GTA 4 - gyere tesó, segíts!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Az a problémám lenne, hogy lementettem egy 100%-os mentést, de a Dokumentumok/RS/GTA 4 mappában csak Music meg Videos van, és nincs saved games, vagy user, vagy valami.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
ez nem vírus
érdemes megnézni. 😄
reggelj 😊 ez nem vírus 😊 ha reggelsz alapból kapsz 10$(pénzgyûjtõs 😄 minél többe ember reggel annál többet kapsz megéri szerintem ) 😊 (jah és ha reggeltél erõsítsd meg az emaileden ..mert csak akkor tudsz segíteni elõre is köszi) 😊
Egyedül készítgettem tehát nem kell várni tõle csúcs minõséget.
Inkább csak érdekesség képen ajánlom, amíg a komolyabb csapatok el nem készítik a végleges verziót.
Kb: 25-30 küldetés fordítása. Az elejétõl számítva.
http://rapidshare.com/files/363828894/GTA_IV_reszleges_magyaritas.rar.html
Innen mindent meg tudtok..
nem hív senki, nincs semmi...
Így végre folytathatom,
köszi
Ugyanez a problémám, leesik egyfolytába a helikopetrrõl, és nem tud felmászni!!!!!!!!!!
Köszi
Egy gyors segítségre lenne szükségem 😊 Van egy rész, amikor a cross motorral üldözöd a motorcsónakot és a végén fel kell ugorni a helikopterre egy rámpán. Namost, kiírja, hogy nyomjam a ctrl-t, hogy felmásszon rá, de nem csinál semmit. Már 20x újrakeztem a küldetést, mivel mindig beleesik ez a gyík a vízbe 😊 Kezdem megunni. Tudna valaki segíteni, hogy hogy a fenébe lehet felmászni olyankor a helire?
Köszi elõre is<#worship>#worship>
Szívesen.
ÍGY EL INDUL A TELEPÍTÉS! win7 allat
elsem indul a telepítés
fel teszi a social clubot és utána jönne a telepítés de nem jön
csak ez a szöveg ami a képen is van
Én elakadtam a játék 3-/4nél kb, amikor meg kell ölnöm Pegorinot, Roman esküvõõje után. Ott be kell másznom a helikopterbe, és az egyáltalán nem megy!
Azt írja h rapidly tab Right ctrl, elég gyorsan nyomogatom is de sehogy sem akar bemászni, és a végén leesik. Valamit rosszul csinálok?
GA-MA78G-DS3H, AMD AthlonII X2 240 @ 3.5GHz, 3x1GB Kingmax DDR2 1066Mhz, Sapphire Radeon HD3870 GDDR4 512MB PCIe, Advance EA4G-750W, Fujitsu Siemens L22W-13, Aerocool Aeroengine II
GA-MA78G-DS3H, AMD AthlonII X2 240 @ 3.5GHz, 3x1GB Kingmax DDR2 1066Mhz, Sapphire Radeon HD3870 GDDR4 512MB PCIe, Advance EA4G-750W, Fujitsu Siemens L22W-13, Aerocool Aeroengine II
1.Windows XP alatt majdnem maxon futott a játék és így Windows 7 alatt valami nagyon szar lett az összes Patch rajta van a játékon, de lassú és vmit olvastam a kompatibilitási problémákról... ahhoz lehet köze mert most beálítottam vistára:S
2.hol találok szervereket??? tudnék csatlakozni csak hol találok servert pls
UI: NEM BÁNTÁSKÉNT ÍRTAM <#wink>#wink>