26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #23051 AZt, hogy a jelentéseket sorrendbe rakják mielőtt meg tudnák nézni, érkezési sorrendbe. A tiédet akkor rakták be a sorba. -
vipera97 #23050 Az mért van hogy rányomok a play now-ra és nem történik semmi? nem indítja el pedig már felraktam azt a net.framework-ot de úgyse.Segítsetek pls -
#23049 Eddig én is eljutottam, le tudtam fordítani csak nem tudom értelmezni. Amúgy köszi :)
Csak mit takarhat az, hogy a jeletnés/petíció elérte az amerikai angol sort/idézetet?
Nem vágom, hogy ez mit takar. -
harduplanfor #23048 Attol fugg milyen a hangulatom..:) LR shotit meg nem probaltam, csak a jacks cloudot, de az nem jott be. Az LR MG-bol kene a legjobbat kivalasztani. -
harduplanfor #23047 ez van:) -
harduplanfor #23046 Hajra!Szokas kerdese szerintem. Nalam a Fausts uber panzerfist nevu szerkezettel akadtak problemak. Valahogy nem tudom rendesen kezelni. Remelem egy kis gyakorlas utan jobban megy. Ha emberre lovok vele 2-6, esetleg 10-et vesz le toluk. 1 honapos "jack's cloud makert" kapott a masik emberem, de azzal nem tudtam rendesen celozni. -
tomonor #23045 Egészségedre. -
#23044 Nem tudták értelmezni, vagy mi?:) -
#23043 Egyik reportomra ezt kaptam e-mailbe, de nem tudom értelmezni. Oké, tudom, hogy mit írtak, mert tudok angolul, csak nem értem, hogy ez akkor most mi?
"Your petition has reached the "English US" Queue."
Valaki tudja esetleg? -
#23042 attól függ... ha kempelősebb fajta vagy akkor LR MG... ha durr bele yampi vagy akkor LR shotit választanék -
tomonor #23041 Nem szegénység, csak zsugoriság. -
#23040 Fogalmam sincs még, most kezdtem el gunnerel ismerkedni. Teljesen alap cuccokkal megyek, távolra jack's cloud makert használok, mert azt adott a claw. -
harduplanfor #23039 Milyen franko az EA-s rendszer. Egyik jatekosomat sem engedi be. Egyre surubben akadnak "technikai" problemak. Nekem ugy tunik ez bizony szegenysegi bizonyitvany a cegrol. Foleg, hogy fizetek egyes szolgaltatasokert.
-
harduplanfor #23038 Ezek betegek!!!! Szerinted melyik fegyver a legjobb gunnernak tavolra? Shotgun vagy valamelyik 120 toltenyes long range?
-
#23037 maradj még -
#23036 háhá :DD -
Olirotor #23035 akk lépek ebbol a szarbol -
#23034 Hát ez nagyon jóóóóó :DDDDDDDd
6-os szintű gunneremmel ki lettem vágva, reason: "cheating" :DDDDDDDDDDDDDD -
harduplanfor #23033 Nagyon merges tudok lenni amikor azert halok meg mert a fxxx gepem nem hajlando lekezelni azt gombot amit szeretnek. Utana meg hallgathatom a noobolast... -
CAC #23032 Igen. el. :)
Simán ping paranccsal próbálkozhatsz haza honlapokkal. Csak arra figyelj, hogy van amelyik nem magyar szerveren van, attól függetlenül, hogy .hu végződésű a domain. -
harduplanfor #23031 Valoban ezt elneztem. Mondjuk Lyon-ba merve 50-55 a pingem. Ha jol tippelek ezert nem vaghatnak ki.... -
kekipeti #23030 Megcsináltam Sponsor Pay-be a golfos-at, és nem adta meg a fundsomat :(( -
#23029 Nem kell ahhoz BIX.
Csinálj egy tesztet egy Lyon-i szerverre.
(ha jól tévedek akkor a szerverek Franciaországban leledzenek)
http://pingtest.net/
-
#23028 Ez igaz, mert a "hacker" és az "idiot, asshole, 4ker" stb-n kívül más választ nem kapok a kérdéseimre, amikor megkérdezem, hogy ugyan miből gondolja ezt és miért. -
CAC #23027 Mi az hogy 25-26 közötti a pinged?
A pinged mindig más, attól függően, hogy melyik szerverhez csatlakoztál. Nagy eséllyel egy belföldin lenne ennyi a pinged. Külföldinél esélytelen, ha csak nem a BIX-en csücsülsz. -
tomonor #23026 Általában nekik sincs. -
harduplanfor #23025 Itt a pont:) -
harduplanfor #23024 Tobben megyoztek, h ne laptopot vegyek, es hajlok a jo szora. A terv valoban ez volt, de sajnos egy csunya betegseg megtamadta az apum, ezert most oda megy el a sok zse. O az elso, a jetek varhat. Lesz meg a jatekban konnyen,lazan futkarozo masik harmincas emberem:) Milyen karit vettel a gepedbe? -
harduplanfor #23023 A pingem stabil 25 es 26 kozott ingadozik:) Nalam a gyenge laptop video jatszik, illetve a silany eger. Pl. amikor megolnek es mutatja a masik jatekost plusz az esetlegesen korulotte levo tarsait, akkor egyenesen beszaggat a kep mozgasa. A feltoltott youtube-os videokeon soha nem latok ilyet.Probaltam az eger erzekenysegen allitani jatekban. Ha levettem 1-rol 0.7 -ra akkor valamivel pontosabban celoz, de baromi lassan forog. Ha felveszem 3-ra, akkor meg hatalmasakat "ugrik"
Ha a yaw-on es pitch-en allitgatok ne tudjatok meg mit muvel.....forgok mint, egy mini tornado,de celozni lehetetlenseg vele.
Game buster, regedit cleaner, max performance utan ennyit tud a gep es kesz. Szerintem egy kezdo jatekostol az 1-1-es arany nem olyan rossz, de azert ne vagjanak mar ki a szerverekrol, ha veletlenul sikerul megolnom par jobb jatekost.
-
vipera97 #23022 Az mért van hogy rányomok a play now-ra és nem történik semmi? nem indítja el pedig már felraktam azt a net.framework-ot de úgyse. -
tomonor #23021 Mondjuk, most hogy nézem valóban hamis... Ám nem a klán, hanem a csoport.
http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/19692 -
tomonor #23020 Respected Gentlemen? Nem, nagyon is valós klán, amerikai, és kábé olyan híres hősök vannak bent, mint Wikkid vagy Dredned. -
CAC #23019 Mondjuk az előz DotD állati szar volt. Csupa olyat adtak, amit claw-val egyébként is tömegével húz be az ember. 2 gyógylötyi meg 1 stamina boost. :( -
#23018 Gyanúsak nekem ezek a túlzott engedmények. Kicsit egy végkiárusításra emlékeztet, mint amikor nagy készlet csere előtt a ruha boltokba mennek az engedmények.
Vihar szele, nagy változások várhatóak?:)) -
Olirotor #23017 bocs hogy teleirom sg-t
ez egy kamu clan ?????????
http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/173050 -
#23016 Tudtommal nincs már ilyen. -
Olirotor #23015 Nem tudná valaki hogyha még lehet akkor hogyan lehet hasznosítani 1 dr.pepper kódot -
Olirotor #23014 igazat mond magor is es en is laptopon jatszottunk 1/2 evet es jo szar volt -
DFAdirotor #23013 az összes laptop fosinger elhiheted nekem az 500.000-es is szar.
Rakj össze az ipon.hu-n egy rendes asztali pc-t és elhiheted nekem nagyon jó leszel nekem is az van 200.000 forintért már full graph on megy lagg nélkül. ja és higgy nekem mert én is laggos laptopon nyomtam fel 30-ra a Nat guneremet
Üdv: ADI -
#23012 Nem szoktam hisztizni, de bizony a jó édes nénikéjét az összes kis admin joggal rendelkező, hatalomtól felpuffadt nyámnyila retardált mitugrásznak, akik nem bírnak veszíteni és kivagdossák az embert, mert éppen nem megy nekik a játék.
Kérem, kapcsójja ki.
(kár, hogy angolul nincs ekkora szókincsem, sokszor jól jönne)