Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért eléggé szoktam örülni, ha néha-néha összefutok egy magyarral valamelyik szerveren (akirõl megállapítható, hogy az 😄 ).
Játszom, élvezem a játékot, jó szeró volt mert ritka fair play ment, jó fej volt mindenki, ment a poénkodás, + mondjuk 3 ember összetévedt egy késes commando ellen, akkor nem ment rá egyszerre mind a három a puszta kellõs közepén, megvárták ki nyer. Szóval, az ilyen ritka mint a fehér holló. Véget ér a kör, egyszer csak észre veszem, hogy belerondítanak a chaten: "csürhe banda", "szégyentelenek".
Mondom ejha, oké. Ezzel még nem foglalkoztam. Elindult a másik kör. Erre az újonnan csatlakozott újmagyar (aki szintén commando volt) 2x kihoztam a stealt-bõl markal, a második után meg elixirel nekimentem és késpárbajban leszedtem. Erre kapásból, látva, hogy magyar vagyok elkezdett engem kurva anyázni, meg mekkora egy tetû vagyok, meg markos buzi stb.
Jött a következõ helyzet, volt 2 soldier, meg õ. Hárman. A két soldiert lekéseltem egymás után, aztán õt is. Na ekkor tutter bekattant, hogy én mekkora egy hacker nyomoronc vagyok, meg ne magyarázzam meg, hogy egy soldier egy döfés stb stb. Szóval, ment ott minden úgy, hogy egy rossz szót nem szóltam hozzá.
Szóval, az ilyen neveletlen tuskók miatt olyanok a magyarok megítélése, amilyen. Mert még oda is képes belerondítani meg hõbörög, ahova nem kéne, mert ritka jó a társaság és szóval az ég világon senki nem bántotta, csak éppen vesztésre áll a csapata.
Dióhéjban ennyi, amúgy hosszabb történet.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Most az megy a lejáratig. Aztán meg a gunnerek mennek majd fel 30-ra.
Ha lesz sv98 akcióban (5-6 hónap múlva), akkor a sniperek. 😄
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=313892
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
még jó h rajtad kiívül csak 1 gyökér van még benne
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
én személyesen ismerem a biorobot énekesét 😛
am még egy kérdés mar nem fogsz jatszani azzal az acountoddal?
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Ezt mondom egyébként én is 13-a az hétfõ.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
kb január elsõ hetében kezdtem.
Egy új név alatt, mert az ottani snipernek kaptam egy hónapra egy sv-98-at. Gondoltam megnézem mire jutok vele, mert az eddigi sniper karrieremmel nem nagyon voltam elégedett. Meg bosszantott az is, hogy a kicsi karimra bejöttek ellennek a nagy ismerõsök.
A másik player név alatt csak play now gombbal játszok. Most 22-es a sniper és egy Soldier 19 (mert nem tagadhatom meg magam <#kacsint>#kacsint>).
ja és ha jól látom S0nar újra elkezdtél játszani?
Meg kell tanulnom vele lõni 😄
Tegnap volt egy gyerek, még nem is álltam olyan jól (6/4-es kill/death arány, 1700 körül az xp), egyszer csak azt veszem észre, hogy ugat chaten, hogy így csalok, úgy csalok, amúgy csalok. Kérdezem tõle, hogy ezt a marhaságot mibõl veszed? Mert hogy szinte csak fejeseket adok és max 2 lövésbõl leszedem.
Hát, sniperrel nem nehéz fejlövéseket csinálni...

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
De ahogy látom hétfõig jó a kód. Szóval vasárnap este majd beváltom jól.
Kár h szar fegyver :/
Ja és még egy kérés ha lehet mindenki linkelje be a karakteré(i)t mert szeretnék néhány embert megnézni ugyanis az új klánomba kell még egy játékos és segítségemre lennétek hogy ki tapasztalt.
Elõre is köszi : ADI
A megérzésem helyesnek bizonyult. Innét kezdve viszont holnaptól nem leszek 2 napig. 😄