26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    eh? Nekem mindegyik éppnek tűnik.

http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2305151414
  • Zero07
    WTF?! Törölték a karaktereim! :@ Visszafogják állítani vagy nem?
  • Narxis
    Kösz. :D

http://www.sg.hu/forum.php -ra visszalépsz és bal oldalt a beállításoknál megtalálod.
  • Pat10
    Jó az a kis szöveged alul (Y) hogy lehet nekem is olyan? Ez: "Nem kell válaszolnod, igazam van." ,meg a másik ?
  • Pat10
    akkor jó :) végre egy jó döntés MAGAMTÓL :D
  • Narxis
    Az szupi fegyó. :D
  • Pat10
    BIZTOSRA kell menni :D (ez lesz a neve a következő hősömnek ha lesz :D )
    És még aniy hogy az miért van hogy az egyik barátomnak engedett 4 hőst, úgy hogy nem kellet fizetnie? nekem meg csak 3-at enged?
  • Pat10
    :DDDDDDDDDD Ezek a válaszok nagyon célratörőek voltak :D
    Nah akkor csak fegyvert veszek. Mert nem akarok sokat költeni :D és szerintem a gunner-nál a nagy forgótáras fegyvert... (az tetszik)
  • CJ4forever
    Én az első két heti játék után toszottul rájötem mi segíthet gyenge játékom fehér foltjainak satírozgatásában. Na a ruha pont szart sem ér.
    Mekkora már, hogy a szakember ott feszít a harctéren talpig csíkos flanelben, avagy báli ruha, fényes lépőben, fegyvere meg egy gázöngyújtó kovakő páros.
    Bocsi nekem így buli előtt 4 pálinka után, de vizuálisan elképzelve abszolute gyönyörű látvány Part10 koléga ünneplőben, kiköltekezve ámbár csúzlival a zsebében pózol BB közepén a bárkán :)
  • tomonor
    látom te vagy Mr.Határozottság

Nos, attól függ hogy mennyit tervezel költeni a játékra. Ha csak kicsit akkor fegyó + alapruha. Ha sokat mint én, akkor ne sajnáld.
  • CJ4forever
    Nekem ezeddig 4 töltésem volt. Vagy 5. Nem emlékszem, s mind fegyóra, ill widgetre ment.
    Ruhát sztem a Westend, vagy Aréna Pláza erre a célra kialakított üzleteiben célszerű venni, s azt a szórakozó helyeken párzás előkészítésének előre megfontolt szándékával próbáld felhasználni.
  • CJ4forever
    Szerintem gondold végig, hogy divatbemutatóra, avagy háborúba készülsz-e.
    A többi ezek után adja magát.
  • Narxis
    Vegyél fegyvert mert akkor jobb lesz a statod. :D
  • Pat10
    szerintetek ruhát vagy fegyvert vegyek? (vagy ruhát úgyis kapok a rewards-ba) ??
  • Pat10
    örökre kapom ha ruhát vagy fegyvert kapok?
  • tomonor
    Igazából évente se változtatok semmit a kinézetemen :D
  • roland4
    AK-74 Battle riflet pörgettem ki clawból ! :D
  • HunTatyi
    Tökéletes pénzdobálás... főleg így, neked, h kb évente, ha változtatsz vmit egy adott hősöd külsején... sztem abszolút felesleges ennyi minden
  • tomonor
    vagy widget, vagy fegyó, vagy ritka ruha.
  • Pat10
    jól megfogalmaztam... :/ bocs az értelmetlen kérdésért..
  • Pat10
    És akármilyen cucc lehet a dobozokba(amiket megveszel és nem tudod hogy mi lesz benne) ??
  • Pat10
    ;) ok de igaz nem kell beírni az elejére hogy +36?
  • davis98
    Ha nem akarod minden SMS vásárlásnál beírni a teló számod, akkor x-eld be ;)
  • Pat10
    amikor sms-en rakok F-et fel akkor be kell x-elni azt hogy emlékezzen e a telefonszámomra? :D vagy az mind1?
  • tomonor
    deeeeeeeeee

• Narxis
    Ne dicsekedj!
  • tomonor
    Nah, végre volt alkalmam frissíteni a cuccos dicsekvés képemet :D

• tevel
    Az USA legnagyobb fogyasztóvédelmi blogja az EA-nak adta idén a Golden Poo díjat. :D
  • Smithwarden
    A mai Deal of the Day is szinte kotelezo Gunnernek, akinek nincs meg.
    A jobbfajta raketavetok : Faust's Uber Panzerfist / Super Tank Buster.
  • davis98
    Nem sajnáltad volna a beleölt pénzed ? Not bad!
  • tevel
    Azt honnan látom, hogy a tojással ölöm meg?
    Tegnap egy kill-t sikerült összehoznom (10 tojás felhasználásával :). Egy soldiert 2 tojással sem lehet megölni, hacsak neki nem röpül valaminek.
    2 tojástól meg 1 troop trap-tól döglött meg, de így meg gőzöm sincs, hogy melyik okozta a halálát.
  • Pano
    Lehet, hogy 1-2 szerveren van adatbázis hiba és a te accod pont egy másikon van.
  • tomonor
    én nem
  • davis98
    Dettó :(
  • Pano
    Huh, akkor megnyugodtam, mert biztos javítják. Megijedtem, hogy ok nélkül törölve lettem, kibuktam volna az tutter, már csak a beleölt pénz miatt is.
  • davis98
    Mindenkinek szerintem :S
  • Pano
    Gyerekek, eltűntek a hőseim! Üres az accom bakker! Mi a franc van?!
  • tomonor
    De.
  • davis98
    De a tojással kell megölni valakit nem ?
  • tomonor
    hát ööö... Van most egy ilyen közösségi nyavalya, azért is kaptuk a tojásokat. Minnél több killt szerez a bfh közösség összesen, annál jobb ajándékot kapunk a közeljövőben. Minimum 5000 killt kell begyűjteni.