GTA 4 - gyere tesó, segíts!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Sziasztok !

Az a problémám lenne, hogy lementettem egy 100%-os mentést, de a Dokumentumok/RS/GTA 4 mappában csak Music meg Videos van, és nincs saved games, vagy user, vagy valami.
helosztok nekemis ezzel van problémám hogy a játék indításakor ezt dobja fel: fatal error RMN40 eredeti a játék... directx et felraktam a játékkal együtt szoval azzal nemlehet gond és a videokártyámmal sem lehet baj mert tavaly ugyanezzel a géppel játszottam vele és nemvolt semmi gondja de most hogy ujra felraktam ez jött szembe velem HELP mi lehet a probléma és rá a megoldás?? elõre is köszönöm a segítséget..
A FATAL ERROR WS10 azt jelenti hogy nem fut a directx 10 a gépeden. Vegyél nagyobb videókártyát és futni fog.
Kell a service pack 3 a Windows-hoz.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Üdv mindenkinek lenne egy problémám megvettem a gta 4 et elinditom és ki irja hogy fatal error RMN40 mi lehet a baj? A játék eredeti elõre is köszi a helpet....
rátaláltam egy ó kis nyereményjátékra egy kissebb GTA-s oldalon a GTA-Xtreme n. Egy GTA Episode from Liberty City Xbox 360-as játékot lehet nyerni. Tiszta jó. itt a címe. www.gtaxtreme.info
ez nem vírus
érdemes megnézni. 😄
Ja igen és fél perc mulva eltünik az ablak, és a játék sehol.
Üdv! Én is segítségért fordulok ide: miért van az, elindítom a játékot és bejön a fekete DOS-os ablak, de az nem tûnik el, ott marad? Elõre is köszi.
Moncsy89
segítség!!:S:Samikor elakarom indítani a GTA 4-et mindig ezt írja ki: FATAL ERROR WS10:S:S:S mi lehet a baj?elõre is köszi a segítséget

sajna ezt is próbáltam, és Atilorn amit te írtál semit nem hoz ki a keresõ a patch nevére..... csk a fájlokat a GTA4 mappából....úgy el kúródott a GTA4em ahogy van...f*szom esküszöm megveszem eredetibe, csak ne kelljen szenvedni -.-
Ches nekem is az volt a problémám mint neked de kb 5 perc alatt megoldódott. Nekem annyi volt a baj, hogy pach-elés után crekeltem amit nem kellet volna. Elsönek crakelsz utána Pach-elsz és jó lesz!
http://www.geostring.com/?1072948

reggelj 😊 ez nem vírus 😊 ha reggelsz alapból kapsz 10$(pénzgyûjtõs 😄 minél többe ember reggel annál többet kapsz megéri szerintem ) 😊 (jah és ha reggeltél erõsítsd meg az emaileden ..mert csak akkor tudsz segíteni elõre is köszi) 😊
HELLO! GTA IV-hez keresek CD keyt nem tudnátok adni egyet? köszi

Beirod a start/keresõbe, hogy gta 4, meg a patch nevét, és a találatokat kitörlöd. Vagy a helyi lemez Windows mappából törölsz mindent, ami köze lehez a játékhoz, De ezt a megoldást egy hozzáértõ haverral végezd, ne hogy kitörölt olyat, amit nem kellene.

hogy törlöm le a patch eket? meg milyen fájlokra keressek rá?
Ez egy egyéni, részleges tehát NEM 100%-os magyarítás!!
Egyedül készítgettem tehát nem kell várni tõle csúcs minõséget.
Inkább csak érdekesség képen ajánlom, amíg a komolyabb csapatok el nem készítik a végleges verziót.
Kb: 25-30 küldetés fordítása. Az elejétõl számítva.

http://rapidshare.com/files/363828894/GTA_IV_reszleges_magyaritas.rar.html
Na beszéltem egy haverommal aki ért az ilyenekhez. Azt ajánlotta, hogy keress rá minden létezõ fáljra ami a GTA 4-el kapcsolatos, valamint a patchel és töröld ki õket. A sima uninstall nem elég. Ezután elvileg úgy kell mennie mint azelõtt.

nahjo tényleg HELP eskü utolsó......hogy tudom megcsinálni h ojan legyen a GTA4 mint régen!!!??? letöröltem ujra tettem és nemis indul el... -.- !! régen beszaggatott mikor kanyarodtam.....de csak mikor kanyarodtam enyi bajom volt most meg már a játék se megy.....Atilorn segíts, te adtad a tippet h mit hogy :S remélem tudod hogykell viszzafele is :S
http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=51857&x=1
Innen mindent meg tudtok..
kössz a segítséget, van min elinduljak. Driver elvileg van a gépen mert most hajtottunk rajta vérátömlesztés (új op.rendsz. stb xD)de próbálkozni fogok. Ha nem megy firkálok megint
Na ez talán tényleg segít. Visszaolvastam és kiderült, hogy ugye különbözõ verziójú tört játékok vannak. Ezekhez sem mind1 milyen cracket használsz. Van Razor 1911- es változat, meg clone cd-s, meg mit tudom én milyenek. http://btjunkie.org/torrent/GTA-IV-v1-0-4-0-Update-Razor-extreme-blogspot-com/44324c22ebde2c294a7faebf7af08f83a51143a22cbf Szóval, ha razoros verziód van akkor innen tölts le egy razoros 1.04 es patchet, meg crakket.Ha nem segít csak azt tudom ajánlani, hogy írd be a you tube-ra, hogy GTA 4 fix fatal error WS10, és biztos találsz videót. Szorítok, hogy sikerüljön. Ja és nem árt, ha egy friss videókari drivert is felraksz.

és akor most az össze patch-hez van külön külön crack? Mert rákerestem. Akkor most crackeljem meg 4x hogyha 4 patchet feltelepítek? Mert a 1.04hez van crack, és beis másoltam de a játék ígyse ment... szal valaki HELP még1x(megint) mert mijóta beleraktam a patcheket csak szenvedek a játékkal, sose jó valami! :/
Visszanéztem a hozzászólásokat és másnak is volt ilyen problémája. Elvileg a patchez való cracket kellene használnod. Azt ne kérdezd melyiket, mert nem tudom. Keresgéljél, biztos találni fogsz megfelelõt. Esetleg nézd vissza te is a hozzászólásokat.

A helikopteres rész után mi van?
nem hív senki, nincs semmi...
És igazad volt, most nyomtam mint az õrült és felmászott!!!<#vigyor2>
Így végre folytathatom,
köszi
Sikerült felmászni<#taps> Nem kell nyomni semmit csak amit kiír (nekem Ctrl, de alapból space), de azt iszonyat gyorsan és fel fog mászni <#nevetes1>
felraktam sorba a patch-eket! de kiirta h FATAL ERROR WS10! most telepítsem újra? vagy mi? már elegem van h csak szívok milyóta próbálom kijavítani a szerencsétlen játékot4 x) remélem a mentéseim megvannak....de pls HELP ismét :S
Csatlakozom bonscott írásához.
Ugyanez a problémám, leesik egyfolytába a helikopetrrõl, és nem tud felmászni!!!!!!!!!!
Köszi
Sziasztok,

Egy gyors segítségre lenne szükségem 😊 Van egy rész, amikor a cross motorral üldözöd a motorcsónakot és a végén fel kell ugorni a helikopterre egy rámpán. Namost, kiírja, hogy nyomjam a ctrl-t, hogy felmásszon rá, de nem csinál semmit. Már 20x újrakeztem a küldetést, mivel mindig beleesik ez a gyík a vízbe 😊 Kezdem megunni. Tudna valaki segíteni, hogy hogy a fenébe lehet felmászni olyankor a helire?

Köszi elõre is<#worship>
Installálod (a setup.exe kompatibilitását vista-ra veszed), engeded neki a dátumellenõrzést, de azután semmi más netes kommunikációt, sem a launcher-nek, sem a gtaiv-nek sem a rosc-nek), ezutánpatcheled az 1.0.4.0-ra, majd az ahhoz való crack, és voálá.
Szívesen.
ÍGY EL INDUL A TELEPÍTÉS! win7 allat
bocs ki maradt
elsem indul a telepítés
fel teszi a social clubot és utána jönne a telepítés de nem jön
csak ez a szöveg ami a képen is van
sziasztok
telepítéskor ez a probléma jön be
windows 7 ultimate (x86) os van fent
Sziasztok! amikor fel rakom a játékot és a legujabb games for livét le tölteti és nem tudok fel regizni rá hogy el tudjam menteni. hogyan tudnám meg oldani? lécci segitsetek!! köszi
Sziasztok!
Én elakadtam a játék 3-/4nél kb, amikor meg kell ölnöm Pegorinot, Roman esküvõõje után. Ott be kell másznom a helikopterbe, és az egyáltalán nem megy!
Azt írja h rapidly tab Right ctrl, elég gyorsan nyomogatom is de sehogy sem akar bemászni, és a végén leesik. Valamit rosszul csinálok?
Próbáld meg sorban felrakni az összes patchet, és utolsó legyen a 1.04-es.

felraktam az 1.04-patchet, de nem indult a játék még ugyse ha 1bõl crackeltem, újra telepítettem és most se indul! micsináljak? hogy tom vissza csinálni h a patch ne legyen benne?
Ha jól emlékszem megfelelõ crack.

GA-MA78G-DS3H, AMD AthlonII X2 240 @ 3.5GHz, 3x1GB Kingmax DDR2 1066Mhz, Sapphire Radeon HD3870 GDDR4 512MB PCIe, Advance EA4G-750W, Fujitsu Siemens L22W-13, Aerocool Aeroengine II

szevasztok ismét van egy kis problémám. van az a küldetés amikor Vlad kozinjátol kell egy silver blista compactot elhozni (Clean Gateway)sikerül elhozni a kocsit elmegyeka kijelölt helyre de zárva a garázs. Videoba néztem felkéne hívni Vladot és elküld egy autó mosóba na ezt nekem nem csinálja:S így nemtudok errõl tovább lépni valami megoldás erre? elõre is THX
És persze a legutolsóhoz a cracket. Vagy a következõ kérdésed a "fatal error" lesz.

GA-MA78G-DS3H, AMD AthlonII X2 240 @ 3.5GHz, 3x1GB Kingmax DDR2 1066Mhz, Sapphire Radeon HD3870 GDDR4 512MB PCIe, Advance EA4G-750W, Fujitsu Siemens L22W-13, Aerocool Aeroengine II

Tört játékhoz is fel lehet rakni a patcheket. http://gtahungary.hu/letoltesek.php?letid=1033&ppage=0 Rakd fel az összeset, az a biztos. <#mf1>

Hol keresel szervert? Ha virágbolti akkor Hamachi , Tunngle .

Sziasztok 2 sürgõs kérdésem lenne?
1.Windows XP alatt majdnem maxon futott a játék és így Windows 7 alatt valami nagyon szar lett az összes Patch rajta van a játékon, de lassú és vmit olvastam a kompatibilitási problémákról... ahhoz lehet köze mert most beálítottam vistára:S
2.hol találok szervereket??? tudnék csatlakozni csak hol találok servert pls
nah köszi a helpet Atilorn! valamivel elõrébb jutottam, csak aztkéne már megnézni h milyen patch kellene meg h feltehetem e ha tört játékom van?
már sikerült ezer kössz mindenkinek :d mikor kéri hogy lépjek be a windows live ba ott create new account és picit legörgetsze kilessz emelve kékkle egy kis szöveg talán create offline profil 😄 és arra rá 😄 ha kész már lehet menteni 😄
ÉS SZERETNÉM MINDENKINEK A FIGYELMÉT FELKELTENI AKINEK OLYAN PROBLÉMÁJA VAN, HOGY NEM TUD MENTENI, MERT SERIALT KÉR, AZT MEGKÉREM, HOGY PÖRGESSE LE A HOZZÁSZÓLÁSOKAT, MERT TALÁLNI FOGNAK MEGOLDÁST. ELÕSZÖR NÉZZENEK KÖRÜL KICSIT, MAJD AZTÁN ÍRJANAK, ÍGY MEGSPÓROLJÁK MAGUKNAK AZ IDÕT, AMIT A GÉPELÉS VESZ EL. TALÁLJÁK FEL MAGUKAT, GONDOLKOZZANAK KICSIT AZTÁN KÉRDEZZENEK. KÖSZÖNÖM
UI: NEM BÁNTÁSKÉNT ÍRTAM <#wink>

Csá ches. Próbálj feltenni patchet. A géped jó teljesítményû úgyhogy, ha nem segít passz.

Nahde nekemis van ám 1 problémám, megy szépen folyamatosan a játék nem szaggat SOSE kivéve akkor mikor a kocsival kanyarodok!!(core2duo 2,8 Ati HD2600xt 512, 2GB ddrII) mit tehetnék? ha lejjeb veszem a grafot azse segít :S
darai2 nézz youtube-on videókat, mellette ott vannak a linkek h mit kell hozzá letöltened, nekemis az segített!
Offline profilt kell csinálni nem pedig live-ost