Bionic Commando Rearmed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

átlósan hogy kell menni mert nem engedi hiába csinálok bármit is ? :S
RAZOR27
megoldva, azaz csak a válasz, ps 3.0 nincs <#nevetes1>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RAZOR27
Mitõl lehet, hogy elindítom a játékot és tök fekete a kép, hang az fut alatta, de semmi kép....pls help
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
warezes

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

nálam is az volt a baj most megy szinte mindig úgy akarja lõni de vagy 30x-ra mire újra kezdtem a 3-as Arénát megcsináltam de most meg átlósan nem akar repülni az a valami :S
grebber
lol advanced trainenget sem tudom végigvinni.A levegõben nem lövi elõre azt a buziságot és nem tudok átjutni.

Next PC upgrade: 2022

ez egy nagy vicc az egész mire eljutok a fõnökhöz semmi életem nem marad mert azok a rohadt tüskék útba vannak és a karom meg lassan reagál néha
alma2
en sem tudtam, sirjak oromomben vagy nevessek, nagyon eltalaltak a commando zenejet ahhoz a palyahoz, egy az egyben ugy is nez ki az oldalrol keresztul szaguldozo motorokkal 😊
+2 pont a jateknak ezert !

szerintem

DarkSector
Devil tééleg nehéz...és ezálltal idegesítõ.
mint 7. misszioban az eltûnõ platformok...😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

billel se rossz csak meg kell szokni
Jó játék ez, én mediumon játszok vele, billel ne nagyon próbálkozzon senki, gamepadon könnyebb. A kamionokat könnyen át lehet lépni,ha visszalépünk a menübe,és vissza a pályaválasztóra😊 Eddig majdnem minden boss elsõre sikerült😊 Az utolsó pályán vok, a tüskéket a 12.pálya boss ajtaja elõl nem lehet eltüntetni? Mert az istennek se tok ott átmenni.
Vagy 10 challenget megcsináltam,2,3 csillagosra is.

Shep
Mondjuk én billentyûzetet ütõ típus vagyok, de mivel kontrollerrel játszottam így most a bill. megúszta 😊 A kontrollert meg még csak 1x vágtam földhöz, mikor a Devil May 4-ben nem sikerül valamelyik ugrálós rész 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kopaszok elõnybe a játéknál 😄
Shep
Na nekifutottam megint a tüskeugrálós pályának és megtört a jég megláttam a játék szépségét mégpedig akkor mikor az uninstall állapotjelzõ csíkja végigszaladt és törölte ezt a "csodát". Akik még nem hagyták abba azok már ne nagyon jelentkezzenek be a fodrászhoz. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

áhá akkor már értem hogy mért esek le gyakran mert egy túlsúlyos katonával vagyok 😄
Seth
Csak kapaszkodj az aljára, a súlyod lehúzza

PSN ID.: Beegabor

a Titkos bázisnál azt a valamit ami felmászik a plafonig hogy kell leverni a-ról a nagy piros valamirõl beszélek
na végre tovább jutottam most vagyok a Titkos hegynél vagy minél de annál azok a medve csapdák
Shep
Hát minden tiszteletem azoké akik végigszenvedték ,mert hogy sok öröm nem volt benne abban biztos vagyok. Bár nálam az ugrabugra lövölde véget ért a Jazz 2-vel (mondjuk az nagyon jó, ettõl nagyságrendekkel jobb és igényesebb alkotás, néha a laptopon még mostanában is nyomom)

Solid Snake
Kipróbálom ezt a kettõt is köszi!!! <#vigyor2>
Solid Snake
Én meg azé is végivittem <#mf1><#banplz>
Shep
Hát én befejeztem, fogom itt magam idegesíteni egy ilyen szaron, ha már ilyen platformlövöldéhez támad kedvem akkor inkább Blackthorne, vagy Flashback, de nem ez az õrület.

köszi majd meg próbálom amúgy ezt a játékot hardon végig lehet játszani mert már mediumon is ro**dt nehéz
Seth
AMikor újratölt,akkor a kabinról amiben ül a faszi, lengjél a gép közepére és így függeszkedve adjál a vezetõnek.Könnyû

annál a robot készítõnél asszem a 2. arénába van az amikor egy fél körbe vagyok mozogni nem tudok és a bionikus karral kéne azokat a csáp szerûségeket vissza küldeni a helyükre de amikor fentrõl eltûnnek azok a piros valamik és újra tölt alig lehet sebezni aztán jön minden elörõl és akkor mindig meg halok van valami tuti tipp vagy valami ahogy könnyebben el lehetne intézni?
Seth
Ó kösz, ezt nem próbáltam soha. Mondjuk most már mindegy mert végeztem még tegnap ^^ Albatross mászós részénél kiakadtam újfent, de majd meglátjátok 😊

balee4
bill-en lenyomod az "U" billentyût és ott kijelez mindent, a hátrelévõ életet jobb oldalon fent.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Seth
Nézz el más pályákra,a bázisokon menj be ahova be lehet, ott szoktak lenni

R3TR0
Egy kis help! elég gáz de nmtok az elsõ oályánál tovább menni miután mgölöm a sárgra lebegõ robotot kiirja ugye area clear és utána ha nyomnám a area 02 vagy akármelik másik area kivége ezek a training pályák azt irja zöld chip vagy mi kell addig nmtom mgnyitni. Azt honann zserezzem be?

Köszi a választ!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Seth
Checkpointok vannak, de úgy sem próbálkozhatsz örökké, van egy bizonyos számú életed (mondjuk nem találtam meg hol mutatja^^, de vannak szerezhetõ életek, az pixeles figurát ha felveszed) Ha bemész egy ilyen számítógép terembe ahol fel lehet törni a rendszert meg a központot lehet hívni, na akkor onnan folytatja (illetve ha bármilyen ajtón bemész,akkor is az adott terembõl)

Hali!

Létezik, h a játékban nem lehet menteni?
Tegnap kipróbáltam az elsõ pályát normálon, a boss-ig eljutottam, elnéztem vmit, és kinyírt😊. Aztán bedobott a pályaválasztó képernyõre és mehettem elölrõl.
Tényleg nincs mentés pálya alatt, vagy csak én kerülgettem ki a "checkpointokat"?

Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Hy mindenki! Amikor megkapod a rakétavetõt, és már megvan a Flare is,akkor a 4.-ik pályán kell nem a fõellenség felé(már megvan) hanem balra menni,és ott kirobbantani a falat? Mert ott ha feljutok,akkor nemtok átugrani sehogy sem.

Shep
Na sikerült, de utána a köv pályán a liftes fazonnal mit kellene kezdeni, mert nem igazán tudtam rájönni. Mondom biztos be kell hozzá mászni, hát nem 😊

Solid Snake
Bazz átállítottam controlerre úgy sikerült! <#worship>
balee4
Ha lejjebb ereszkedik akkor tudod megdobni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
A 12. után még van egy pálya, az Albatross, na ez kib@szott nehéz, eljutottam a fõbossig, de nem maradt életem.
Egyébként lehet átlósan mozogni, ha két iránygombot nyomsz 1x-re, de néha bugos és nem engedi.

Solid Snake
6-os pályáról a nyolcasra hogy kell tovább menni? (átlósan nem akar átmenni?) <#integet2>
Shep
Na én befejeztem, nem bírom a hajtómûvébe dobni azt a retek hordót, és amúgy sem igazán tetszik így meg pláne nem.

balee4
Pedig itt is hordóval kell, csak közelebbrõl.

balee4
Na megvan a 11. mission is, készüljetek fel, hogy a fõboss-t itt nem egyszerû elintézni, már csak egy pálya van hátra.

Shep
Hogy kell a vizes végén elintézni a robotot? A hordót hiába dobom rá lepattan róla, bazookával hiába lövöm, próbáltam ,hogy eldobom a hordót és belelövök, hát nem nagyon sikerült 😊

Seth
Én ott kiakadtam kicsit tegnap este. 😊 Na de hazaérek melóból adok neki ^^

Shep
Közben rájöttem és most már a vizes pályán szenvedek. 😊

Shep
Az ok, de a hosszú platform után nem tudok feljebb menni.

Seth
Milyen beton akadályon? Ami jobbra van egy zászlóval? Nem arra kell menni, hanem felfelé az épület tetejére

Shep
A Construction Site nevû 5-ös pályán, mit kellene csinálni, mert dög nehezen átugrottam a beton útakadályon és felvettem valami új adatbázis összetevõt, de ennyi. Mit kell még csinálni?

balee4
illetve a Beowulf-t is a Graw motor hajtja. 😄
Na 9 pálya kész, hát azért már vannak húzós részek. De rohadt jó a game, a graf pedig büntet.

R3TR0
Ma sikerült beszereznem és mikor elkezdtem játzsani már nagyon átjött eza retro feeling. Sztem nagyon jó és sztem ritka eredeti gém nmigazán van ellenfele max a Codename Gordon de ez grafba meg élményben is ver mindent sztem 10/8 az irányitás 5-10 perc alatt mgszokható.

DarkSector
Jah graw 1-2
gyanús volt Ghost Recon Advance Warfighter (ugye kezdõbetûk)
Na Lost faxa.
más?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
google?
1ébként ezen kívül a graw1/2 (milyen meglepõ) és a lost használja.