Dragon Ball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Háát a film szar de a csajok azok jók benne! 😛

A végsõ harcban nekem annyi azért tetszik amikor széjjel ütik egymást és elszállnak akkor a sziklákba jól becsapódnak mint az anime-ben,csak itt kicsi és kevés sziklazuzás volt 😊
Narxis
Én bulmát dugnám,

<#nyes><#finom>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az utolsó harc... Jahhaj, 3 ütés meg 2 ki támadás. Meg mi az a Kamehame amivel igy elõreugrik. Eredetileg iszonyatosan be kellett támasszon, hogy el tudjon lõni egyet, mostmeg elõrerepül vele? SZegény Fulum-okat sajnálom, azok egész jol néztek ki, aztán azok is kb. másfél percig birták. mint minden más csata...

Én bulmát dugnám, vagyishát emmy rossum sose volt rossz bõr, de igy kis piszkos pofival zabálnivaló
MR ME
most néztem meg, hát jónagy szar volt
csicsit mondjuk dugnám...

megaldon ha most nem olvasom el énse láttam volna 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A nõ akinél Piccolo volt. Most fõz valami kotyvalékot beviszi a szobába az ágyon van valaki,elkezdi törölgetni az illetõt,a kamera ráközelit az illetö a nöre fordul és.....ki az??? Piccolo
Tényleg van egy jelenet!

hmmm
én nem láttam semmit :S esetleg egy link nincs róla ? vagy leirnád mit is lehet látni?
1x letöltöttem szinkronosan de kamerás volt és elég gáz vilt(véleményem lejebb)
2xra már angol szöveggel nem kamerásan és már nem annyira gáz,bár tartom azt hogy elég szar lett,de talán ha esetleg készítenének még egy részt okulnak abból hogy ez mekkora szar lett és talán jobb lesz.

Amugy az érdekes a végén hogy Goku átváltozik a ruhája szétszakad aztán visszaváltozik majd a ruhának semmi baja :S
Meg most néztem meg a leges legvégét(ugyjártam mint a transformers-el)a végén a rendezõ stb után van egy jelenet! 😊
Bár sejthetõ volt.
En soha nem neztem Dragonball-t, eddig csak halvany fogalmam volt, hogy mi is ez, kicsit sajnalom a HC-fan-okat, mert nekik van hasonlitasi alapjuk, nekem nem volt, ezert en nezhetonek talaltam...

http://gaborszantai.co.uk/

sweech
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dragonball Evolution R5 LINE XviD-COALiTiON

Aquir
örülök hogy neked se tetszett

epic fail :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Na én is eljutottam odáig hogy elkezdtem nézni. Én úgy álltam neki hogy az elõzetes képek és trailerek után pozitívan álltam hozzá. Aztán elkezdõdött nagyon érdekesen, és tátott szájjal bámultam :S Elõször akkor akartam kikapcsolni amikor Goku a nagyapjától azt kéri tanítson vmi frankót hogy menõ legyen és csajoknál bevágódjon. De én nagy DB fan néztem tovább mert hát mégiscsak DB. Köv. képsornál amikor azon a motoros biciklin gurul a suliba komolyan felröhögtem 😄D És ott volt KO amikor Chi-chi elhívta egy buliba 😄D Ott kikapcsoltam.

Azért ha kijön vmi DvdRipp akkor lehet újra nekiállok duzzogva egy unalmas napon. Pontozni majd akkor fogok 😛

REAL MADRID

na megnéztem ezt a förtelmet😄
maga a film szarlett de azért 1két dolog tetszett benne pl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a szinkronba a neveket nem fordították le pl nem sátán hanem piccolo... ez pozitív.
Goku felkészítését húzhatták volna😄 az olyan DB-s volt mikor hátára adta azta sok cuccot h azt kell vinnie😄
Roshi perverzsége is megvolt😊
de persze volt sok hülyeségis a filmben:S
Brolly
Tökmindegy, szar lett, ennyi, de azért örülök, h vannak olyanok is, akiknek ez tetszett, bár nem értem õket, dehát ízlések és pofonok. Nagyon sajnálom, h így elbaszták az egészet😞 kár volt érte.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

zoliii
"Dragon Ball Evolúció" mindenhol így írják Dragonball 😄
Ez a film annyira szar lett, hogy mikor majd megjelenik DVD-n, egybõl 1000 ft lesz az ára. De vajon ki fogja megvenni? 😄

kill3r21
Én tegnap megnéztem,igaz nem a legjobb minöségben,kamerásan.De azért jobbra számítottam.
Jó,nem az anime
jó,amerikai
jó,nem jó
na de hogy ennyire nem.
Még azt is olvastam valahol hogy több olyan jelenet van amit a szereplõk öklére szerelt kamerával vettek fel. +hogy a mátrix kaszkadõrcsapata keze is benne volt.
Én ezekbõl semmit sem vettem észre.
Annyi ok,h. Goku kissé bolond,Bulma harcias(mert ugye a DB kezdetén fiatalon eléggé az volt) Yamcha laza,Roshi se totál komplett.
Ennyi.
Az akciójelenetek rövidek és az is kevés Piccolo se félelmetes.
Aztán még ahogy beleszövik azt hogy Goku Oozaru...egy meteorral érkezett és Goku az csak egy test..:S :S.
Jobban is meg lehetett volna ezt csinálni csak szartak rá.
Aquir
hát ez nem az igazi. Most néztem meg. Majd szólok ha igazi lesz <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hát igen megtanulhatna elõbb beszélni.. és szebben is mondhatta volna a kritikát. Melõzhette volna a sok sz@r szót😊

Shep
Egy feliratozás nem ártott volna a video alá, mert ez az orrhangon hadarás megértése nekem annyira nem fekszik. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zoliii
Ez a film animációs változatban jobb lett volna szerintem. Szebb grafikával, látványosabb küzdelemmel, Goku szemével látva, ahogy küzd Piccolo-val, stb... Ja és nem amerikai gagyit kellett volna csinálni, ebbõl a filmbõl 😄 Még nézni is unalmas volt a filmet, meg ezek a párbeszédek 😄 A szinkron meg katasztrofális, mintha csak felolvasnák a szöveget. Real13 -> Tényleg ilyesminek kellett volna lennie, a mesében is ilyenek voltak. A Barátok közt-ben több izgalom van, mint ebben a filmben 😄 Dragonball filmkritika 😄

Piccolo alig volt am benne:S... benne volt 4 jelenetbe azt csõ.. Talán még May vagy ki a segédje is többet volt benne..

http://videodrome.freeblog.hu/archives/2009/04/13/Dragonball_Evolution_2009/

Írtam a filmrõl, s van itt egy videó is, ami megmutatja, hogyan kellett volna megcsinálni a mozifilmet.

http://videodrome.freeblog.hu/

igen a harc valóban rövid...hiszen piccoloról volt szó a legnagyobb harcosról a sötétség fejedelmérõl és hát télleg kevés,h egy kamehameval letudta teríteni :S
Megnéztem, de nem moziba, és azt kell hogy mondanom nem olyan rossz ez. Egy teljesen új történetet csináltak, és nekem tetszik. Igaz nem hasonlított az anime-re, ha ugyan olyan lenne, akkor senki nem nézné meg. Túl kiszámítható lenne. Goku haja, a harcnál volt a legjobb, bár a harc elég rövid volt.. túl egyszerû gyõzelem. Ezeket levéve nálam 3,5/5 -s volt a film. Sztem moziba is megnézem, hogy lássam jobb minõségbe.

roshinak egy kinai szakállas embert képzeltem el,mondjuk a nagyvater tökéletes lett volna!Elsõre azt hittem,h õ roshi és aki az igazi roshi azt kirugták 😄
Sabcsee
hát igen én is megnéztem de szerencsére nem moziban😛
elõször nem vok nagy anime fan de a dragonball az egyetlen anime ami még tetszett is régen szal eléggé kíváncsi vtam.viszont már nem vtak nagy elvárásaim mivel láttam h mindenki leszarozta a filmet...egy nagyon kicsit kellemesebben csalódtam mer sztem annyira vészesen nem vt gáz.goku sztem teljesen jó vt:hülye, próbált poénkodni és még sztem hasonlított is az eredetire😄
bulma:egész jól nézett ki, viszonylag hasonlított az eredetire
yamcsa:hozta a vagány formáját
roshi:kellõen perverz vt, õ is próbált poénkodni
a többiek meg 1általán nem hasonlítottak a szereplõkre:S legalább a gyenge történet mellett odabaszós akció jelenetek lettek vna(pl.: D-war)sajnos nagyon szánalmasak vtak a koregráfiák, talán a végén piccolo vs goku elment de azis naon rövid vt:S az animeben 5-6 részen keresztül püffölték 1mást itt meg 5 perc alatt...-.-:S
na a pár hasonlóság, az egész jó látvány és az utcsó fight miatt kap egy 3/10-et :/

kaka

1/10

az az 1 pont is csak azért, mert volt pár szereplõ, aki hasonlított a rajzolthoz. de a film maga értékelhetetlen, évek óta nem láttam ilyen rossz filmet

Nuno88
Hát elég gyengére sikeredett ez a film, sokkal többet vártam, Goku szinkronhangja meg no comment.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Hát színészi játék? Goku hol csajozott? Soha. Arról nem is beszélek hogy iskolába sem járt. Sajnos ez egy amerikai tiniszar lett, semmi nincs benne amitõl eredeti lenne ez a film. Kicsi matrix, kicsit lotr. Sajnos nekem nem voltak elvárásaim mielõtt beültem megnézi, de még így is akkora pofont kaptam hogy ejha. Az biztos hogy a többi részt nem nézem meg moziban.

gibson9
Most nem rémlik teljesen, de az animében a kamehameval úgy emlékszem csak pusztítottak mindig, de a filmben még a gyógyításra is jó volt.. -.-
Meg ami még nagyon nem illett számomra oda, azok az autók.. furcsa volt látni például egy renault-ot dragon ballban 😄

bulmáról nekem nem jött le ,hogy ö a nagyképü gazdag tudós picsa....
de a többi amit irtál azok igen.
Még a kamehamehat többször szerettem volna hallani,meg látni...egyetlen egyszer mondta ki :S (vagy max 2)
Shep
Hát lehet, mert szerintem iszonyú gyenge volt az egész, mondjuk errõl inkább a forgatókönyv írók tehetnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
szereplök játéka hmmm....
Szerintem Roshi igen jol nyomta.....kissé perverz vicces és erös...
Goku oké hogy más volt , de azért az idiótasága nagyon átjött....
meg sztem bulma is hozta azt a feelinget hogy ö a nagyképü gazdag tudós picsa....nemtom lehet én más filmet néztem?
én is ma néztem meg!hát nem rakás szar mert nézhetõ de nagyon jónak meg nem lehet mondani sajnos!
a végén piccolo-t egy kamehamehaval elintézte közben repült feléje 😄 én ugy vártam a jelentet,h goku egy helyben van és lássuk az erõket összecsapni azt goku koncentrál és bumm piccolonak annyi.De nem ugy annyi,hogy egy horzsolás sincs az arcán mint a filmben 😞
10/5 öt adnék érte kb.
Most is azon vok ha az animehoz hûek maradtak volna sokkal jobb filmet kaptunk volna.Bíztos vagyok abban is,hogy 10bõl 8ember véleménye tuti pozítivabb lett volna.
Én bízom a folytatásban,hogy nagyobb figyelmet fognak rá fordítani és kapunk egy jobb filmet.
Shep
Írtam, hogy ha eltekintünk a DB-tól akkor is egy rakat ... egy olyan része nincs a filmnek (ebbe a szereplõk játéka,effektek meg minden beletartozik) amire azt lehetne mondani, hogy ez igen ez legalább jó benne. Na jó Goku ruhája jó volt 😊

gibson9
Én is ma néztem meg a filmet és most már bátran kijelenthetem, hogy egy rakás szar, amit már eddig is sejtettem, hogy az lesz. Ha nem DB lenne, akkor is csak egy gyenge mortal combat "parodizáció". De ráadásul DB és mégis semmi köze nincs hozzá, leszámítva a neveket.. marketingfogásnak jó volt a név. Majdnem mindenben ütközik az animével.

kill3r21
Szerintem már az becsülendö hogy bemerték vállalni hogy megfilmesitik, ha máshogy csinálják is szidták volna....ha minden ugyaniolyan lenne mint az animében akkor azért szidnák....szal tök mind1....😊
Shep
Az a baj ,hogy ha eltekintünk az anime-tõl (amit a 3. mp után javalott megtenni, aki látta tudja miért mondom) és csak egy sima filmként nézzük akkor is irtó gyenge semmirevaló film.

Én is ma néztem meg. Egy osztálytársammal mentem megnézni. Láttuk az animéket.
Szerintünk borzalmas a film. Ha valaki nem látta az animét, akkor azért nem érti, de ha valaki látta, akkor meg azért. ^_^" Ez a film egy elcseszett, értelmetlen tinihülyeség lett.
Az egészben semmi nem úgy történik, mint az animében.
Ez egy olyan próbálkozás lenne, amit Dragon Ball címmel akarnak eladni.
A moziterembe úgy mentünk be kezdés elõtt 10 perccel, hogy teljesen üres volt. Szakadtunk a röhögéstõl, sejtettük, hogy mire számítsunk. Késõbb jött be egy férfi és egy nõ. Tehát összesen 4-en voltunk az egész teremben. Röhej.
Danny1987
Ma néztem meg a filmet.

Szódával elmegy ha nem az animéhez hasonlítod. A rajzfilm ezerszer jobb.

Azon külön beszartam hogy goku iskolába jár meg szerelmes meg randizni akar.

Az animében csak a küzdelem érdekelte.

Live for nothing or die for something.

Bulykin
szard már le a mesét, onnan csak az alapötlet van! nem 10éveseknek akartak filmet készíteni:S

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

limperatore
Nah megnéztem, sztem nem lett oan rossz csak rövid. Ha esetleg 2 órás lenne többet bele lehetett volna sûríteni :]

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

kill3r21
akkor minek nézted meg??
DeathlyHallows
bazdki ez a film olyan szar lesz ,hogy nem érdemes megnézni. jó még talán ha a mesét nem láttam volna akkor elviselhetõ lenne mert igaz ,h jó történet de ez vmi förtelem, jobbat vártam volnam goku tiszta idiótán néz ki, sátánról nem is beszélek... fuhjjdeszar

bocs végülis az estimate ami ugyebár becslést jelent, a remény sose hal meg 😊

USÁ-ban 1 nap alatt 2 millát hozott ami szerintem hát gáz 😞

mintha csak én mondtam volna 😊 Pipa

pókember,vasember,batman és még sorolhatnám
szerintem sokkal jobban viszonyultak az animehez vagy meséhez hívja mindenki ugy ahogy akarja
kill3r21
Goku idióta ahogy kell, roshi vicces kicsit perzverz, bulma a nagyképü gazdag p..csa...akkor hol a gond a szinéászi játékkal?? nekem ezek a dolgok tök átjöttek...
Aztán, fanoknak nem fanoknak.....ez hülyeség hogy nem fanoknak kászült, mindenkinek készült, csak a fan kiváncsibb....szerintem....
Másik dolog, hogy hü legyen az animéhez, szerintem amennyire kell egy amcsi filmnek hasonulnia egy japán animéhez, annyi megvolt....történet meg más, de ha teljesen olyan lett volna mint az animében, akkor kérdem én, akkor miért néznénk meg? ugyanazt nézzük meg ami az animében volt, csak szinészekkel? ugyanmár, szerintem az lett volna a vicc....
mindenki fikázik meg lehuzza, mert nem olyan mint az anime, de a választ hogy miért kéne ugyanazt látnunk , amit már 20 éve láthattunk az animében, természetesen erre senki nemtudja a választ....fikázni azt tud mindenki!