Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
http://www.battlefield.hu/content/2011/12/29/BFH_Problemas_az_SMS__fizetes
<#taps>#taps><#mf1>#mf1><#taps>#taps>
Egymillióan a magyar esportért!
Meddig lehet jelenteni?
Szerinted lesz ebbõl valami? Mi alapján írják jóvá a BF-et, csak így tisztán bejelentésre?
Látom azért van sok magyar már, meg argentin is.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Mint a télapó.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Nem vagyok túl perfekt angol. De ugyanez történt velem is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Tegnap elõtt vettem smssel Battlefield Heroesban 1200 bf pontot. Megjött az sms hogy levették a pénzt majd kiírta hogy várjak mert feldolgozás alatt, vártam 5 percet és kiírta hogy valami hiba van és nem adta meg a bf pontokat miközben a pénzt meg lehúzták! Szeretném kérdezni hogy a bf pontokat mikor kapom meg??? Válaszokat köszi!!
Kezdõdik a szilveszter<#eljen>#eljen>Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Hát te aztán annyira okos vagy nemigaz? Attól méghogy ilyen szart linkelgetsz be ami rajta van a Heroes oldalon még nem fogsz jobban játszani
hogy ne csak úgy a világba beszéljek lássuk stillsofwar statját 😄
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/338511015 nem gáz ez egy kicsit mondjuk már az is az hogy Scoped Sof M16-ozol 😊 de a harry az jó fegyver te kis NOOB elõfizetõ 😄 és ez a KD hááát
najó hagyjuk a kis szegényet.....
Ez volt az Adirotor's Weekly 😄 a következõ írás a jövö hétig
addig is jó játékot 😄
De csak az igazat mondtam neki 😄
Csak vigyázz, mert Zero07 (Nagy szmájli a képe) nagyon nem szereti õket <#shakehead>#shakehead>
És ezt neki küldöm: <#wave>#wave> <#vigyor2>#vigyor2>