26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #23531 eh? Nekem mindegyik éppnek tűnik.
http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2305151414 -
#23530 WTF?! Törölték a karaktereim! :@ Visszafogják állítani vagy nem? -
#23529 Kösz. :D
http://www.sg.hu/forum.php -ra visszalépsz és bal oldalt a beállításoknál megtalálod. -
Pat10 #23528 Jó az a kis szöveged alul (Y) hogy lehet nekem is olyan? Ez: "Nem kell válaszolnod, igazam van." ,meg a másik ? -
Pat10 #23527 akkor jó :) végre egy jó döntés MAGAMTÓL :D -
#23526 Az szupi fegyó. :D -
Pat10 #23525 BIZTOSRA kell menni :D (ez lesz a neve a következő hősömnek ha lesz :D )
És még aniy hogy az miért van hogy az egyik barátomnak engedett 4 hőst, úgy hogy nem kellet fizetnie? nekem meg csak 3-at enged? -
Pat10 #23524 :DDDDDDDDDD Ezek a válaszok nagyon célratörőek voltak :D
Nah akkor csak fegyvert veszek. Mert nem akarok sokat költeni :D és szerintem a gunner-nál a nagy forgótáras fegyvert... (az tetszik)
-
CJ4forever #23523 Én az első két heti játék után toszottul rájötem mi segíthet gyenge játékom fehér foltjainak satírozgatásában. Na a ruha pont szart sem ér.
Mekkora már, hogy a szakember ott feszít a harctéren talpig csíkos flanelben, avagy báli ruha, fényes lépőben, fegyvere meg egy gázöngyújtó kovakő páros.
Bocsi nekem így buli előtt 4 pálinka után, de vizuálisan elképzelve abszolute gyönyörű látvány Part10 koléga ünneplőben, kiköltekezve ámbár csúzlival a zsebében pózol BB közepén a bárkán :) -
tomonor #23522 látom te vagy Mr.Határozottság
Nos, attól függ hogy mennyit tervezel költeni a játékra. Ha csak kicsit akkor fegyó + alapruha. Ha sokat mint én, akkor ne sajnáld. -
CJ4forever #23521 Nekem ezeddig 4 töltésem volt. Vagy 5. Nem emlékszem, s mind fegyóra, ill widgetre ment.
Ruhát sztem a Westend, vagy Aréna Pláza erre a célra kialakított üzleteiben célszerű venni, s azt a szórakozó helyeken párzás előkészítésének előre megfontolt szándékával próbáld felhasználni. -
CJ4forever #23520 Szerintem gondold végig, hogy divatbemutatóra, avagy háborúba készülsz-e.
A többi ezek után adja magát. -
#23519 Vegyél fegyvert mert akkor jobb lesz a statod. :D -
Pat10 #23518 szerintetek ruhát vagy fegyvert vegyek? (vagy ruhát úgyis kapok a rewards-ba) ?? -
Pat10 #23517 örökre kapom ha ruhát vagy fegyvert kapok? -
tomonor #23516 Igazából évente se változtatok semmit a kinézetemen :D -
#23515 AK-74 Battle riflet pörgettem ki clawból ! :D -
#23514 Tökéletes pénzdobálás... főleg így, neked, h kb évente, ha változtatsz vmit egy adott hősöd külsején... sztem abszolút felesleges ennyi minden -
tomonor #23513 vagy widget, vagy fegyó, vagy ritka ruha. -
Pat10 #23512 jól megfogalmaztam... :/ bocs az értelmetlen kérdésért.. -
Pat10 #23511 És akármilyen cucc lehet a dobozokba(amiket megveszel és nem tudod hogy mi lesz benne) ?? -
Pat10 #23510 ;) ok de igaz nem kell beírni az elejére hogy +36? -
#23509 Ha nem akarod minden SMS vásárlásnál beírni a teló számod, akkor x-eld be ;) -
Pat10 #23508 amikor sms-en rakok F-et fel akkor be kell x-elni azt hogy emlékezzen e a telefonszámomra? :D vagy az mind1? -
tomonor #23507 deeeeeeeeee
-
#23506 Ne dicsekedj! -
tomonor #23505 Nah, végre volt alkalmam frissíteni a cuccos dicsekvés képemet :D
-
tevel #23504 Az USA legnagyobb fogyasztóvédelmi blogja az EA-nak adta idén a Golden Poo díjat. :D -
#23503 A mai Deal of the Day is szinte kotelezo Gunnernek, akinek nincs meg.
A jobbfajta raketavetok : Faust's Uber Panzerfist / Super Tank Buster. -
#23502 Nem sajnáltad volna a beleölt pénzed ? Not bad! -
tevel #23501 Azt honnan látom, hogy a tojással ölöm meg?
Tegnap egy kill-t sikerült összehoznom (10 tojás felhasználásával :). Egy soldiert 2 tojással sem lehet megölni, hacsak neki nem röpül valaminek.
2 tojástól meg 1 troop trap-tól döglött meg, de így meg gőzöm sincs, hogy melyik okozta a halálát. -
#23500 Lehet, hogy 1-2 szerveren van adatbázis hiba és a te accod pont egy másikon van. -
tomonor #23499 én nem -
#23498 Dettó :( -
#23497 Huh, akkor megnyugodtam, mert biztos javítják. Megijedtem, hogy ok nélkül törölve lettem, kibuktam volna az tutter, már csak a beleölt pénz miatt is. -
#23496 Mindenkinek szerintem :S -
#23495 Gyerekek, eltűntek a hőseim! Üres az accom bakker! Mi a franc van?! -
tomonor #23494 De. -
#23493 De a tojással kell megölni valakit nem ? -
tomonor #23492 hát ööö... Van most egy ilyen közösségi nyavalya, azért is kaptuk a tojásokat. Minnél több killt szerez a bfh közösség összesen, annál jobb ajándékot kapunk a közeljövőben. Minimum 5000 killt kell begyűjteni.