Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Húzzatok bele! 😉
Itt egy séma az emailekhez:
http://forum.terminatorchronicles.hu/viewtopic.php?f=4&t=13&p=11427#p11427
„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.” Ayrton Senna da Silva (1960-1994)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
2008-Sep-15 Terminator: The Sarah Connor Chronicles 02x02 No Good Deed
2008-Sep-22 Terminator: The Sarah Connor Chronicles 02x03 The Mousetrap
[merlinw.org]
Istenem, ha terminátor, akkor akciófilm! Ki volt az-az idióta, aki kitalálta azt a medencés jelenetet? Ki kell rúgni azonnal, ez olyan gagyissá teszi a filmet, 70-es évekbeli Bud Spencer filmek jutottak az eszembe. Nem igaz, pár koreografált mozgásssal meg tudták volna oldani. Ha végképp nem volt rá zsé, akkor miért nem hagyták ki az egészet? Mondjuk késõbb ér oda a feka FBI-os, mondjuk a mentõssel egyszerre, vagy valami.
Teljesen felidegesített.
nyilván ilyen trivialitásokra gondoltak a készítõk: maradt rajta egy cafat hús. (az író csapat tele van asszisztensekkel, akiknek az ilyen folytonossági és egyéb gondok kiszúrása a feladata.)
és pont ebben a sorozatban, ahol nem a lélekfacsaró monológok és a középszerû történet a fontos kellék.
Remélem lesz folytatás.
ki volt az az elvetemült f*sz, aki az elején irta a szöveget, hogy - idézem:
A Skynet gépket küldött vissza az idõben. Néhányat azért, hogy megölje...
Egyet pedig, hogy védelmezze.
nos, nem a magyar srt-vel van a baj, hanem az angol szöveg is ez...
a védelmezö terminator-t nem a skynet küldte vissza, hanem john a jövöben, TEJOÉG hogy nem vették ezt észre a készitök ???
amugy teccik nekem is a sorozat, nagy fan vagyok, DE ez 1 nagyon sulyos hiba szerintem...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
VÉLEMÉNY : KURVAJÓ !!!
Nálam már feliratkozott a Lost,Heores,Pb,24 közé 😛
1 biztos ütõs sorozat lesz ha nem esnek az elnyújtás hibájába másik cikkben olvasta:"
miféle elnyújtás hibájába? a sorozatot addig csinálják, amíg nézik. jó esetben 7-10 évig, rossz esetben 1 évig. ha azt akarod, hogy ne nyújtsák el, ne nézd. ha sokan döntenek így, akkor le kell venniük a mûsorról és voilá, nincs elnyújtva.
igazad van
1 biztos ütõs sorozat lesz ha nem esnek az elnyújtás hibájába másik cikkben olvasta:
Az elsõ rész nézettsége vasárnap este máris rekordot döntött: az elmúlt három év legnézettebb sorozatpremierje az Államokban a Terminátoré. (A Foxnak pedig utoljára hét éve sikerült ennyi embert a képernyõk elé ültetni egy sorozat elsõ epizódjával.)
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
az elsõ részt megnézted nem voltam elájulva tõle de azért megnézem a többi részt is mert látok benne fantáziát azért az egy kicsit zavar hogy a skynet elpusztittása az elsõdleges cél a filmben mert aki látta az utolsó filmet az tudja hogy ez nem fog sikerülni 😊 na mind1 remélem valami turbo azért lesz a storyban
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
szerintem pont hogy egyre jobb ez a sorozat. bár nekem az elsõ résszel sem volt bajom.
Bocsánat, utóljára offolom szét a hozzászólásokat.
Zocsi, amit belinkeltél az nem a sorozat folytatásáról szól, hanem a filmérõl.
Kár érte...lehetett volna egy jó sorozat belõle, de sajnos a szereplõk nem hitelesek, inkább vigjáték jellege van a dolognak.
de komolyan, én attól féltem, hogy nem illik majd bele egy csomó minden a "terminátor-sagába", de eddig nincs különösebb gáz. kicsit több akciót azért elviselnék. azért az viccesen jól néz ki, ahogy a kiscsaj-terminátor pakolgatja a hústorony-robotokat egyik szobából a másikba...és nem az ajtón keresztül <#hehe>#hehe>
\"...lámák kíméljenek.\"
Ezt alá tudná támasztani vmivel a kedves cikk író? Vagy csak a "nagy brand, biztos leadják nálunk is" gondolatmenet alapján írta ezt?
\"...lámák kíméljenek.\"
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szereplõk: Terminatrix elsõ részben katasztrófa volt, mint egy tini szappanopera sztárja, aztán végre jöttek a robot vonások is. A csákó számomra közönöbös, se nem játszik túl jól se túl roszúl hozza azt amiért fizetik szal rendben van szvsz. Sarah választása nagyon jól sikerült szívos és jól játsza a Bíró Ica stílust ami zavar, hogy korban inkább a a csávó b.nõjének képzelném el mint sem az anyjának, de ugye semmi sem lehet tökéletes. Vissztérve Summera benne van a pakliban hogy csak azért válaszották ha már a film bukás leglább a tini korosztálynak legyen kiért csorgatni a csorgatni valót, de a 2. rész elteltével egyre inkább hozza azt amit elvárhatunk ettõl a karaktertõl.
Remélem nem spoilereztem tele😄
A Firefly túl jó volt nekünk embereknek, ezért Joss Whedon-t elrabolták a zombi ufók (tudjátok, azok a fakó gürüszemûek), hogy azonnal álljon le mert különben felrobbantják a Földet, meg irgum-burgum.
Szóval ezért nem lesz soha Firefly folytatás, mert akkor MEGHALNÁNK!
És azt is mondták, hogy mindenkit sterilizálnak akinek tetszett. Mert az nem lehet.
/off
Az SCC-nek eddig csak az elsõ részét láttam, hát kicsit unatkoztam rajta. Kap azért még némi esélyt. Fõleg ezekben az ínséges idõkben.
értsd: minden sorozat soha véget nem érõ. akkor ér véget, ha már sz*r és nem nézi "senki".
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
szal ez olyan furi,szal mikor suliban vannak meg ilyenek mintha vmi tini sorozat lenne
szal remélem ez azért változni fog..
3. rész vége elég komoly lett szerintem😊
Az új módszerek a digitális és iptv adásokon alapulnak, ott már képes érzékelni a központ, hogy mit nézel. Ezek a módszerek sokkal kifinomultabbak, fõleg a kisebb mértékû nézettségeket tudják pontosan belõni, a nagyobb számoknál hasonlóak a klasszikus módon mért adatokhoz.