Dragon Ball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Szart. Ez az is fogok kapni. De ezt mar leirtam neked nem?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

HeadHunter86
Én egy ultragagyi tinifilmet várok 😄
Szégyen. csináltak volna belõle animációs filmet. Mint az Xbox-os Dragon Ball játék, milyen szép már, megálná filmként is a helyét.

Bucser
Miért te mit vársz?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sweech
mi van velük.

Sephi
Nézze' mar rá ember a szereplõkre. Mégis mit vársz?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
Honnan\mibõl tudod, hogy mi lesz a történet?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gnome
ha a DBt ugytudja vki filmrevinni, h közben a nézõnek nelegyen "wtf" érzése akkor leakalappal...de ahogy nézem totálmás lesz a történet(nemcsoda), max a nevek + képességek lesznek azonosak...az biztos h megnézem ha kijön akármilyen is lesz^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

sweech
de legalább egy trailert várnának meg

Bucser
még nem is láttál semmit belõle, de kapásból jön az

"Uristen ez mekkora szar lesz.... 😞(("

Legalább azután mondanál verdiktet, hogy megjelent a film

Sephi
Uristen ez mekkora szar lesz.... 😞((

NeverwinterKING
az effektek biztos jók lesznek

\"You are fucking crazy people!\"

II Rocky II
most egy dolog milyen képek vannak :S
de tedd hozzá az efeketeket ,a kameratrükköket és kész egy fantasztikus film 😉
én várom és sztem jó lessz,vagyis bizakodom 😄

24 - Exile -Nov.23

NeverwinterKING
de megnézem azér h utána elmondjam h milyen szar volt 😮
vagy nem...

Bucser
Akkor nem nézed meg.
bye.

NeverwinterKING
a képek alapján elég szar lesz

sweech
vagy nem, vagy de.

NeverwinterKING
ez a film egy vicc lesz :|

írtam a mod topikba, hogy tegyék be
Sabcsee
sztem a hivatalos oldalon lévõ banner ide is jó lenne

kaka

sweech
képz

II Rocky II
akkor nem kigyurt de izmosak voltak 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ha jo csak akkor 😄 mert utoljár még ápr.3 volt beirva:S

24 - Exile -Nov.23

takysoft
heh😄 legaláb tudom a release date-et😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
goku sosem volt kigyúrt.
vegita se.. az inkább az ellenfelekre volt jellemzõ😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

II Rocky II
jaja,ez még a dragon ball--nem Z h kigyurt nagydarab legyen..
köviben ha lessz rá igény szerintem tuti h kigyurt állat lessz ^^

24 - Exile -Nov.23

Bucser
miért?? a manga elején nem több mint egy pufi kisgyerek...

Te jó ééééég, megnéztem az alsó két posztert.
Szerintem a legrosszabb szereplõket szedték össze. Goku-nak muszály izmosabbnak lennie.!!!!!!!

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

sweech
japán poszter :o

azé még nemártana neki ha egy párszor ellátogatna a konditerembe egy kicsit gyurni!

Tiszta jó "Goku"( pólója):-)
II Rocky II
majd meglátjuk a filmben hogyan szerepelnek addig messzemenõ következtetéseket nehéz leszürni 😄
én várom :::

24 - Exile -Nov.23

Jobb hátul a nõ imdb szerint Mai (pilaf csicskása) de akkor most meik részeket fogják ebben feldolgozni?A szereplõk béna választásán én már túltettem magam de mondjuk az is igaz, hogy nehéz lenne olyan embereket találni aki szinte ugyanolyan lenne mint az anime-ba.

ForzaInter
ezt pár képbõl szépen leszûrted.

Yo, Bitch!

itt ki kicsoda??
szerintem maradjanak csak az animene!!!!!!!
ugy tünik h nem elég profik még ahoz h megfilmesitsék a DRAGON BALL-T !!!!

II Rocky II
nem vmi egetrengetõ..de én bízok h naon patent efektek lesznek benne 😊

24 - Exile -Nov.23

Hát ez elég gyenge

II Rocky II
asszem addig a jelenetig adták a tvben mikor Trunks megjelen és kettévágja dermesztõt😄(egy nyisszantással-goku meg mennyi ideig küzdött vele 😄)

24 - Exile -Nov.23

takysoft
magyar hang? ez volt itthon is? a Z? ehh😄

Gohané Csõre Gábor szerintem mo- legjobb szinkron hangja (cartman, adam sandler...)Mostanában kijohetne már vmi trailer v vmi amúgy.

Androsan666
Mondjuk a nagy Gohan magyar hangjától a frász jött rám, nagyon rosszúl állt neki. Trunks kiskori hangja volt a másik ami kiakasztott magyarul. De azért végignéztem. AMi tetszett még az Boo hangja, ha jól emlékszem Csík Csaba Krisztián adta neki és nem lõttek vele bakot. XDDD

\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)

Androsan666
Na az nekem is betett. Meg mikor Goku vezetni tanul. XDDD

takysoft
Z-ben az a kedvenc részem, mikor Gohan beiratkozik a suliba. meglehet szakadni azokon a részeken😄

Androsan666
Ezeket az animéket azért hoztam fel példának mert valaki kérdezte hogy az USA-ban mennek-e animék. A SM sem gyerekes, csak más mûfaj (a manga sokkal komolyabb) és igen, lányoknak készült.

A DB-ben meg hát...mangában a sima és a Z nincs elválasztva, az egész összesen 42 kötet (ha jól tudom Toriyama 10 évig rajzolta), csak a sorozatokat választották ketté. A Z-ben szerintem a grafika és a karakterek jelleme is kidolgozottabb mivel ugye felnõttek. Na igen a verekedõs részek vannak túlsúlyban, de azért a humor is megmarad.

takysoft
nem "dragonbó" az songoku.... (ihhton senki se tudja, mi az a drangonbó....)

Bucser
Bleach, Trigun, Cowboy bebop, és az összes nagyobb anime sorozat lement az macsiknál kábelen meg nationwide szolgáltatóknál is pár Hayao Miyazaki film. Nem kell általánostani. kb annyit tudnak az amik az animerõl mint itt az átlagmagyar.. "olyanmint a dragonbó?"

takysoft
Dragon Ball nem az az igaz anime. Fõleg a Z. (az alap még egész ok. d a Z-ben sajna kicsit sok az értelmetlen puszta verekedés, csak bámulják egymást, és 20 perc alatt max 2-szer ütnek. közben meg gondolkodnak. 20 részek keresztül 1 csata, közben 4szer átlalakulnak... kicsit túl van húzva. De vannak azért jó részek is abban is. Az a sima DB jobb volt.)
Vannak jobb animék is, rosszabbak is.

De a Sailor Moon-t még mindig nem igazán venném egy kalap alá ezekkel....
Nekem az valahogy.. nagyon béna😄 Kislányos gyerekes... akkor már inkább Ranma 1/2

Naruto legalább közkedvelt. azt a tokiosat nem ismerem😄 Kevés animét ismerek, de igyekszem behozni a lemaradást.

Ami igaz, az igaz... ha az amcsik lehet tényleg nem tudnak jobbat, mint a Digimon, meg a Pokemon.... akkor félek kicsit ettõl a filmtõl😄

Androsan666
Ott is fut jópár anime, de amennyire én tudom sajnos agyonvagdosva, átszínezve és átnevezve. Ilyen pl. Naruto, Tokyo Mew Mew, Sailor Moon és még sorolhatnám.

takysoft
azért remélem az amcsik között is van 1-2 akik az anime kategóriáját nem a Pokemon szintjén látják😄

Androsan666
Nana, Death Note-ból minden jó, a film és az anime is, de a manga legjobb. Ez a DB-film meg szánalmas lesz mert amcsi!

takysoft
*félve