Dragon Ball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem látom a képet!😞
fsgh
akkor is jó ez csak kicsit rövidebb haj és fekete😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

de ez még mindig nem a Z film... 😄
fsgh
ugye hogy lehetne jó szereplõt is találni a filmbe😄D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Jó én értem mi van,de akkor is egy elözetes vagy képek a filmböl azért valamit elárul!
Nem is azt mondom,hogy nem fogom megnézni!
Bucser
lásd #146.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mert pl ha Batman-t nézel moziban akkor az hasonlit a képregényre ugyanigy transformers meg bármi más.De ez???
Hát jó majd a film után okosabbak leszünk de akkor is az elözetes képek...
sweech
és az miért baj?

ebben az egészben csak annyi a DB.hogy kicsit hasonlit,meg a cime is az h.db.
ennyi
😞
limperatore
farmerba -.-

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

NeverwinterKING
hát elég bamba feje van 😄D

\"You are fucking crazy people!\"

Rockynhooo
elsõ képen úgy néz ki mint frodó xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ez még ippenhogycsak õszülni kezd<#idiota>
II Rocky II
nekem a zseniális teknõs tul fiatlnak tûnik 😞
majdnem egykoru gokuval:S szal én oda egy 65 éves japán bácsit tettem volna szép kör-kecske õszes szakállal:S

24 - Exile -Nov.23

goku, zseniális teknõs, na meg bulma...
hát meglehetõsen fura ez így 😄
Seth
Kár hogy más nem az 😊

PSN ID.: Beegabor

NeverwinterKING
öregnek jó a polója 😄

Új képek:

kép 01
kép 02

InfectedMann
Én a trailerekben már nagyon nem bízom.
Simán meg lehet úgy vágni egy trailer -t, hogy azt mondd, hogy húúú hááá heee hééé, de jó film lesz aztán mégsem 😊

Kár, hogy nem tudom ezt az utsó képet megnézni melóhelyen 😞

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Benny95
nem hozza be. :/ akkor csak beteszem a linkjét: http://img204.imageshack.us/my.php?image=celltt2.jpg

Benny95

Seth
fanmade

PSN ID.: Beegabor

na a vége érdekes!!!
lehet hogy mégis valami jo film lesz?!?!

Sabcsee
egész jó ez a fan trailer

kaka

XxTyl3rxX
jó ez igaz! várjunk a trailerig aztán majd kiderül....

Welcome to a World without rules!!!!

II Rocky II
jaja,pontosan!Ez a lényeg:S 3-4 képbõl nem lehet következtetni semmire :S

24 - Exile -Nov.23

Nyugalom! Sztem a negatív véleményekre senki nem kiváncsi míg ki nem jön az elsõ Trailer. Utána mindenki megmondhatja a magáét. Mert így csak néhány képbõl már lefikázni a filmet nem sok értelme van szvsz. Tehát várjuk meg az elsõ trailert vagy videó sort.

XxTyl3rxX
miért lenne lehetetlen?? te nem láttál még olyan rajzfilmet amibõl film is készült???

Rockynhooo
rajzolt karaktereket lehetetlen visszadni élõ emberekkel...

XxTyl3rxX
hát ez az....
most ha nem a rajzfilmet akarják lekopizni, akk mi a céljuk???
most ez olyan mintha a pókembert se kopizzák le, hanem egy fehér polóban, bála-madzaggal ugrálna a házak között!
ennek az lett volna a lényege, h visszaadja azt amit a rajzfilmben láttunk!

InfectedMann
Legalább Goku ruhája lehetne olyan mint a manga -ban és az anime ban.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Rockynhooo
azt fogjátok már fel ,hogy nem a rajzfilmet akarják lekopizni egy az egyben, hanem a sztorit átültetni egy filmbe.

XxTyl3rxX
hát láttam már olyat is 😄 Goku hajú emo-t!! xD
hát ha a filmben is olyan lett volna a haja, akk simán hiteles lett volna!

NeverwinterKING
lehetett volna emo goku 😮

XxTyl3rxX
hát nem pont olyanra gondoltam mint a rajzfilmben, de sztem ennél simán lehetett volna jobb hajat csinálni! és nem hiszem h a mai trendhez nem tudták volna jobban átváltoztatni....

sweech
a db-t átültetik a valóságba. te hordanál olyan hajat, mint goku a rajzfilmben? 😊

XxTyl3rxX
még most se értem hogy lehet ilyen haja Son-Gokunak....
nehéz lett volna még egy kicsit hosszabbra hagyni??..

hi ! észre vettétek hogy a #135 -ös hsz-ban linkelt képeken amin songoku és bulma van azon a képen songoku a 4.sárkánygömb-öt fogja ? 😄...az volt nála a dragon ball legelején mert azt hitte hogy abban él a nagyapja miután meghalt 😄...és mintha a bannerba is 4 csillagos lenne a gömb.

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

II Rocky II
jaja ez a lényeg.. a szereplõrõl nem vágom h hány cm magas,de 160 körülit kellene 😄 mert valóban goku kicsi nem izmos a dragon ball-ban!
a Z-ben a folytatásban már bíztso vok h egy kigyurt állat lessz ^^

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
:d

amugy nem tom mi bajuk vele, ez a Dragon Ball-ról fog szólni, nem a Z-rõl nem lehet egy kigyúrt nagy állat, mivel még elég "kicsi" volt... sosem értettem az ilyet mikor vki pár képrõl vagy trailerbõl eldönti hogy film szar lesz.

Yo, Bitch!

Bucser
Biztos mégtöbben nyavajognának ha az Ifjú Son Goku kicsi lenne tömzsi és gyerekkezei lennének...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ForzaInter
mér milyennek kéne lennie?

Yo, Bitch!

InfectedMann
Elég ránézni a leendõ Son Goku -ra.
Hát valami borszató.
Viszont a puncinetták jöhetnek 😄

ForzaInter
pár képbõl eldöntitek hogy szar lesz, grat...

Yo, Bitch!

Sephi
Bagoly mondja verébnek.

Jó nem mondok többet, ha a film tobb pontot kap mint 5, bocsánatodért fogok esedezni.

Peace out.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
Aki itt ítélkezik az te vagy...

Ráadásul elég fröcsögõ stílusban tolod megint.

Sephi
Max annyit mond el, hogy nem kell sokat várni tõle... így legalább nem lesz akkora nagy csalódás.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

II Rocky II
ja nem érem miért kell leirni egy fimet mikor még szinte semmit nem láttatok belõle :S
majd jön egy trailer akkor már lehet vmit mondani mert látunk vmit belõle..
de még most cska képek vnnak :S szvsz semmit nem mond el a filmrõl 😞

24 - Exile -Nov.23

Sephi
Na... felébredt.

Mégis mit vársz?

Az egyik kedvenc mesémet akarjak porig alázni, ilyen remek színészekkel, remek rendezõ...

Persze, hogy fel vagyok háborodva.

Bocs, hogy leírtam a pre-véleményem. Meg jó, hogy neked van hatalmad ezt is elítélni.

Bucser
ÉS te vagy a világ véleményének közepe.

Én inkább megvárom a filmet és nem játszom a jóst. (még egy trailert sem láttál belõle...)