Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálj az EU-ban lévõ szerverre csatlakozni. Amikor agy ausztrál haveromra csatlakozom, néha engem is kivágnak magas ping miatt.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nincs a buráddal semmi gond pajti! 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
(asszem több mint neked "észlény")
😊 😛
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
11 nap nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
ja és a 22-es az az 1/3-a a 30-asnak te észlény
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
egyébként én mondtam elsõnek hogy 1-be rakja be 😄
túl sok szabadidõd van Stills of war? vagy mi?
am én még mindig nem értek egyet inkább játszanátok plusz 15 percet amig linkelgettek (retard)
a másik gáz h mostmár nem a heroessal kapcsolatos dolgok folynak hanem az akciók belinkelgetésérõl veszekszünk ez gáz
az is érdekes hogy akinek van 30-asa netán kettõ is az nem akarja teleszemetelni a topikot ( Anti, Doki, Tatyi, Elektro és én)
így én most abbahagyom lesarom mit linkelgettek azért hogy ne sírjatok
További jó játékot
UI: Én megpróbáltam egy magyar kupát szervezni a bf.hu segítségével aki le akar írni és ez egy sokkal konstruktívabb megmozdulás te agyament 😄 igaz nem lett belõle semmi de elég sokan megnézték: http://www.battlefield.hu/content/2011/07/22/BFH_Heroes_Hungarian_Cup_2011
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
nickname: doki09
Ezért javaslom, hogy ne csak õ linkelhesse a napi akciókat, hanem mindenki, azzal a feltétellel, hogy napi egy link a megengedett limit.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mivel szvsz hasznos a kis partizánakciód, ezért linkeld továbbra is az aktuális akciókat, DE -ahogy más is mondta már- napi csak EGY kommentbe szerkeszd be õket! Így nem lesz szétspamelve a topik.
Természetesen erre a szellemóriás DFAdirotor-ra gondoltam, akinek eddig egyetlen konstruktív megmozdulása sem volt.
Stills of War, Huntatyi, Narxis, Cac, Alien 69, és Elektro (The Boss)szerint is szükség van rá.
Akció! Figyeljetek!
10 nap <#hehe>#hehe> Akció még mindig ugyan az\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.