Dragon Ball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
ez hihetetlen. nem igaz, hogy nem bírtok elvonatkoztatni attól a fos animétõl D: tényleg, milyen fasza lenne, ha egy pufi kisfiú kócos hajjal varázsfelhõn repkedve beszélõ vízilovakat püfölne

Jaja!! Sajna!
Amugy a szereplök is... háát ki hasonlít egyátalán az anime-beli önmagára?????
Esetleg Goku annyira csak hogy kócos a srác de semmi más.
Én a DB elejére nemnagyon emlékszem de nem rémlik,hogy Bulma olyan lövöldözös lett volna...<#confused>
InfectedMann
Siralmas lesz 😞

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

nna ez már azért jobb mint az a kamerás szar,de azért hogy Mustang van benne..háát nem is tudom miröl fog szólni!?
Ránézésre olyan,hogy Piccoéo ember és valami betegség miatt néz ki így és hogy van pár ember akinek különleges képességei vannak,és a KI-t használni tudják.Ennyi.
Szerintem!!
Tehát ez az én véleményem!
Én 24 vagyok és a véleményem detto ugyanaz mint gibson9-é. megnézem persze hisz mégiscsak dragonball,de féligmeddig nézegettem eddig a GT-t( a DB. és a Z-t láttam) de full az egészet az elejétöl a végéig megfogom nézni az egész dorozatnak,hogy ne ez a film legyen az utolsó amit láttam a dragonball-ból.
nekem nézhetõnek tûnik
Sabcsee
rendes minõségben a teaser trailer!!!!!!
háát elég csicska a trailer alapján:S

kaka

gibson9
Hát nekem ez a videó alapján nem jön be :S Mindenképpen megfogom nézni majd, viszont én nem várok tõle sokat. De utánna megkell néznem majd az összes anime részt, hogy ne a film legyen az utolsó DB emlékem 😄DDD

takysoft
megalodon: 23 éves vagyok, és életemben nem láttam magyar szinkronos verziót. Ellenben felirattal láttam a GT közepéig kb. nem állítottam, hogy jó a bemutató.

Hedic: láttad a movie-t? mert elsiklottam fölötte, hogy már kijött volna....

Személyes véleményem. Hollywood nem biztos, hogy a legalkalmasabb ezen film elkészítésére, de a Death Note filmek után pozitív a hozzáállásom.(igaz az nem amcsi, de hihetetlen jó lett, még a magyar moziba is eljutott az elsõ mostanában, ami igen ritka japán film esetén)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Hát mondjon ki mit akar!de szerintem az anime hazavágja a moviet!

Bucser
Miért te mennyi vagy?

Biztos te meg attól félsz, hogy gyerekkorod élményét megrontják...

Holott az anime már rég hazavágta az eredeti manga-t.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istenem...
Nem sértésként de ti hány évesek vagytok??
A dragonballt csak addig láttátok amig a tv-ben ment és most húúú de kirááály!!MOZIII!!!!
Most komolyan egy ilyen "bemutatóra" hogy lehet mondani,hogy jó,meg ilyenek...???
<#wilting>
II Rocky II
ja kb,de vmit lehet látni belõle csak nem vmi sokat sajnos 😞 nembaj lessz még jobb vidi is 😊
de azért örüljünk hogy már morzsák cseppenne csurannak 😄

24 - Exile -Nov.23

takysoft
szerintem ezen semmi se látszik

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
szerintem egyáltalán nem tûnik rossznak :o

sweech

<#eljen>
Sabcsee
ok peace

kaka

Jó én ezt értem de nézd csak meg a 230as hozzászólást ki kezdte a szidalmazást.Ennyi.
na ja valakinek tetszik valakinek nem de ö nem tudja elviselni más véleményét.
Amugy meg okos enged...
Részemröl téma lezárva.
Sabcsee
"ha vkinek goku naon jól néz ki és neki naon bejön akkor ez van,kinek a pap és kinek a papné 😊"

<#boxer><#duma><#duhos2><#falbav>

kaka

II Rocky II
nyugi már 😊 ha gondotok van privátba intézzétek el.
elekell fogadni egymás véleményét!
ha vkinek goku naon jól néz ki és neki naon bejön akkor ez van,kinek a pap és kinek a papné 😊

24 - Exile -Nov.23

Sabcsee
mi a faszt erõsködsz bazd?
nem azt írtam h bejön goku hanem h egész jó ez a style(lányokat szeretem)
most itt rinyálsz mer beoltottak páran a hülye kérdésed miatt...szánalom😛
te homi😛

kaka

Jajj bazd te,hát trailert nem is kell nézni elég,ha csak képeket látsz!
Vagy az a kis nyikhaj gyerek tetszik neked?? Nem a lányokat szereted?
Na ja normálisan néz ki persze,csakhogy nem egy szuperprodukcióhoz aminek szánják!
Sabcsee
fogadd el a véleményem bazd
amíg nem látom a trailert addig nem naon fikázom

kaka

takysoft
Wow. Spike lesz Piccolo 😄

Bulykin
értelme van, amx te nem érted vagy rosszul fogalmazol...az meg h kinek mi a gáz, az ízlés kérdése😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Azt értem,hogy Goku-ról,na de nincs értelme amit leírt! Totál gáz
Bulykin
<#vigyor1>

sweech
gokuról

Miröl beszélsz???
Sabcsee
song goku viszont egész normálisan néz ki

kaka

toysoldier
jól néz ki? :|
sztem kurvagáz

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Bulykin
Lehet "cancel"-t kap a Dragon Ball mozi!
A japán mangából készülõ élõszereplõs mozi egy ideje az utómunkálatoknál tart, ám a 20th Century Fox annyira elégedetlen vele, hogy akár még törölhetik is a projektet. A FilmJunk információi szerint a stúdió vezetõi azon gondolkoznak, hogy feledésbe merítsék a rajongók milliói által várt Dragonballt, mivel nem nyerték el tetszésüket az eddig bemutatott szcénák. Bár a Fox bármikor leállíthatja a James Wong (Végsõ állomás, Az egyetlen) rendezte filmet, a fent említett oldal úgy tudja, amellett, hogy a törlés benne van a pakliban, az is lehetséges, hogy a Fox így próbál a direktorra nyomást gyakorolni. A Dragonball címe hét nagyerejû gömböt takar, a történet középpontjában a Goku nevû idegen humanoid lény áll, aki ahelyett, hogy elpusztítaná bolygónkat, inkább segít megvédeni azt a behatoló földönkívüliektõl. Fõbb szerepekben Justin Chatwin, James Marsters, Emmy Rossum, Eriko Tamura, Chow-Yun Fat és Jamie Chung látható. Az eredeti tervek szerint a tengerentúli bemutató 2009. április 10-én lesz, persze ha lesz.
forrás

Nemtom mennyire igaz, de sztem úgyse hagyják abba...

Bulykin
attól hogy nem zöld még jól néz ki, bár úgy tényleg hitelesebb volna...

II Rocky II
jaja pontosan! :S
azér ennyire amatörnek nem gondoltam a csapatot,hogy piccolo nem lessz zöldszínû és csápjai se lesznek😞
hellboy-t is megtudták festeni pirosra meg szarvat tenni neki,sõt még farkat is 😄

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
ha nem fogja adni a film az anime élményét akkor vígjátéknak yo lesz :_ASD:_A_😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

fsgh
Hogy lehetnek ilyen hülyék...legalább 2 csápot tettek volna rá...meg mondjuk lehetne zöld is...:SSs

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

toysoldier
<#ijedt><#ticking><#szomoru1>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

tényleg fullra star trek
pfff :S Piccolo-t jól elbaszták szerintem :S....mintha valami Star-Trek szökevény lenne....

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

NeverwinterKING
nem is zöld 😞
és még csápjai sincsenek

\"You are fucking crazy people!\"

sweech
itt meg bulma

Sabcsee
screenshot-ok a trailerbõõl!!!!!!!!!!!!!!!!!piccolo keményen néz ki:

<#wow1>

kaka

http://farm4.static.flickr.com/3130/2576576614_3da3700d51.jpg?v=0

ezt a képet láttátok már ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

jaja, sajna valószinû, hogy újraértelmezik az egészet...
XxTyl3rxX
ez se lehet nagyon megszállott 😄 na mind1

lényeg h egy Spielberg-kaliberû rendezõ talált volna, megfelelõ embert Gokunak, vagy stábot egy igazi átalakitáshoz!
ezért örök szabály az h adaptációs filmet ne csináljon kis kategóriás rendezõ mert bukás lesz a vége!!!
ettõl függetlenül sztem jó film lesz, de senki ne várjon a rajzfilmhez hasonló vizualizációkat!

Welcome to a World without rules!!!!

EnZsolt
Kevés lakk kellett a hajához 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

II Rocky II
lol.
nem a Z-de fasza 😄
am itt a kép akinek nem akar bejönni

24 - Exile -Nov.23

bertino
Google
Error

Not Found
The requested URL /_a4LPXQzkoDE/RpWELc9PF3I/AAAAAAAAACI/1Z6DbVOqA78/IMG_0487.JPG was not found on this server

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!