300
várom a hozzászólásokat, véleményeket a lakótársakkal kapcsolatosan
  • CattiBrie
    Hogy milyen vagy.. :P
  • dieselG
    Én három hónapig voltam albis egy jófej sráccal Egerben. Viszonylag rendet rakott maga után, legtöbbször időben kivitte a konyhába a piszkos tányérokat, szóval nem panaszkodhattam, ő se rám. -.-

Sajnos abba kellett hagynom a fősulit családi okokból (tartós külföldi tartózkodás), így kiköltöztem. Azóta se talált magának a gyerek új lakótársat a helyemre Egerben, holott segítettem neki keresni. Pedig nagyon jó helyen van! :/ Most is bűntudatom van, hogy otthagytam...
  • Rage47
    Jó topik:))
    Az én szobatársam sem tanul sosem, mindig éjjel jön vissza a koliba, a rend nem érdekli, a másik szobatársam gépét használja, pedig van neki otthon 3. Éjjel meg magában beszél, és legtöbbször felordít. Múltkor olyat is kiabált, hogy "most meglakolsz!!" majdnem megijedtem:)
  • gz8
    A te gondod? Nem. Elolvastad, a nyitó hsz.-t? Gondolom igen.
    Esetleg konstruktív hozzászólás...?
  • [HUN]FaTaL
    :DASDASDDDASASDAS
  • Szeszmester
    Jaj, de egyszerű vagy. Azt egyébként paksi mogyórónak hívják.

Kicsit furcsa ez a topik...

-Ismerek egy arcot, aki képzeljétek, nem csak hogy hülye, de még annyi barom szokása is van hogy csak na!
    -HaHAHA nem mondod! Juj, tényleg hülye és hülye szokások? ááá
    -finnyás picsa :|

Misty19, nem akarok beleszólni, de ahelyett, hogy névtelenül topikokat nyitogatsz, inkább meg kéne oldani egy létező problémát...
  • Fabio Capello

Népszerű témák
    1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    2. Milyen gépet vegyek MOST?
    3. Test Drive Unlimited
    4. Call of Duty 4: Modern Warfare
    5. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
    6. PlayStation3
    7. Modellautók
    8. XBOX360
    9. lakótárs
    10. Forza Juve

• szucsy89
    finnyás picsa szokás:|
  • Sephi
    Papirt azért, mert minden pisilesnel kirakja körbe a WC ülőkét. Nekem is volt ilyen kollégám.
  • whiskeyman
    na meg szolnoki, aki külön szobába lakott...az is szép állat volt.
    Minden este!!! , leküldött 6 üveg sört lefekvés előtt, aszonta ettől jól alszik. Az egészben az az érdekes, hogy mindössze 1-szer ment ki a wc-re...lehet, hogy mindig behugyozott az éjjel? ja és sörözés közben, mindig rockzenét hallgatott, nyomta a léggitárt, meg a légdobolást. Amikor ezt megunta, akkor a szoba egyik végéből a másikba sétált és a falhoz támaszkodva fordult vissza.Ott szerencsére 1 évig laktam, de az év végére tiszta fekete volt a fal :D
    suliba persze nem járt...
  • Fabio Capello
    pazmek

nekem a volt lakótársam a tipikus éjszakabuli nappal szunya, suli nuku típus volt, és magasról szart a rendre, meg hogy tisztaság legyen. A végén úgy ment el, hogy ő azért megy, mert nem hagyjuk pihenni, és állandóan ő ganéjozott utánunk. Ja és hisztit kapott amikor nem kapott meg 2000 ftot a kaucióból amikor részegen összetörte a falitükröt... Kedves ember...
  • szucsy89
    "majdnem befosott a saját szekrényébe" - ROFL ezen beszartam:adsfasfasds
  • szucsy89
    nagyon loltopig, ilyen szobatársakkal én nem tudnék élni komolyan...a budipapiros nekem is tetszet:DD::DD
  • whiskeyman
    hát hol is kezdjem :DDD
    Még a legelső lakórtaimmal...szerintem :D
    Mindig albérletben laktam ott kezdődik.(koleszt nem kaptam) Szóval...egy vasárnap este volt. Olyan éjjel 2 lehetett, amikor megérkezett az egri szobatársam. Atom durván be volt paszva.Arra ébredtem fel, hogy matat a szekrényében (kétajtós). Csak annyit láttam, hogy kinyitotta, gatya letol és mintha a wc-n képzelné magát beült (pontosabban zuhant, úgy, hogy a szekrény hátulja kiszakadt.) Ez az idióta, majdnem befosott a saját szekrényébe. Reggel nem igazán emlékezett, csak annyit jegyzett meg, hogy az egész családja ilyen, ott végzi el a dolgát, ahol eszébe jut.
  • [HUN]FaTaL
    lol:D ezek a hozzászólások:D +fav
  • offkorz
    úgyvan.
  • PíszLávJuniti
    ez megmagyarázná a sok fogkefét is ( azokkal is a datoját kergeti ki a segg szőrzetéből )
  • immovable
    LÁÁÁÁL
  • Sir Quno Jedi
    Lehet, hogy allergiás a hajra.
  • Sir Quno Jedi
    A vizeletnek komoly tisztító hatása van, mert ammonia szabadul fel belőle. Régen a hajósok pl. összegyűjtötték a vizeletüket, kicsit hagyták a napon és utána azzal mostak.
  • Fabio Capello
    Akkor elég finnyás, mert ők általában a hajukat is eszik... de az irományból kivéve azt otthagyja
  • Sir Quno Jedi
    Mondtad, hogy nem nagyon láttátok enni. Namost a kórosan fogyósok is néha papírt esznek, hogy csökkentsék az éhségérzetüket, csakhogy azt nem lehet megemészteni ugye. Biztos ő is zabálja a klotyópapírt...
  • Matte
    hát.....nálunk a koliban régebben egy lavórban gyűjtöttük a mosogatnivalót, a kagyló alatt. Haver hazajött éjjel buliból, betántorgott, elájult. Rá 1-2 órával felébredt, haláli nyugallomal felkelt, odament a kagylóhoz és telehugyozta a lavórt, ami tele volt mosatlan edénnyel, majd visszafeküdt és édesdeden aludt délutánig.

Már egyedül lakom.
  • offkorz
    mét.énis félgurigát toltam el az imént,hát beleragadt a szőrbe :|
    a csajnak is lehet :-c
  • zoolee
    tekeri…tekeri…tekeri…
    Ejpazdet.. ezen beszartam...
  • immovable
    Hát nekem soha nem volt lakótársam. (nem voltam albiban, koleszban stb)
    De velem nagyon rosszul járna az ilyen, mert hogyis mondjam...nem vagyok a türelem "szobra", szóval hamar borul a bili és nem rám, ha érted mit mondok. Csodálom a türelmed de télleg.

jó topik, legalább elolvasgatom mikről maradtam le
  • desigo
    ne süllyedj le a szintjére...
    ki kell vágni és egy normálisabbat keresni

ennyi
  • JohnnySmith
    (ennél gázabb "dolgai" nem lehetnek....ez alapvető dologok amiket bekéne tartani)
  • Fabio Capello
    lloooolll :D
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, lehet éjszakánként alvajár és fejhangon üvöltözik, meg rázza őket az ágyban, hogy eljött a sátán személyesen és mind meg fognak halni, hogy lelkük a kénköves gyehenna 99edik bugyrában rohadjon az idők végezetéig! Hozsánna néked!!! Ajajajaj...

Van az úgy, szal. jobb előre megkérdezni! :D
  • PíszLávJuniti
    Kíváncsi lennék ő mit gondol rólad :) ez tipikusan olyan, hogy esetleg neked is vannak számára hülye dolgaid :)
  • JohnnySmith
    Ebben lehet valami megmagyarázna dolgokat.... de pl a szobályában rendet tart... lehet nem érint meg olyan piszkos dologkat amin nem az Ő szennye van
  • PíszLávJuniti
  • JohnnySmith
    Meséjjé!! :D
  • Aspyrin
    Gondolom nem hajlandó megérinteni olyan dolgot, ami nem tiszta.
  • Narxis
    Végigolvastam a topikot.Ez kész, én meghaltam.Ilyen a világon nincs!!!! Ja és +fav.
  • BaliBoy
    jaja, van benne vmi. Csak akkor hol marad a mosogatás? :)
  • BaliBoy
    Hát azért ez még nem olyan biztos. Tavaj még elsős volt. És ha jól tudom azért nem sikerült neki olyan jól a féléve. Azt nem tudom, hogy a Neuman milyen nehéz (bár annyira nehéz nem lehet ha még év végén tanulója volt) de pl. a Kandóról régen kihullott volna.
  • Aspyrin
    Elképzelhető, hogy betegesen tisztaságmániás. Ez megmagyarázná miért teker le annyi papírt(körbepakolja vele az ülőkét, papírral fogja meg a gombot, a fedőt is azzal hajtja le-fel, stb.), miért mos minden nap, miért használ mindig új fogkefét.
  • Fabio Capello
    azabaj hogy majd jön a dugulás és megszívjátok... :S