45
Videókazettáról pc-re
-
shrike7973 #45 Hmm... ez nagy mondat:D -
#44 nemén, semmi rossznak nem vagyok az elrontója -
#43 Majd Kúnó lefejezi a topicot. -
#42 Attól nagyobb dicsőség a Prodigy számára, hogy az akkori technológiával, lehetőségekkel jobbat, változatosabbat csinált. Azóta semmit sem fejlődött előre az a stílus. -
#41 Just a trim. -
shrike7973 #40 Kezd kicsit off lenni a téma.. -
shrike7973 #39 De az nem mai... -
#38 Ettől jobb zenét csinált 17 (!!) éve a Prodigy. -
shrike7973 #37 Hopp :D...kicsit félrement... -
shrike7973 #36 [spoiler]Hold your colour... még hogy a mai zene nem ér fel...[spoiler] -
#35 Nekem sem tetszik. Hányingerem van ettől a zenétől. -
shrike7973 #34 Onnan hogy meghallgattam ezt a számot és ez egy zajhalmaz, deha neked tetszik... -
#33 emmá tiszta száraz érzés, hmmm -
#32 Inkább téged hallgatlak, mert hát mégis csak te vagy a Rendszer Hangja! -
#31 Hűha ifjú Roos Péter, azt melyik mondatomból hámoztad ki, hogy nem ismerem a mai zenevilágot? -
#30 Jaja, én is asszondom, hallgasson mindenki Crystalt! [l'fut] -
shrike7973 #29 Arról hogy kulturálatlan vagy és nem ismered a mai zenevilágot nem tehetünk... -
#28 Jaja, szerintem is szuper szám! Ehhez viszonyítva Westbam későbbi munkáit mindig elcsodálkozom, hogy tudta úgy leadni a színvonalat a minimalista tötyögéseivel.
Úgy általánosságban elmondható, hogy a 91-97 közötti számok nyomába sem érhetnek a mai zenék. -
#27 De ez az! Majd valahogy felveszem a kapcsolatot a feltöltővel, hogy rakja fel youtube-ra is. biztosan rengetegen örülnének neki! Köszi az infót! -
#26 Videómegosztóktól mit vársz?
Nekem tetszik ez a zeneszám, jól visszadja a 1993-as hangulatot, hiába voltam csak 5 éves. -
F1re #25 beadja ez a szám :DD -
#24 -
#23 Ez nem az?
klikk
A zene minőségére inkább nem mondok semmit -
#22 Ha meg is nézed, nem csak gyorsan beütöd a youtube keresőjébe és aztán ide bemásolod, akkor láthatod, hogy az egyik nem videóklip (pedig az lenne az eerdeti és én ezt tölteném fel), a másik pedig remix, amitől szerintem sokkal jobb az eredeti. -
shrike7973 #21 Tipikusan Shrike® is hozzátett egy hsz-t -
#20 tipikus magyar -
#19 Nem. Nem tipi-kuss! -
#18 -
#17 Te is tudod, mi a jó zene :)
Az egyik zeneszám, amit évek óta kerestem, és az SG-nek és az egyik fórumozónak hála megszereztem a szám címét. A klippjét is megtaláltam már, amit 15 éve nem láttam (most vagyok 20), kissé érdekes volt, három képkocka emlékképem volt róla :) De ha már 1993-nál járunk, hagy említsek meg egy másik zeneszámot, amiben két csúnya gyerek, és egy szép csaj van. Abba a csajba "szerelmes" lettem, csak hát nem csak a távolság, szerencse választ el tőle, hanem az idő is. :D -
#16 Hogyérted? -
#15 én nem ^^, -
#14 Bakkker... hogy itt mindenki magyar... :DDD -
Cat 02 #13 Ne offoljatok mert jön 1 tipikus modi =| -
#12 Ez nem az, vagy ez? -
#11 lol -
#10 egyetért -
Csesza #9 vaty próbáld meg bedugni a floppy mekkhajtóba, asszem beolvassa :) -
Monoton #8 :DDDD -
spy803 #7 Ha a VGA kártyádon van s-videó bemenet, akkor nem kell külön tunerkártya. Ha nincs és nem akarsz ezért tévétunert, 4-5 ezer forintért lehet kapni USB-s digitalizálót. -
#6 tipikus magyar vagy: igazadsz adsz mindkettőnek aztán beléjük rúgsz