57
  • convar
    #57
    http://www.terminatorchronicles.hu/news.php?readmore=439

    Húzzatok bele! ;)

    Itt egy séma az emailekhez:

    http://forum.terminatorchronicles.hu/viewtopic.php?f=4&t=13&p=11427#p11427
  • SötétBarom
    #56
    Cancel-t kapott :C
  • iceQ
    #55
    Tényleg nem fogja már adni az RTL Klub?Mert valahol azt olvastam!
  • sb1
    #54
    Azért nem lenne baj, ha ő értem jönne a jövőből

  • Herold
    #53
    Most mi van? Megjelent a T-1000-es modell? És honnan jött? Nem emlékszem, hogy mutatták volna.
  • Bmx01
    #52
    akkor elméletileg holnap tölthető az új rész:?
  • MerlinW
    #51
    2008-Sep-08 Terminator: The Sarah Connor Chronicles 02x01 Samson & Delilah
    2008-Sep-15 Terminator: The Sarah Connor Chronicles 02x02 No Good Deed
    2008-Sep-22 Terminator: The Sarah Connor Chronicles 02x03 The Mousetrap
  • hatezgaz
    #50
    Nekem tetszik a sorozat, de az utsó részen kiakadtam. (csak most néztem meg hétvégén.)
    Istenem, ha terminátor, akkor akciófilm! Ki volt az-az idióta, aki kitalálta azt a medencés jelenetet? Ki kell rúgni azonnal, ez olyan gagyissá teszi a filmet, 70-es évekbeli Bud Spencer filmek jutottak az eszembe. Nem igaz, pár koreografált mozgásssal meg tudták volna oldani. Ha végképp nem volt rá zsé, akkor miért nem hagyták ki az egészet? Mondjuk később ér oda a feka FBI-os, mondjuk a mentőssel egyszerre, vagy valami.
    Teljesen felidegesített.
  • winnie
    #49
    de most írtam le, hogy nem bug. rajta maradt egy cafat hús, ami az időutazás során "leégett" róla. nyilván ez azonnali kérdés volt a 2. rész után és josh friedman meg is válaszolta.
  • Major
    #48
    Az a gáz, hogy ha ott a csapat, akkor miér maradt benne ez a bug?:) Akkor evvel az erővel egy töltött csirkébe, belerakok valami stukit és magammal hozom
  • winnie
    #47
    most komolyan - valahogy fura, hogy azt hiszed, ez spanyol viasz?:)

    nyilván ilyen trivialitásokra gondoltak a készítők: maradt rajta egy cafat hús. (az író csapat tele van asszisztensekkel, akiknek az ilyen folytonossági és egyéb gondok kiszúrása a feladata.)
  • Major
    #46
    És egy másik baki: Időt utazni csak élő szövet tud, aka a terminátorok és azért vannak bevonva, de cromadrie feje fém vagyis ő nem igazán juthatott volna át :)
  • Salvaje
    #45
    Megnéztem az utolsó két részt - eléggé spóroltak az akciójelenetekkel
    és pont ebben a sorozatban, ahol nem a lélekfacsaró monológok és a középszerű történet a fontos kellék.
    Remélem lesz folytatás.
  • tonyr #44
    télleg jo, DE (sajnos itt a DE szo...)
    ki volt az az elvetemült f*sz, aki az elején irta a szöveget, hogy - idézem:
    A Skynet gépket küldött vissza az időben. Néhányat azért, hogy megölje...
    Egyet pedig, hogy védelmezze.

    nos, nem a magyar srt-vel van a baj, hanem az angol szöveg is ez...
    a védelmezö terminator-t nem a skynet küldte vissza, hanem john a jövöben, TEJOÉG hogy nem vették ezt észre a készitök ???

    amugy teccik nekem is a sorozat, nagy fan vagyok, DE ez 1 nagyon sulyos hiba szerintem...
  • Ragnar360
    #43
    Na ráérésembe megnéztem az első részt az imént
    VÉLEMÉNY : KURVAJÓ !!!

    Nálam már feliratkozott a Lost,Heores,Pb,24 közé :P
  • ElfQT
    #42
    vááááz ;)
  • winnie
    #41
    oké, a fülesmackó is lezárt, sőt, a frakk, a macskák réme is. ezzel nincs gond.
  • cateran
    #40
    Ez nem egészen igaz:) Teszem azt a Cowboy Bebop éppenséggel lezárt sorozat (és nem azért mert a kutyát sem érdekelte:)) Igaz, nem szabvány élőszereplős sorozat,de attól még sorozat:)
  • Bristowboy
    #39
    Amúgy már van magyar weboldala a sorozatnak (www.terminator-scc.extra.hu), bár még egyelőre csak fórum van. Ennyire jól megy???
  • winnie
    #38
    "
    1 biztos ütős sorozat lesz ha nem esnek az elnyújtás hibájába másik cikkben olvasta:"

    miféle elnyújtás hibájába? a sorozatot addig csinálják, amíg nézik. jó esetben 7-10 évig, rossz esetben 1 évig. ha azt akarod, hogy ne nyújtsák el, ne nézd. ha sokan döntenek így, akkor le kell venniük a műsorról és voilá, nincs elnyújtva.
  • Rena11
    #37
    hmm
    igazad van
    1 biztos ütős sorozat lesz ha nem esnek az elnyújtás hibájába másik cikkben olvasta:
    Az első rész nézettsége vasárnap este máris rekordot döntött: az elmúlt három év legnézettebb sorozatpremierje az Államokban a Terminátoré. (A Foxnak pedig utoljára hét éve sikerült ennyi embert a képernyők elé ültetni egy sorozat első epizódjával.)
  • koschwarz
    #36
    hát, ha belegondolunk, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    előre ugrottak az időben, egy tulajdonképpen "alternatívnak" mondható világba..., hiszen a 3. moziban john connor annyi idős, amennyinek lennie kell, és ott már halott az anyja is
    még bármi megtörténhet...
  • Rena11
    #35
    szerintem nagyon nagy tévedésben vagy, saját tapasztalatból beszélek a sorozatok első részei sosem szoktak tetszeni leginkább az idegen karakterek miatt kell 1-2 rész hogy kicsit megismerhesd őket
    az első részt megnézted nem voltam elájulva tőle de azért megnézem a többi részt is mert látok benne fantáziát azért az egy kicsit zavar hogy a skynet elpusztittása az elsődleges cél a filmben mert aki látta az utolsó filmet az tudja hogy ez nem fog sikerülni :) na mind1 remélem valami turbo azért lesz a storyban
  • koschwarz
    #34
    tévedsz...ha már ilyen okokat hozol fel: a prison break első részei jók voltak, lelkesen kezdtem el nézni, aztán mennyire ellaposodott nevetséges módon elnyújtott vacak lett.

    szerintem pont hogy egyre jobb ez a sorozat. bár nekem az első résszel sem volt bajom.

  • beef
    #33
    /off
    Bocsánat, utóljára offolom szét a hozzászólásokat.
    Zocsi, amit belinkeltél az nem a sorozat folytatásáról szól, hanem a filméről.
  • raci
    #32
    az első rész sztem nagyon gagyira sikeredett...nem is néztem meg a többit.MErt ha a kezdő rész ien aminek meg kell fogni az embert mire számitsak a többiben?
    Kár érte...lehetett volna egy jó sorozat belőle, de sajnos a szereplők nem hitelesek, inkább vigjáték jellege van a dolognak.
  • god25
    #31
    X'tem nagyon ügyesen jáccanak az "ismeretlen" szinészek. Kevés a molyolás, van humora (főleg, amikor a kiscsaj benéz a szélvédőm; lol.) A 3. epizód kicsit lassított a tempón. Reméljük jó lesz a többi is...
  • koschwarz
    #30
    nekem kifejezetten tetszik, igaz az én véleményem nem mérvadó, hiszen kritika nélküli terminátor-fogyasztó vagyok

    de komolyan, én attól féltem, hogy nem illik majd bele egy csomó minden a "terminátor-sagába", de eddig nincs különösebb gáz. kicsit több akciót azért elviselnék. azért az viccesen jól néz ki, ahogy a kiscsaj-terminátor pakolgatja a hústorony-robotokat egyik szobából a másikba...és nem az ajtón keresztül
  • Kovász
    #29
    Egyébként nekem eddig bejött, mindegyik rész jobb, mint az előző:) Csak kár, hogy a ... bush beszéde miatt a mai rész elmarad:(
  • Kovász
    #28
    "De nem érdemes előreszaladni a történetben, hiszen a hazai premier nyilvánvalóan még arrébb van (de minden bizonnyal csak hónapok kérdése)"

    Ezt alá tudná támasztani vmivel a kedves cikk író? Vagy csak a "nagy brand, biztos leadják nálunk is" gondolatmenet alapján írta ezt?
  • brueni
    #27
    lófaxt
  • narumon
    #26
    Én is megnéztem az első hármat és azt kell, hogy mondjam nem rossz. Bár itt sok véleménnyel ellentétben nekem a harmadik tetszett legkevésbé, az nagyon erőltetett hogy a lerobbant fejű terminátor összeszedi magát meg húst növeszt a vázra a kádban. Ezek elég gagyivá teszik sajnos :(
  • echo
    #25
    azért nagy királyság a net, elég mókás, hogy mennyien nézitek már most a sorozatot :)
  • Skynet85
    #24
    Kieg ugyértettem a ,,ha már bukást" hogy HA bukás lenne netán a sztory.
  • Skynet85
    #23
    Érdekes és kavargó gondolatok vannak bennem a sorozat első 3 része után. Az első epizód legelső 5 perce után azt hittem mitha vmi parodiát látnék, nem tudtam sírjak vagy nevessek. Akkor kezdett izgalmas lenni amikor oylan apróságok mint példáúl, hogy végre a terminatornak nem ,,emberi" szeme van, hanem végre hő és egyéblátása is, és nem sétál el a fiú melett mint a kedves génsebész meg dns teszter nanonéni terminatrix a T3-ban, (nehéz dolog kivitelezni a hőlátást naaa:D) kezdtek előjönni. Szóval ez és az ehhez hasonló apró részletek fognak meg.

    Szereplők: Terminatrix első részben katasztrófa volt, mint egy tini szappanopera sztárja, aztán végre jöttek a robot vonások is. A csákó számomra közönöbös, se nem játszik túl jól se túl roszúl hozza azt amiért fizetik szal rendben van szvsz. Sarah választása nagyon jól sikerült szívos és jól játsza a Bíró Ica stílust ami zavar, hogy korban inkább a a csávó b.nőjének képzelném el mint sem az anyjának, de ugye semmi sem lehet tökéletes. Vissztérve Summera benne van a pakliban hogy csak azért válaszották ha már a film bukás leglább a tini korosztálynak legyen kiért csorgatni a csorgatni valót, de a 2. rész elteltével egyre inkább hozza azt amit elvárhatunk ettől a karaktertől.

    Remélem nem spoilereztem tele:D
  • Zocsi
    #22
    <off>
    dehát-dehát:
    itt is írják
    </off>
  • beef
    #21
    off
    A Firefly túl jó volt nekünk embereknek, ezért Joss Whedon-t elrabolták a zombi ufók (tudjátok, azok a fakó gürüszeműek), hogy azonnal álljon le mert különben felrobbantják a Földet, meg irgum-burgum.
    Szóval ezért nem lesz soha Firefly folytatás, mert akkor MEGHALNÁNK!
    És azt is mondták, hogy mindenkit sterilizálnak akinek tetszett. Mert az nem lehet.
    /off

    Az SCC-nek eddig csak az első részét láttam, hát kicsit unatkoztam rajta. Kap azért még némi esélyt. Főleg ezekben az ínséges időkben.
  • Zocsi
    #20
    <OFF>
    DEhisz ez River!!!
    Mikor lesz végre Firefly folytatás????
    </OFF>
  • zakalwe
    #19
    nem teljesen, pl. a Rómának, Dexternek is volt laza lezárása mindkét szezonban, a Lost-ról meg még mindig nem tudni, hogy mi is történik. Mondjuk nekem mindegyik tetszik. A Sarah Connor Chronicles sem tűnik rossznak, vannak benne hibák, de lehetőségek is.
  • winnie
    #18
    tipikussá váló? már kábé 50 éve, amióta a műfaj megszületett tipikus. hogy neked újdonság, az más.

    értsd: minden sorozat soha véget nem érő. akkor ér véget, ha már sz*r és nem nézi "senki".