26731
Battlefield Heroes
-
#23491 :)
Igen Csak tojás, vagy Igen lesz valami más is ? -
tomonor #23490 1. Igen
2. Jó
3. Nem -
Pat10 #23489 És még 2 kérdés: 1.Ez a fegyver jó gunner-nál Brass-Bender's Battle Arm
?
2. Lehet herot törölni hogy csináljak helyette egy másikat? -
Pat10 #23488 Most húsvétkor csak tojást kapunk?
vagy lesz valami más is a rewands-ba? -
#23487 Biztos rossz fát tettél a tűzre. -
CJ4forever #23486 Tűzálló gatyót egyetlen egyszer nyertem, abból is a bébi adagot :( -
#23485 BB egyre kevesebbet er, mivel a tuzallo gatyot ingyen nyomjak a CLAW jatekban. Nem egyszer nyertem mar 500 darabosat. :p
Gunnernel a Frenzy nekem nagyon nem jon be,pedig tudom hogy sokan szeretik.
Nagyon lekorlatoz, hogy nem tudok sprintet nyomni, csak egy helyben cammogok Frenzyvel es az altalaban halallal vegzodik a nagyon lassu gunnernel. -
tevel #23484 Akkor eddig hiába nyomtam mindig a gombot???
Szóval, csak az unalomig ismételt álláspontomra próbáltam újfent rávilágítani, hogy a legjobb gunner másodlagos fegyver az lr MG lvl 5 Frenzy Fire-el párosítva (ami miatt lényegesen nő a pontossága) a hegytetőn ólálkodó kommandós is simán leszedhető, a repülő is lelőhető, és még a HP-t is tölti használat közben. A shotgun ezekkel nem rendelkezik.
Soldiernél meg a lr smg lvl 5 BB-vel, ami jobb a shotgunnál. -
CJ4forever #23483 Ma meg vissza vonták a battlefield.hu VIP státuszomat :) -
#23482 Mert az shotgunnál nem is működhet -
tevel #23481 Csak nekem a Frenzi nem működik shotgunnál. :P -
tomonor #23480 soldiernek se rossz -
#23479 A legjobb másodlagos weapon a gunner-nek ;) -
#23478 Gondolom mert Royal a karaktered es ott a 860 megfeleloje az 590 Assault Shotgun.
-
Pat10 #23477 Bocsi de még annyi kérdésem lenne hogy amúgy nyílnak meg új fegyverek mikor fejlődök? (mert nekem nincsen gunner-él olyan 860MCS shoutgun) :( -
Pat10 #23476 ÁÁÁ. Mégse nézem meg nem merem :D (csak viccelek) -
Pat10 #23475 xD Jó rendben megnézem :D :) -
#23474 -
tevel #23473 Hát igen, akkor már tényleg nagy a baj. Sosem lesz funds-od és szuper fegyvered, menő ruhád, amitől sokkal jobban menne a játék. Valszeg az accod i bannolják, és végül a modemedet is zárolják, hogy többé ne legyen interneted...
NÉÉZD MÁR MEEG! :)
Addig nem érdemes parázni. -
Pat10 #23472 Ha nincsen köztük akkor így jártam? :O -
tevel #23471 Nem lesz semmi bajod, ha továbblépsz. Max. nem történik semmi.
Sőt érdemes az adatmegadásos lapra lépned, mert a választható bankkártya típusoknál van egy legördülő menü, ott megnézhted, hogy köztük van-e a tiéd, nehogy akkor koppanj amikor már kéne a found. :) -
Pat10 #23470 :D de majd ha beírom az adatokat :D amúgy pár nap múlva rakok rá F-et..
És meg fogom nézni hogy mi van utána :P :) -
tevel #23469 Nem mersz továbblépni? ;-)
Próbáld ki nyugodtan, egyszer élünk. -
Pat10 #23468 oké :) de amúgy csak annyit kell csinálni hogy a hivatalos oldalon amikor be vagyok jelentkezve akkor rámegyek hogy "get founds" és ott meg hogy "további fizetési mód" és utána meg bankkártya és ezután már csak az adatok...??? -
#23467 Biztonságosabb, ott legalább kapsz azonosítót ha valami oknál fogva mégse kapnád meg a BF-et és ha az alapján panaszkodsz akkor gyorsan jóváírják, míg sms-nél eléggé lutri lévén, hogy ki van szervezve a rendszer egy külön cégnek(boku). -
Pat10 #23466 oké :) köszönöm a segítségeket megfogadom a tanácsokat, és majd megmondom mire jutottam :) ! Akkor inkább a bankkártyás feltöltés a biztonságosabb?? -
DFAdirotor #23465 az csak az SMS nél volt december fele.
ja a soldier mindenféleképpen amit smithwarden mondott
viszont gunnernek közelre ható MG + 860MCS :D
sztem -
Pat10 #23464 Mert ugy hallotam hogy már volt ilyen -
#23463 Miert venne? -
Pat10 #23462 nem vesz le sose pluszba pénzt? -
#23461 Viszont vasarlas elott mast is kerdezz meg, nehogy miattam valassz rosszul. :)
Csak a sajat tapasztalatokat osztottam meg, lehet masnak mas fegyverek jonnek be. :) -
tomonor #23460 860MCS. -
#23459 Kiprobaltam sok fajtat, de nekem nem jottek be igazan.
Eredmenyesebb voltam MG/SMG-vel kozelre.
Mondjuk jo a feeling mikor valakit leshotizik, de inkabb fontosabb, hogy gyorsabban halljon. :) -
Pat10 #23458 melyik a legjobb shoutgun? -
Pat10 #23457 jah szerintem is...
köszi a tippet :) , és amúgy ha bankkártyával rakok fel f-et akkor sose szokott levenni több pénzt mint amit ki ír? -
#23456 Soldiernel Long Range pisztoly (ami tegnapelott volt akcios ) + kozeli SMG a jobb fajtakbol (pl AK74/M16 vagy valami Super/Uber 45 loszerrel + crittel).
Gunnernel egy kozeli MG + talan a kalozos egylovetu pisztoly messzebre.
Egyebkent ahogy szarjak ki folyamatosan az uj fegyereket egyre jobban duhito, hogy nincs semmi kiprobalasi lehetoseg, csak penzert / fundsert 1 napra. -
Pat10 #23455 szerintetek melyik a legjobb fegyver a gunner-nél? és a soldier-nél? most akarok venni... -
#23454 Nagyon sok VIP státuszt kiosztottunk utóbbi időben, ha valaki mégsem kapott volna eddig a Battlefield.hu szerverére, írja meg karaktere nevét a www.battlefield.hu oldalon nekem. -
#23453 :) -
Pat10 #23452 oké akkor köszi a választ ... :)