575
  • DrWolf
    SziasztoK4 Olyan gondom lenne hogy nekem a GTA IV eredetiben van meg és mióta ujra tettem a gépet az 1.0.6 patch feltelepítése után FATAL Error-t ír ki...:(( Mi lehet a baj? letörli szépen a Social Clubot de dvdről sem képes elindítani... csak ha simán akarok játszani patch nélkül akkor lemezről elindítja. És még a no cd crackre sem reagl mert követeli a lemezt... .. tudtok segíteni mi lehet a gond? :((
  • Jay350i
    Köszönöm a segitségedet, tényleg a crack verzióval volt a gond, ujratelepitettem a játékot és az 1.0.0.0 verziónál ugyanezzel a crack-el tovább tudtam vinni a sztorit. ;)
    csak sajnos igy nagyon kevés az FPS (15-19 benchmark szerint) ezért kénytelen vagyok feltenni ismét a 1.0.4-et legalább és remélni hogy többet nem akad meg hasonló hiba miatt :(
  • Jay350i
    honnan lehet letölteni 1.0.6.0hoz no dvd patchet aminél müködik? Nem találok nem fizetős oldalt, torrenthez meg hülye vagyok:)
    eredeti a játékom, csak megdöglött a dvd-olvasóm és kénytelen voltam letölteni egy no-dvd cracket azzal tudok csak játszani :(
    nem tudom, lehet csak azota nem müködik rendesen előtte nem is próbáltam végigvinni a sztorit.
  • sox
    Hali ! Azért van mert nem eredeti a játékod. Te is könnyedén meg fogod tudni csinálni ha teszel fel a patchedhez megfelelő verziójú cracket.
  • Jay350i
    Hali

egy kis segitséget szeretnék kérni egy türelmes játékos kollégától:)

Szeretném csalások nélkül végigvinni a játékot mert tetszik, érdekel a sztorija, de egy hülye bug miatt nem tudok egy missziót teljesiteni.
    Még a sztori elején Vlad egyik küldetése, "CLEAN GETAWAY" a küldetés neve.
    Baromi egyszerü ...lenne, egy honda crx-et (játékban blista compact a neve asszem) kell ellopni Vladnak, lemosatni és bevinni egy garázsba (lockup), na most nekem a problémám annyi hogy a garázsnál hiányzik a misszió végét jelentö hely ahova be kéne állni az autóval, tehát sehogysem tudom megcsinálni.

Vállalkozna rá egy segitökész játékos, hogy elküldeném a mentésemet akár emailben akár msnen ahogy tetszik, megcsinálná nekem egy segitökész játékos ezt az egy 2perces baromi egyszerü küldetést, elmentené és visszaküldené?

Nagyon megköszönném a segitséget!
    Üdv:Jay
  • sox
    Hali. Rég nem játszottam és most feltettem 1.0.7-es pachet mert tunnglen azzal nyomják de én így nem látok szervert és szinte nem is keres. 1.0.4-el régebben simán ment. Valaki találkozott már ezzel a problmával?
  • Robi546
    3 GB-os Ram kell a GTA 4-nek !!!!
  • vbvpc
    heló all..
    felvan rakva a gépre a gta 4,ma raktam fel. elindítom a játék inditó exéjét (launchgtaiv) majd bejön a GTAIV.exe. vár egy kicsit egy DOS ablakban, majd kilép.

mi lehet a baj?
    egy oldalon írták, hogy: Megfelel a géped a minimális követelményeknek!

configom:

80 gb hdd, 1 gb ram, 2.40 ghz intel celeron, 64 mb videókártya, integrált hangkártya, kobain alaplap, windows xp professional service pack 3 2002.

HELP PLS!!
  • RTmz88
    Sziasztok ! Találtam egy módot a gta4hez hogy lehessen tuningolni . a neve vehicle selector de nem tudom hova kell telepíteni . Valaki tud segíteni ?
  • kenyer007
    GTA
  • szabszo96
    heló, nem tudjátok, hogy xbox360-on hogy lehet car modokat berakni?
  • Atilorn
    Bocs, de a GTA 4-ben nem lehet tuningolni.
  • RTmz88
    Sziasztok ! Valaki tud segíteni hogy a gta4-ben hol lehet autót tuningolni ? Nem találom sehol. Előre kösz
  • Kakaduduka
    Sziasztok!
    Nekem is ugyan ez a gond. Feltettem a játékot, minden gond nélkül sikerült, aktiváltam a kulcsot is, csak nagyon akadt, azért próbáltam a patchet. Na az teljesen elrontotta, nem is akart utánna elindulni. Újratelepítettem az egészet, és ugyan ez a bajom. GT 220-as kártyám van, nem a legjobb, de a DX10-et támogatja...
  • muscle1993
    Hellosztok!

Játék elíndításánál kiirja hogy:
    -fatal aror:ws10
    Mi a gond?
    Valaki írta hogy:diretx10et nem támogatja a vidim.
    Sztem nem mert gForce9400-am van.
    Valaki segítsen ellőre is kösz!
  • sinnfein
    Szia Geriga!
    A játék indítása előtt kapcsold ki a netet!
    Mikor felkínálja a windows live-nál válaszd az új account-ot, offline módba csinálj egy profilt és kész!!
    Szabad a pálya!!!
    Jó játékot!
  • Geriga
    Offline profilt hogy lehet csinálni? Mert mivel van netem rögtön online profilt akar csinálni. Ahhoz viszont product key kéne.
    Előre is köszi a segítséget!
  • idarbod
    Helló mindenkinek! Letöltöttem a GTA 4-nek teljes változatát full crackel. a letöltött anyag: két kép fájl (vagyis iso) és a crack mappa van. Deamon Toolsal sikerült felrakni az első kép fájlt, de mikor a másodikat ugyanúgy hozzá adtam és csatlakoztattam ugyanahoz a virtuális meghajtóhoz, amit az elsőnél létrehozott a Deamon Tools. Akkor csak megnyitja a telepítés elkezdése hejett. És ebben a megnyitott mappában egy autorun nevű jegyzettömb fájl van, meg egy data3 nevű kabinet fájl található. A jegyzettömb fájlnál az agáz, hogy ha jobb egérgommbal ráclickelek akkor az fölülről az első lehetőség a megnyitás, aztán a második az, hogy telepítés. Ha erre rákattintok ballal, akkor meg at írja ki, hogy: "A telepítés nem sikerült.". Csak enyit írki semmi mást. Ebben kérenék segítségatt attól akinek van erre ötlete. Meg még ezzel kapcsolatban még az lenne a kérdésem, hogy az lehet e , hogy azért nemtom felrakkni a második képfájlt, mert nem regisztráltam magam az első iso fájlból fellrakott Rockstar Gabes Social Club-ban? Ebben a két dologban kérném a segítséget. Előre is kösz.

idarbod
  • pdani512
    Sziaszot.
    Megszereztem a gta 4-et , de amikor játszok,és nekimegyek egy másik kocsinak,utána elkezd rázkódni a kép.
    Mit csináljak?
  • dupcsik
    hello! az escuela of the streets küldiben mit kell csinálni hogy a diler kiszáljon a kocsibol,
    mert a raktárig követem ott vártam rá 3x vagy 4x vagy 10 percet és ül az autoba és nem történik semmi
    köszi a segitséget
  • darki81
    láthatatlanok vagyunk XD
  • Adamikus
    Sziasztok !

Az a problémám lenne, hogy lementettem egy 100%-os mentést, de a Dokumentumok/RS/GTA 4 mappában csak Music meg Videos van, és nincs saved games, vagy user, vagy valami.
  • vegeta15
    helosztok nekemis ezzel van problémám hogy a játék indításakor ezt dobja fel: fatal error RMN40 eredeti a játék... directx et felraktam a játékkal együtt szoval azzal nemlehet gond és a videokártyámmal sem lehet baj mert tavaly ugyanezzel a géppel játszottam vele és nemvolt semmi gondja de most hogy ujra felraktam ez jött szembe velem HELP mi lehet a probléma és rá a megoldás?? előre is köszönöm a segítséget..
  • zsolt6910
    A FATAL ERROR WS10 azt jelenti hogy nem fut a directx 10 a gépeden. Vegyél nagyobb videókártyát és futni fog.
  • Atilorn
    Kell a service pack 3 a Windows-hoz.
  • ximo
    Üdv mindenkinek lenne egy problémám megvettem a gta 4 et elinditom és ki irja hogy fatal error RMN40 mi lehet a baj? A játék eredeti előre is köszi a helpet....
  • csongi30
    rátaláltam egy ó kis nyereményjátékra egy kissebb GTA-s oldalon a GTA-Xtreme n. Egy GTA Episode from Liberty City Xbox 360-as játékot lehet nyerni. Tiszta jó. itt a címe. www.gtaxtreme.info
    ez nem vírus
    érdemes megnézni. :D
  • SNormi
    Ja igen és fél perc mulva eltünik az ablak, és a játék sehol.
  • SNormi
    Üdv! Én is segítségért fordulok ide: miért van az, elindítom a játékot és bejön a fekete DOS-os ablak, de az nem tűnik el, ott marad? Előre is köszi.
  • Moncsy89
    segítség!!:S:Samikor elakarom indítani a GTA 4-et mindig ezt írja ki: FATAL ERROR WS10:S:S:S mi lehet a baj?előre is köszi a segítséget
  • ches
    sajna ezt is próbáltam, és Atilorn amit te írtál semit nem hoz ki a kereső a patch nevére..... csk a fájlokat a GTA4 mappából....úgy el kúródott a GTA4em ahogy van...f*szom esküszöm megveszem eredetibe, csak ne kelljen szenvedni -.-
  • Twiszter
    Ches nekem is az volt a problémám mint neked de kb 5 perc alatt megoldódott. Nekem annyi volt a baj, hogy pach-elés után crekeltem amit nem kellet volna. Elsönek crakelsz utána Pach-elsz és jó lesz!
  • GGery000
    http://www.geostring.com/?1072948

reggelj :) ez nem vírus :) ha reggelsz alapból kapsz 10$(pénzgyűjtős :D minél többe ember reggel annál többet kapsz megéri szerintem ) :) (jah és ha reggeltél erősítsd meg az emaileden ..mert csak akkor tudsz segíteni előre is köszi) :)
  • deutsch96
    HELLO! GTA IV-hez keresek CD keyt nem tudnátok adni egyet? köszi
  • Atilorn
    Beirod a start/keresőbe, hogy gta 4, meg a patch nevét, és a találatokat kitörlöd. Vagy a helyi lemez Windows mappából törölsz mindent, ami köze lehez a játékhoz, De ezt a megoldást egy hozzáértő haverral végezd, ne hogy kitörölt olyat, amit nem kellene.
  • ches
    hogy törlöm le a patch eket? meg milyen fájlokra keressek rá?
  • bonanno
    Ez egy egyéni, részleges tehát NEM 100%-os magyarítás!!
    Egyedül készítgettem tehát nem kell várni tőle csúcs minőséget.
    Inkább csak érdekesség képen ajánlom, amíg a komolyabb csapatok el nem készítik a végleges verziót.
    Kb: 25-30 küldetés fordítása. Az elejétől számítva.

http://rapidshare.com/files/363828894/GTA_IV_reszleges_magyaritas.rar.html
  • Atilorn
    Na beszéltem egy haverommal aki ért az ilyenekhez. Azt ajánlotta, hogy keress rá minden létező fáljra ami a GTA 4-el kapcsolatos, valamint a patchel és töröld ki őket. A sima uninstall nem elég. Ezután elvileg úgy kell mennie mint azelőtt.
  • ches
    nahjo tényleg HELP eskü utolsó......hogy tudom megcsinálni h ojan legyen a GTA4 mint régen!!!??? letöröltem ujra tettem és nemis indul el... -.- !! régen beszaggatott mikor kanyarodtam.....de csak mikor kanyarodtam enyi bajom volt most meg már a játék se megy.....Atilorn segíts, te adtad a tippet h mit hogy :S remélem tudod hogykell viszzafele is :S
  • Tompika8
    http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=51857&x=1
    Innen mindent meg tudtok..