lakótárs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet drogozik vagy mittomén<#idiota>#idiota>
az sokmindent megmagyarázna
ez nagyon beteg lehet az fejében ez csaj.
lol partyt csaptatok akkor😄DS_DSDS
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Egyszerûen én ezt nem bírom elviselni, felb... az ideg amikor meglátom a szemétrakást amikor visszajövök az albiba!
De nehogy már én tanítsak meg egy 27 éves nõt arra, hogy hogyan kell a klotyot használni illetve hogy ha eszem akkor elpakolok magam után, és el is mosogatok (mégha nem is azonnal, de záros idõn belül)
Beszéltél vele ezekrõl? Mert lehet, hogy õ azt szokta meg, hogy valaki rendet rak utána és ezért nem foglalkozik vele.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
full leégette a láma.Ezt sikálhatná egy darabig.
ez kb kuka
vidd be a szobájába ezt is!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lehet igy félrenevelték...
gondolom egyke
Figyi, mióta nem él a szüleivel? Hogyan boldogul az életben? Mert olyan, mintha már nagyon a szülõk terhére lett volna, és most kitették volna a szûrét, aztán azért nem tud mit kezdeni magával. <#szomoru1>#szomoru1>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Valahogy az az érzésem, hogy egy nõ 27 éves korában azért már nem nagyon fog változni, akármit is mondasz neki, vagy teszel. Talán tényleg az lenne mindenkinek a legjobb, ha kiadnátok az útját.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ha otthagyja a vacsora után a mostalant és bemegy a szobájába akkor vidd utánna és rakd le a szobájába...

