IMAX

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
Tényleg van olyan, hogy retkes szemüveget nyomnak a kezedbe? 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

1300 asszem

http://thenamelessphoto.com/

egy kérdés: az sg.hu cikkében azt írták eddig 216 film készült, de ebbõl csak 26 az, ami 3D-s. ez azt jelenti, hogy a többi "csak" egy jobb/élesebb/nagyobb de normál 2D film?

Egyébként, (namármegint<#mf2><#banplz>) azért tetszett jobban az IMAX, mer sokkal impresszívebbnek hatott a 3d (nekem), no ennek persze sokban a vászon az oka.

Still Alive

Én már mind a kettõben voltam, a Beowulfot 3x láttam RealD-ben IMAXban eddig "csak" 2x voltam, nekem az IMAX jön be jobban.

Still Alive

Én még csak Real D moziban voltam, nekem az is nagyon tetszett de ugy olvastam hogy az IMAX még nagyobb élményt nyújt! Van itt olyan aki már mindettõben volt? Ha igen akkor légszíves írja meg nekem hogy mi a különbség a kettõ között, melyik a jobb? Elõre is THX!

bubu13
Mennyi egy jegy?

EEE 1899

túl sok az "egyébként" <#violent><#banplz>

Still Alive

maga a technológia már 30 éves múlt, de ezen a szinten amin most van az kb 1-2év. eléggé érdekes ugrásokban haladt, kb mint az informatika :-)
egyébként ha megnézel egy 3d-s imax filmet, egybõl másképp látod a dolgokat 😄 egyébként maga a nagy betûs (tér)ÉLMÉNY számít a leg jobban, de a hang se utolsó. vmi szintén utolsó generációs dma vagy vmi hasonló nemtommilyen digitalizálásnak köszönhetõen mostanában egyre olcsóbb a technológia, egyébként a jegy se drága 990 diák 1350 teljes

Still Alive

2 film van csak =/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jelenleg két IMAX 3d-s film megy, az Into the Deep (természetfilm) és a T-Rex Vissza a krétakorba (kalandfilm) az ígéretek szerint nemsokára lesznek nagyobb filmek teljesen 3d-ben mint pl a 300 (!!!), a Mátrix: Újratöltve, kissebbeknek a Polar Express és hasonlók. Vetítési idõpontok óránként vannak.IMAX

Still Alive

Kaszi46
annyi hogy drága az elõállítási költsége. még én sem voltam de évek óta várok erre a pillanatra.

wikiinfo

Aspyrin linkjén talán részletesebb leírást is találhatsz az egészrõl.

*Posse*T.W.D*

szucsy89
másodjára írsz<#mf2>

btw érdekel a dolog, azt hallottam h már van Magyarországon is ilyen, sajna még nem volt szerencsém elmenni egy filmre se, de ha lesz lehetõségem élni fogok vele...
azt hallottam h drága nagyon az ilyen filmeknek a költsége, gyerekcipõben jár még ez az eégsz...mennyi igaz ebbõl?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Doom 4
Na akkor én irok ide elöszõr. Milyen filmeket tudok megnézni és mikor adják õket? És hol tudom megnézni a mûsorát?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Sziasztok!
Budapesten nemrég megnyílt az elsõ IMAX mozi, eddig kétszer voltam, de el fogok menni még párszor, mivel annyira lenyûgözött. Ebbe a fórumba várom az IMAX mozival kapcsolatos hozzászólásaitokat, tapasztalatokat és élménybeszámolókat!

Still Alive

← ElőzőOldal 2 / 2