Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kararkter név tevel vagy mi? mondd el óriás 😄
Netkapcsolatot nézted? Van normális uploadod?
Próbálj az EU-ban lévõ szerverre csatlakozni. Amikor agy ausztrál haveromra csatlakozom, néha engem is kivágnak magas ping miatt.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

😄
Nincs a buráddal semmi gond pajti! 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Zero07
Szerintem is rohadt mód szükség van egy 2. Horst Fuchsra.

Sziasztok most játszok elõször ezzel a játékkal de van 1 kis gondom!A tutorial hibátlanul meg akadozás nélkül max grafikán de mikor elkezdek multizni akkor elkezd laggolni hogy megyek és akkorát laggol hogy 5 masodpercig nemtudok mozdulni.Punkbuster frissitettem csak akkor se lett jó.Elõre is köszönöm a válaszotokat
Ja? Bocs, azt nem írtam le, hogy a 22-es mellett hány 30-asom van.
(asszem több mint neked "észlény")
😊 😛

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

11 nap
Oké ez túl gyors volt <#eplus2>
Elektrofrombc2
Nem lessz szavazás. Több ember szerint semmi rossz sincs benne, szal csináld. Ennyi.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Na jó szerintem legyen ma egy szavazás ha több lesz a linkelgetés mellet akkor folytatom de ha a több a szerint nem kéne ennyi szar akkor be fejezem ! Úgy hogy kezdjük el ma ezt a szavazást<#email>
Elektrofrombc2
ufff...mostmár kezdtek ezzel fárasztani. Szóval elég is volt ebbõl. Többet senki ne kössön bele. Naponta 1 hsz-be leírja az akciókat és kész. Akit annyira zavar, takra el a Winampal aztán olvassa a többit...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Tom nem nyilatkozott 😄
ja és a 22-es az az 1/3-a a 30-asnak te észlény
Tomonornak is van 30-asa, nekem meg egy 22-esem. 😊

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Legalább pörög a topik nemigaz
egyébként én mondtam elsõnek hogy 1-be rakja be 😄
túl sok szabadidõd van Stills of war? vagy mi?
am én még mindig nem értek egyet inkább játszanátok plusz 15 percet amig linkelgettek (retard)
a másik gáz h mostmár nem a heroessal kapcsolatos dolgok folynak hanem az akciók belinkelgetésérõl veszekszünk ez gáz
az is érdekes hogy akinek van 30-asa netán kettõ is az nem akarja teleszemetelni a topikot ( Anti, Doki, Tatyi, Elektro és én)
így én most abbahagyom lesarom mit linkelgettek azért hogy ne sírjatok
További jó játékot
UI: Én megpróbáltam egy magyar kupát szervezni a bf.hu segítségével aki le akar írni és ez egy sokkal konstruktívabb megmozdulás te agyament 😄 igaz nem lett belõle semmi de elég sokan megnézték: http://www.battlefield.hu/content/2011/07/22/BFH_Heroes_Hungarian_Cup_2011

De legalább jól elvagytok.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

HunTatyi
wattafukk?? még h énszerintem hasznos? ... azt kérem ironikusnak gondoltam... nem csípem a mitugrászokat

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Nem baj akkor is be linkelem és kész de mindenki kérésére most már egybe teszem a kalendáriumot és a akciókat <#bee1>
Zero07
Lényeg a lényeg, hogy ez a linkelgetés egy faszság...Ha bepötyögöd gugliba, hogy bfh egybõl mehetsz a fõoldalra, ahol bejelentkezés nélkül megnézheted a deal of the dayt és az advent calendart. Ehelyett itt böngészitek a hsz-ek közt azt a pár képet... Rohadt hasznos.

Elektrofrombc2
de amiket õ linkelget, az alapból már 3 <#crazya>

Megegyeztünk 😄DDDDD

Ezt én Így is szoktam csinálni ! Végre nem veszekedik senki <#eljen>
davis98
Szerintem úgy lenne a jó, ha elõször megnéznéd, hogy belinkelték-e már azt amit te szeretnél, és csak ezután cselekedsz 😉

nickname: doki09

davis98
Benne, benne !

Igen ez jó <#taps>
A teljes kompromisszumhoz hozzá tartozik, az az elv, hogy "senkit sem különböztetünk meg a többitõl". Senkinek sem kivételes joga a linkelés.
Ezért javaslom, hogy ne csak õ linkelhesse a napi akciókat, hanem mindenki, azzal a feltétellel, hogy napi egy link a megengedett limit.

Oké
Elektrofrombc2
benne van

Oké én benne vagyok már csak az a kérdés davis 98 is benne van
Elektrofrombc2
hát pislogtam 😄 de most istenem 😄 nem muszály bírni a fejem P:

Narxis
Ja akkor oké. Kicsit meglepõdtem, gondolom Elektro is... 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Figy, szerintem kössünk kompromisszumot!
Mivel szvsz hasznos a kis partizánakciód, ezért linkeld továbbra is az aktuális akciókat, DE -ahogy más is mondta már- napi csak EGY kommentbe szerkeszd be õket! Így nem lesz szétspamelve a topik.

Uh, elnézést! Nem neked akartam írni.
Természetesen erre a szellemóriás DFAdirotor-ra gondoltam, akinek eddig egyetlen konstruktív megmozdulása sem volt.

Így van @tevel ! Davis98 nem csak te vagy ebbe a fórumban , valakinek kell valakinek nem és ne aggódj nem azoknak csinálom akiknek nincs szüksége hanem pont azoknak akiknek jól jönne érted ?<#hamm>
Nincs igazad! 😊
Stills of War, Huntatyi, Narxis, Cac, Alien 69, és Elektro (The Boss)szerint is szükség van rá.

davis98
Nyugi nem maradunk le semmirõl. Nem kell ilyeneket ide rakosgatni.

Többen jelezték, hogy igény van erre, ezért kötelességemnek érzem belinkelni, hogy tudják az akciókat, és nehogy lemaradjanak valamirõl.

davis98
Szerintem ezt majd a házigazda fogja meg monddani.

davis98
Ez neked jól esik ? Nem értem...te magadnak linkelgeted be ezeket ? Vagy valami kötelességnek veszed ? De hát csináld. (retard) <#kocsog>

Le szarom hagyatok már békén akkoris fogom tovább csinálni ha teccik ha nem <#szomoru2>
davis98
felnéznek*

davis98
Szerintem meg nem kéne ezeket belinkelgetni...úgy gondolom a játékosok legalább 1-szer felnéz az oldalra és látja hogy mi a mai ajándék. Ezzel csak teleszemetelitek az egész topicot....

Na mi van tevel ? Eddig azt mondtad szar ötlet most meg már te is ? <#wow1>

Akció! Figyeljetek!

10 nap <#hehe> Akció még mindig ugyan az
Narxi teljesen igazad van tényleg naon kaki ez az új fegyo <#violent>
El mondtam már egyszer de úgy látom a gyengébek kedvéért mégegyszer el kell mondanom nem teccik szard le és halagy tovább<#ticking>
nem még nem 😄😄😄😄

HunTatyi
lol taki... mondtam már h tanulj meg gépelni v helyesen írni <#idiota><#pias>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

bazz miért kell piszkálni a másik had irjon vagy küdjön amitt akkar
szerintem meg túl erõs.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.