Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
De lehet, hogy késõbb lesz idõd, én ezért még adnám el.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Smithwarden
Ha nagyon gyorsan rantod jobbra/balra ezt az egeret, akkor nem hulyul meg a pointer?
Ilyen arkategoriaban altalaban nem raknak bele normalis optikat azert kerdezem.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

hali
eladó bfh accom. a játékban a felhasználó neve paka-kapitany. volt rá véve bf. azért válok meg tõle mert már nincs idõm játszani vele.
érdeklõdni itt lehet: [email protected]
Én egér téren mindig is a kényelmet tartottam fontosnak, nem az extra gombokat meg a 3-sávos dpi-t. Esetemben csak a gxt14 volt kényelmes, akarom mondani a legkényelmesebb számomra.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Narxis
Meg vékony ujjaim is vannak. 😄

Narxis
Nem mert középen nem lehet benyomni, pontosan kell nyomni a plusz és mínusz jelet ha állítani akarok rajta.

És nem szoktad véletlenül megnyomni, amikor a bal egérgombot használod?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Narxis
De igazából programozható is. Pl. profilokat lehet csinálni és azt váltogatni stb.

Narxis
Thx. Jaja.

Zero07
Új szett, amire gyûjteni kell:

Nájsz!

Az a +/- gomb a dpi állító rajta?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Tökéletesen egyetértek. Ezen az összegen már használt számítógépet lehet venni.
Nekem azért tetszik nagyon ez a típus, mert egyetlen mozdulattal wireless-é tudom alakítani. Beépített aksival rendelkezik, és usb-rõl tudom tölteni, tehát nem kell szívni az elemcserélgetéssel. Amikor töltöm, sima farkincás egérgént funkcionál.

Nekem egyébként a stratégiai játékokban fontos a sok gomb. A beépített memóriájának hála, pl a különbözõ fajok/frakciók makróit külön bankban tudom tárolni.

Szóval hasznos és állati okos kis rágcsáló ez a G700, s nem utolsó sorban elegánsan visszafogott megjelenése van...de ha nem tudtam volna leírni, akkor nem lenne ilyenem.

Narxis
Nekem ilyen Logitech G9-em van mert ezt éreztem a legkényelmesebbnek mikor újat kellett vennem.

Szep peldany nem mondom, csak az ara ne lenne annyi...Az extra lovet inkabb videokarira fogom kolteni. Egerbol nalam kb.12-13000 ft a maximum hatar.Szeretnek pontosabban celozni, de egy bizonyos szintu hardver megvetele utan, asszem mar nem az egertol fugg a hatekonysag.
Pl.a Tier M16-al szinte keptelenseg eltalalni a VV-ben talalhato ellenkezo oldali hegy tetejerol lovoldozo mesterloveszeket. Egyszeruen nem tudom oket befogni, mert atugorja a celt az eger. Finom mozgasokra nem kepes.Csak a veletlen muve ha valamelyik beleszalad es megporkolodik.
Amennyiben "karmos" gamer vagyok,es kis mozdultokkal,rovid tavolsagokat megteve mozgatom az egeret, akkor viszont fontos lenne a magas felbontas.De majd a tapasztaltabbak elmondjak a tutit.😊

Minden gamer egeret fel kell telepiteni, h hasznalni tudjam a gombok programozasat?
Nincs olyan amibe belso szoftvert pakoltak, es csak ra kell dugni az usb-re install nelkul es muszik a programozas? Megmondom oszinten, ruhellem a felesleges telpiteseket, mert mindegyik lassit a gepen egy picit.A Win 7 mar igy is gigantikus mereture hizlalta magat. Az eletbe nem fogom hasznalni ezt a sok tolteleket a jatekokhoz.
Szamomra a 4 programozato gomb megfelene a bal oldalon.Tobbre nincs szuksegem, mert ugy sem tudok egyszerre annyira figyelni😊
Én az aláírásomban szereplõ Logitech G700-at használom. Ez mindent tud, és állati fasza, de nem olcsó. Ha vállalkozóként nem tudtam volna leírni, biztos nem vennék ilyet, mert szerintem ez már túlzás egy játékért. Ne feledjük, hogy a játékos játszik, nem az egér.

Alá támasztották = alátámasztották. Az elõzõ hsz-hez.
Vót már ilyen 😊 😊 😊 Számomra ez a legnagyobb elismerés, mert alá támasztották, hogy abban a játékban penge voltam. Kibaltázni nagyon nem sikerült, mert 35 másodperc múlva ismét ment a húsdaráló csak máshol. Ennyi szerver mellett hidegen hagy ki, mikor és mit csinál.
Egér témában kezdtek zavarba hozni. Nekem hulla egyszerû két gombos senkiházi 900 forintos egérkém van. Semmi hûhó sõt, ha nem nyúlok hozzá néha a kurzor magától ugibugri ide-oda. Eddig azt hittem ez a default ehhez a játékhoz.
Persze én imádom, mert mindent sutaságomat rá tudom fogni 😉
Nem járnak feltétlenül agyban "sérültek", csak jobban elõtérbe kerülnek az ilyenek.

Tegnap találkoztam egy olyan játékossal, aki tényleg minden halála után beírta, hogy ubernoob, meganoob, stb. Amint megölted tudtad, hogy be fogja írni...és be is írta. Sõt! Mindig tudtad mikor ölték meg, mert olvashattad a chatben. 😊
A végén ilyen 3-15ös statja volt.

Én ilyenkor használom a lúzeres emote-ot, meg kicsit rákakálok a hullájára, hogy idegeljem. Máskülönben nem kell vele foglalkozni.

jugen
Ja és arra is vigyázz, hogy az admin barátait ne öld meg sokszor, mert akkor egyszerûen kirúgnak a szerverrõl 😊

Szóval nem egyszerû a játék, mindenre figyelni kell XD

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
It is a noob game 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Egeret valasztani eleg nehez dolog egy multiban kezdo jatekosnak. Sajnos nekem ez az elso online jatekom, es valoban hamar a mely vizben talaltam magam. Tobben irtak cikket a fogas tipusokrol. Nalam a tipusba sorolas okoz kisebb gondot.idezek:"Palm grip, azaz tenyérbe fogás: Ez a fent említett low-sens játékstílushoz illeszkedik, ilyenkor a tenyerünk az egér hátán fekszik, könyökbõl mozgatjuk az egeret, csuklóból csak apróbb igazítások történnek.-elvileg az ilyen jatekos low-sens beallitasokat hasznal. "
http://www.gamestar.hu/gamer-egerek-a-tol-z-ig.html
A konyokom fixen az asztalon tamaszkodik, viszont szeretem ha minel kevesebbet kell mozogni az egerrel.Akkor most lehet "karmos vagyok"?Es ha igen, akkor hogy lehetek az,mert nem szeretem a kismeretu egereket.
A kurzor gyorsitast valoban ki kell kapcsolni a Win-ben?
Tudom,h van egy rossz szokasom, ha kemenyedik a szitu jatek kozben, akkor lefele probalom nyomni az egeret ami termeszetesen meg nehezebben teszi a dolgat. Errol valahogy le kene szoknom. A botok single playerban benabban jatszottak. Alkalmazkodni kell az "eles szitukhoz" +plusz a gepem lassusaga.jajjj A kitartasom viszont renduletlen😊
CJ4forever irt a noobozasrol. Hat igen, en sem vagyok egy Hemingway, de eleg uncsi a lol es vegtelen noobozas. Allitom, h a tarsasag zome a nonelkuliseg miatt rendszeresen recskazik amikor eppen nem jatszik, es igyekeznek itt kielni magukat. A kezdo jatekos hamar elveszitheti erdeklodeset a jatek irant,mert ha elbaltaz vmit, akkor nagyon lenezik.Viszont ha 2x3x megolom okket,akkor repulok a szerverrol.Arrol nincsenek tajekoztatva, hogy milyen ratyi korolmenyek kozott jatszom, es nem veletlenul igyekszem gyengebb ellenfeleket talalni a lassan 30-as emberemmel. Mashogy nem tudok jatszani, mert a sok robbanas teljesen blokkolja a gepem. Egy Counter Strikes emberke irta, h aki lassu gepen jatszik annak elofordulhat, h ket jatekos kozul az egyik joval hamarabb lovi ki a tarat,mint a masik.
Senki sem szuletett profi fps gamernek amikor kikaptak az inkubatorbol.
Remelem lassan letisztul az eger tema is.
Pano
😄D
Ez tényleg így van...

Ha lelövöd, noob vagy
Ha ak47-et használsz aknoob vagy.
Ha lekéseled knifer noob vagy.
Ha elblastingolod blastingnoob vagy.
Ha nem mozdulsz és lelõ, akkor afk noob vagy.

Tudod, ez ilyen nyuszika sapkája.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ték...

Grr1234

Én ismerem ezt a gennyláda barmot ne lépjetek be mert elveszi a karaktereteket az én 30-as nat gunneremet már elcsórta de visszaszereztem.
szal ne lépjetek be
HunTatyi
pedig van belõlük nem egy 😄

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

<21:26:22> "oje": Free 7000 FUNDS!!!! FREE!!! NO FAKE!!! Go to this website and reedem your free funds!
Link: freefunds.atw.hu
<21:26:22> "oje": Free 7000 FUNDS!!!! FREE!!! NO FAKE!!! Go to this website and reedem your free funds!
<21:26:23> "oje": Free 7000 FUNDS!!!! FREE!!! NO FAKE!!! Go to this website and reedem your free funds!

EZT KAPTAM MA TS-N EGY GYEREKTÖL DE TUTTI HOGY KAMU ,HA VALAKI ILYET KAP AKKOR NE NÉZE MEG SZTEM
Hát télleg be köll kakálni. Lassan 2 hónap játék után kezdek rájönni, hogy mi az a két dolog amiért úgynevezett noob vagy. Hogy ez mit is jelent... hagyjuk, sztem senki nem tudja. Szóval. Elsõ sorban ne hagyd magad kinyírni, mert lecsöveseznek. Másodsorban ne ölj meg senkit egynél többször, mert ismét noob vagy. Uram bocsá' ha vmi véletlen folytán háromszor is megölöd az ökröt, hát akkor meganoob vagy.
Csak nekem tûnik úgy, hogy ide a magánéletükben sérült emberek járnak? Most bocsi tõletek, mert veletek még mivel nemzetközi szervereken nyomom nem akadtam össze, de kezd a kukim tele lenni ezzel a sok retardáltal.
Pra
Media Markt, Nyíregyháza.

HunTatyi
sztem ebben is szerethetõ a dpi gomb elhelyezése (hüvelykujj laza mozdulata) + az én kezemnek marhajó komfortot biztosít tizen ezrek kiadása nélkül...

(2400 dpi 0.1 es sens <#pias><#pias>)

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
szintén Trust-al pályázom csak nekem a 32-es van

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

TOM! Hol vetted anno azt az egeret?
😄

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Narxis
yeeeeeee

Pano
Vééééééégre, valami igazán hasznost is nyertem!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
😄

2860 BF X 6 =17160 Fund
nem rossz, abból már hármat is vehetsz örökre. 😄

jugen
Játékosfüggõ...

roland4
Soldiernek mék fegyvert érdemes megvenni?( van 2860 BF-em)
Köszi Tom! nem tevel ennél nem kell több
na akk sztem nem olyan vészes a gtx14s megyek ma electro world Allee- ba 😄
A4tech X7, azért szeretem, mert kicsi,és így én négy ujjal egerezgethetek.
Kb. egy ezressel drágább. 😊
Kell egyáltalán komolyabb ide?

nekem egy olcsó trust gxt 14s-em van, is imádom a dpi gomb elhelyezése miatt.

Pano
Én razer párti vagyok.

Sziasztok tanácsot szeretnék kérni: Milyen gamer egeret vegyek?
Én ezen a kettõn gondolkodtam
-Ozone Radon 3k
-Razer Abyssus

Elõre is köszi. Adi
Hatalmasat szivtam a punkbuster 22 problemaval. Reggel szepen leszedtem a progit, atneztem a regedittel a rendszert, nehogy valahol benne marajon egy kis maradek. Feltelepitettem ujra a punkbustert, es elegedetten doltem hatra, h minden siman ment. Gondoltam bejelentkezem...no itt kezdodtek a gondok....hiaba probaltam, nem csinalt semmit. Az jutott eszembe, h lecserelem a jelszot, hatha az megoldja. Azt sem engedte. Mergemben probalkoztam meg parszor, de semmi eredmeny. Irtam az EA.-nak egy levelet,h nezzek meg mi a fene tortent. Kitiltottak volna? Az EA-nak valahogy nem talalni email cimet,ahol lehet reklamalni. Valahonnet szereztem kettot, de mint kiderult az sem el. Vegso lehetosegkent gondoltam megprobalom ujra. Persze,h nem tudtam belepni. Es akkor valami sugallat folytan azt mondtam magamban: Most vagy soha haver! Vegre siman beengedett,de nem angolul, hanem holland nyelven!!!!!!! Ismet a szamtech.rejtelmei. Jo ujra jatszani😊
Azon mar ki sem akadok, h a mellettem allo jatekost lelotte ez a fazon, de hogy volt meg ereje engem is legyurni...😊 Vandamburg neven fut.
Fenn tanyazom a skandinavoknal, de neha tul sok itt a mikulas, igy inkabb a palmafak hoznak lazba😊
Csak nagy kár, hogy prémium widget.