Dragon Ball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Death Note filmet is élve néztem meg aztán jobb, lett, mint maga az anime.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
PSN ID.: Beegabor
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Szerintem végig fogom röhögni az egészet. XDDD
Vagy sírni fogok, vagy... elmegyek és megölöm a stábot. A fogatókönyvíróval kezdem, aztán a castingossal.
\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)
\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)
24 - Exile -Nov.23
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
REAL MADRID
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
24 - Exile -Nov.23
szerintem egyszerre fogom végigröhögni és vegigsírni az egészet😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

BUDA > miskolc.
<#wow3>#wow3>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Üdv hiej
BUDA > miskolc.
érdekes.
help
24 - Exile -Nov.23
legközelebb egy linket adhatnál azért)
ehhe... no comment.
24 - Exile -Nov.23
szvsz jo hogy a sima dragon ball-t filmesítik ,hiszen folytatásban következhet a Z majd a GT is😊
24 - Exile -Nov.23
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
REAL MADRID
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
REAL MADRID
Szerintem a srac nincs 40. 😄
A Goku pedig ikább "Gókü" bár az Ü egy picit átmenet az ü és az u között.
Az egész sorozat-trilógiát japánul néztem végig😄 Nagyon állat😄
Hogy Kuririnbõl Krilin lett, az nem olyan gáz(mert angolban is az van). Piccolo "sátánítása" viszont már elég rettenetes😄
Fimrõl:
most õszintén... az a fickó(legalább 40) hogy fog eljátszani egy 12 éves fiút? Bõdület...