lakótárs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Hogy milyen vagy.. 😛

[/spam]™

Én három hónapig voltam albis egy jófej sráccal Egerben. Viszonylag rendet rakott maga után, legtöbbször idõben kivitte a konyhába a piszkos tányérokat, szóval nem panaszkodhattam, õ se rám. -.-

Sajnos abba kellett hagynom a fõsulit családi okokból (tartós külföldi tartózkodás), így kiköltöztem. Azóta se talált magának a gyerek új lakótársat a helyemre Egerben, holott segítettem neki keresni. Pedig nagyon jó helyen van! :/ Most is bûntudatom van, hogy otthagytam...

Rage47
Jó topik😊)
Az én szobatársam sem tanul sosem, mindig éjjel jön vissza a koliba, a rend nem érdekli, a másik szobatársam gépét használja, pedig van neki otthon 3. Éjjel meg magában beszél, és legtöbbször felordít. Múltkor olyat is kiabált, hogy "most meglakolsz!!" majdnem megijedtem😊
gz8
A te gondod? Nem. Elolvastad, a nyitó hsz.-t? Gondolom igen.
Esetleg konstruktív hozzászólás...?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

[HUN]FaTaL
😄ASDASDDDASASDAS

http://goo.gl/gd6Zi5

Jaj, de egyszerû vagy. Azt egyébként paksi mogyórónak hívják.

Kicsit furcsa ez a topik...

-Ismerek egy arcot, aki képzeljétek, nem csak hogy hülye, de még annyi barom szokása is van hogy csak na!
-HaHAHA nem mondod! Juj, tényleg hülye és hülye szokások? ááá
-finnyás picsa :|

Misty19, nem akarok beleszólni, de ahelyett, hogy névtelenül topikokat nyitogatsz, inkább meg kéne oldani egy létezõ problémát...

Fabio Capello

Népszerû témák
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. Milyen gépet vegyek MOST?
3. Test Drive Unlimited
4. Call of Duty 4: Modern Warfare
5. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
6. PlayStation3
7. Modellautók
8. XBOX360
9. lakótárs
10. Forza Juve

<#eplus2><#hehe>

szucsy89
finnyás picsa szokás:|
Sephi
Papirt azért, mert minden pisilesnel kirakja körbe a WC ülõkét. Nekem is volt ilyen kollégám.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

whiskeyman
na meg szolnoki, aki külön szobába lakott...az is szép állat volt.
Minden este!!! , leküldött 6 üveg sört lefekvés elõtt, aszonta ettõl jól alszik. Az egészben az az érdekes, hogy mindössze 1-szer ment ki a wc-re...lehet, hogy mindig behugyozott az éjjel? <#wow2> ja és sörözés közben, mindig rockzenét hallgatott, nyomta a léggitárt, meg a légdobolást. Amikor ezt megunta, akkor a szoba egyik végébõl a másikba sétált és a falhoz támaszkodva fordult vissza.Ott szerencsére 1 évig laktam, de az év végére tiszta fekete volt a fal 😄
suliba persze nem járt...

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Fabio Capello
pazmek <#idiota>

nekem a volt lakótársam a tipikus éjszakabuli nappal szunya, suli nuku típus volt, és magasról szart a rendre, meg hogy tisztaság legyen. A végén úgy ment el, hogy õ azért megy, mert nem hagyjuk pihenni, és állandóan õ ganéjozott utánunk. Ja és hisztit kapott amikor nem kapott meg 2000 ftot a kaucióból amikor részegen összetörte a falitükröt... Kedves ember...

szucsy89
"majdnem befosott a saját szekrényébe" - ROFL ezen beszartam:adsfasfasds
szucsy89
nagyon loltopig, ilyen szobatársakkal én nem tudnék élni komolyan...a budipapiros nekem is tetszet😄D:😄D
whiskeyman
hát hol is kezdjem 😄DD
Még a legelsõ lakórtaimmal...szerintem 😄
Mindig albérletben laktam ott kezdõdik.(koleszt nem kaptam) Szóval...egy vasárnap este volt. Olyan éjjel 2 lehetett, amikor megérkezett az egri szobatársam. Atom durván be volt paszva.Arra ébredtem fel, hogy matat a szekrényében (kétajtós). Csak annyit láttam, hogy kinyitotta, gatya letol és mintha a wc-n képzelné magát beült (pontosabban zuhant, úgy, hogy a szekrény hátulja kiszakadt.) Ez az idióta, majdnem befosott a saját szekrényébe. Reggel nem igazán emlékezett, csak annyit jegyzett meg, hogy az egész családja ilyen, ott végzi el a dolgát, ahol eszébe jut. <#idiota>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

[HUN]FaTaL
lol😄 ezek a hozzászólások😄 +fav

http://goo.gl/gd6Zi5

offkorz
úgyvan.<#smile>

PíszLávJuniti
ez megmagyarázná a sok fogkefét is ( azokkal is a datoját kergeti ki a segg szõrzetébõl )

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

immovable
LÁÁÁÁL
Sir Quno Jedi
Lehet, hogy allergiás a hajra.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
A vizeletnek komoly tisztító hatása van, mert ammonia szabadul fel belõle. Régen a hajósok pl. összegyûjtötték a vizeletüket, kicsit hagyták a napon és utána azzal mostak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fabio Capello
Akkor elég finnyás, mert õk általában a hajukat is eszik... de az irományból kivéve azt otthagyja

Sir Quno Jedi
Mondtad, hogy nem nagyon láttátok enni. Namost a kórosan fogyósok is néha papírt esznek, hogy csökkentsék az éhségérzetüket, csakhogy azt nem lehet megemészteni ugye. Biztos õ is zabálja a klotyópapírt...

hát.....nálunk a koliban régebben egy lavórban gyûjtöttük a mosogatnivalót, a kagyló alatt. Haver hazajött éjjel buliból, betántorgott, elájult. Rá 1-2 órával felébredt, haláli nyugallomal felkelt, odament a kagylóhoz és telehugyozta a lavórt, ami tele volt mosatlan edénnyel, majd visszafeküdt és édesdeden aludt délutánig.

Már egyedül lakom.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

offkorz
mét.énis félgurigát toltam el az imént,hát beleragadt a szõrbe :|
a csajnak is lehet :-c

tekeri…tekeri…tekeri…<#idiota><#idiota>
Ejpazdet.. ezen beszartam...<#idiota>

immovable
Hát nekem soha nem volt lakótársam. (nem voltam albiban, koleszban stb)
De velem nagyon rosszul járna az ilyen, mert hogyis mondjam...nem vagyok a türelem "szobra", szóval hamar borul a bili és nem rám, ha érted mit mondok. Csodálom a türelmed de télleg.

jó topik, legalább elolvasgatom mikrõl maradtam le
desigo
ne süllyedj le a szintjére...
ki kell vágni és egy normálisabbat keresni

ennyi
JohnnySmith
(ennél gázabb "dolgai" nem lehetnek....ez alapvetõ dologok amiket bekéne tartani)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fabio Capello
lloooolll 😄

Sir Quno Jedi
Jaja, lehet éjszakánként alvajár és fejhangon üvöltözik, meg rázza õket az ágyban, hogy eljött a sátán személyesen és mind meg fognak halni, hogy lelkük a kénköves gyehenna 99edik bugyrában rohadjon az idõk végezetéig! Hozsánna néked!!! Ajajajaj...

Van az úgy, szal. jobb elõre megkérdezni! 😄

PíszLávJuniti
Kíváncsi lennék õ mit gondol rólad 😊 ez tipikusan olyan, hogy esetleg neked is vannak számára hülye dolgaid 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

JohnnySmith
Ebben lehet valami megmagyarázna dolgokat.... de pl a szobályában rendet tart... lehet nem érint meg olyan piszkos dologkat amin nem az Õ szennye van <#zavart2><#idiota>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

PíszLávJuniti
<#eljen><#eljen>

JohnnySmith
Meséjjé!! 😄

Gondolom nem hajlandó megérinteni olyan dolgot, ami nem tiszta.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Narxis
Végigolvastam a topikot.Ez kész, én meghaltam.Ilyen a világon nincs!!!!<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2> Ja és +fav.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BaliBoy
jaja, van benne vmi. Csak akkor hol marad a mosogatás? 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Hát azért ez még nem olyan biztos. Tavaj még elsõs volt. És ha jól tudom azért nem sikerült neki olyan jól a féléve. Azt nem tudom, hogy a Neuman milyen nehéz (bár annyira nehéz nem lehet ha még év végén tanulója volt) de pl. a Kandóról régen kihullott volna.

Elképzelhetõ, hogy betegesen tisztaságmániás. Ez megmagyarázná miért teker le annyi papírt(körbepakolja vele az ülõkét, papírral fogja meg a gombot, a fedõt is azzal hajtja le-fel, stb.), miért mos minden nap, miért használ mindig új fogkefét.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Fabio Capello
azabaj hogy majd jön a dugulás és megszívjátok... :S

nekem is eztkéne! Most otthagytam a osdón a hajat....szarom le...én elnézegetem hetekig!!!

Sztem is kész....tök vicces! Mindig ezen röhögünk....

_Atti_
".a szobámban mindig csak azt hallom, hogy tekeri…tekeri…tekeri….."

😄DDDDD ezkész

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

"Mi lesz az ilyen emberbõl?"

Diplomás mérnök, pont olyan diplomával mint amilyet te is kapsz majd 😉

_Atti_
ismerõs az eset.. pécsen vagyok most egyik kolis szobatársam hasonló, sorozatokat tölt le aztán megnézi õket..ha helyhiány fenyeget akár egyszerre több részt is néz hogy végére érjen és tölthesse a következõket 😄 Csak nem quakezik és baszottnagy hátizsákkal jár amiben szinte csak kaja van 😄 amugy nemrossz szobatárs, maga körül elég igénytelen de amugy jófej meghát sose árt egy geek a környéken😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Hugommal sem lehet itthon beszélni. Aztán mikor már meguntam az iróasztalára cuppantottam a lefolyóból kiszedett haját. Azóta eltakarit maga után 😛

&#63743;

autoszimulator
microsoft vezérigazgatója 😄

.: mobilize.hu :.

offkorz
meg a fejhallgatódat ha kvékkezni akarsz a neten :-c

Vaxi
olyan, aki majd tartja a TV-met, amikor mesét akarok nézni... 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

BaliBoy
pff...
Nah akkor nem csak én találkozok érdekes egyénekkel. A tavalyi szobatársamat eddig senki sem tudta ûberelni. Ha nem laktam volna vele együtt (koli) akkor nem hinném el. 😊))
Szóval. Egy srácról van szó, a Neumanon tanul. Félévkor költözött be. A srác egész félév alatt 1x sem vitte haza az ágynemüit kimosni(atni). Mindíg ugyanabban a 1-2 pólóban volt egész félév alatt!!!! Enni nem láttuk. Halál komolyan mondom. Néha lement a földszinti automatához és vett magának vmi gumicukrot, vagy ilyesmit, meg vett hozzá kólát, vagy ilyesmit. De normális ételt nem láttunk a szájában. Kivéve 1x év végén a vizsgaidõszakban 1x láttam valami felvágottas kenyeret enni. De ennyi. Míg a normális kolisok legalább egy utazóval járkálnak addig ez a srác egy kisebb méretû hátizsákkal amiben leginkább semmi vagy 1-2 füzet volt. Szintén év végén 1x észrevettem, hogy hozott magával vagy 3 db gatyát, na mondtam magamban ez vagy 2 hétre jött most. 😄D
A srác szó szerint, 0000000 túlzással nem csinált mást egész fél év alatt csak vagy mesét (anime buzi) nézett a számítógépén, vagy a quake Isten tudja hanyadik részével játszott a neten keresztül, nem kamuzok vmi 320*240-es felbontásban!!!! 😄DD Pedig a gépe nem volt olyan szar. Egyszer megkérdeztük miért így játszik, azt mondta így gyorsabb. 😄 És egész félév alatt csak mesét nézett vagy játszott. De ezt szerintem nem tudjátok elképzelni. Tényleg nem csinált mást. Reggel felkelt, 1 perc múlva már ment a mese, vissza jött a suliból (csoda, hogy egyáltalán néha benézett) 5 percen belül tuti ment vagy a quake vagy a mese. A félév alatt nem beszéltem vele sztem 10 mondatnál többet. De nem is lehetett volna mert állandóan a fején volt a fejhallgató. Mi lesz az ilyen emberbõl??? <#nevetes1>