45
Videókazettáról pc-re
-
#5 teljesen igazad van.
de neki is: elfért volna másikban.
meg kéne végre csinálni, hogy működjön az a rohadt kereső, meg a nyitó törölhesse a témát...
Ám ez szép kis divat itt, valaki nyit egy topicot, 120 ember habzó szájjal keresi a topicokat, hogy leoltsa a másikat mekkora láma/újreg/stb.
Szánalom... -
#4 tipikus magyar vagy: megköszönöd a segítséget, utána belerugsz a másikba...csak mert így szokás -
#3 Kösz a segítséget!
Tipikus magyar vagy: egyet segítesz, egyet belerúgsz a másikba. Csak mert így szokás.
Tuti választ akartam (amit meg is kaptam), és nem akartam, hogy egy topicban elsüllyedjen a kérdésem, mint ezer másik alkalommal. -
#2 1. TV kártya, videó.
2. videót kötöd tévékarira, kikeresed a tévékarin a videót
3. felveszed tévékártyával az adatot
4. átkonvertálod
5. nem nyitsz ilyenről topicot mert sok helyen feltehetted volna. -
#1 A Youtube-ra szeretném feltölteni Westbamtől a Celebration Generation című rési klasszikus technószámot. Ez a klip még nincs fent, s ezzel szeretnék sok-sok embernek örömet okozni. Én is nagyon imádom ezt a számot!
A kérdésem az az, hogy hogyan lehetne vidókazettáról a számítógépre juttatnom a klipet? Milyen kábel kell hozzá, a kábel két oldalát egészen pontosan milyen csatlakozókba dugjam illetve milyen programot kell használnom ehhez? Esetleg egy rövid leírás sem ártana a progihoz, ha nehéz megcsinálni.
Előre is köszönöm a segítséget!