Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Royal akció:
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Akkor addig senki ne használja srácok. 😄
Amúgy fasza, Play4Free-re elvbõl nem költök pénzt amióta nerfelték a fizetett fegyókat, Heroes-nál meg vennék de a rendszer szar, én amúgy olyat is olvastam a napokban, hogy valaki bankkártyával vett és akkor se kapta meg a BF-et.
Spirito Juve!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
<#bee1>#bee1>
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Mondjuk mert aimbotot linkelt?
Próbálok egyértelmûen fogalmazni: ezzel a nickkel itt nem lesz respektje.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700