604
-
#244 Miért te mennyi vagy?
Biztos te meg attól félsz, hogy gyerekkorod élményét megrontják...
Holott az anime már rég hazavágta az eredeti manga-t. -
megalodon #243 Istenem...
Nem sértésként de ti hány évesek vagytok??
A dragonballt csak addig láttátok amig a tv-ben ment és most húúú de kirááály!!MOZIII!!!!
Most komolyan egy ilyen "bemutatóra" hogy lehet mondani,hogy jó,meg ilyenek...???
-
#242 ja kb,de vmit lehet látni belőle csak nem vmi sokat sajnos :( nembaj lessz még jobb vidi is :)
de azért örüljünk hogy már morzsák cseppenne csurannak :D -
#241 szerintem ezen semmi se látszik -
#240 -
#239 szerintem egyáltalán nem tűnik rossznak :o -
#238 -
megalodon #237 -
#236 ok peace -
megalodon #235 Jó én ezt értem de nézd csak meg a 230as hozzászólást ki kezdte a szidalmazást.Ennyi.
na ja valakinek tetszik valakinek nem de ö nem tudja elviselni más véleményét.
Amugy meg okos enged...
Részemröl téma lezárva. -
#234 "ha vkinek goku naon jól néz ki és neki naon bejön akkor ez van,kinek a pap és kinek a papné :)"
-
#233 nyugi már :) ha gondotok van privátba intézzétek el.
elekell fogadni egymás véleményét!
ha vkinek goku naon jól néz ki és neki naon bejön akkor ez van,kinek a pap és kinek a papné :) -
#232 mi a faszt erősködsz bazd?
nem azt írtam h bejön goku hanem h egész jó ez a style(lányokat szeretem)
most itt rinyálsz mer beoltottak páran a hülye kérdésed miatt...szánalom:P
te homi:P -
megalodon #231 Jajj bazd te,hát trailert nem is kell nézni elég,ha csak képeket látsz!
Vagy az a kis nyikhaj gyerek tetszik neked?? Nem a lányokat szereted?
Na ja normálisan néz ki persze,csakhogy nem egy szuperprodukcióhoz aminek szánják! -
#230 fogadd el a véleményem bazd
amíg nem látom a trailert addig nem naon fikázom -
#229 Wow. Spike lesz Piccolo :D
-
#228 értelme van, amx te nem érted vagy rosszul fogalmazol...az meg h kinek mi a gáz, az ízlés kérdése:) -
megalodon #227 Azt értem,hogy Goku-ról,na de nincs értelme amit leírt! Totál gáz
-
#226 -
#225 gokuról -
megalodon #224 Miröl beszélsz??? -
#223 song goku viszont egész normálisan néz ki -
#222 jól néz ki? :|
sztem kurvagáz -
#221 Lehet "cancel"-t kap a Dragon Ball mozi!
A japán mangából készülő élőszereplős mozi egy ideje az utómunkálatoknál tart, ám a 20th Century Fox annyira elégedetlen vele, hogy akár még törölhetik is a projektet. A FilmJunk információi szerint a stúdió vezetői azon gondolkoznak, hogy feledésbe merítsék a rajongók milliói által várt Dragonballt, mivel nem nyerték el tetszésüket az eddig bemutatott szcénák. Bár a Fox bármikor leállíthatja a James Wong (Végső állomás, Az egyetlen) rendezte filmet, a fent említett oldal úgy tudja, amellett, hogy a törlés benne van a pakliban, az is lehetséges, hogy a Fox így próbál a direktorra nyomást gyakorolni. A Dragonball címe hét nagyerejű gömböt takar, a történet középpontjában a Goku nevű idegen humanoid lény áll, aki ahelyett, hogy elpusztítaná bolygónkat, inkább segít megvédeni azt a behatoló földönkívüliektől. Főbb szerepekben Justin Chatwin, James Marsters, Emmy Rossum, Eriko Tamura, Chow-Yun Fat és Jamie Chung látható. Az eredeti tervek szerint a tengerentúli bemutató 2009. április 10-én lesz, persze ha lesz.
forrás
Nemtom mennyire igaz, de sztem úgyse hagyják abba...
-
#220 attól hogy nem zöld még jól néz ki, bár úgy tényleg hitelesebb volna... -
#219 jaja pontosan! :S
azér ennyire amatörnek nem gondoltam a csapatot,hogy piccolo nem lessz zöldszínű és csápjai se lesznek:(
hellboy-t is megtudták festeni pirosra meg szarvat tenni neki,sőt még farkat is :D -
#218 ha nem fogja adni a film az anime élményét akkor vígjátéknak yo lesz :_ASD:_A_:D -
#217 Hogy lehetnek ilyen hülyék...legalább 2 csápot tettek volna rá...meg mondjuk lehetne zöld is...:SSs -
#216 -
karajjj #215 tényleg fullra star trek
-
skygt90 #214 pfff :S Piccolo-t jól elbaszták szerintem :S....mintha valami Star-Trek szökevény lenne.... -
#213 nem is zöld :(
és még csápjai sincsenek -
#212 itt meg bulma
-
#211 screenshot-ok a trailerbőől!!!!!!!!!!!!!!!!!piccolo keményen néz ki:
-
skygt90 #210 http://farm4.static.flickr.com/3130/2576576614_3da3700d51.jpg?v=0
ezt a képet láttátok már ? -
karajjj #209 jaja, sajna valószinű, hogy újraértelmezik az egészet... -
#208 ez se lehet nagyon megszállott :D na mind1
lényeg h egy Spielberg-kaliberű rendező talált volna, megfelelő embert Gokunak, vagy stábot egy igazi átalakitáshoz!
ezért örök szabály az h adaptációs filmet ne csináljon kis kategóriás rendező mert bukás lesz a vége!!!
ettől függetlenül sztem jó film lesz, de senki ne várjon a rajzfilmhez hasonló vizualizációkat! -
#207 Kevés lakk kellett a hajához :) -
#206 lol.
nem a Z-de fasza :D
am itt a kép akinek nem akar bejönni
-
#205 Google
Error
Not Found
The requested URL /_a4LPXQzkoDE/RpWELc9PF3I/AAAAAAAAACI/1Z6DbVOqA78/IMG_0487.JPG was not found on this server