575
-
Jadenhun #294 Segítség! Légyszi segítsetek renben feltelepítettem a játékot (eredeti) és amikor rányomok a Play gombra azt írja ki hogy: The application you are attempting failed to launch failed to start. This could be the result of it being blocked by Windows Parental Controls/Family Safety. Nekem XP-m can ha számít valamit. Amit ebből levettem hogy valszeg látja hogy 18éven aluli vagyok de a gépet egyedül használom és anya sem vette volna meg nekem ha nem engedné... XD
Előre is köszi mindenkinek. -
#293 vedd meg -
Peti1441 #292 sziasztok
vajon menne-e a GTA IV a gépemen?kérlek segítsetek
Intel Celeron CPU 3.2 GHz
NVIDIA GeForce EN8600 GT (ASUS) DDR2 (512 Mb)
1 Gb RAM
Előre is köszönöm :) -
Doki0927 #291 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni az online mód elinditásában? Mert azt írja ki nekem hogy a product key invalid! Valaki adhatna egy jo serialt Segítsetek! -
edvardka01 #290 Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
0630 3918532 -
wazzup #289 Játék a főszereplővel: Érdemes megnézni:
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=UTZ9X8 -
Zooidy #288 Sziasztok! A következő a problémám. Megcsináltam a Liquidize the assets küldetést is, és utána nincs több küldetés. Pedig úgy olvastam, hogy nem ez a vége. Nem eredeti a játék, és használtam egy-két csalást közben, de nem hinném, hogy ez a gond. Mi lehet a probléma, hogy lehet tovább folytatni a történetet? -
jool #287 A két patch-et felraktam és azokkal se jó, mielőtt valaki ezt ajánlaná. -
jool #286 Hali!
MEGVETTEM a játékot, felraktam, fut is meg minden. Viszont menteni nem tudok. Kérné ugye hogy lépjek be a Windows Live-ba, létre is hoztam egy fiókot, de mégsem tud menteni mert Magyarország nincs benne abban a régióban ahol ez működne.
A játékban lefekszik Nico az ágyra de egyből kéri a gép, hogy nosza akkor Windows Live.... És nem ment semmit. Ha mindig elölről kezdem a játékot, akkor nagyon megnyúlik a játékidő...
Mit lehet tenni? Írtam a dobozban lévő e-mail címre de ba@nak reagálni.
Köszi előre is... -
SonicVersus #285 SZiasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban,h miért nem tudom a játékban használni a számítógépet? Hiába nyomom a használ gombot ,nem megy ,nem akar leülni hozzá, csak "bim" -el ,de semmi ,nemtudok tovább jutni a küldetésen ! :( -
Zoli05 #284 Hello azt szeretném megkerdezni tóletek hogy egy intel grafikus gyorsítóval múkodik ez a játék?
valaszokat koszi
udv Zoli -
#283 fraps
-
Dankoros #282 NEKEM XP SP2-vel MEGY A REGISTRY MÓDOSÍTÁSSAL!!!
Nem kell sp3, csak 1 kis trükk a registry-ben és megy sp2-n is.
start menü-> futtatás -> beírod hogy "regedit"
(HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows-nál CSDVersion értékét módosítani kell 0x00000200-ról 0x00000300-ra. "Egy restart nem árt utána..") -
Dankoros #281 Hali!
Én azt szeretném kérdezni, hogy amit felvesz a gta videot, azt nem lehetne e valami avmi vagy rendes formátumba átteni, hogy tudjak én videoszerkeztő programba videot csinálni belőle! Mert 'cli' formátumban van...
Vagy ha van valami más ötlet esetleg hogy valamivel felvenni a játékot , megköszöném!
-
#280 minden nagyon kevés hozzá -
#279 kevés a videókari hozzá -
Magnet #278 hi all!
felraktam a játékot de valami grafikai gond van a gépem konfigja : intel core 2 duo 2,66ghz , 4 gb ram, at radeon hd2600 Pro 256mb , elvileg mennie kellene 1600x 1050 es felbontásban de nem engdei felrakni nagyobbra sőt semmilyen grafikai dolgot nem enged állítani, szerintetek mi lehet a probléma? -
#277 Sziasztok azt nem értem van feltetem és móködik de olyan lassan mozog az ember pedig van ati 4650 video karim ,sp3,3.00 ghz proci 1.50gb ram szerintetek ? -
manca #276 no, kozben rajottem: iszonytato sebesseggel kell nyomni a gombot, hogy felmasszon.
aztan a kuldi utan viszajottek a brucie versenyek is. az is kesz van, mar csak packie-t kell elcibalnom 3 helyre, es stevie-nek osszeszedni 19 verdat, es meg van a 100%. aztan meg egy-ket archievement maradt, es vegre aludhatok
-
dzsolo #275 Sziasztok.
Volt egy kis adatvesztésem előtte itt tartottam: 2.fejezet 9.küldetés: The Snow Storm (+$2500) (ezt nem tudtam megcsinálni úgyhogy ha valakinek lenne kimentése (ez a küldetés megcsinálva) és jelezné azt megköszönném mert s elölről kellene kezdeni mindent :(. -
manca #274 urak, ket bajom van:
1., az utolso bosszus kuldetesnel "Out of Commission" nem tudom magam felhuzni a chopperre. nyomkodom az "A"-t mint a fene, de semmi. (Xbox). mar vagy 8x leestem. emlexem, a teherauto tetejen maszkalosnal is gondaim voltak ezzel.
2., megcsinaltam ket Brucie versenyt, aztan mast csinaltam sokaig, most a 4. fejezetben pedig nem tudok versenyt kerni.
Koszi a segitseget
-
#273 nekem is volt ijen bajom de a vista sp1 x64 csinálta de csak ha rátetem a javitást szerintem probáld javitás nékül vagy oprendszer csere -
#272 mp3 mat vagy mit kel az "User Music" teni hogy játék közben szoljon a zenénk -
Aurora98 #271 HY all
Segítség kéne! Amikor elindítanám a játékot, az a sz*t aszondja, h
GTA IV FATAL ERROR: RMN40. Ez mért van?
-
tomi kft #270 hogyan lehet egykerekezni a mocival? -
edvardka01 #269 a www.gtamission.com oldalon ott vannak a küldetések!!!!!! -
manca #268 Hello!
Tudtok mondani egy oldalt, ahol a kuldetesek le vanna irva normalisan? Marmint a hatter es a tortenet is?
EZt az oldat hasznaltam eddig, ez jo, de csak az elso 2 fejezet van meg: http://www.gta4iv.com
Most ezt hasznalom, de a tortenetrol nem sokat szol: http://grandtheftauto.hu
Ez meg kesz vicc, a gep altal leforditott szovegekkel:
http://www.grandtheftauto4.eoldal.hu
(Magyar oldal kellene).
Koszi -
edvardka01 #267 http://www.hackthat.net/df/ddos/62987/index.hack 100% os mentés
-
Gurbehud #266 http://href.hu/x/88h0 egy kis segitség a játékhoz -
szegda #265 HellO! az lenne a kérdésem hogy megvan nekem khm a NEM eredeti Gta 4, és szeretném neten játszani és mikor teloba belépek multiplayer ranked match kiirja kell csatlakoznom a windowslive ba vagy mi. és nem tom mi a teendő,kérem vki segitsen,mien patch kell vagy lehet nem origi gammel játsznani? pls help me. üdv -
seck #264 Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
Nekem el se indul: regeltem a rockstar clubba feltettem azt a live izét.
Amikor elindítanám akkor kéri a serialt. Van már key generátorom is de azzal se jó. 1 óráig generáltam és egyiket sem fogadta el.
Mit csináljak? -
kuzsee #263 valaki tud valamit a multiplayerről? Sehogy sem birom elindítani...baromira idegesít....egyáltalán Magyarországról lehet vele játszani?
-
johsz #262 Norby86!
Mondd már el hogyan indítottad el? Tudod serial meg egyebek.
-
rambo109 #261 Mit kell csinálni annál a küldetésnél amikor a buzival kell futkozni a parkban??????????????? -
#260 meg x-box-osan rakja ki a betüket is:S A B X Y -
#259 egybként csak akkor van ha egyhelben állok -
#258 flraktam a patchet és most mindig lehuzza a kamerát és aluról mutatja, mintha folyamatosan húznám le az egeret. lehet nem a patch hibálya de mit kell ilyenkor tenni? -
#257 Nem lehet valahogy csajozni? Michelle nem tetszik nekem:D -
Boydevil14 #256 Sziasztok ! Csináltam egy Überbrutál GTA 4 vidit ! Érdemes meglesni. :)
http://tv.gamestar.hu/video/getea-negy-madnessz-fulluberbrutal-d
Köszi hogy megnéztétek :) (Nagggyon vad xP ) -
#255 Sziasztok!
Az lenne a problémám, h a gépet újraraktam, a gta4 viszont másik winyón van, így megmaradt. Nem akarom újrarakni mind a 14 gigát, szal kéne egy .reg fájl, amivel okés lenne.
köszi előre is