575
-
rambo109 #134 Melyik torrentröl lehet letölteni? Már probáltam párat de olyan lassú hogy 1 hónap amire lejön. -
zsuzsi54 #133 sziasztok! segitsetek az and the there were none c. játékban, nem tudom a varrótűt emmilynek odaadni. a végigjátszásom megvan, de a leirtak szerint ott nem tudom a tűt nekiadni. köszi:zsuzsi -
banddi #132 sziasztok ennél az utolsó MR. & MRS. BELLIC tényleg limuzni kell vagy mi mert elmentem abba a parkba de nem jutok tovább léccy segítsetek -
banddi #131 hát ja olinén na azt én se tudom ezt elnéztem -
banddi #130 mi ez gépre vagy XBOX? -
tabipeti #129 ?? A hátuljára rá van írva: 16 online player -
banddi #128 hát a GTA4 be nincsen multi -
tabipeti #127 Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy az xbox 360-as verzióban hogyan lehet multizni? Amikor berekom a lemezt, egyből elindul a mentett játék, semmi menü. Légyszi adjatok tanácsot -
banddi #126 sziasztok ennél az utolsó MR. & MRS. BELLIC tényleg limuzni kell vagy mi mert elmentem abba a parkba de nem jutok tovább léccy segítsetek -
banddi #125 sziasztok köszi nem jöttem volna rá csak akkor miért van ott hogy meg lehet pofozni na mind1 köszi majd még jövök ha elakadok -
HardStyleZ #124 hehe :) -
marcimilan #123 szia , lekell fénylépezni nem pofozni :D -
banddi #122 Sziasztok én már nem tudom hányadik pályán járok de valami fehér bizé hez kell menni és ott fel kell menniegy házba na de ott van egy csaj bekötözött szájal és neked pofoznod kell na én már vagy 30 perce pofozom és semmi se történik elakadtam segícsetek köszönöm ÜDV : asus01 -
Snapper #121 lort, ez valoszinü azért van, mert akkor tölti be az egész játékot ugy h ne kelljen már pl: boltokban betölteni hanem anélkül tudj bemenni.. valszeg ezek miatt -
Snapper #120 JAGER, nekem ps3-on a 3szöggel tud mászni.. amivel kocsibe szállsz, állj a létrához és nyomd meg csak szép lassan ne mozogj és menj fel:D -
áll a baal #119 wow-ot nyom vki ??????? -
áll a baal #118 baz d megps2-reaggyák ki agta4-t a lennea jó am igy mellékesen vkijáccot má god of war-on???? -
Lothargia #117 Sziasztok!
Óriási felfedezést tettem:). PS3-as GTA4 hátoldalán észrevettem,h a játéknak tudnia kellene az 1080p-s felbontást, de nekem csak 720p ben viszi (természetesen fullHD-s tvn) és sehol sem találtam felbontásra vonatkozó beállítást. Remélem vkinek van erre vmi ötlete,h lehetne kihozni belőle a maximumot.
A másik,h mikor elindítom a játékot minden1es alkalommal végig kell várni a képes intrót, semelyik gombal nem lép tovább, ez marha dühítő, kb az 5ik indítás után nemhogy az 25ik után... -
#116 Grand Theft Auto 4 PC megjelenés 2008. november 21
A grafikája sokkal jobb lesz mint a konzolokon látható.
Min..Gépigény nem hivatalos!!!
• CPU: Intel Dual Core 2.2 GHz / vagy jobb / AMD Athlon64 X2 2.4 GHz / vagy jobb
• RAM: 1.5 GB
• Merevlemez: 12 GB vagy több szabad hely
• Videó: NVIDIA 7300 GT 256 MB / ATI EAH2400 Pro 256 MB vagy jobb
-
JageerT #115 Sziasztok! Pár napja leragadtam a 10. küldetés - Ivan The Not So Terrible-né pedig valószínű nem túl bonyolult. Xbox360on játszom egyszerűen nem tudok felmenni a létrákon, kívűlról felmásztam valahogy az első emeletik, de másodikra már nem tudtam felmenni. Melyik gombal lehet felmászni a létrán, és ha nem lehet akkor, hogyan tudok felmenni a legutolsó emeletre? -
Snapper #114 én ugy csináltam :DDDD meg egésznap multiztam.. 1 hónapig birtam :D:D -
dzoli93 #113 a játékot nem csak végig kell jáccani úgy h egésznap ott ülsz 1hétig.hanem élvezni is kell.úgy télleg szar egy játék ha ott ülsz napi 10-15 órát és egyfolytába csinálod a küldetéseket. -
dzoli93 #112 akk ha kijön pcre akkor ragd fel és ha lesz hozzá multi jáccál azzal.a sampal is jó ellehetett szórakozni... -
Snapper #111 monjuk nekem már nincs meg agta4 mivel halálra játszottam, unom:D szal már nem jó:S -
Wild007 #110 Csá én játszok!! ...bár mostanába elég kevés emberke van fent multin, nem csak magyar de külföldi is, hogy mért azt nem tom, pedig próbáltam már reggel, délben este de semmi. -
Snapper #109 multiban játszik vki ps3-on? -
Snapper #108 ki a faszt érdekel a taxi ::A:DS:SD -
ssx22 #107 A taxiküldetés kimaradt, mert nem tok utasokat szállitani :( Vagy nem minden taxival lehet? -
#106 mayhew ha van rpg-d vagy gránátod tüzelj oda ahol a térkép jelzi az embert és igy lehet hogy meghal -
Snapper #105 Emléxem arra.. nézz körbe figyelmesebben, mert ott áll vhol a másik balfasz az egyik darun:) de ez még semmi, majd mikor tovább mész az nem lesz semmi:)) -
mayhew #104 Hello,
Elakadtam kicsit a 31. Küldetésnél
(DESTRUCTION FOR BEGGINNERS)
Addig ok hogy 3 embert leszedtem a távcsöves puskával a toronydarukról, de a maradék egyet sehogy nem találom, pedig a radar jelzi. -
Snapper #103 Csé! Nekem PS3 ra van meg a gta 4 , mellesleg 1 hét alatt végigvittem..^^ :) rengeteg hibát fedeztem fel benne, pl: mikor a motor elejét fel akarom húzni, a hátsó kerék félig bent a betonba, vagy pl a kormány egy helyben van, a csávó nem forgatja:D mondjuk ez nem hiba, csak simán GÁZ ! áá.. a játék menete is annyira unalmas.. majdnem mindig ugyanazt kell csinálni, csak más helyeken:) sztem a SA sokkal izgalmasabb volt, viszont grafikában a 4 nyer:D -
Héeder #102 köszönöm
-
kisbácsa #101 Helló, tudja valaki le lehet e tölteni valahol az Abe teljes játékot? Régen játszottam vele és csak PS en volt meg, vagy megvan valakinek PC-n?
Köszi előre is :)
pacsi
B. -
#100 igen, novemnber 31 -
Héeder #99 hello
az lenne a kérdésem hogy tud-e valaki pc-s megjelenési dátumot?
-
#98 Várj egy kicsit, én is itt akadtam el egyszer utána vártam és hivtak telefonon.
Lajee: Szerintem nem lesz szebb a grafikája. -
Nyik666 #97 Hali!Nekem az lenne a gondom hogy valamiért a térképen nem jelenik meg már semmilyen küldetés,ami azért lehetetlen mert a elméletileg 60%-nál van vége a küldetéseknek,én pedig 55%-nál tartok úgy hogy már megcsináltam a bérgyilkosos mellékküldetéseket ami aszem 5%!Szóval mi lehet a probléma? -
Lajee #96 Xbox360 vs Playstation 3 videó, kíváncsi leszek a pc-s grafikára -
#95 Én jelenleg XBOX 360-on játszom, de nagyon várom PC-re, eddig mindegyiken azon játszottam ki, és valahogy sokkal megszokottabb minden tekintetben, mint konzolon.