575
  • Jadenhun
    Segítség! Légyszi segítsetek renben feltelepítettem a játékot (eredeti) és amikor rányomok a Play gombra azt írja ki hogy: The application you are attempting failed to launch failed to start. This could be the result of it being blocked by Windows Parental Controls/Family Safety. Nekem XP-m can ha számít valamit. Amit ebből levettem hogy valszeg látja hogy 18éven aluli vagyok de a gépet egyedül használom és anya sem vette volna meg nekem ha nem engedné... XD
    Előre is köszi mindenkinek.
  • DJS8
    vedd meg
  • Peti1441
    sziasztok
    vajon menne-e a GTA IV a gépemen?kérlek segítsetek
    Intel Celeron CPU 3.2 GHz
    NVIDIA GeForce EN8600 GT (ASUS) DDR2 (512 Mb)
    1 Gb RAM
    Előre is köszönöm :)
  • Doki0927
    Sziasztok!
    Valaki tudna segíteni az online mód elinditásában? Mert azt írja ki nekem hogy a product key invalid! Valaki adhatna egy jo serialt Segítsetek!
  • edvardka01
    Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!

Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?

Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.

Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.

Példa:

Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.

E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:

Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
    A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
    Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.

Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.

Egy kis számolás:
    ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.

Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!

Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!

Hogyan regisztrálhatok?

Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:

http://www.mobilpont.hu/be4.html

FONTOS!

A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:

0630 3918532
  • wazzup
    Játék a főszereplővel: Érdemes megnézni:
    http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=UTZ9X8
  • Zooidy
    Sziasztok! A következő a problémám. Megcsináltam a Liquidize the assets küldetést is, és utána nincs több küldetés. Pedig úgy olvastam, hogy nem ez a vége. Nem eredeti a játék, és használtam egy-két csalást közben, de nem hinném, hogy ez a gond. Mi lehet a probléma, hogy lehet tovább folytatni a történetet?
  • jool
    A két patch-et felraktam és azokkal se jó, mielőtt valaki ezt ajánlaná.
  • jool
    Hali!
    MEGVETTEM a játékot, felraktam, fut is meg minden. Viszont menteni nem tudok. Kérné ugye hogy lépjek be a Windows Live-ba, létre is hoztam egy fiókot, de mégsem tud menteni mert Magyarország nincs benne abban a régióban ahol ez működne.
    A játékban lefekszik Nico az ágyra de egyből kéri a gép, hogy nosza akkor Windows Live.... És nem ment semmit. Ha mindig elölről kezdem a játékot, akkor nagyon megnyúlik a játékidő...
    Mit lehet tenni? Írtam a dobozban lévő e-mail címre de ba@nak reagálni.
    Köszi előre is...
  • SonicVersus
    SZiasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban,h miért nem tudom a játékban használni a számítógépet? Hiába nyomom a használ gombot ,nem megy ,nem akar leülni hozzá, csak "bim" -el ,de semmi ,nemtudok tovább jutni a küldetésen ! :(
  • Zoli05
    Hello azt szeretném megkerdezni tóletek hogy egy intel grafikus gyorsítóval múkodik ez a játék?
    valaszokat koszi
    udv Zoli
  • fekete0012
    fraps
  • Dankoros
    NEKEM XP SP2-vel MEGY A REGISTRY MÓDOSÍTÁSSAL!!!
    Nem kell sp3, csak 1 kis trükk a registry-ben és megy sp2-n is.
    start menü-> futtatás -> beírod hogy "regedit"
    (HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows-nál CSDVersion értékét módosítani kell 0x00000200-ról 0x00000300-ra. "Egy restart nem árt utána..")
  • Dankoros
    Hali!
    Én azt szeretném kérdezni, hogy amit felvesz a gta videot, azt nem lehetne e valami avmi vagy rendes formátumba átteni, hogy tudjak én videoszerkeztő programba videot csinálni belőle! Mert 'cli' formátumban van...
    Vagy ha van valami más ötlet esetleg hogy valamivel felvenni a játékot , megköszöném!
  • fekete0012
    minden nagyon kevés hozzá
  • fekete0012
    kevés a videókari hozzá
  • Magnet
    hi all!

felraktam a játékot de valami grafikai gond van a gépem konfigja : intel core 2 duo 2,66ghz , 4 gb ram, at radeon hd2600 Pro 256mb , elvileg mennie kellene 1600x 1050 es felbontásban de nem engdei felrakni nagyobbra sőt semmilyen grafikai dolgot nem enged állítani, szerintetek mi lehet a probléma?
  • Pummis
    Sziasztok azt nem értem van feltetem és móködik de olyan lassan mozog az ember pedig van ati 4650 video karim ,sp3,3.00 ghz proci 1.50gb ram szerintetek ?
  • manca
    no, kozben rajottem: iszonytato sebesseggel kell nyomni a gombot, hogy felmasszon.

aztan a kuldi utan viszajottek a brucie versenyek is. az is kesz van, mar csak packie-t kell elcibalnom 3 helyre, es stevie-nek osszeszedni 19 verdat, es meg van a 100%. aztan meg egy-ket archievement maradt, es vegre aludhatok
  • dzsolo
    Sziasztok.

Volt egy kis adatvesztésem előtte itt tartottam: 2.fejezet 9.küldetés: The Snow Storm (+$2500) (ezt nem tudtam megcsinálni úgyhogy ha valakinek lenne kimentése (ez a küldetés megcsinálva) és jelezné azt megköszönném mert s elölről kellene kezdeni mindent :(.
  • manca
    urak, ket bajom van:

1., az utolso bosszus kuldetesnel "Out of Commission" nem tudom magam felhuzni a chopperre. nyomkodom az "A"-t mint a fene, de semmi. (Xbox). mar vagy 8x leestem. emlexem, a teherauto tetejen maszkalosnal is gondaim voltak ezzel.

2., megcsinaltam ket Brucie versenyt, aztan mast csinaltam sokaig, most a 4. fejezetben pedig nem tudok versenyt kerni.

Koszi a segitseget
  • topcy666
    nekem is volt ijen bajom de a vista sp1 x64 csinálta de csak ha rátetem a javitást szerintem probáld javitás nékül vagy oprendszer csere
  • topcy666
    mp3 mat vagy mit kel az "User Music" teni hogy játék közben szoljon a zenénk
  • Aurora98
    HY all

Segítség kéne! Amikor elindítanám a játékot, az a sz*t aszondja, h
    GTA IV FATAL ERROR: RMN40. Ez mért van?

• tomi kft
    hogyan lehet egykerekezni a mocival?
  • edvardka01
    a www.gtamission.com oldalon ott vannak a küldetések!!!!!!
  • manca
    Hello!

Tudtok mondani egy oldalt, ahol a kuldetesek le vanna irva normalisan? Marmint a hatter es a tortenet is?

EZt az oldat hasznaltam eddig, ez jo, de csak az elso 2 fejezet van meg: http://www.gta4iv.com

Most ezt hasznalom, de a tortenetrol nem sokat szol: http://grandtheftauto.hu

Ez meg kesz vicc, a gep altal leforditott szovegekkel:
    http://www.grandtheftauto4.eoldal.hu

(Magyar oldal kellene).

Koszi
  • edvardka01
    http://www.hackthat.net/df/ddos/62987/index.hack 100% os mentés
  • Gurbehud
    http://href.hu/x/88h0 egy kis segitség a játékhoz
  • szegda
    HellO! az lenne a kérdésem hogy megvan nekem khm a NEM eredeti Gta 4, és szeretném neten játszani és mikor teloba belépek multiplayer ranked match kiirja kell csatlakoznom a windowslive ba vagy mi. és nem tom mi a teendő,kérem vki segitsen,mien patch kell vagy lehet nem origi gammel játsznani? pls help me. üdv
  • seck
    Sziasztok!

Kérlek segítsetek!

Nekem el se indul: regeltem a rockstar clubba feltettem azt a live izét.
    Amikor elindítanám akkor kéri a serialt. Van már key generátorom is de azzal se jó. 1 óráig generáltam és egyiket sem fogadta el.

Mit csináljak?
  • kuzsee
    valaki tud valamit a multiplayerről? Sehogy sem birom elindítani...baromira idegesít....egyáltalán Magyarországról lehet vele játszani?
  • johsz
    Norby86!
    Mondd már el hogyan indítottad el? Tudod serial meg egyebek.
  • rambo109
    Mit kell csinálni annál a küldetésnél amikor a buzival kell futkozni a parkban???????????????
  • zoltan93
    meg x-box-osan rakja ki a betüket is:S A B X Y
  • zoltan93
    egybként csak akkor van ha egyhelben állok
  • zoltan93
    flraktam a patchet és most mindig lehuzza a kamerát és aluról mutatja, mintha folyamatosan húznám le az egeret. lehet nem a patch hibálya de mit kell ilyenkor tenni?
  • zoltan93
    Nem lehet valahogy csajozni? Michelle nem tetszik nekem:D
  • Boydevil14
    Sziasztok ! Csináltam egy Überbrutál GTA 4 vidit ! Érdemes meglesni. :)
    http://tv.gamestar.hu/video/getea-negy-madnessz-fulluberbrutal-d
    Köszi hogy megnéztétek :) (Nagggyon vad xP )
  • KillR
    Sziasztok!
    Az lenne a problémám, h a gépet újraraktam, a gta4 viszont másik winyón van, így megmaradt. Nem akarom újrarakni mind a 14 gigát, szal kéne egy .reg fájl, amivel okés lenne.
    köszi előre is