Dragon Ball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sokan említették,hogy nem fanoknak készült ez a film!Na ezzel követték el a legnagyobb hibát.Ha hûe maradtak volna az animehez (ugye akkor a fanoknak készült volna) sokkal nagyobb hatást ért volna el és sokkal de sokkal jobb film készülhetett volna.
Megnéztem.Ha nem lennék fan akkor 2/5 de így 0/5 annyi "hiba" van benne az eredetihez képest hogy nem igaz.A harcjelenetek is szerintem igénytelenek, szinészek játéka is gyenge, szóval úgy rossz ahogy van.(mellesleg miért nem Lippai László szinkronizálta?)

kill3r21
én ugy töltök ismeretlen filmeket, hogy minél kisebb legyen az idmb pont, annál jobban fog nekem tetszeni, egyébként énis moziban néztem és frankó volt, pont ennyit vártam 😊
ForzaInter
imdbn 3,1 kb 4 ezer szavazat alapján, hááát ha egy filmet így lepontoznak akkor az már tényleg nagyon szar szokott lenni, unokatesóm látta, azt mondta hogy vmi nagyon szar, gagyi lett:S Mondjuk az az igazság képekbõl, trailerekbõl és a szereplõgárbából ezt sejteni lehetett...

Yo, Bitch!

Bulykin
most csütörtökön lesz Magyarországon a premier, szinkronosan is nyomják

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

de lehet épp azért nem kéne leszavazni,hogy esélyt ajunk nekik hogy a következõ film talán sokkal de sokkal jobb lesz!ha az is befuccsol akkor lelehet szavazni bátran 😄
Tyler1
hát a nagyon fanok leszavazzák az tuti.
akik csak nézték az animét, de nem lettek DB állatok, azok is leszavazzák, mert ég és föld a kettõ.
aki meg a filmmel kezdi az egészet, na annak talán tetszik(addig míg örömében el nem kezdi az animét is, és akk õ is leszavazza😄 )

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

box office eredmény még nincs is rendes,majd ha USÁban bemutatják 10-én azután lehet látni, hogy bbukta lesz-e vagy nem. Akik leszavazták eddig ,azok meg anime fanok és azért nem tetszik nekik. Én láttam elég sokat belõle és nekem tetszett, de én nem is néztem az animét.

Tyler1
Chatwin: All I know is I’ve been signed to three movies....
tehát 3 tuti lesz, abból a köv. már az imdb-n is fenn van.
én nem láttam még úgyh nem fikázom, de a boxoffice és pontozások nem tévednek 😊

ezt olvastátok? Ha jól értettem,akkor a költségvetés 45 millió dollár volt az ígért 100 helyett, és hogy ázsiában már visszahozta a felét, meg hogy elég sok folytatást terveznek. 😮

én tuti ott nézem meg!mármint,hogy moziban 😄
kill3r21
Magyar mozikban 89 perc lesz, intercommal leveleztem ök a forgalmazok ök irták, szinkronos lesz a film!
Békéscsabán már 2.án játszák 😊
Most akkor miért is csúsztatták el a premiert? Ennek mi értelme volt?

Ja Lippait birom én is 😄 Amúgy rájöttem. 100 perces a film, ebbõl 89 maga a film a többi pedig a stáblista 😊 DB: Evolution 4ever
Seth
Lippai László már akkor is 40 felé közeledett mikor a kis Gokut szinkronizálta, õ már nem fog mutálni XD

PSN ID.: Beegabor

de lehet,hogy a kis goku nak a magyar hangja már kész férfi mély mutált hangú 😊 de ja am szép is lett volna ám!
Legalább a magyarok vették volna a fáradtságot és az "eredeti" szinkronszinészekkel csinálták volna meg ezt.

Hát végülis a hivatalos oldalon 89 van írva csak az a valós vagy mifene 😊

kataloguson én is 100 percet olvastam ! ha eljön hozzánk majd meglátjuk mennyi is az annyi 😄
A doom9.hu n meg 96 perc van írva a másikon meg 100 a harmadikon meg 89. Most döntsék már el.
Ja ezt olvastam én is.
10,1 millió dollárt hozott Ázsiában egy hétvége alatt. Vélemény?
At No. 4, Fox’s “Dragonball Evolution” premiered in eight Asian markets before its April 8 domestic opening. Director James Wong’s live-action adaptation of the famous Japanese cartoon series created by Akira Toriyama co-stars Justin Chatwin and Chow Yun-fat and drew $10.1 million from 2,110 screens.

Following heavy prerelease promotion in the region, it premiered at No. 1 in China, Malaysia, Thailand, Hong Kong and Singapore. The China opening tally, $3.4 million from 855 locales, was Fox’s fourth-highest weekend opening in the market. “Dragonball’s” No. 2 Japan bow produced $3.3 million from 540 screens.

http://dbthemovie.com/2009/03/04/dragonball-evolutions-runtime/
itt olvastam

Hidd el a teljes filmhossz 100 perc. Az egy másik dolog hogy hol mennyit adnak le.
a port.hu szerint 89 perc az eredeti hossz

Nem értek egyet. Mostha ugyan az lenne mint az anime, akkor abban mi lenne a jó? Õszintén. Nem az eredeti hossz 100 perc, amit japánban adtak le az 71 perc volt.
Egyet értek. De 30 perc kivágva? A mozisból 20 perc hiányzott nem kb? :S

igen,csak aki szereti a dragon ball anime-t az azt várta,hogy azt kapja vissza a filmen!
És hát igy érthetõ hogy nagyon sok ember ahhoz hasonlítja mert hát a cím is arról árulkodik,hogy ahhoz kell hasnolítani énszerintem.
Illetve kurva jo film készülhetett volna ha tökre ugyanaz lett volna mint a mese!
Vélemény? Nos: egy lehengerlõ film, látványos akciókkal, jó színészekkel, gyönyörû speciális effektekkel, zenékkel. Röviden ennyi. Én nem értem miért nem tetszik sok embernek de most megpróbálom elmagyarázni: elõször is NEM szabad az animehez hasonlítani (egyébként is annak meg mi értelme lett volna ha úgyan olyan lett volna mint az anime csak élõ szereplõkkel nem?) tehát más szemszögbõl kell megközelíteni a filmet és akinek sikerül egy nagyon jó filmet lát majd benne csakúgy mint én. Egyenlõre ennyi, én azt mondom hogy NAGYON JÓ film, de csak igazán akkor lehet majd hozzászólni majd ha dvd-rip esen láttuk és a + 30 perc amit kivágtak belõle azt még megnéztük. Dragonball: Evolution 4ever
zsebrocky
Eztnézd meg!!!

Magyar trailer: itt

kill3r21
csak annyi hogy reméljük hogy az amcsi bövitett verzioban futott még egykét perc a végére 😊
nah nem bírtam tovább.. Megnéztem az elejérõl hiányzik vagy 20 perc. Nemértettem, hogy Gokunak végülis miért volt szuper ereje? Nekem tetszett szerintem tök jó volt. Lekötött és azért volt benne elég akció nem sok de azért elég. Imdb-n kivan írva a 2. rész 2011-re Reborn címmel.Ha sikeres lesz és sokat fog kaszálni, akkor tutkó megfog valósulni ha meg bukik akkor nem 😊 Engem meggyõzõtt. A végén a harc tényleg semmi volt vagy 3 perc :S Véleményetek??

értelek...
úgy gondoltam,hogy amit láttam abból a 20 percbõl (mert közbe megállítottam ) az nem tetszett 😞

azért bízom benne,ha végnézem szépen az elejétõl a végéig akkor jobb lesz! megfogom nézni de hát vhogy nincs bennem az az érzés, "hogy huuu de várom a jobb minõséget"
Bulykin
"én csak az elsõ 20 percig belepörgettem de nekem sem tetszik"
"de a filmse nagyon tetszett "

ne haragudj, de...remélem érted<#szomoru1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
hát imdb-n eléggé lehúzták! bár még nem sokan szavaztak de majd kiderül

am nekem is megvan és még a minõséggel sem lenne bajom, ha nem hiányozna az eleje, és a maradékból meg jelenetek kivágva...

Olyan rossz lenne a movie?? :S:S nemá

én csak az elsõ 20 percig belepörgettem de nekem sem tetszik:S szóval várok a jó minõségre!
de a filmse nagyon tetszett 😄
de lehet ha a legelsõ perctõl nézem akkor jobb lesz ...
Eléggé rosszakat hallottam róla. Nekem is lejött de nem hiszem megnézem így :S Vélemény aki látta?

megvan a film igaz még mozis változat de kijött!
mostmár várhatjuk a jobb minõséget.
Beírod a keresõbe,hogy dragonball kártya és ennyi...
kinek van eladó dragon ball kártyája??
Budapesten

mailem: [email protected]
http://www.youtube.com/watch?v=C-WTyn0y0-M&feature=related
Tudom hogy más filmekböl van összevágva de ha ilyen filmek vannak már akkor miért ne lehetne ilyen látványvilággal a DB!? csak ezért vagyok kíváncsi rá,hogy mit tudnak kihozni a filmbõl a trükkökkel effektekkel!
http://www.youtube.com/watch?v=TX_9HYUG1Og&feature=related
😊
VÁÁÁÁÁóóóóóóó dragon ball film?😄....kurvajóh,,ráadásul high-tech meg minden..??..

felírtam a transformers2 gi joe mellé.

nemtudom új e ,,de fasza.

Shiwo
gyanítom a filmben zöld lesz, csak rásegítettek egy kis cg-vel (blue box technikával) és abba bekavart volna a zöld..vagy a fene se tudja.. 😊 a traileren zöldnek tûnik

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

NeverwinterKING
na most akkor zöld lesz v sárga?😮

\"You are fucking crazy people!\"

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
ja, ott találtam 😄

Jó azérz amikor Chi-chi böl 2van az meg van vágva meg 1-2képkocka de sok az egyezöség.