604
-
#324 ebből én azt szűrtem le, hogy nem jött be a népnek, mert drágán kínálták és képregény formájában túl hosszúnak találták. -
#323 2000-ben az Egyesült Államokban a manga két képregény-sorozatban jelent meg: ez a Dragon Ball és a Dragon Ball Z volt. A képregények nem váltották be a hozzájuk fűzött reményt, köszönhetően a magas nyomdai költségeknek (2,95 dollár kettő, majd három fejezetért) és a hosszú történetnek. 2003-ban mindkét sorozat kiadását felfüggesztették.
by wikipédia -
DarkEvilPiccolo #322 A V kimaradt. Szóval a lényeg, hogy az anime a mangához képest semmi. :P -
DarkEvilPiccolo #321 Bocs de ezzel valami ritka nagy hülyeséget mondtál. A manga lett az igazi siker, az anime viszont egy nagy bukás a fillerek égett.
Dean Winchester Csak vicceltem. :P -
#320 hát a manga nem is volt nagy siker amikor elindult. Az anime által vált népszerűvé. -
#319 miért ne olvasta volna senki a mangát? -
Dean Winchester #318 hajrá,de sztem senki nem nézte a mangát csak a filmet (fogja) és az anime-t. -
DarkEvilPiccolo #317 Manga = Képregény
Anime = Rajzfilm, mese, animációs 3D-s hülyeségek stb.
Bár a mi tudatunkban leginkább úgy van, hogy az Anime = Japán rajzfilm, csak hát a Japánoknak a Vuk is és a Shrek is pl. anime. :)
Topic témához: Végülis jah. Az még belefér, hogy a filmnek legyen külön topicja. De ennyiből mindját nyitok egy DB manga topicot is. :D -
#316 na utánna néztem és tényleg rosszul tudtam :D bocs -
#315 nem. anime alatt a japán rajzfilmeket értjük, az lényegtelen, hogy manga alapján készült-e vagy sem -
#314 tökmind1 tényleg, de én úgy tudom, ha japánok képregényből csinálnak rajzfilmet, akkor azt nevezik úgy, hogy anime. Vagy nem? -
Dean Winchester #313 pontosan :D
mindenki tudja miről van szó és ez a lényeg,na ezen ne vitázzunk ,csak a filmről legyen szó ha lehet :P -
Dean Winchester #312 lehet igazad van,de ha vki feltesz egy kérdést akkor mindig tegye hozzá,hogy most a filmből vagy az animeból származik?
sztem ez még bőven belefér, hogy legyen a dragon ballnak 2 topic...reális,ésszerű.(mert hát a db azért vetekszik az SW-vel)
például van két topic a gool cimű filmnek.
az első résznek és a másodiknak ami már valóban hülyeség...
majd jön a dragon ball Z - film akkor annak sem kell külön topic hanem mehet ebbe és kész!
ez a véleményem a topicról :D
-
DarkEvilPiccolo #311 Szokásos bugyuta téma. Teljesen mind1, hogy mese vagy rajzfilm vagy animének van nevezve. :P Tudom sokakat szokott ez irritálni, csak azt nem értem miért amikor úgy is mind1... -
#310 pont az a baj, hogy sokan mesének nevezik -
DarkEvilPiccolo #309 Egyetlen DB topic is bőven elég lenne. :P Emléxem volt olyan eset, hogy egyik srác nyitott a Star Wars Klónok háborúja című rajzfilmnek topicot és zárolták azért mert volt már egy SW topic és oda minden mehet ami SW kifogással zárolták. A DB filmnek sem kellene külön topic szerintem. Meg ennyiből van Naruot topic de lehetne nyitni Naruto Shippuden topicot is. Szóval ez így eléggé össze-vissza van. -
Dean Winchester #308 sztem sokan mesének nevezik, de tőlem lehet rajzfilm vagy anime :D a lényeg mindenki tudja miről van szó ;) -
#307 nem mese
rajzfilm, esetleg anime....
mese... hát mese az a győzike show.... ez rajzfilm.. -
#306 még jobb ;) -
Dean Winchester #305 movieknak nem kell külön, lásd előző hsz.
egy a filmnek (ez) és egy a mesének ... -
Dean Winchester #304 2 topic elég:
1.: film
2.: mese (ebben az összes rész (saga) azaz db,z,gt )
-
#303 Hát nem értem eleve, hogy lehet egyszerre 4 DB és 3 DBZ topic. Eleve amik utólag nyíltak azokat törölni kellett volna. Vagy legalább alcímeket adni a topicoknak. Pl ha ez a filmről szólna, akkor lehetne az, hogy Dragon Ball a film, és akkor külön lenne még egy topic a movie-knak, meg ugye külön a Z. Nagy már a kavarodás. Mert a Z topicban is olvastam már a filmről, ami ugye elvileg a DBhez kapcsolódik. -
karajjj #302 valahogy úgy :D -
megalodon #301 A filmröl szólna csak hát ha valaki pont ittvan és egy hozzászólásról pl a kártyái jutnak eszébe akkor nem fog odaírni!:)
Amugy meg mindegy mert DRAGONBALL FOREVER!!
CSak kissé rendezettebben kéne a fórumban! :D -
karajjj #300 ez speciel a filmről szólna... :D -
DarkEvilPiccolo #299 Most nézem, hogy van vagy 5 darab DB topic. Kicsit enyhén idegesítő... Nem lehetne ezeket valahogyan összeszerkeszteni? -
DarkEvilPiccolo #298 Mi lenne, ha a DBZ topicba írogatnátok? :P -
#297 nekem is vannak még kártyáim és rengeteg olyan van, amelyiknek köze nincs se a sorozathoz se a moviekhoz, csak ilyen külön elkészített kártya :D -
#296 Engem jobban idegesit az a DBZ kártya , amin Gogeta van esöben feszit...az egyik mesében sem volt :) -
megalodon #295 Amint a képen is látszik fuzionálnak és Gogeta lesz.
Te elcseszték mert tényleg kb 5percet szerepel :-/ -
#294 Kösz az infókat, gondoltam h Son Goku-hoz van köze :)
Akk azért nem találkoztam még vele a rajzfilmben,És nekem is keményebbnek tűnik. -
#293 csak sajnos a 12. movieban látható, ott is vagy 5 percig :S pedig szerintem keményebben néz ki mint vegetto. -
#292 jaja, Z-t láttam végig:D jól vagy informálva. -
#291 Gogéta.. ez is egy fúzió eredménye, de azt most megnem mondom, hogy kiké :S
Valakitől még régen hallottam olyat, hogy elvileg ez is Songoku és Vegita fúziója, mint Vegetto (vagy Végeku) csak fölbevaló nélkül, tehát a táncos fúzió eredménye. De ebben nem vagyok biztos. -
#290 Még annyit szeretnék kérdezni,h ez itt középen ki?(mert nem vagyok benne biztos)
-
#289 -
#288 Hát ha azt nézem, hogy már most mennyire szapulják a filmet, akkor ha kijön a film és sz*r lesz itt elszabadul a pokol :D -
#287 most figyelj. szeretem a DB-t, és egy mésfél perces videó miatt nem könyvelek el semmit.
Meg hát, egy másfél max 2 órás filmbe eleve nem fér bele egy több, mint 500 részes sorozat:D de lehet ebből valami jót kerekíteni.
Pl élőben milyen király lehet már, ha Goku lefut egy dodge vipert, vagy elhajít egy tankot:D Ne legyen túl harc-központú, mert akkor unalmas... (bár ha úgy csinálják, mint az anime-ben, hogy közben mindenki dumál, meg gondolkodik, akkor élvezhető:D)
Attól, hogy nem ugyanolyan, mint a rajzfilm, még nem biztos, hogy rossz.
Majd fogom majd nézni, és ha rossz, akkor bizony szapulom majd:D de addig nem foglalkozom a "már előre tudom, hogy vacak lesz" féle hozzászólásokkal:D -
#286 hehe, a film már egy ideje készen van(IMDB-n megnézheted, post-production státusz), azt mégiscsak Áprilisban jelenik meg:D
Lesz benne pár special effect, ha ennyi ideig tart nekik:D -
#285 na végre. ez lenne a normális hozzáállás :P