26731
Battlefield Heroes
  • davis98
    Hát ha nem írtak neked semmit, akkor logikus, hogy nem kell érte még a kis ujjadat sem mozdítanod !
  • Pat10
    azt már tudom hogy ünnepekkor...
  • Pat10
    igen megkérdeztem de csak annyit írtak hogy mikor kapunk azt nem hogy kell e valamit csinálni érte... -.-
    és most nem ugyan azt kérdeztem hanem azt hogy akkor kapun ha jól játszunk...??
  • davis98
    Amúgy meg már egyszer megkérdezted -.-'
  • davis98
    Ha egy kicsit vissza olvasnál, meglelnéd a kérdésedre a választ.. #23412
  • Pat10
    És amúgy rewards-ot akkor kapsz ha jól játszol?? vagy hogy kaphatunk?
  • CAC
    Naneee! Hogyan? :)
  • CJ4forever
    Egy kis szellemi tőkét áldozhatna szeretett szoftver fejlesztőnk arra, hogy ne akarjon felerőltetni olyan szerverekre melyek limitesek, és az adott kariból fullon van.
    Nem igazán szívlelem, mikor uarra a szeróra egymás után harmadszor akar feldobni, ammeg levág mert példul sok a mando.
  • HunTatyi
    őőő eddig is lehetett kilépés nélkül karaktert váltani...
  • CAC
    Na azt én sem tudom. Igaz nekem már az is meglepetés volt, hogy ennyire megváltozott a belépő interface.
    Előnyére vált, hogy lehet kilépés nélkül karit váltani, közvetlenül vásárolni a DotD-ból.
    Szép munka EA!
  • CJ4forever
    Tegnap belpéptem szeretett hősömet átmozgatni, és a szerverek listáján ott egy üdvözlet, hogy jól legyek VIP tag a bfh.hu szerverén. Hát nem tom kitől , mitől jött az ötlet, de puszilom kezsit lábát.
    Sajna talizni nem fogunk, mert csak BB színtéren lövök, de azért édi volt.
  • harduplanfor
    No, nalam volt a gebasz.Eloszor probaltam gamebustert ki/be, tuzfalat ki/be, users update, restart stb... a vegen egy hirtelen otlettol vezerelve kikapcsoltam par percre a modem-routeremet. Utana siman mukodott a jatek.Kb. 2 honapja nonstop megy a router, ugy tunik neha nem art kikapcsolni,mert elkezd renitenskedni.
  • harduplanfor
    A gepem szarakodik vagy mas is kapott ma unable to connect 1002 uzenetet?
    Reggel ota probaltam tobbszor belepni, de mindig ezt irja ki.
  • 66zio
    Mi az a meglepetés??
  • tevel
    De van még egy pár:

cpt.Attila
    pl. ez nc-s:
    Cpt.Attila

Ez is dán. Ott elterjedt név úgylátszik. :)
  • tevel
    Neked lett igazad. Ha egyről beszélünk.

• DFAdirotor
    Amugy dán a gyerek :D
    http://www.youtube.com/watch?v=zTUlNLD4yAg&feature=plcp&context=C4662acdVDvjVQa1PpcFNaO79LifpeNL4ZDQzXf2OjNMMRUj9NO3A%3D
    ennek a végén van és nem tud magyarul
  • CJ4forever
    Lehet, hogy nem magyar, de beszél magyarul. Azért gondoltam, hogy előferdülhet itt.
    Tegnap a csöveskukorica símán letámadott bár láthatatlan voltam. Ékes magyarsággal szóltam neki, hogy ha elrontja a hangulatom feldobom. Ekkor azonnal lécelt.
  • DFAdirotor
    http://www.youtube.com/watch?v=mQbK61ihRsM&feature=channel
    a zene az elején olyan mintha azt mondaná: bosszút állni bosszút állni :DD
  • DFAdirotor
    LOOOL :D fajaaa
  • tomonor
    http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/198347003
  • DFAdirotor
    és mi olyan érdekes?
  • DFAdirotor
    Én valahogy nem tudok előfizetni Bankkártyával 3-mal próbáltam és egyikkel se megy mindig azt írja hogy próbáljam később.
  • tomonor
    No mindegy. Mindenesetre nézzétek meg a profilotokat. Ha már nyomtátok ma a play now gombot, meglepetésben lesz részetek.
  • tomonor
    nem, az volt a bug, hogy nem tűnt fel a VP :D
  • s9ns
    szóval kicsit pontatlan voltál! :)
    Az a bug hogy nem lehetett! :)
  • s9ns
    Most vásárolgatok! :) szóval annyira nem sikerült! De ne szólj nekik! :D
  • tomonor
    nem, úgy néz ki hogy bug volt. Már javították.
  • s9ns
    ez azért bunkóság!
    Amúgy a játékban még vásárolható tonic meg miegymás vp-ért!
  • tomonor
    Nos, ez egy érdekes hét lesz. Már semmi sem kapható VP-ért :D
  • s9ns
    Az oldalon már a teljes ruhaszettes karakter jelenik meg! Juhuhu
    :)
  • tevel
    Szlovén.
  • HunTatyi
    úgy tudom ő nem magyar játékos... a név megtévesztő
  • CJ4forever
    Cpt Attila, vagy Attila Cpt vagy a tököm tudja valaki hasonló itt van köztünk????
  • kishandris
    Hellosztok! Nekem van egy olyan problémám hogy,amikór elindítom a játékot errort ír ki:(
  • harduplanfor
    Az utobbi idoben azokon a szervereken jatszottam, ahova az automata iranyitott. Szervereket valasztani lehet kezileg, de sokszor maceras. Sokszor fals adatokat kozol a http://www.autoadmin.info. Pl.Pre gameba tesz be, kozben kiirja a 16 aktiv jatekost. Nem arra a palyara tesz ami ki van irva es ahol szeretnek jatszani. Mas esetben kiir egy atlag level szintet, belepeskor viszont jo kis osszeszokott tarsasag fogad xx-Li rangu emberkekkel. Emlitenem meg a jelszot kero szervereket. Elofordul a nem bookmarkolhato szerver, es a varakozora tevo, ami 1-7 perces varakozas utan szepen kozli a commando limitet.....es kezdodik minden elorol...madj elfeljtettem leiirni, h sok esetben rogton a defeat felirat fogad belepeskor:) gyakran nem veletlenul uresedik meg egy hely ahova be lehet csatlakozni....
  • tomonor
    Rossz szerveren játszol.

http://www.battlefieldheroes.com/en/leaderboards/wins-losses/weekly/0/1
  • harduplanfor
    Gondoltam megprobalom ma ujra mi a szitu jatek teren. Ugy fest a dolog a natik csunyan kikaptak. Hiaba vegeztem a listan harmadik es elso kozott, egyszeruen nem jott ossze az 50-50 nyeresi arany. Talan 15-85% a royal javara. Micsoda sit szombat...
  • harduplanfor
    Kinek mi a tapasztalata az uj automata szerver valaszto funkciokrol? Szerintem jo otlet, h lehet palyakat, game tipusokat valasztani. Az mar kevesbe, hogy a balancet sok esetben nem szabalyozzak. Pl. a 14.es kommandosom ma nem nagyon tudott labdaba rugni. Allandoan olyan szerverekre pakolt, ahol nati reszrol 3-4 aktiv jatekos kinlodott a 7-8 royalossal. Radasul nem egy xx rangon feluli jatekos lott minket a palyan. Na ezt kb. ugy 15 kulonfele szerveren egymas utan ateltem, es kikapcsoltam a fenebe. Hova lett az 55% nati gyozelem arany????

Apumtol ajandekba kaptam egy Logitech G9X egeret. Nagyon designes meg minden, de egyenlore nem vagyok tole elajulva. Osszehasonlitva a regi mezei egeremmel, nem sok kulonbseget latok idaig. Valahogy nem tudom helyesen beallitani.Ha leveszem a rateheto keretet, akkor pont jol illeszkedne a kezembe (keskeny), de viszont a ket programozhato gombnak nincs rendes nyomogombja, csak ha a keret rajta van. Nekem tul szeles igy, es a ket gomb lehetne elorebb. (hosszuak az ujjaim)Tudja valaki hogyan lehet beallitani mesterloveszhez az egeret? A jatekban az alap erzekenyseg 1 ugye.Kikapcsoltam a win-ben az eger gyorsitasat. Tul sokra sikeredett a marketing ennel az egernel....:(
  • tomonor
    Csakis amikor az EA ad, általában ünnepnapokban. A legközelebbi valszeg a húsvéti lesz.