Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a kódokat ! tényleg tök jók <#circling>
Aranyárban vannak! Talán azok használják majd, akiknek már tényleg nincs mire költeniük, mert már a pávát is megvették a nyakukra. 😛

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ibuki
Nincs mit 😊

Spirito Juve!

Köszi a kódokat!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Narxis
<#eljen><#taps>

jók ezek a jeepwidgeteg 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

14 nap.

National akció: Ár: 420 BF

royal akció: Ár: 525 Bf
Ibuki
A kódok a következõk :
9FVR-MKZ5-P8YH-8SY5

És a másik 😊
7NPF-JUC2-Q8QD-L3FN

Spirito Juve!

A jeep jump-ot és a ramming jeepet kipróbálhatjátok, van hozzá kód.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ibuki
Klassz lesz <#eljen>

Spirito Juve!

Narxis
loooooool ez de durva lesz!

HunTatyi
én személy szerint Õrá gondoltam... szintén bfhu szerveren akadtam rá ... ki is dobtam <#banplz><#eplus2>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

A repcsi Widgetek komolyak lesznek

http://www.youtube.com/watch?v=vt__NWlZJxM
Elnézést valószínûleg én tévedek.

Legutóbb a bf.hu-n találkoztam ezzel a mocskosulpofátlanulcsítelõ gunnerrel:
Kuchen
Róla tutira tudom, hogy cheater, mert akkor commandóval is visszamentem és pp-vel stealthban is lekapott néhányszor a pálya másik felérõl.
Az accuracy kisértetiesen hasonlít a tatyi által linkeltre.

Ismered?

kill/duw-t és accuracy-t egybevéve... Igen, gyanús.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

😄
azért ez gunner lehetelen accuracy
Szerintem nem biztos.
Lehet, hogy csak jó játékos és figyel a k/d arányra.

Ibuki
Hááát eléggé

Spirito Juve!

HunTatyi
az ilyen elég cheat gyanús nemde?

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

davis98
Jól cselekedsz 😉

nickname: doki09

HunTatyi
bölcs döntés

Áhh nehéz döntés..Sima Ak74-et biztos hogy nem veszek,mert az olyan mint az Uber Rescue szerintem.Néztem videókat Ak74-30 battle rifle vs. Uber Rescue,
Shorton gyõzött az Uber rescue.Mediumon az ak74. Long rangen pedig megint az Uber rescue.Most mivel ár megvan az Uber Rescuem szerintem fölösleges lenne kiadni 1200 Bf-et.Veszek a Rescue mellé egy Gerhart Uber Greatest.😊
HunTatyi
akkor a döntés rajtad áll 😄

Igen.
davis98
Nem, de kipróbáltad amikor volt ingyen 1 napra ?

nickname: doki09

Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni hogy érdemes-e megvenni az ak74-30 battle rifle-t??Most egy Uber rescue-m van.Szerintetek ér annyit?
Hogy fent legyen, de na zavarjon senkit, aki meg megakarja, meg tudja nézni a cím kimásolásával.

Narxis
De annak mi értelme?😄

Elektrofrombc2
Akkor bocsesz...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Direkt olyat raktam.

Narxis
Szerintem moderálta mert nem jött be a kép.

Elektro!
Moderáltad a #21793-as hsz-t?

13 nap.

National akció: Ár:525 BF

Royal akció: http://cdn.battlefieldheroes.com/static/20111130103647/images/item-icons/199.png Ár: 560 BF
Narxis
Stills Of War így mindig lemarad. 😞

10.00-kor lesz.

Na mi van a napi ajánlatokkal? 😛

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

12 nap<#mf1>
Alien69
Jaja, Nekem TUTI hasznos. Ugyanis, két helyen szoktam tartózkodni. Az egyikkel semmi baj, 8 megás net, jó gép. A másik vidék, szar invitel terület, 1 megás net (aminek a feltöltési sebessége IS siralmas), és gyenge gép. Ezt a fórumot rendszeresen nézem, de a BFH-t nem minden nap veszem elõ. Viszont, jó lenne nem lemaradni valami finnncsi akcijóról. <#eljen>
KÖSZÖNÖM a linkelgetést, és azok TÜRELMÉT is, akiket zavar. <#vigyor1>

Narxis
Ne linkeld közvetlenül és írd ki, hogy 18+ akkor nem lesz semmi gond vele.

rajzolok hentait is, de azt ide nem linkelhetem

HunTatyi
5 - 10 perces kis "firkaknak" egesz jok... de azert remelem neha ciciken es puncikon is jar az eszed mert h meg oran is a hiroz... 😄😄 persze ez nem azt jelenti h oran ciciken es puncikon kel h jarjon ... csak neha kicsit mason 😄😄

Néhány firka óráról.

Zero07
több mint 7 millió accnév nem sok idõ 😄

A logika nem jó.
Az SG-s nicknevembõl indulsz ki, amelyet 4 évvel hamarabb regisztráltam a BFH megjelenése elõtt. Valószínûleg nem ez lesz... 😞

Narxis
lol

ez vagy te http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/210296855 vagy mi?
vagy ez? http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2363231261 😄
nem mered megmondani ugyhogy nem hiszem el noob gyerek 😄
nekem: Adirotor tessék
Jó kis anyázódáshoz jutottunk el.
😊