66
IMAX
  • Szabi84
    #20, #21 király!
  • Gabor1990
    Mikor Bécsbe az IMAX-ba voltunk akkor mondták, hogy ha baja lesz a szemüvegnek akkor ki kell fizetni és ha jól emlékszem nem egy két eurot mondtak, bár itt lehet hogy több a szemüveg, mert számítottak rá, hogy meg fog tetszeni pár embernek:DDDDD
  • Cat 02 #24
    Szemcsit nem lehet hazavinni mi ? :D
  • Sabcsee
    ott soha a büdös életbe nem lesz
  • Benny04
    Remélem, hogy nemsokára Miskolcon is lesz IMAX mozi!
  • Takezó
    a westendben olyat adtak a beowulfhoz, ami kényelmes volt úgy is
  • geri486
    Direkt vannak olyan méretű 3d szemüvegek, amik szemüvegeseknek készültek, és kényelmesen befér alá.
  • Szabi84
    én szemüveges vagyok, hogy a francba nézzem?:D
  • JohnnySmith
    (semmi köze az IMAX-hoz... jól elbaxtam)
  • JohnnySmith
    Azért a Terminator2:3D-t behozhatták volna...
  • mesor
    Tényleg van olyan, hogy retkes szemüveget nyomnak a kezedbe? :)
  • CUCLI
    1300 asszem
  • SonicBoom
    egy kérdés: az sg.hu cikkében azt írták eddig 216 film készült, de ebből csak 26 az, ami 3D-s. ez azt jelenti, hogy a többi "csak" egy jobb/élesebb/nagyobb de normál 2D film?
  • geri486
    Egyébként, (namármegint) azért tetszett jobban az IMAX, mer sokkal impresszívebbnek hatott a 3d (nekem), no ennek persze sokban a vászon az oka.
  • geri486
    Én már mind a kettőben voltam, a Beowulfot 3x láttam RealD-ben IMAXban eddig "csak" 2x voltam, nekem az IMAX jön be jobban.
  • solikka
    Én még csak Real D moziban voltam, nekem az is nagyon tetszett de ugy olvastam hogy az IMAX még nagyobb élményt nyújt! Van itt olyan aki már mindettőben volt? Ha igen akkor légszíves írja meg nekem hogy mi a különbség a kettő között, melyik a jobb? Előre is THX!
  • bubu13
    Mennyi egy jegy?
  • geri486
    túl sok az "egyébként"
  • geri486
    maga a technológia már 30 éves múlt, de ezen a szinten amin most van az kb 1-2év. eléggé érdekes ugrásokban haladt, kb mint az informatika :-)
    egyébként ha megnézel egy 3d-s imax filmet, egyből másképp látod a dolgokat :D egyébként maga a nagy betűs (tér)ÉLMÉNY számít a leg jobban, de a hang se utolsó. vmi szintén utolsó generációs dma vagy vmi hasonló nemtommilyen digitalizálásnak köszönhetően mostanában egyre olcsóbb a technológia, egyébként a jegy se drága 990 diák 1350 teljes
  • Cat 02 #7
    2 film van csak =/
  • geri486
    Jelenleg két IMAX 3d-s film megy, az Into the Deep (természetfilm) és a T-Rex Vissza a krétakorba (kalandfilm) az ígéretek szerint nemsokára lesznek nagyobb filmek teljesen 3d-ben mint pl a 300 (!!!), a Mátrix: Újratöltve, kissebbeknek a Polar Express és hasonlók. Vetítési időpontok óránként vannak.IMAX
  • Kaszi46
    annyi hogy drága az előállítási költsége. még én sem voltam de évek óta várok erre a pillanatra.

wikiinfo

Aspyrin linkjén talán részletesebb leírást is találhatsz az egészről.
  • szucsy89
    másodjára írsz

btw érdekel a dolog, azt hallottam h már van Magyarországon is ilyen, sajna még nem volt szerencsém elmenni egy filmre se, de ha lesz lehetőségem élni fogok vele...
    azt hallottam h drága nagyon az ilyen filmeknek a költsége, gyerekcipőben jár még ez az eégsz...mennyi igaz ebből?
  • Aspyrin
    Műsor.
  • Doom 4
    Na akkor én irok ide elöszőr. Milyen filmeket tudok megnézni és mikor adják őket? És hol tudom megnézni a műsorát?
  • geri486
    Sziasztok!
    Budapesten nemrég megnyílt az első IMAX mozi, eddig kétszer voltam, de el fogok menni még párszor, mivel annyira lenyűgözött. Ebbe a fórumba várom az IMAX mozival kapcsolatos hozzászólásaitokat, tapasztalatokat és élménybeszámolókat!