Dragon Ball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy a szereplök is... háát ki hasonlít egyátalán az anime-beli önmagára?????
Esetleg Goku annyira csak hogy kócos a srác de semmi más.
Én a DB elejére nemnagyon emlékszem de nem rémlik,hogy Bulma olyan lövöldözös lett volna...<#confused>#confused>
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ránézésre olyan,hogy Piccoéo ember és valami betegség miatt néz ki így és hogy van pár ember akinek különleges képességei vannak,és a KI-t használni tudják.Ennyi.
Szerintem!!
Tehát ez az én véleményem!
háát elég csicska a trailer alapján:S
kaka
Hedic: láttad a movie-t? mert elsiklottam fölötte, hogy már kijött volna....
Személyes véleményem. Hollywood nem biztos, hogy a legalkalmasabb ezen film elkészítésére, de a Death Note filmek után pozitív a hozzáállásom.(igaz az nem amcsi, de hihetetlen jó lett, még a magyar moziba is eljutott az elsõ mostanában, ami igen ritka japán film esetén)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Biztos te meg attól félsz, hogy gyerekkorod élményét megrontják...
Holott az anime már rég hazavágta az eredeti manga-t.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem sértésként de ti hány évesek vagytok??
A dragonballt csak addig láttátok amig a tv-ben ment és most húúú de kirááály!!MOZIII!!!!
Most komolyan egy ilyen "bemutatóra" hogy lehet mondani,hogy jó,meg ilyenek...???
<#wilting>#wilting>
de azért örüljünk hogy már morzsák cseppenne csurannak 😄
24 - Exile -Nov.23
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
na ja valakinek tetszik valakinek nem de ö nem tudja elviselni más véleményét.
Amugy meg okos enged...
Részemröl téma lezárva.
<#boxer>#boxer><#duma>#duma><#duhos2>#duhos2><#falbav>#falbav>
kaka
elekell fogadni egymás véleményét!
ha vkinek goku naon jól néz ki és neki naon bejön akkor ez van,kinek a pap és kinek a papné 😊
24 - Exile -Nov.23
nem azt írtam h bejön goku hanem h egész jó ez a style(lányokat szeretem)
most itt rinyálsz mer beoltottak páran a hülye kérdésed miatt...szánalom😛
te homi😛
kaka
Vagy az a kis nyikhaj gyerek tetszik neked?? Nem a lányokat szereted?
Na ja normálisan néz ki persze,csakhogy nem egy szuperprodukcióhoz aminek szánják!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
sztem kurvagáz
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A japán mangából készülõ élõszereplõs mozi egy ideje az utómunkálatoknál tart, ám a 20th Century Fox annyira elégedetlen vele, hogy akár még törölhetik is a projektet. A FilmJunk információi szerint a stúdió vezetõi azon gondolkoznak, hogy feledésbe merítsék a rajongók milliói által várt Dragonballt, mivel nem nyerték el tetszésüket az eddig bemutatott szcénák. Bár a Fox bármikor leállíthatja a James Wong (Végsõ állomás, Az egyetlen) rendezte filmet, a fent említett oldal úgy tudja, amellett, hogy a törlés benne van a pakliban, az is lehetséges, hogy a Fox így próbál a direktorra nyomást gyakorolni. A Dragonball címe hét nagyerejû gömböt takar, a történet középpontjában a Goku nevû idegen humanoid lény áll, aki ahelyett, hogy elpusztítaná bolygónkat, inkább segít megvédeni azt a behatoló földönkívüliektõl. Fõbb szerepekben Justin Chatwin, James Marsters, Emmy Rossum, Eriko Tamura, Chow-Yun Fat és Jamie Chung látható. Az eredeti tervek szerint a tengerentúli bemutató 2009. április 10-én lesz, persze ha lesz.
forrás
Nemtom mennyire igaz, de sztem úgyse hagyják abba...
azér ennyire amatörnek nem gondoltam a csapatot,hogy piccolo nem lessz zöldszínû és csápjai se lesznek😞
hellboy-t is megtudták festeni pirosra meg szarvat tenni neki,sõt még farkat is 😄
24 - Exile -Nov.23
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
ezt a képet láttátok már ?
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
lényeg h egy Spielberg-kaliberû rendezõ talált volna, megfelelõ embert Gokunak, vagy stábot egy igazi átalakitáshoz!
ezért örök szabály az h adaptációs filmet ne csináljon kis kategóriás rendezõ mert bukás lesz a vége!!!
ettõl függetlenül sztem jó film lesz, de senki ne várjon a rajzfilmhez hasonló vizualizációkat!
Welcome to a World without rules!!!!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

<#wow1>#wow1>