Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The scientist have arrived
A legjobban a németek csodálkoznak el ezen.
Õket a 2. világháború óta próbálják úgy nevelni, mintha azok a szörnyûségek meg sem történtek volna. Tabu témának tekintik, és nagyon idegesek lesznek (fõleg egy gyerekeknek szóló videójátékban) ha valaki a mai németországot és a nácizmust egy lapon említi.
Eddig a BFH-sok ezt a témát sikeresen kerülték, és mindig az eredeti kerettörténetre hivatkozva kerülték el a kényes kérdéseket.
Aki a videót szerkesztette, az most parázsba nyúlt.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azt hiszem sokan emlékszünk arra a régebbi afférra, amikor itt valaki a national és a nácik között vont párhuzamot (talán még én is osztottam a véleményét), és az egész társaság nagyon-nagyon komolyan ki lett oktatva...az ellenkezõjérõl.
😄
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
National:9F4M-4D4G-DAFE-NW9C
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Hivatalosan is:
National Homeland = Germany?

(meg a feltételezést, hogy az elmúlt 2,5 évben még ennyi se ragadt rám)😊
Reméltem, hogy valami különlegeset, pl. bug-ot látott, vagy ilyesmi.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Az alaplapomon nekem is van egy integrált kari, ami több mint 4 generációval újabb (chip szerint), mint a különálló karim, mégis még messze a közelébe se ér teljesítményben. A közel 5 éves video kártyám úgy lenyomja a 2 évest, mint az úthenger a békát.
Szóval, sokszor elmondom, de sose hallgatnak rám: EMBER, laptopon ne akarj játszani (ez most nem neked szól, csak általánosságban).
Van megfelelõ laptop erre a célra, de az nem éppen a 200 alatti kategória. Sõt...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Na, annak marha nagy a szórása, kb mint egy gunner fegyveré. Ha aránylag közel van a váll felé célzok, vagy nyak, mellkas közepe, így be-be csúszik egy kis headshot bónusz és aránylag jól sebez. Viszont ha távol kell lõnöm a térd környékét lövöm, vagy derék. Úgy valamit sebez.
Viszont, hogy az AK-nak ilyen nagy a szórása, meg van az elõnye is, mert ha mondjuk a mando elixirel, a gunner "angyalszárnyakon 😄 " fut és cikáz, még akkor is találok ha kimozog a célkeresztembõl.
Én olyan cheaterekre gondolok (commandoként könnyebb ilyeneket kiszúrni), hogy mondjuk full stealthel nyomulok (5/5) és a map másik végébõl össze vissza mászkálás közben kiszed. Elsõre még lehet mázli, de amikor már 2x-3x megcsinálja, totál más helyen, körülöttem meg senki, na az hack.
3-4 napja olyannal találkoztam, amit még sose láttam. Tankkal mentem a soldieremmel és a tank hirtelen megállt. Hiába nyomtad elõre, egy helyben maradt a tank, se elõre se hátra. Egybõl meg is lettem szórva.
Elsõ gondolatom az volt, hogy bakker mekkora bugot találtam már. DE amikor elkezdtem felfigyelni, hogy mindig ugyan az az ember öl meg ilyen körülmények között, ráadásul a map különbözõ pontjain...
Legegyszerubben ugy tudod letesztelni, ha beallsz egy tiszta fal ele es ugy losz, hogy meg lasd a golyonyomokat ahogyan becsapodnak.
Igy latni fogod, mekkora egy fegyernek a szorasa. Persze ez a szoras logikusan a tavolsaggal egyre jobban no.
Ha eleg messze van a celpont es mindketten egy helyben alltok, megvan az eselye akkor is, hogy nem talalod el 10 lovesbol sem.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Nyilvan nem tartozom az extra super jatekosok koze, de azert ez durva.
Az elozo peldamban azt szerettem volna ecsetelni, h amikor lovok egyenesen, mozdulatlanul, es valaki ra merolegesen belemegy a sorozatba, akkor illene valami sebzest latni, nem? A celkeresztet a mozgashoz szoktam loni termeszetesen. De mi van akkor, h mondjuk a templom tetejen tanyazom a kilatast bamulva es az ellenseg a hegyen all mozdulatlanul?
Akkor hova celozzak a LR stukkerral?????? Ugye nem fogod azt mondani, h jobbra,vagy balra mert oda mozog, vagy esetleg lefele, mert hatha van nala egy csalagut furofej. Vagy hatszor lottem a feje es melle kozotti teruletre, de egy kurva petakot nem szedett le belole. Na most mar tenyleg langol a fejem, bb nelkul is😊 Ennyire szar jatekos nem letezik, aki az allo celpontot nem talalja el. ATI Mobility Radeon HD 5470-van a gepemben. Ugy nez ki egy fostalicska lehet ez a videokari.
ez a national pocket.
ami sokkalta idegesítõb az az h az RPG reload bug ot még mindigg nem tudták kijavítani -.-
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Szerinted az normalis dolog, h a foszerkam kellemes kozepes tavolsagra atballag elottem, es amikor ralovok a pisztolyommal (LR), semmit nem vesz le tole. U.ez ismetlodik a Elite Tier LR M16 -al. Befogom a celt, folyamatosan szorom, de megsem csokken az elete.Kiprobaltam, h csak fixen lottem egyenesen.Semmit sem mozogtam, es az csavoka atment a "kepzeletbeli" egyenesemen anelkul, h levett volna az eletebol. Jah, igen vegre 8 Mbit-es a netem, de ez a probleman nem segitett sokat. Valamit javult a helyzet sebesseg teren, de valahogy nem erzem azt a "konnyed" jatekmentet,mint a youtubos videokon. Szoval ebbol, high end videokaris laptop vetel lesz. Unom a pocsolest,de nagyon. Elkepzelheto, hogy az sem fog segiteni a probleman, akkor sajna csatlakozom a "cheaterek" nepes taborahoz. Ha nem megy becsuletesen, megdolgozva a rengert, akkor mashogy fogom csinalni.Nekem nem mondja mar senki, h 10-14 -es soldierek sokszor ugy lekapnak,h csak amulok. Az enyem lassan 29-es es egy kalap szart sem er!!!!!! Az M16-al tavolra 7 sebzes, 10,a mar jo, neha 12, es nagyon ritkan 23-26 kozott. Varatlanul leugrik egy 6-10-es gunner a tetorol, es ha mar csak melle lo, nekem annyi. Pedig az en emberemnek 120 Hp-s, es lassan 29-es...hogy is van ez? Amikor erosebb ellenfelek jonnek, a sok gyorsitos emberke, es a rengeteg robbanas ugy belassitja a gepet, hogy szinte semmit sem latni. Nalatok szinten ez a helyzet?
Melyik szervereket (Europa) tudjatok ajanlani, ahol nincsenek "csoportokba/klanokba tomorulo nationalok"? Meg mindig az a benyomasom, h sokkal tobbszor tamogatjak egymast, mint a royalok.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Mondjuk ezt talán lehet azzal magyarázni, hogy a húszas szintek fölé már nemigen érnek csak a legrafináltabbak, mert a többit kitiltják. Ez persze csak az én kósza gondolatom.
Mellesleg a VP Boostot már matekozza, az XP Boost-ot valahogy nem akarja 😞 😞 😞
Mielõtt bárki nekiállna engem savazni én nem szoktam oktalanul hackert kiáltani 😊)
Mk1 akkorát lõ, hogy a sértettnek majd' leszakad a feje. Csórikámnak.
Az XP bónuszt meg elfelejti számolni, pedig van hátra 1nap 22órám. Itt én vok a csórikám 😞
Gondolom Royalhoz meg Majmot.
Ezt írja amikor be akarom váltani, egyébként Papagájt adna.