57
  • HöfEE
    Valahogy fogadni merek hogy ez is a most már tipikussá vált soha véget nem érő de mindig valamit sejtető amerikai sorozatok közé tartozik(lost, prison break,sg:atlantis és társai).. Köszi inkább kihagyom.
  • mikloss
    Amíg Summer Glau benne van addig jó! ez a 3. rész tényleg jól sikerült...
  • item
    Nekem tetszett eddig!
  • bigfoot
    hát igen úgy nekem se tűnik fel hogy báz terminátor sorozatot nézek:S
    szal ez olyan furi,szal mikor suliban vannak meg ilyenek mintha vmi tini sorozat lenne
    szal remélem ez azért változni fog..
  • kandeláber
    A hatalmas csalódást okozó T3, valamint a számomra jó pár jelenetében elég gagyinak tűnő első rész után a második-harmadik már, azt kell mondjam, tetszett. Igaz, messze van az a színvonal, amit Cameron bácsi lefektetett, de ha elfelejtjük, hogy létezett T1-T2 is, akkor határozottan nem rossz. Summer Glauban ugyan semmi terminátoros nincs, de helyes kislány, az ember szívesen legelteti rajta a szemét. :D
  • Juszufka
    Minden év végén az úgynevezett alapozó felmérés adatai segítségével az AGB felállítja 840 háztartásból álló paneljét. A mérés tehát azonos embereken történik. A paneltagok televíziókészülékenként kapnak egy olyan speciális távirányítót, amelyen minden családtagnak külön gombja van, amelyet tévénézése kezdetekor és végekor meg kell nyomnia, és amelynek jeleit a televíziókészüléken elhelyezett detektor fog. A detektor érzékeli az éppen nézett csatorna frekvenciáját is, amely jelet szintén rögzít. Az adott napra vonatkozó információkat a nézőmérő a mért napot követő éjszaka 2 és 6 óra között továbbítja az AGB központi számítógépének telefonon vagy mobiltelefonon keresztül, így születnek az úgynevezett overnight adatok, azaz másnap délelőtt az AGB előfizetői már elemezhetik az előző napi adatokat.
  • xmodule
    szerintem jó sorozat.nekem tetszik.:)
    3. rész vége elég komoly lett szerintem:)
  • MeoH #10
    Szerintem eddig egesz jo kis sorozat, tetszik.
  • bundee
    Nézettséget klasszikus módon reprezentatív minta alapján mérnek, azaz x ezer néző ki van választva, és rögzítik a nézői szokásaikat.

Az új módszerek a digitális és iptv adásokon alapulnak, ott már képes érzékelni a központ, hogy mit nézel. Ezek a módszerek sokkal kifinomultabbak, főleg a kisebb mértékű nézettségeket tudják pontosan belőni, a nagyobb számoknál hasonlóak a klasszikus módon mért adatokhoz.
  • nothes
    Határozottan nem érezni, de azért elmegy, hangulatfüggő. A legutolsót pl matt részegen, kocsmázás után néztem meg és noha nem jött le semmi, nagyon jó volt:)
  • kgbela
    ja, igen látom lemaradtam :D
  • kgbela
    vagy egy Xezer különböző korú és érdeklődésű ember tévézési szokásait rögzítik és ebből szoroznak fel...vagy valami ilyesmi...
  • winnie
    választanak egy kisfős reprezentatív mintát, akik kapnak mérőműszert és az általuk produkált eredményt mindenféle statisztikai művelettel kihozzák a teljes nézőközönségre, ami hibahatár mellett jó becslés a nézettségre (meg minden másra)
  • Zoolesz
    Műsort úgy mérik, hogy kiküldenek egy jelet az adás alatt lehet többször is és ha azt nézed azt ők érzékelik és ebből átlagolnak ki valamit.
  • tommyg
    ezt énse tudtam sose :D mondjuk még most se
  • rigidus
    > így a premiert újonc sorozat esetében rekordnak számító 18.29 millió néző tekintette meg

Ezt hogyan lehet merni, hogy hanyan neznek meg egy musort? THX
  • Herds
    Idáig tetszik, bár szerintem nem érezni azt a "terminátor" fílinget, de határozottan nézhető cucc :)