d-n már a faszom televan.
az ember ezé baszik az egészre, mert ne varezolj, basszameg de ha meg akarsz venni valamit, akkor a kurva nénikéjének az öregapjának a telefonszámát is meg kell szerezni, hogy egyeltalán letölthesd a játékot, és elindítsd.

Rage47
müdödik a link😊

amúgy kár h steamen nem lehet megvenni, ott szoktak jó kis akciók lenni:p
DarkSector
Meg lehet venni?

DarkSector
Háát ha nem akarsz játszani vele ingyen akkor jó.