lakótárs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó én sem vagyok azért rendmániás, ha egyedül vagyok az albiban, itt is szalad a lakás (no persze, ha asszony ittvan egész más 😄), de elmosogatva mindig el van, naggyából rend, és tisztaság van. A rohadó dolgok... hát az lol. Hogyhogy nem eszi meg? Akkor nem rohadna meg 😄
A wc papír... Szal szerintem egy férfinek több papírra van szüksége nagydolog után.. Csakmert jobb esetben hölgyeknek csupasz.. szal így végképp nem értem. no mind1 😄
Elég szomorú, hogy 27 éves létére nemjött még meg az esze 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"sztem onnan is ezér baszták ki."
"csak ez nem ilyen egyszerû."
Dehogynem.
Csak kell hozzá valaki aki odamegy és megmondja neki hogy ki van rúgva, ha köztetek nincs olyan aki ezt megtenné akkor még hónapok múlva is itt a topikban fogsz panaszkodni a viselt dolgaira. <#nezze>#nezze>
www.smart-bus.hu
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(tényleg nem értem mi itt a probléma)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
.: mobilize.hu :.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)