300
várom a hozzászólásokat, véleményeket a lakótársakkal kapcsolatosan
-
Misty19 #131 Én mondtam már neki, meg a másik lakótársam is, hogy mossa el a poharakat, edényeket, a haját pedig szedje ki a mosdoból!
De nehogy már én tanítsak meg egy 27 éves nőt arra, hogy hogyan kell a klotyot használni illetve hogy ha eszem akkor elpakolok magam után, és el is mosogatok (mégha nem is azonnal, de záros időn belül) -
#130 há, otthon esetleg. de társaságban/másnál/közös placcon nekem a pofám szakadna le ha ennyire igénytelen meg "bunkó" lennék... (az 1 dolog hogy a saját szarját otthagyja, de mások meg nézzék?!) -
#129 Már nem emlékszem, hogy írtad e.
Beszéltél vele ezekről? Mert lehet, hogy ő azt szokta meg, hogy valaki rendet rak utána és ezért nem foglalkozik vele. -
Misty19 #127 asszem vmi rizsféle volt... -
Misty19 #126 már nem... -
karajjj #125 szép teljesítmény -
#124 aztakurva. ez tejberizs, vagy mi a tök?:D 10éves kistesom jobban főz szvsz (és ez nagy szó ) -
#123 nagy iq fighter
full leégette a láma.Ezt sikálhatná egy darabig.
ez kb kuka
vidd be a szobájába ezt is! -
#122 Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj.Szaga lesz. -
#121 hát ezt nem elmosni hanem kidobni kell -
#120 pff -
Misty19 #119 ez az az edény amit kb 3 hete mosogat! már szóltam neki párszor, én biztos nem fogom elmosogatni..
-
#118 szerintem szimzplán csak "pályát tévesztett"..
bölcsésznek talán még elmehetne xD -
#116 Attól még,hogy egyke viselkedhetne... -
#113 és nem kérdezitek hogy fiatalabb korában is ugyanigy "táplálkozott"-e?
lehet igy félrenevelték...
gondolom egyke -
#112 OMG! Épp ettem...
Figyi, mióta nem él a szüleivel? Hogyan boldogul az életben? Mert olyan, mintha már nagyon a szülők terhére lett volna, és most kitették volna a szűrét, aztán azért nem tud mit kezdeni magával. -
#111 elég nagy iq-harcos lehet, ha még ezt sem tudja maga után eltakarítani... -
Misty19 #110 Ez most készült 18:45 körűl... 18 után jött meg. -
#109 A vendégeid nem fakadtak még ki előtte? Az TALÁN jobb belátásra bírná. De az alapján, hogy egy pasit egy hónapig hagyott kajtatni utána, majd még ő volt ledöbbenve, hogy akart tőle valamit...ehh. Az a pasi amúgy látta, hogy milyen körülmények között él? Kicsit olyan, mintha álomvilágban élne.
Valahogy az az érzésem, hogy egy nő 27 éves korában azért már nem nagyon fog változni, akármit is mondasz neki, vagy teszel. Talán tényleg az lenne mindenkinek a legjobb, ha kiadnátok az útját. -
#108 ez a mai termése? -
Misty19 #106 -
#105 Hol szerzett két diplomát ez a zseni? -
#103 kepet4!
(lakotars bigbrother) -
#102 mit eszik?
ha otthagyja a vacsora után a mostalant és bemegy a szobájába akkor vidd utánna és rakd le a szobájába... -
#101 szuper :] -
Misty19 #100 ték -
Misty19 #99 Már készülnek a képek a klotyoról illetve a vacsárájáról:D -
#97 kamerázd be a szobáját és mehet az online adás -
Xing #96 fürdik* :P -
#95 pázze akkor írd úgy hogy megértsem.... nem derült ki hogy ironizáltál :D -
#94 Elég ha a topik linkjét elküldöd neki mailben
leoltjuk mi két pillanat alatt... -
#93 jóde neméted :-c -
#92 Valszeg nem az idővel van baj, hanem hogy nem "rendeltetésszerűen" használja a fűrdőszobát, ergo uszoda az egész fürdőszoba... -
#91 hát van oylan is hogy vagy 1 óráig fürdik valaki :| -
#90 ??? -
#89 és milyen sokáig füröd? -
Misty19 #88 támogatom a hozzászólást! -
Misty19 #87 Akkor ne szóljá hozzá! Amig nem laksz "ilyennel" addig nem tudod hogy vannak ilyenek...és ezt nem én fújom fel. Bár lehet hogy én meg a másik lakótársam vagyunk a hülyék! -
Misty19 #86 Hát nem hiszem! Tömködi a wc-t mikor végzett sztem, de nem tudom miért. Hallod, le fogom fényképezni, ma este ugyis huzkodja majd a papírt... -
Xing #84 Megkértem, nem egyszer, nem kétszer, normális stilusban, kedvesen. Napok múlva sem változott a fürdőszoba állapota a zuhanyzásai után. Te hogyan orvosolnád a problémát?