Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Hmm, ilyen megközelítésben még nem gondoltam. Hát, próbálkozom vele, bár a dinamit tank ellen idegesítõbb 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Én már komolyan elbõgöm magam 😞

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Sziasztok, új vagyok itt tehát elõször is pusszantásom mindenkinek.
Van ám problémám rendesen és nem tok úrrá lenni rajta. Hátha ti...
Mando típusú komámnak a Stealth=5, Mark T=2. Namost van egy-két figura akikkel a történelem forgószele rendszeresen összesodor, és többnyire neki is esünk egymásnak. Én a rabok fáéert nem tudom õket kizökkenteni lopakodásukból pedig MT 1-es szint, õk meg rendszeresen kivágnak engem a sunyi módból oszt pufff. Van valami trükk amit még nem tudok a MT használatával kapcsolatban???
M16-AK74 AKCIÓ 90% 669 funds-ba kerül GOOOOO
Sanders sandals LASTs FOREVER!!!! hú de szar
de a mai DOTD EPICCCC kár hogy megvan mind a 2 😄
dede 😊

VitalBullet Wrote:Weapon Balancing

Dragon Cannons
Slightly Reduced Damage
Reduced projectile speed
Increased Projectile Size

Katanas
Increased Attack Speed

Pirate Pistols
Slightly Reduced Damage
Reduced Critical Hit Damage
Added Bullet Deviation

Anti-Vehicle Sniper Rifles
Reduced Peak Damage
Reduced Damage vs Vehicles

New Content

New Map Conversion - Alpine Assault with Hero of the Hill game mode

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Narxis
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nagy nap lesz a holnapi:

A türelmem alapján? Miért is lennék türelmetlen? Mert megkérdeztem?
No mindegy, azért köszi a választ!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ne hagyjátok ki a mai dotd-t. Epix.

Már mûkszik.

Türelmed alapján örökké.

Hádde azt ki nézi? 😊
Azt lehet tudni, hogy meddig fog tartani?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

hát öö, alerts-ba már két napja ki volt írva, hogy lesz ma egy maintenance.

Kurvaélet. Offline lett a hiróz, pedig a fele még megvan a kódomnak. 😞

Ezt biztos nekem akartad irni?
Én szeretem és használom is az MGL-t.

HunTatyi
tényleg a repkedésrõl meg is feledkeztem 😊

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

detto
Az MGL-t én 2 dolog miatt szeretem:
-Anti késelõ fegyver
-Repülés/hegyek áthidalása seperc alatt

Szerintem az MGL nagyon fasza kis fegyó. Egyrészt ha valami okból hátrálsz, és magadra húzod az ellent, akkor pillanatokon belül tele tudod pumpálni gránátokkal. Szinte célozni sem kell.
Másrészt tökéletes a fedezékbõl kiszedni az ellenfelet. Még ha úgy találsz be, hogy nem is sebez sokat, frusztráló, hogy folyamatosan sebez, és elõbb-utóbb ki fog törni a célpont.

Most utállak! 😊

HunTatyi
én szinte minden 2. nap vmi widgetet kapok és sztem a fegyverek mellett azok érnek a 2. legtöbbet... talán még többet is... a wrench meg nem csak tankra és repülõre jó hanem autóra is... igazán hasznos tud lenni CTF mapon... az MGL meg csak gunnernek gagyi, soldiernek és mandónak kiváló fegyverek tudnak lenni menekülés szempontjából csak tudni kell a megfelelõ alkalmazását 😉

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

byzhouse
1hónapos boost 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Nem paint-eztem, nem sok értelme lenne, szerintem

Pano
Elég sokszor engem is szokott idegesíteni a claw, mert totál felesleges szarságokat kapok szinte mindig. Pl "jármû javító" widgetel már tele a padlás, kb 300 db van, de nem szeretek tankozni. Repülõt irányítani meg képtelen vagyok megtanulni valamiért, így nem is erõltetem 😄.
Akkor ott van az a nyomoronc gránát vetõ.. ÁLLANDÓAN az jön, most õszintén.. annak a szarnak van valami értelme? Nem sok. Dinamittal többre megyek tank ellen, mint azzal. Távolra alig sebez valamit, közelre meg mire kiköpködöd 3x kinyírnak, meg elmozognak elõle.
1 dolgot kaptam örökbe, egy usanka satyekot.. de az meg olyan ronda, mint a bûn, meg a hõsöm feje 2,5x akkora, olyan, mint egy céltábla, hogy ide lõjetek 😄

Narxis
mocskos marketing

nem patkányság, hanem marketing.

Ne idegeskedj emiatt!
Én is tök szarokat húztam ki. Tán unlimited még nem is volt. Ám az 1 hetes xp boost kárpótolt mindenért. Az jobb, mint bármilyen fegyó. 😊

Szóval ne keseredj el!
Az meg patkányság, hogy az új accoknak nagyobb a nyerési esélye. A karaktereim életútjának a 90%-ban nem volt vett, extra fegyóm. Ebbõl a tekintetbõl nem különböztem semmiben sem az új regektõl, akkor õk miért kapnak nagyobb eséllyel normális, használható (nem hülye maszk, meg betûfestés) cumókat...

Elektrofrombc2
Annak sincs értelme, hogy cheatelnek, mégis...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

2012. január 22-én volt az SV98 akcióban 3599 Funds-ért (50%)

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Narxis
Azért, hogy vásárló játékost csináljanak belõle. 😊

Ha jól értem, akinek már van örökre vásárolt fegyvere, ruhája, emotja, az ugyanolyat nem nyerhet még egyszer.
Viszont nekem a ruhatáram, emote táram alig valami, mégsem nyerek soha semmit örökre. (az egyetlen noob clap a kivétel)
Miért van új accnak több esélye?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

s0nar írtam neked egy PM-et a nagy karidra olvasd el PLZ 😄
Mert nem lenne értelme.

Elektrofrombc2
najó...értem én, hogy elméletileg lehetséges meg minden, de csak én nem hiszem ezt el? 😊 Össze paintelem 5 perc alatt, akkor õ miért ne csinálhata volna úgy? 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

nem rossz. Az új accoknak nagyobb a nyerési esélye az unlimited dolgokra.

davis98
Hogy a viharba ne 😄

nickname: doki09

Ezt most komolyan te mondod Doki 😄 😄
HunTatyi
netan naponta vallon sz*rja egy madar esetleg kutyaszarban alszik es kelesnel nem tud nem bele lepni

HunTatyi
az ilyen sirogorcsosokkel kell azt csinalni h jol rajukszallni es a tobbiekkel nemtorodve csak oket olni... lehetoleg hatbol :3 Te jot szorakozol rajta h milyen kis hisztis. es lehetoleg hamar tavozik ( ja es a mosolygos szmajli elhagyhatatlan miutan meglted akkor is es ha anyaz akkor is 😉 )
kedvenc taktikam ilyenre pl :gunerrel teton kempelsz es mikor meglatod a kis aranyost moge ugrasz le es mar olvashato is mennyire oda van erted <3

am van egy ilyen Domino nevu magyar kemeny shavo is... aki megoli csak hacker lehet szte 😄

Pano
patkó van a seggeden öreg 😄

Elég jó lett volna ha 1-re kapom mindet 😄

davis98
Nah menny ám a tudod hova 😄 Amúgy ezt mind 1 acc-ra ? gondolom nem 😊

Ezeket kaptam örökre.
Ez még nincs frissítve, ugyanis nyertem még Wasted Eye-t, meg az elõbb Nationalhoz strandpapucsot 😄

Pano
Apropó crying hack. Múltkor beírtam, aki lehackerezett, hogy kapcsolja ki a crying hackét és játszon. Mindenki röhögött, mint az állat, amikor meg nekiállt mégjobban sírni, hogy õ bizony nem hackel, én vagyok a hacker meg õ így meg úgy tisztán játszik, a fél szerver úgy röhögött, hogy kicsit sok lett az afk.. nem tudtak játszani 😄

Pano
Persze, mindenhol megtalálható -ahogy én nevezem- crying hacket használó gyermekek, meg a 0-ból és 1-bõl izomvázat növesztett egyének. Csak a magyarok nagy része ebbe kimagasló tud lenni.

Én a magyarokat eleve kerülöm online internacionális játékokban, pont a ilyen esetek miatt.

Na nem mintha a többiország más lenne.

davis98
Ennek sajnos az az oka, hogy a magyarok nagy többsége nem valami "idõs" (ha szabad így fogalmaznom)...nem csoda ha össze futsz ilyenekkel. Én is találkoztam a harcmezõn már pár effajta "vérpistivel". :S

Narxis
LOL 😄

Szerencsére én ritkán találkozok ilyenekkel, ne foglalkozz vele.