300
várom a hozzászólásokat, véleményeket a lakótársakkal kapcsolatosan
-
#173 Nehéz lesz. Minden csoda három napig tart, de A flémtápig örök. -
homeless #172 Ezaz nyomjuk le a köcsög konzolosokat:) -
Népszerű témák
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. lakótárs
3. Test Drive Unlimited
4. PlayStation3
5. Modellautók
6. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
7. XBOX360
8. Milyen gépet vegyek MOST?
9. Call of Duty 4: Modern Warfare
10. Forza Juve
-
#170 a ne-t ne vedd figyelmbe.
Nem is tudom hogy került oda -
#169 Vagy ne porciózd ki:D
És nálad lehet kérni.:D -
Misty19 #168 :DDDDD
ez jóóó :DDD -
homeless #167 Tekerjetek le egy full guriga wc papírt, kenjétek be az egyik felét ragasztóval és tekerjétek vissza. Lehet, hogy idegösszeomlást kapna. -
Misty19 #166 nah ez kemény:) -
Misty19 #165 LOL -
#164 lehet hogy gurigafób.
kakaós csigát tegyetek le az asztalra majd, lehet kitekeri aztis:DDD -
homeless #163 Lehet hogy wc papírt eszik utána meg kiszarja. -
Misty19 #162 de akkor miért kerül a wc-be? tegnap este pár óra alatt letekert egy gurigával:) -
#161 Lehet hogy unatkozik leteker két guriga wc papírt megcseréli a gurigákat és visszatekeri rájuk -
#159 nincs akkora mázlid. -
Misty19 #157 lementem boltba! És láss csodát a fürdőszoba most nem alakult uszodává...lehet hogy a csaj olvas sg-t:) -
Hajnalcat #156 Na, ez pont az a tipikus visszafröccsenős wc. Szerintem a csaj nem szereti, ha visszafröccsenik neki a fenekére a víz, ezért előtte jó sok wc papírt behelyez, hogy ne fröccsenjen vissza, ami persze később eldugulást eredményez. (Nálunk szerencsére nem ez a fajta van.) -
#155 legalább szopsz?
(egy benfenntes szemszögéből: 6 fogkefe mi a szarra kell?) -
AranyKéz #154 " Aztán jöttek a problémák: az összes poharat elhasználja…..de tényleg szanaszét hagy mindenhol poharat, persze azokat soha nem mossa el….6 hónap alatt kb 3 alkalommal mosogatott. Aztán nem takarít…a saját szobáját igen, de sehol máshol nem. Mindent széthagy, legyen az kaja, ital akármi….otthagyja az asztalon.
A hűtőből januárban novemberi tejet szedtem ki….erről ennyit.
Nem főz mert nemtud…ezt még megbocsátnám neki, ha minden más ok lenne.
A fürdőszobáról azt hiszi, hogy uszoda…..tehát mindenhol áll a víz….nem is értem hogy hogy fürdik.
Mosási szokásairól annyit, hogy korábban naponta használta a mosgépet….természetesen az egy bugyi, egy zokni effektus működött mosásonként, jah és kb éjfélkor kezd el mosni….nem tudom meddig birják a lakók.
Aztán a szemetet soha nem vitte ki (érted 6 hónapja lakik itt), ha egyedül van itt egy hétig akkor egy hétig rohad a szemét….LOL
Aztán van neki 6 fogkeféje a fürdőben….nem igazán értem miért. "
AHHHAHAHAHAHAHA, pont mintha engem jellemezne valaki, csak én nem mosok :D -
#153 azt nem tudom, hogy mit nyújtott felé, az üveget vagy az újját?:D -
#152 Misty19 enyhén eltünt:d
szerintem most adják ki a csajnak az utilaput -
Xing #151 Nem is mosta meg csak megijesztette kicsit vizzel :P -
#150 na ez tipikus példája a #130-nak...
ha nem lett volna benne annyi lélekjelenét hogy megkínáljon sztem a kezét se mossa meg :D
felettéb udvarias:) -
#149 "ujjazta a nutállas üveget és nyujtja felém kérek e. "
Undorító.... -
#148 :DDDDDDDDDDD
:DD
:DDDDDD
ez lenne a "sablon", de a körülötte lévő gombokat is lenyomjuk:)igy lesz belőle :S?DA:SD?AS:D?AS:D?S:D,as.d,
ez ilyen netes szleng, nincs értelme :o)
(amugy szerintem egy "lol" megfelel erre a célra, engem is idegesít ez a fasság) -
haxoror #147 Csökkentsd az adagot szvsz... -
#146 de miért csak azt a pár karaktert? ha én nem tudok írni a röhögéstől akkor az ilyen :fjhjeaslgrbjvna -
#145 AD:?AS:D?S:D?S = sírva röhög, nem képes normálisan gépelni örömében:)
-
#144 akkor mond meg neki, hogy vagy rendet rak maga után vagy mehet a picsába
annyit nem ér az egész, hogy idegbeteg legyél miatta -
#143 Nekem i svan egy jo sztorim.
Egy szobában voltam egy sráccal én olvasgattam ő meg a bibliát. Gondolt egyet kiment wcre. A falak vékonyak voltak igy mindent lehetett hallani a bombázásokrol, majd idő után kijöt bejött szobába vizben leöblitette kezét majd beletörölte a törülközőbe. (azt használta kéztörlésre fürdésre)
Majd kiment konyhába matatott, majd megjelent a szobában ujjazta a nutállas üveget és nyujtja felém kérek e. -
#142 "ASds:D:S?A:DA?DA?:ASDS_SADsda:SAD"
Egyszer valaki elmagyarázná, hogy ez a szarság mit jelent? Magamfajta "vén fasz" nem éri az ilyeneket. Én a normális íráshoz vagyok szokva... -
#141 amugy nem néztétek még meg mivan a papírgömböc alatt?
lehet drogozik vagy mittomén
az sokmindent megmagyarázna -
homeless #140 te jól beszélni magyar -
#139 wts mutató névmás:)
amugy jaja -
#138 ___?:ASds:D:S?A:DA?DA?:ASDS_SADsda:SAD
ez nagyon beteg lehet az fejében ez csaj.
lol partyt csaptatok akkor:DDS_DSDS -
#137 lál :D -
Misty19 #136 Benyomtuk neki a zenét amikor tekerte a papírt....."tekerd meg és táncolj"...itt pusztultunk rajta:D -
#135 Tekerd meg és..... -
#134 Zsííír -
#133 hárman vagytok lányok az albérletben? -
Misty19 #132 De ő ezt sztem nem veszi észre. És azt sem ha elpakolom a szarokat, vagy elmosom, mert nekem viszint égő ha vendéget hívok és kupacba áll a szar.
Egyszerűen én ezt nem bírom elviselni, felb... az ideg amikor meglátom a szemétrakást amikor visszajövök az albiba!