26731
Battlefield Heroes
  • HunTatyi
    1:08 a lényeg !! :P :3 DESU ;) :D

• Smithwarden
    Itt pl azt irjak, sima uninstall / reinstall megoldja a problemat. :p :)
    Probald meg a punkbustert frissiteni / ujrainstallalni, ha a problema megmarad, akkor a jatekot is.
  • Smithwarden

• harduplanfor
    Annyira imadom ezt a kedves jatekot. Fizettem nekik nem keves penzt, jatszottam vele kozel 200 orat es most meg nem tudok belepni, mert folyton kidob a szerverekrol. Punkbuster 22 error uzenetet ir ki mindig. Elkezdtem olvasni a netet infok utan kutatva, de sajna nem nagyon ertek az ilyenekhez. Ti talalkoztatok hasonlo problemaval? Egy Securty Essentials nevu progit tettem fel delelott,de utana meg jatszottam jo par kort az uzenet megjelenese elott. Mas valtozas nem tortent. Azota leszedtem ezt a progit,de tovabbra sem megy rendesen. A szomszed kis srac tolta meg a jatekot par oran at amig a szuleivel dumcsiztunk. Ra nem gyanakszom, hiszen korabban is jatszott nalam es nem hinnem,h elrontott volna valamit. Amugy csak 10 eves. No majd csak lesz valami ez ugyben. (vagy magatol elmulik) Addig xboxozom egyet,bar azt nem nagyon szeretem a gamepad elcseszett celzorendszere miatt.
  • HunTatyi
    mostanság már csak ilyen :D
  • Narxis
    de
  • tevel
    Olyan chat feeling van, nem?
  • harduplanfor
    Jo lenne kiprobalni egy ilyen dupla blastolast. A baj az, h amire beveszi a blaszt gombot a gepem, addigra az ellenseg eleri a 30-as lvlt:)
  • harduplanfor
    Neha keresem a szavakat. Istenem, kulfoldon elek naaaa:)
  • Pano
    Én azt imádom, amikor távolabb egy másik soldier el blastol valakit, aki éppen felém repül és én is rá blastolok pluszba.. na akkor tud ám szállni a kismadár, akár a map végébe is :DD
  • Pano
    Ez érthető, hogy az ember gyönyörködni akar a játékban, de ha nincs elég naftád hozzá, akkor muszáj kompromisszumot kötni. Látod, hogy a kártyád nem bírja és nem tudsz a játék lényegével a lehető legjobban foglalkozni, mert akad, berosál tőle. Ami jutott, abból kell kihozni a legjobbat :)
  • harduplanfor
    Ezekkel a lehetosegekkel jatszadoztam, de minden esetben az lett a vege, hogy visszapakoltam fullra a felbontast. Alacsony grafikan pl. a fak nagy feketesegnek latszanak, es nem tudok atlatni rajtuk. Plusz egyeb terep texturak extra "atlathatatlansagot" okoznak, ami roppant kellemetlen jatek kozben. A kellemes hangulatu, szep tajakon jatszodo jatek, amolyan zombis, szellamvarossa alakul, ami nagyon rossz erzes.
    Igy is teli a hocipom, hogy a legtobb jatek mind olyan komor hangulatu.Mivel vidokari modernizalas elott allok, ezert Far Cry-hoz hasonlo jatekokat keresek az ujabban megjelent jatekok kozott, de eleg gyer a valasztek. Mindig a szuk kopar folyosok, futurisztikus kornyezet, vilagvege elotti hangulat,sotet egbolt. Nekem ez valahogy nem jon be. Szeretek, szep tajakon maszkalni, erdokon, mezokon kergetni az ellenseget, gyonyoruen megrajzolt varosokban lebecolni.
  • CAC
    Trükk?
    Ez nem trükk, hanem egy magától érthetőtdő lépés.
  • harduplanfor
    Latod erre nem gondoltam, h akadnak meg ilyen trukkok.
  • Pano
    Nem tudom miként játszol, de a játék teljesítményét kicsit tudod javítani.
    Ajánlom a következőket:

Options -> settings

- Felbontást (resolution) vedd lejjebb.
    - Video quality legyen super low, vagy low
    - Ha "full screenben" játszol, válaszd a windows mode-ot, ez laptopon nem fog nagy kellemetlenséget okozni, így külön ablakban fog futni a játék. Ez esetben a felbontást meg vedd le 1024x768-ra.

Amennyiben ezeket már megtetted, akkor sorry:)
  • CAC
    Én is láttam már nagyon eltérő erejű blastot. Szerintem most a natosoké erősebb. Régebben tán a royalos volt az, amit most jobban nerfeltek, mint kéne.
  • Elektrofrombc2
    A blast erejét nagyban befolyásolja azt is, hogy az ellenfeled feléd tart, vagy epp előtted fut, mert ha olyankor vágsz oda neki egyet, azért bizony repül akkor... Ha pedig legit/elixier-t használnak közben, az még csak erősít ezen az arányon.
  • tevel
    Amikor elrepültök jó messzire akkor nem egy soldier blastol, hanem több egyszerre. Egyedül nem fogtok ekkorát blastolni lvl 5 blasting strike ability-vel sem, csak ha egy másik soldierrel összehangolva (közel egyszerre) csináljátok.
  • Pano
    Hmm, ezt jó tudni. Csak én a fps múltamból indultam ki, már 11 éve nyomom multiban őket, aztán már nagyon rá vagyok állva a fejre célzásra (Quake, SoF II, UT, CS 1.6, CSS stb stb), ami jó szolgálatot tett a mandomnál.
    De ezt jó tudni akkor :)) Köszi. Meglátszik, hogy a soldiert még tanulnom kell, mert ritkán játszom vele.
  • harduplanfor
    Itt ma mar nem lesz semmi kivitelezes.Teli a hocipom a sok "pre gammeval", vagy a hardcore gamerek koze pakolassal.Kb. ez a ket verzio jatszik be. Koztes allapot nem igazan letzik. Folyon atcseszik az agyam ezek a szerver kiirasok. Keson este szinte lehetetlen jatszani,(nekem) mert olyan erosek az ellenfelek, hogy kb.1 s es meghalok. Tenyleg nem tudom hogyan csinaljak, es ez elkeserit! A egyik faszi megint akkorat lokott rajtam,h csak na.Vege a turelemnek. Meghogy fejre?? Olyan gyorsak, h el sem talalom oket.Buek! Jo.cakat!
  • tomonor
    egyáltalán nem.
  • Pano
    Ja sima egérrel nehézebb ezt kivitelezni, mert az alacsony felbontása miatt darabos lehet, de egy próbát megér.
  • harduplanfor
    Koszi, rogton probalom.Es egy pici egeret kell vennem, mert ez nehez..plusz egy kicsit sporolosra veszem a figurat a surgos gepcsere miatt.
  • Pano
    Egyszerű, a mellkasnál pici köröket kell leírni a cél keresztel. Mondjuk, ez túl leegyszerűsített, de nem tudom miként magyarázhatnám/írhatnám le.
  • Pano
    Nem bónuszra értettem, csak érdemesebb arra menni lőni, ha a fegyver lehetővé teszi.
  • harduplanfor
    Piratot egyszer nyertem, de senkit nem sikerult vele eltalalnom a korabbiakban reszletezett okok miatt.
  • harduplanfor
    Mokas tortenet:) Jo a macska hat! De ket macska akar jobb is lehet. Gondolok, most egy jol szitualt 40-es uzletasszonyra, aki tolja a zset alad. Marad idod jatszani, es elkerulheted a munkat:):)
    Esetleg elarulnad a titkot, hogyan kene AK-val hentelni? Talan egy nap tanitani fogjak a West Pointon a cirmos technikajat:))
    Melyik pisztolyt hasznalod tavolra?

Melyik szerveren jatszanak este 22 utan gyengebb ellenfelek? Azert kerdem, mert a sok robbanastol szinte semmit sem latok. Nagyon belassul a gepem es az ellenfel piszok gyors.
  • tomonor
    Apropó, headshot bonus csak snipereknél és a pirate pistolynál van.
  • Pano
    Távolra pisztolyt használok. Amúgy meg azért használok AK-t, mert nincs pénzem most foundot venni, hogy más fegyverrel próbálkozzak. Majd ha végre sikerül állást kapnom :)
  • Pano
    Engem meg a macskám megtanított lőni az ak47-el :DDD Nem vicc! :D
    Nagyba játszok, erre a macskám ráfekszik az egeremre, pont amikor nagyba megyek bele a tömegbe. Mondom neee, vááá pont rosszkor. Aztán úgy fészkelődött, hogy a kurzor egy ilyen érdekes kis ívet írt le. Mondom bazzeg, hogy hentelek. Utána megpróbáltam macska nélkül szimulálni ezt a célkereszt mozgást és bejött, bakker úgy ölöm a népet, mint az ökör :DDDD Admin ki is vágtott most szeróról :(

Tanulság: jó a macska a háznál :DDD
  • harduplanfor
    Ok, master megprobalkozom vele meg 1x. Ha ennyire celratoro a fegyver, te miert nem ezt hasznalod az AK 74 helyett??? Tavolra meg kell valami, mert ez nem nagyon visz messzire.
  • Pano
    Attól, hogy lassan lő, még nagyobb a sebzése. Amúgy meg a "slow" fegyvereknek az az előnye, hogy jobban tudsz velük fejre menni. Szóval, jó az a battle rifle.
  • harduplanfor
    Lehet, h a lassu gep miatt gondolom igy, de a sorozatok kozott sok a szunet. Addig mi van? Piknik?:)
    Egybekent a amikor egy gunner begyorsit, akkor mit csinaltok vele? Porog bolond mod korbe, korbe. Meg nem jatszottam gyors geppel, azert kerdem, h mit lehet tenni?
  • tomonor
    Eh, mivan? A battle rifle eddig talán a leghatékonyabb soldier fegyver.
  • harduplanfor
    Gyakoroltam egy kicsit a tutorialban most eloszor. Erdekes kepet mutattak a szorasok a falon. Szep mintakat furkaltam a falakba.Tavolrol valoban a Tier M16 a jobb,de mivel annak is van azert szorasa, az ellenfelnek bele kellett volna setalni joval tobbszor. A turorialozas arra teljesen megfelelt, hogy bebezonyitsa mi a leggyengebb lancszem.Most mar 1000% mi a bibi. A VGA egy kalap kaki. Tobbi jatekos nelkul gyonyoruen ment a jatek. Tudtam vegre celozni, es a babukat kb. fel masodpercenkent sikerult befogni es leloni.
    A legdurvabb az egeszben, hogy a Blasting Strike azonnal mukodott. Nekem rengeteg problemam van vele elesben. Sokszor 2. lenyomasra hajlando munkodni, de megesett, h haromszor kellett lenyomnom.
    A masik tanulsag az eger valtas fontossaga. Nekem hosszuak az ujjaim,es viszonylag nagy a kezem. A leghosszab ujjam 9.4 cm, amely bizonyos holgyeknel elonyos, de ebben az esetben nem adnak erte headshotot.:) Valahogy tul neheznek erzem a sima, mezei logitech egeret. A jobb celzas erdekeben a kurzorgyorsitast kikapcsolatam a Win 7-ben. Majd szetnezek a neten mi a valasztek, es mit lehet emberileg megfizetni. Jol jonne plusz 2-2 gomb a jobb,bal oldalakon. Elvileg a "karmolo" kezpozicioval jobban lehet celozni.(a profik szerint) Sajna az enyem az egerre "telepedos", tamaszkodos valtozat.
  • harduplanfor
    Neha kaptam ilyen "sargat". 26- ot sebzett az AK 74,de ritka mint nyulnak a zuzaja.A gunnereknek hany piros sebzesi pontjuk van? Ugy ertem amikor elkezdem loni, egy ido utan atvalt pirosba a sebzes. Jonnek a pirosak meg mindig jonnek.......a gunner meg vigan szaladgal....
  • harduplanfor
    Nalam minta a M16 SRM -nek kisebb lenne picivel a szorasa,mint az AK-nak. Valahogy az Ak 74 erosebbnek mutatkozik csataban, ezert azzal tolom. Bar egyszer kiprobalnam az Uber Rescuet. A mandokat a BB -vel lehet a legjobban lathatova tenni:):):) Szep egyenletes a semmiben szaladgalo sarga fust:):):) Parat sikerult igy megrilleznem.
    Arra leszek kivancsi, hogy mikor fogok tudni kb. ket utcanyit lokni az ellenfelen az 5-os Blasting St. segitsegevel???? Nem surun, de eloferdul, h akkorat taszitanak a muksomon, hogy csak ugy forognak a szemeim. Az 5 pontra nem tudok tobbet pakolni.Tegnap nagyon vicces jelenet jatszodott le. Egy jeepet sikerult felpakolnom egy magas hegy csucsa alatti peremre. A kiugro flotas valahogy pont, ugy esett ki a verdabol, h beszorult az auto moge. Nem birt hirtelen mozogni sehova. Kenytelen voltam lepuffantani, meg a vegen meghulne a hideg sziklan ejjel. Ugy velem kb. 90%-ban a videokari lehet a hunyo.
  • harduplanfor
    Eddig foleg commandosokkal futottam ossze, es ok siman atlottek a vilagon keresztul. No,azert akadt egy- ket agyu agyu ficko, akiknek soha nem ment le az eletukbol.
  • harduplanfor
    Most estem be a kecoba. Mara boven mertek a programokat,ezert eddig semmi game. Bemegyek a tutorialba es megnezem a szorast nyugodt korulmenyek kozott.Foleg a pisztoly szorasara leszek kivancsi.(a tegnapi sikertelen, templombol lovoldozos mozdulatlan celpontos balhe nagyon felbosszantott)

Nyertem egy M16 203 Battle Riflet ami nagyon szanalmas fegyver.
  • tomonor
    nem, én mindig is azt mondtam, hogy a náci design-t vették célba, mikor készítették a kasztokat, magyarul ők inspirálták a natokat. Ettől függetlenül még mindig nem érzem magam nácinak mikor a natjaimmal játszom.