Dragon Ball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
elõbb várjuk meg a filmet, aztán kritizáljunk.

a Death Note filmet is élve néztem meg aztán jobb, lett, mint maga az anime.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Seth
Nekem tetszik, jó kis vígjáték lesz , vagy nem annak szánják ?<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

InfectedMann
Hát ez valami borzalmas lesz 😞

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Androsan666
Ez olyan mint Vegita rövid hajjal. XDDDD
Szerintem végig fogom röhögni az egészet. XDDD
Vagy sírni fogok, vagy... elmegyek és megölöm a stábot. A fogatókönyvíróval kezdem, aztán a castingossal.

\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)

Androsan666
Ez nagyon gáz. Hatalmas DB-fan vagyok és ez engem elborzaszt.

\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)

Serpa
pff.

sweech
itt a goku :o

sweech
poszter

gibson9
Szerintem meg egy film csak elrontja az egészet. De azért kiváncsi leszek rá én is... de azért a rajzfilm marad a BEST!

II Rocky II
na ez meg a másik😄 sokat dob majd rajta..meg az efektekre leszek kiváncsi még..de sztem naon jol megcsinálják...nem 85-t irunk már 😊

24 - Exile -Nov.23

Shiwo
sose lehet tudni, hogy mit hoznak ki belõle az utólagos munkálatokkal. cgi-vel

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ez egy jó kép. remélem a film ilyen lesz
II Rocky II
jojo téleg igazad van😊 de a hajat megcsin és sztem nem lenne idétlen😊D

24 - Exile -Nov.23

sweech
ez nem a Z, a sima DB-ban meg még nem kigyúrt állat :C meg képzeld már el olyan hajjal mint az animében, nemkicsit lenne idétlen

<#nevetes2> vicc ... <#rinya>

REAL MADRID

toysoldier
hát ez érdekes lesz :|

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Brolly
hát szerintem itt nem csak goku lesz a probléma

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

II Rocky II
így nézne ki goku?😮 legalább izmosabb lehetett volna,meg a haját sztem meglehetne csinálni ugy mint a rajzfilmben

24 - Exile -Nov.23

takysoft
heeeeehhhh😄 alig várom.

szerintem egyszerre fogom végigröhögni és vegigsírni az egészet😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

hát :SS

BUDA > miskolc.

toysoldier
jajj.
<#wow3>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Rockynhooo
<#hehe>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hello remélem tudjátok hogy nem fognak filmet csinálni dragon ballbol
Üdv hiej
szép munka 😊

BUDA > miskolc.

Drephis
eheh. 😊
érdekes.

help

II Rocky II
jaja alap hogy nem azt irjuk hogy hol meg ez meg az,hanme adunk egy linket és kész.kerestem én is de nem találtam.😊

24 - Exile -Nov.23

takysoft
(De.. mégis comment, mert talán nem volt egyértelmû...
legközelebb egy linket adhatnál azért)

takysoft
"a videoplayeren"

ehhe... no comment.

nézzétek meg a videoplayeren dragon ball z film intro nemtudom ki csinálta de mint az igazi nagyon jó😊
hunbasser
😄DDDDDdddddd

ReaL MaDRid x siempre

acsati
eeeeeeeeennyiiiree? <#wow1><#wow1><#rinya>
II Rocky II

24 - Exile -Nov.23

haaaaa.....az lenne a laza ha az egész dragonball z rajzfilmsorozatot megfilmesitenék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!utánna meg jöhetne a gt...a sima db meg levan kakilva...xd

II Rocky II
ez is egy vélemény😊 de ha a GT filmesítik meg és van rá kereslet,akkor visszafele menjenek?(meg aki a gt még nem látta az nem tudja hogy mi hogy van😄
szvsz jo hogy a sima dragon ball-t filmesítik ,hiszen folytatásban következhet a Z majd a GT is😊

24 - Exile -Nov.23

Super Saiyan
sima db? :SS az kaki szvsz... a dbz-t kellett volna, vagy a GT-t megfilmesiteni

>:C

acsati
most néztem meg a The Invisible c filmet és abban is az a szinész aki Gokut fog alakitani
A Dragonball Landmark szerint 18 eves volt, mikor az ifju demonnal harcolt a tornan. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

asszem 18

REAL MADRID

Bucser
Az utolsó eredeti Dragonballban lévõ Budokai Gálán hány éves volt Goku? (amikor Piccolo-t legyõzi)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shiwo
az meg sminkkel simán megoldható

A sztori szerint 18eves lesz. :S

Shiwo
sehogy...gyanítom, hogy a filmben felnött lesz Goku, s nem gyerek

Garf
Bulma <#wow1><#buck> lávláv

http://www.flickr.com/photos/bubue/

25 éves

REAL MADRID

Nem jelzofele a "Szon". A Szon Gokú (Son Gokū😉 az eredeti kínai atirasa japanra. (Szun Vu-Kung magyaran a Majomkirály)

Szerintem a srac nincs 40. 😄

takysoft
a "Son" csak valami jelzõ féle lehet, mert legtöbbször nem is ejtik ki.
A Goku pedig ikább "Gókü" bár az Ü egy picit átmenet az ü és az u között.
Az egész sorozat-trilógiát japánul néztem végig😄 Nagyon állat😄

Hogy Kuririnbõl Krilin lett, az nem olyan gáz(mert angolban is az van). Piccolo "sátánítása" viszont már elég rettenetes😄

Fimrõl:
most õszintén... az a fickó(legalább 40) hogy fog eljátszani egy 12 éves fiút? Bõdület...

Eh, EZ Magyarorszag. 😄

II Rocky II
vagy a Hitman fõszereplõje.😄 az is lehetne

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
vin diesel <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"