575
  • ches
    kössz a segítséget, van min elinduljak. Driver elvileg van a gépen mert most hajtottunk rajta vérátömlesztés (új op.rendsz. stb xD)de próbálkozni fogok. Ha nem megy firkálok megint
  • Atilorn
    Na ez talán tényleg segít. Visszaolvastam és kiderült, hogy ugye különböző verziójú tört játékok vannak. Ezekhez sem mind1 milyen cracket használsz. Van Razor 1911- es változat, meg clone cd-s, meg mit tudom én milyenek. http://btjunkie.org/torrent/GTA-IV-v1-0-4-0-Update-Razor-extreme-blogspot-com/44324c22ebde2c294a7faebf7af08f83a51143a22cbf Szóval, ha razoros verziód van akkor innen tölts le egy razoros 1.04 es patchet, meg crakket.Ha nem segít csak azt tudom ajánlani, hogy írd be a you tube-ra, hogy GTA 4 fix fatal error WS10, és biztos találsz videót. Szorítok, hogy sikerüljön. Ja és nem árt, ha egy friss videókari drivert is felraksz.
  • ches
    és akor most az össze patch-hez van külön külön crack? Mert rákerestem. Akkor most crackeljem meg 4x hogyha 4 patchet feltelepítek? Mert a 1.04hez van crack, és beis másoltam de a játék ígyse ment... szal valaki HELP még1x(megint) mert mijóta beleraktam a patcheket csak szenvedek a játékkal, sose jó valami! :/
  • Atilorn
    Visszanéztem a hozzászólásokat és másnak is volt ilyen problémája. Elvileg a patchez való cracket kellene használnod. Azt ne kérdezd melyiket, mert nem tudom. Keresgéljél, biztos találni fogsz megfelelőt. Esetleg nézd vissza te is a hozzászólásokat.
  • sehogy
    A helikopteres rész után mi van?
    nem hív senki, nincs semmi...
  • sehogy
    És igazad volt, most nyomtam mint az őrült és felmászott!!!
    Így végre folytathatom,
    köszi
  • bonscott
    Sikerült felmászni Nem kell nyomni semmit csak amit kiír (nekem Ctrl, de alapból space), de azt iszonyat gyorsan és fel fog mászni
  • ches
    felraktam sorba a patch-eket! de kiirta h FATAL ERROR WS10! most telepítsem újra? vagy mi? már elegem van h csak szívok milyóta próbálom kijavítani a szerencsétlen játékot4 x) remélem a mentéseim megvannak....de pls HELP ismét :S
  • sehogy
    Csatlakozom bonscott írásához.
    Ugyanez a problémám, leesik egyfolytába a helikopetrről, és nem tud felmászni!!!!!!!!!!
    Köszi
  • bonscott
    Sziasztok,

Egy gyors segítségre lenne szükségem :) Van egy rész, amikor a cross motorral üldözöd a motorcsónakot és a végén fel kell ugorni a helikopterre egy rámpán. Namost, kiírja, hogy nyomjam a ctrl-t, hogy felmásszon rá, de nem csinál semmit. Már 20x újrakeztem a küldetést, mivel mindig beleesik ez a gyík a vízbe :) Kezdem megunni. Tudna valaki segíteni, hogy hogy a fenébe lehet felmászni olyankor a helire?

Köszi előre is
  • MatHY
    Installálod (a setup.exe kompatibilitását vista-ra veszed), engeded neki a dátumellenőrzést, de azután semmi más netes kommunikációt, sem a launcher-nek, sem a gtaiv-nek sem a rosc-nek), ezutánpatcheled az 1.0.4.0-ra, majd az ahhoz való crack, és voálá.
    Szívesen.
    ÍGY EL INDUL A TELEPÍTÉS! win7 allat
  • MatHY
    bocs ki maradt
    elsem indul a telepítés
    fel teszi a social clubot és utána jönne a telepítés de nem jön
    csak ez a szöveg ami a képen is van
  • MatHY
    sziasztok
    telepítéskor ez a probléma jön be
    windows 7 ultimate (x86) os van fent
  • zsocca18
    Sziasztok! amikor fel rakom a játékot és a legujabb games for livét le tölteti és nem tudok fel regizni rá hogy el tudjam menteni. hogyan tudnám meg oldani? lécci segitsetek!! köszi
  • sehogy
    Sziasztok!
    Én elakadtam a játék 3-/4nél kb, amikor meg kell ölnöm Pegorinot, Roman esküvőője után. Ott be kell másznom a helikopterbe, és az egyáltalán nem megy!
    Azt írja h rapidly tab Right ctrl, elég gyorsan nyomogatom is de sehogy sem akar bemászni, és a végén leesik. Valamit rosszul csinálok?
  • Atilorn
    Próbáld meg sorban felrakni az összes patchet, és utolsó legyen a 1.04-es.
  • ches
    felraktam az 1.04-patchet, de nem indult a játék még ugyse ha 1ből crackeltem, újra telepítettem és most se indul! micsináljak? hogy tom vissza csinálni h a patch ne legyen benne?
  • sox
    Ha jól emlékszem megfelelő crack.
  • darai2
    szevasztok ismét van egy kis problémám. van az a küldetés amikor Vlad kozinjátol kell egy silver blista compactot elhozni (Clean Gateway)sikerül elhozni a kocsit elmegyeka kijelölt helyre de zárva a garázs. Videoba néztem felkéne hívni Vladot és elküld egy autó mosóba na ezt nekem nem csinálja:S így nemtudok erről tovább lépni valami megoldás erre? előre is THX
  • sox
    És persze a legutolsóhoz a cracket. Vagy a következő kérdésed a "fatal error" lesz.
  • Atilorn
    Tört játékhoz is fel lehet rakni a patcheket. http://gtahungary.hu/letoltesek.php?letid=1033&ppage=0 Rakd fel az összeset, az a biztos.
  • sox
    Hol keresel szervert? Ha virágbolti akkor Hamachi , Tunngle .
  • Loki Ferrais
    Sziasztok 2 sürgős kérdésem lenne?
    1.Windows XP alatt majdnem maxon futott a játék és így Windows 7 alatt valami nagyon szar lett az összes Patch rajta van a játékon, de lassú és vmit olvastam a kompatibilitási problémákról... ahhoz lehet köze mert most beálítottam vistára:S
    2.hol találok szervereket??? tudnék csatlakozni csak hol találok servert pls
  • ches
    nah köszi a helpet Atilorn! valamivel előrébb jutottam, csak aztkéne már megnézni h milyen patch kellene meg h feltehetem e ha tört játékom van?
  • darai2
    már sikerült ezer kössz mindenkinek :d mikor kéri hogy lépjek be a windows live ba ott create new account és picit legörgetsze kilessz emelve kékkle egy kis szöveg talán create offline profil :D és arra rá :D ha kész már lehet menteni :D
  • Atilorn
    ÉS SZERETNÉM MINDENKINEK A FIGYELMÉT FELKELTENI AKINEK OLYAN PROBLÉMÁJA VAN, HOGY NEM TUD MENTENI, MERT SERIALT KÉR, AZT MEGKÉREM, HOGY PÖRGESSE LE A HOZZÁSZÓLÁSOKAT, MERT TALÁLNI FOGNAK MEGOLDÁST. ELŐSZÖR NÉZZENEK KÖRÜL KICSIT, MAJD AZTÁN ÍRJANAK, ÍGY MEGSPÓROLJÁK MAGUKNAK AZ IDŐT, AMIT A GÉPELÉS VESZ EL. TALÁLJÁK FEL MAGUKAT, GONDOLKOZZANAK KICSIT AZTÁN KÉRDEZZENEK. KÖSZÖNÖM
    UI: NEM BÁNTÁSKÉNT ÍRTAM
  • Atilorn
    Csá ches. Próbálj feltenni patchet. A géped jó teljesítményű úgyhogy, ha nem segít passz.
  • ches
    Nahde nekemis van ám 1 problémám, megy szépen folyamatosan a játék nem szaggat SOSE kivéve akkor mikor a kocsival kanyarodok!!(core2duo 2,8 Ati HD2600xt 512, 2GB ddrII) mit tehetnék? ha lejjeb veszem a grafot azse segít :S
  • ches
    darai2 nézz youtube-on videókat, mellette ott vannak a linkek h mit kell hozzá letöltened, nekemis az segített!
  • sox
    Offline profilt kell csinálni nem pedig live-ost
  • darai2
    hello oyan problémám van nemtudok menteni mert serialt kér:S látom sok embernek van ilyen problémája légyszives segitsen valaki pls
  • sox
    Milyen rendszer? XP ? Sp3 fent van?
  • gubigabor
    Hy! Vlki segitsen mekem pls :Gta IV Fatal error :RMN40 vlki pls irja le hogy mér? és mi tok vele kezdeni...
  • PlogT
    Klikelj és nyerj!
  • Atilorn
    Csá kkornel15. Lentebb már megírtam. #407-es hozzászólás
  • sox
    Ajánlom figyelmetekbe a Tunngle-t.
  • ches
    Köszi Atilorn, remélem működni fog!
  • kkornel15
    üdv
    pls segítsetek nekem is az a problémám hogy nem tok menteni
    viszont regeltem valami games for windowsra és bejelentkeztem játékon belül de ott cd key-t kér de sehol sem találok
    lécci segítsetek
  • sox
    1 " nem " lemaradt.
  • sox
    Igazából nem nagyon értelek. Szerintem minden le van írva világosan. Oké hogy feltetted a 1.0.4-es patchet. És tettél fel ehhez mást is? Szerintem nem. A TeknoGods-ra majd akkor lesz szükséged a ha sikerült életképesen feltelepítened a játékot és lanozni akarsz hamachin keresztül. TeknoGods-ot nem tudom hol kerested de javaslom próbáld ki googlet. Én már régóta azt használom. Mellesleg első találat.Te hol kerested most őszintén? Utolsó hsz-ben mondtam hogy van már beta 14 is ! Akkor miért a 12-est keresed?
    Ja és amit linkeltél az nem az 1.0.4.0-ás patch hanem az 1.0.0.4-es !!!
    NEM mindegy!! Igazad is van dobd a kukába mert ilyen figyelmetlenül az életben fog összejönni hacsak nem eredeti, de így még akkor sem. És akkor még hol van a lan része , hamachi , hálózat konfigurálás ha win7/Vistát használsz. Pff..... Felejtsd el.