GTA 4 - gyere tesó, segíts!

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz. De mint írtam csak szõrszál hasogattam, mert ilyen a hangulatom. Egyébként nekem is tök mind1 melyik csak jó legyen 😄
Remélem még az idén jön PC-re is a GTA4 és a Mafia2-vel karöltve gyilkolhatom a népet 😄

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Bocs, rosszul fogalmaztam: "minden RTS-t" helyett "minden hasonló stílusú RTS-t"

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

A feature-k és a megvalósítás miatti különválasztás értelmetlen, mert akkor egy játékot sem lehetne összehasonlítani egymással. Vegyük pl. az RTS-eket. Régebben (2001-2002) szinte minden RTS-t a Red Alert 2-höz hasonlítottak, pedig a feature-ök tekintetében különbségek mutatkoztak. Ezek szerint akkor a cikkíró komoly hibát követett el?

Most szerintem ohne mindegy, hogy Mafia/GTA, vagy GTA/Mafia, ettõl még a Mafia Mafia marad, a GTA meg GTA.

Igen, a cikkben csak a GTA hangzott el, na meg csak annyi, hogy Mafia. Lesz Mafia 2 is, amit nyugodt szívvel lehetne a GTA 4-hez hasonlítani.

Szerintem a Mafia fõszereplõje sokkal emberközelibb volt, és ezzel együtt a játék is nagyobb élvezetet adott. Nem egy tömeggyilkost alakítottam benne, hanem egy érzõ szívvel-lélekkel megáldott embert - aki rossz útra tért, de ettõl most tekintsünk el, a kezdeti animok miatt. 😊 Ráadásul a Mafianak kötött története van, a küldik szigorúan egymásra épülnek, míg a GTA-ban nagyon laza volt a történeti szál alakulása. Feature-ök, és megvalósítás kérdése az egész, ettõl még gengszterjáték mindkettõ.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Bocs. Igazad van nem hasonlította össze õket. Csak nekem a sorrendel van bajom. Mert a cikk író a Mafia mellett említette a GTA-t és nem fordítva. Akkor pedig értelmetlen azon vitatkozni, hogy 2 vagy 3d és mit hasonlítunk. Lényeg a lényeg engem zavar, hogy egy régebbi játékkal szemben egy késõbbi játékot helyez nem megfelelõ sorrendben az én véleményem szerint. Még egyszer az én véleményem szerint.
Az is igaz, hogy X játékot Y játékkal csak azonos idõben lehet hasonlítani, de akkor X játék valahanyadik részét hasonlítom Y-hoz. A cikkben nem hangzik el csak a GTA elnevezés.
De továbbra is csak szõrszál hasogatok, mert ilyen a hangulatom. Nem lehet össze hasonlítani a kettõt, mert igaz, hogy a GTA csunyább és a fizikai is rosszabb mint a Mafiában, de a mafiában külön vették a történetet és a free-ride-ot. Ez egy nagy hátrány szerintem, mivel a GTA-kban szabadon dönthettél menük nélkül, hogy most küldi vagy csak mászkálás. Feelingben is veri szerintem a GTA széria minden része a Mafiát. Talán csak az SA volt kicsit laposabb, de a méreteivel és a lehetõségekkel a Mafia még akkor sem vetekedhet. De ez csak az én véleményem még mindíg. 😄

Lehet, de én csak a GTA szériát írtam.

Nekem azért teccik a GTA mert feldobja a szabadság érzetemet.
Plusz, ha még hozzávesszük azt, amit kiemeltél, és amit arra írtál, a cikkíró nem hasonlította össze a két játékot! Ez félreértés. CSak megjegyzete, hogy a GTA mellett a Mafia a másik sikeres gengszerjáték - és ebben igaza is van. 😊

Értelemszerûen ha az X nevû játékot hozzáhasonlítom az Y nevûhöz, akkor nem a 2D-s x1-et veszem alapul, LOL, hanem azt az x. X részt, amelyik Y korában jött ki. Hogy is lehet összevetni egy 2D-s gammát egy 3D-ssel; erõsen két külön kategória, ha nem tévedek!!!
<#banplz>

Amúgy meg az, hogy mit nevezünk klónnak, egyéni ízlés kérdése. Ezek szerint minden FPS csak egy Wolf3D klón, sõt, maga a Wolf3D is egy klón (Isten tudja, melyik belsõ nézetes játék volt az elsõ, asszem vmi tankos stuff), tehát a Quake/COD/Crysis/Bioshock csak egy klón, semmi több, kár is rájuk a szót pazarolni.<#idiota>

akyyy
gta1 gta2 gta3 mafia gtavc igy van a megjelenési sorrent.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Glutamin
Ez a klón dolog egy kicsit túlzás. Akkor te is csak egy klón vagy mivel már korábban is születtek emberek. A Mafia annyira eredeti ötletekkel van tele, hogy nem nevezném koppintásnak. Sokkal életszerübb sok szempontból is. Mentés hiánya, sérülések kezelése, autók fizikája stb.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Az egy dolog, hogy a VC mikor jött ki. A GTA nem a VC-vel kezdõdött, ha nem tévedek. Volt ott még GTA 1-2-3-VC-SA. Kicsit régebbi széria mint a Mafia. Nem össze hasonlítható a kettõ szerintem. Vagy legalábbis nem a cikkben felhozott sorrendben. A Mafia egy GTA klón. Minden idõk legjobb klónja ez igaz, de akkor is csak klón. Nehogy már a másolattal hasonlítsd össze az eredetit!

és mégis sokan szeretik

hát a gta sosem a hihetetlen részletes grafikájával hódított 😊

ugy is kiadják PC-re, sztem simán megéri, ha nállunk nem is de nyugaton nem kell félni, hogy nincs pénz ilyesmire 😊

kifogják emiatt ne agodj, barátom

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Adam II
A GTA sohase a grafikáról szólt.
Miért ne adnák ki PC-re? Ha az eddigi összes részt kiadták akkor miért ezt hagynák ki? Nem hiszem ,hogy lemondanának a PC változat bevételérõl mert annak ellenére ,hogy a konzolosok szeretik másképp gondolni még mindig rengetegen játszanak PC-n.

Már megint az a grafika a téma (egyébként szerintem a shaderek/fények rendben vannak, a modelrészletesség más kérdés). PC-re meg kiadják majd full DX10 támogatással, aztán meg jön a nyivákolás, hogy nem fut, meg nem megy 1920x1200-ban 16AF-fel 25 fps felett (lásd Crysis). Ha ilyen szinten lesz és jól optimalizálva, bõven elég. Inkább a játékélményre és kezelhetõségre fektessenek nagy hangsúlyt, mert ha ezt elkúrják, akkor ennek a játéknak annyi.

gplay: miért ne lehetne? Elvégre a Vice City a Mafia korában jött ki!

sanner01: mint ami anno az SA-val történt?<#vigyor2>

Ezek a képek valóban San Andreas szintûek, az autók, a karakterek és egyebek. Nagyon remélem, hogy legalább ezt a kettõt rendesen kidolgozzák (PC-s verzióba én nem hiszek, arról már korábban értesítettek volna). Én nem vagyok egy nagy game-guru, de a Vice City szerintem kihagyhatatlan játék volt, már csak a hangulata miatt. Sajna a San Andreas-ban nem tudták ezt visszaadni olyan jól, cserébe viszont sokkal nagyobb lett a térkép, plusz funkcióink lettek, de a grafikától azért ott sem volt elájulva az ember (leginkább a különbözõ karakterek "kocka" grafikája volt szánalmas, tulajdonképpen Vice City szintû).
No, szóval én drukkolok ennek a GTA IV dolognak, mert a trailerek alapján jó játéknak ígérkezik (bár konzolom nincs...). Ja és kérem szépen, a könnyed autószerzés funkcióját azt hiszem már soha nem fogják tudni kiírtani a GTA sorozatból, mert mindenki hozzászokott ahhoz, hogy bárhol legyen csak "tör" egy kocsit <#vigyor>

U.i.: nekem ez szúrt szemet: "SMS-t kaphatunk, fogadhatunk" - Teccikérteni? <#mf1>

"Kevesen tudnának azzal vitatkozni, hogy a Mafia mellett a GTA a legsikeresebb gengszterjáték, amelyet valaha fejlesztettek. " Nem egészen értek egyet. Hogy lehet egy sokkal fiatalabb játékhoz hasonlítani a GTA-t? Szerettem a Mafiát is mert jó játék volt, de akkor is. Ez olyan lenne mintha azt mondanák az újszülött mellett, hogy a nagypapa mennyire hasonlít a kicsire. Vagy ez csak nekem szúrt szemet? Legalább az idõbeliséggel legyünk már tisztába.

Csak már itt lenne végre. Az egyik általam(és mások által is) legjobban várt játék... Csak jó zenék legyenek benne és jó hangulatos legyen mint mondjuk a vice city volt annó. Elõrendelés leadva...
varhatod hogy kiadjak a gta4-et pc-re
Ravkin
Az elsõ bemutató teljesen lenyûgözött, ezeken a képeken a grafika elég talicska. Remélem nem ilyen lesz pcn is <#merges2>

Windows 7

Mire ez a cucc kijön PC-re, akkorra a Mafia 2 talán már kint lesz...
És, miközben portolják PC-re, gondolom fejlesztenek is rajta, és még szebb lesz. 😊

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

← ElőzőOldal 12 / 12