26731
Battlefield Heroes
  • jugen
    It is a noob game :)
  • harduplanfor
    Egeret valasztani eleg nehez dolog egy multiban kezdo jatekosnak. Sajnos nekem ez az elso online jatekom, es valoban hamar a mely vizben talaltam magam. Tobben irtak cikket a fogas tipusokrol. Nalam a tipusba sorolas okoz kisebb gondot.idezek:"Palm grip, azaz tenyérbe fogás: Ez a fent említett low-sens játékstílushoz illeszkedik, ilyenkor a tenyerünk az egér hátán fekszik, könyökből mozgatjuk az egeret, csuklóból csak apróbb igazítások történnek.-elvileg az ilyen jatekos low-sens beallitasokat hasznal. "
    http://www.gamestar.hu/gamer-egerek-a-tol-z-ig.html
    A konyokom fixen az asztalon tamaszkodik, viszont szeretem ha minel kevesebbet kell mozogni az egerrel.Akkor most lehet "karmos vagyok"?Es ha igen, akkor hogy lehetek az,mert nem szeretem a kismeretu egereket.
    A kurzor gyorsitast valoban ki kell kapcsolni a Win-ben?
    Tudom,h van egy rossz szokasom, ha kemenyedik a szitu jatek kozben, akkor lefele probalom nyomni az egeret ami termeszetesen meg nehezebben teszi a dolgat. Errol valahogy le kene szoknom. A botok single playerban benabban jatszottak. Alkalmazkodni kell az "eles szitukhoz" +plusz a gepem lassusaga.jajjj A kitartasom viszont renduletlen:)
    CJ4forever irt a noobozasrol. Hat igen, en sem vagyok egy Hemingway, de eleg uncsi a lol es vegtelen noobozas. Allitom, h a tarsasag zome a nonelkuliseg miatt rendszeresen recskazik amikor eppen nem jatszik, es igyekeznek itt kielni magukat. A kezdo jatekos hamar elveszitheti erdeklodeset a jatek irant,mert ha elbaltaz vmit, akkor nagyon lenezik.Viszont ha 2x3x megolom okket,akkor repulok a szerverrol.Arrol nincsenek tajekoztatva, hogy milyen ratyi korolmenyek kozott jatszom, es nem veletlenul igyekszem gyengebb ellenfeleket talalni a lassan 30-as emberemmel. Mashogy nem tudok jatszani, mert a sok robbanas teljesen blokkolja a gepem. Egy Counter Strikes emberke irta, h aki lassu gepen jatszik annak elofordulhat, h ket jatekos kozul az egyik joval hamarabb lovi ki a tarat,mint a masik.
    Senki sem szuletett profi fps gamernek amikor kikaptak az inkubatorbol.
    Remelem lassan letisztul az eger tema is.
  • Pano
    :DD
    Ez tényleg így van...

Ha lelövöd, noob vagy
    Ha ak47-et használsz aknoob vagy.
    Ha lekéseled knifer noob vagy.
    Ha elblastingolod blastingnoob vagy.
    Ha nem mozdulsz és lelő, akkor afk noob vagy.

Tudod, ez ilyen nyuszika sapkája.
  • tomonor
    ték...
  • Grr1234
  • DFAdirotor
    Én ismerem ezt a gennyláda barmot ne lépjetek be mert elveszi a karaktereteket az én 30-as nat gunneremet már elcsórta de visszaszereztem.
    szal ne lépjetek be
  • HunTatyi
    pedig van belőlük nem egy :D
  • taki0003
    <21:26:22> "oje": Free 7000 FUNDS!!!! FREE!!! NO FAKE!!! Go to this website and reedem your free funds!
    Link: freefunds.atw.hu
    <21:26:22> "oje": Free 7000 FUNDS!!!! FREE!!! NO FAKE!!! Go to this website and reedem your free funds!
    <21:26:23> "oje": Free 7000 FUNDS!!!! FREE!!! NO FAKE!!! Go to this website and reedem your free funds!

EZT KAPTAM MA TS-N EGY GYEREKTÖL DE TUTTI HOGY KAMU ,HA VALAKI ILYET KAP AKKOR NE NÉZE MEG SZTEM
  • CJ4forever
    Hát télleg be köll kakálni. Lassan 2 hónap játék után kezdek rájönni, hogy mi az a két dolog amiért úgynevezett noob vagy. Hogy ez mit is jelent... hagyjuk, sztem senki nem tudja. Szóval. Első sorban ne hagyd magad kinyírni, mert lecsöveseznek. Másodsorban ne ölj meg senkit egynél többször, mert ismét noob vagy. Uram bocsá' ha vmi véletlen folytán háromszor is megölöd az ökröt, hát akkor meganoob vagy.
    Csak nekem tűnik úgy, hogy ide a magánéletükben sérült emberek járnak? Most bocsi tőletek, mert veletek még mivel nemzetközi szervereken nyomom nem akadtam össze, de kezd a kukim tele lenni ezzel a sok retardáltal.
  • Pra
    Én ezt használom és isten!
  • tomonor
    Media Markt, Nyíregyháza.
  • HunTatyi
    sztem ebben is szerethető a dpi gomb elhelyezése (hüvelykujj laza mozdulata) + az én kezemnek marhajó komfortot biztosít tizen ezrek kiadása nélkül...

(2400 dpi 0.1 es sens )
  • HunTatyi
    szintén Trust-al pályázom csak nekem a 32-es van
  • tevel
    Talán itt valamelyikben
  • DFAdirotor
    TOM! Hol vetted anno azt az egeret?
  • tevel
    :D
  • Narxis
    yeeeeeee
  • Pano
    Vééééééégre, valami igazán hasznost is nyertem!

• Narxis
  • tevel
    2860 BF X 6 =17160 Fund
    nem rossz, abból már hármat is vehetsz örökre. :D
  • jugen
    Játékosfüggő...
  • roland4
    Soldiernek mék fegyvert érdemes megvenni?( van 2860 BF-em)
  • DFAdirotor
    Köszi Tom! nem tevel ennél nem kell több
    na akk sztem nem olyan vészes a gtx14s megyek ma electro world Allee- ba :D
  • tevel
    A4tech X7, azért szeretem, mert kicsi,és így én négy ujjal egerezgethetek.
    Kb. egy ezressel drágább. :)
    Kell egyáltalán komolyabb ide?
  • tomonor
    nekem egy olcsó trust gxt 14s-em van, is imádom a dpi gomb elhelyezése miatt.
  • Pano
    Én razer párti vagyok.
  • DFAdirotor
    Sziasztok tanácsot szeretnék kérni: Milyen gamer egeret vegyek?
    Én ezen a kettőn gondolkodtam
    -Ozone Radon 3k
    -Razer Abyssus

Előre is köszi. Adi
  • harduplanfor
    Hatalmasat szivtam a punkbuster 22 problemaval. Reggel szepen leszedtem a progit, atneztem a regedittel a rendszert, nehogy valahol benne marajon egy kis maradek. Feltelepitettem ujra a punkbustert, es elegedetten doltem hatra, h minden siman ment. Gondoltam bejelentkezem...no itt kezdodtek a gondok....hiaba probaltam, nem csinalt semmit. Az jutott eszembe, h lecserelem a jelszot, hatha az megoldja. Azt sem engedte. Mergemben probalkoztam meg parszor, de semmi eredmeny. Irtam az EA.-nak egy levelet,h nezzek meg mi a fene tortent. Kitiltottak volna? Az EA-nak valahogy nem talalni email cimet,ahol lehet reklamalni. Valahonnet szereztem kettot, de mint kiderult az sem el. Vegso lehetosegkent gondoltam megprobalom ujra. Persze,h nem tudtam belepni. Es akkor valami sugallat folytan azt mondtam magamban: Most vagy soha haver! Vegre siman beengedett,de nem angolul, hanem holland nyelven!!!!!!! Ismet a szamtech.rejtelmei. Jo ujra jatszani:)
    Azon mar ki sem akadok, h a mellettem allo jatekost lelotte ez a fazon, de hogy volt meg ereje engem is legyurni...:) Vandamburg neven fut.
  • harduplanfor
    Fenn tanyazom a skandinavoknal, de neha tul sok itt a mikulas, igy inkabb a palmafak hoznak lazba:)
  • tomonor
    Csak nagy kár, hogy prémium widget.
  • tevel
    Végre egy használható újítás. Ez a jeep pocket tök jó a jeep track day misszió teljesítéséhez.
    Mandoval odalopakodsz az ellenség mögé, elő a jeep-et, gázfröccs, rövid gyorsító szakasz, majd gázolás.
  • tevel
    Commandoval csak türelem kérdése, elöbb utóbb mindig elbujik egy láda, vagy szikla mögé kakikálni. Aztán bumm-bumm hátulról.
    De max. egyszer tudod megcsinálni, mert mindjárt kilép a szerverről. XD
    Na jó, bevallom nekem is csak egyszer sikerült...de én nem is utazom rá.
  • CAC
  • CJ4forever
    Ez nagyjából olyan, mint mikor haza érve az asszonyt mindíg más palival találod reszelni, és nem kurvázhatod le, mert szarul esik ha erre emlékeztetik. :)
    Mondjuk ebből az álságos aspektusból nekem is inkább abbház szélsőségeseknek, vagy kurd szeparatistáknak tűnnek, akik most szöktek egy TIT által szervezett intenzív német nyelvtanfolyamról.
  • Zero07
    9-es royal mandoval 30-as natok ellen, úgy hogy a csatatér legvégén volt persze, hogy 1 órámba került lekéselni. De legalább van egy fasza képem róla :D
  • HunTatyi
    Mint ahogy annak idején Anti ? :D
  • CAC
    Persze. Ezt nem is kellett volna írnod. Mindannyian tudjuk, hogy téged csak úgy lehet megölni, ha előtte hetekig próbálkozik az ember. :)
  • CAC
    Jah, ezt nem tudtam. Akkor no problem. :)

Egyébként merrefelé?
  • tomonor
    azt sajna elfelejtette említeni a videóban, hogy hány héten keresztül próbálkozott, míg valóban sikerült megölnie :P

Azért is lepődtem meg, mikor megölt.
  • harduplanfor
    Waaaa! Szupik a videok. Valamit tudnak a skacok:)
    Okes, megprobalom holnap. Fain lenne ha menne ujra bfh, mert az xbox nem azt kapom amire vagyom:(:(