26731
Battlefield Heroes
  • Pat10
    Valaki tud kódokat royal katonákhoz?
  • HunTatyi
    persze félreértéseket elkerülve nem személy szerint a korábban megemlített Kaeko gyerekre gondolok... vele már rég játszottam nem tudom alkalmazza e még... de nem egyszer fordul elő h mire bb-elégetné hirtelenjében eltűnik a szerverről ill. mikor gunnerrel keggel belassítom és odaérnék a fal mögé addigra hűlt helye van a gyereknek... és nem más öli meg mert a komplett szerveren nem lehet megtalálni addigra
  • HunTatyi
    igazából a tonic a claw indulása óta nem nagyon izgat mert bárki hozzájuthat töménytelen mennyiségben... az alt+f4 kombó viszont sokkalta **** tud lenni :D
  • s9ns
    Nyomaszt a múlt? :)
    Ilyen kis ügyeskedés? :) A 3 ellen lekaszálása közben mindegyiknek volt lehetősége használni, csak ő ügyesebben teszi? Ugye ere gondolsz! :D
  • tomonor
    az a Csigaaa gyerek viszont valami rettenet nagy ragequitter.
  • HunTatyi
    meg persze sokan a stat által ítélnek meg játékosokat h hűű de pró lehet pedig ez a legnagyobb balgaság... nem egyszer van h "noob"-nak tartott mezőnyjátékos abálja a statbúzákat azok meg sírva vágódnak le a szerverről h aztán lvl2 ellen visszahozzák a veszteséget... szval az egyáltalán nem számottevő

épp ezért nem fordítok már rá én se komolyabb figyelmet (mert én is statbúza voltam)... most már csak a szórakozásnak vagyok :D
  • HunTatyi
    persze nem azt mondom, h nem szabad, csak iylen kis ügyeskedések is közrejátszanak statolásban :P
  • s9ns
    A tonic jó példa a rossz példára, tekintve, hogy mindenkinek lehetősége van a használatára.
  • s9ns
    Ez meg akkora baromság mintha a rendőrségre vinnéd a pénzed, mert úgy gondolod, hogy rossz a közbiztonság.

Az államnak (EA, Easy tökmindegy) van bevétele az adókból (a kifizetett összegek a vásárlásokból,), hogy neked biztosítsa a közbiztonságot (a megvásárolt játékélményt), fenntartva a rend őreit ( anti cheater progik), hogy a bűnözőket (csalók) elkapja.

És igen a csalók bűnözők! A te játékélményedet lopják meg.
  • HunTatyi
    + felfedezte a tonicot és szorosabb barátságot kötött az alt+f4 kombinációval :3
  • s9ns
    mire gondolsz?

Tom:
    gyakorlatilag az áldozat szó hallatán mindenki a részvétre és a sajnálatra asszociál.
  • Narxis
    Naaaa, ez azért túlzás. :D
  • tomonor
    Eh? Én mikor mondtam, hogy sajnálom őket?

Mindenesetre a punkbuster-be hiába addna az Easy több pénzt, nem az ő szoftverük. Nem ők fejlesztik, nem ők készítik fel dolgok kiszűrésére. Punkbustert az evenbalance fejleszti, ha azt akarod hogy gyorsabban feljesszék, nekik küldd a pénzed.
  • s9ns
    na, még valami! Ígérem abbahagyom! :)
    Ha a k/d arányt tartjátok fontosnak akkor sem kell nagyon megvizsgálni, hogy lássátok 2 egyenrangú részből tevődik össze matematikailag.
    De ami fontos az a halál.
    Nem kell belemenni veszett fejsze nyelés küzdelmekbe.
    Nem kell mindig minden alkalommal az első sorban harcolni.
    Kaeko megfogadta a tanácsaimat annak idején és a k/d aránya a kétszeresére nőtt. Nyilván ebben szerepe van annak is, hogy rengeteget gyakorolt, de már más szemszögből közelítette meg a dolgot.
  • s9ns
    ja! megújult az oldal!
    Amit olyan szempontból tartok csak jónak, látszik, költenek rá.
    Remélhetőleg lesz arra is pénz, hogy a punkbuster felé is csepegtessenek valamennyit, hogy végre szoftveresen is elkaphassák a mocskos csalókat.
    Én kicsit sem sajnálom őket, nem úgy mint Tom.
    Legszívesebben az arcukat belerántanám az asztalba, majd nyilvánosan kikötözném őket, hogy az emberek apró kis csipesszel marcangolhassák őket és a sebeket bekenhessék sóval.
    Mindezt csak azért, hogy mások is szórakozhassanak úgy mint ők a játékban.

A tanuláshoz visszatérve, mindenképpen azt tartsátok szem előtt, hogy tanulni csak jobbaktól lehet. Tehát a "score tabla rossz kepet fest a csapatra nézve, rögtön kilepek" dolgokat el kell felejteni!
    Meg kell tanulni csapatban játszani és figyelni másokra, ellenségre barátra egyaránt és a sikerélmények is jönnek majd.
    Egyszóval, van lehetőség a játékban akár több évre is. Kár lenne a tanulható dolgokat, élményeket nem kiaknázni.

Fontos a jó internetkapcsolat és a jó gép. Illetve úgy fogalmazok, hogy elengedhetetlen! Érdemesebb ebbe invesztálni mint a karaktert egyedibbé tenni temérdek pénzért.
    uff..
  • Pat10
    köszi :)
  • tomonor
    Nézzél gameplay videókat (ne montázsokat, rendes játékbeli videókat), onnan el lehet tanulni egy-két spéci mozdulatot. A másik, szerintem nagyon fontos aspektusa az online gameknek az egér. Én spéci egy olcsó trust egeret használok, de a lényeg, hogy van rajta dpi-switch. Ha messze kell célozni alacsonyra állítom a dpi-t, ha pedig kapkodni kell, nagyra. Ez főleg akkor fontos, ha fejre akarsz menni, de mondjuk a pisztolyozást se tudom elképzelni dpi-állítós egerek nélkül.
  • s9ns
    Az szükséges, hogy ne add fel! :)
    Én 1366 óra felett járok! Te Atya Úr Isten! :)
    Nem azt kell nézni, hogy milyen szintű játékos vagy és nem azt, hogy mit mondanak rólad, vagy mit gondolsz, hogy gondolnak.
    Csak élvezd a játékot!
    Ha ez nem megy akkor kell abba hagyni! Mert rengeteg olyan dolgot lehet találni ebben az életben ami elkeserít, vagy csak csalódást okoz. Persze lehet olyat is amiben sikeresebb is lehetsz, ami persze nem feltétlenül szórakoztat.
    Megosztok veletek több titkot is a játékommal kapcsolatban!
    Az első karakterem egy mandó volt, N0ire.
    Sokáig örültem annak, hogy 2 szintlépés után kapok csillagot.
    Volt már vagy 6!! amikor rájöttem, hogy mire lehet őket használni. Ebből adódóan elég lassan fejlődött a k/d arány és ott is hagytam sokáig.
    Már megtanultam vele játszani és az egyik kedvencem lett, mindannak ellenére, hogy vannak jobb kartereim.

Meg kell találnia mindenkinek, hogy mely kasztban lehet a legeredményesebb. Ha megvan akkor azzal kell játszani amíg olyan szintre nem érsz vele ami megelégedéssel tölt el, s amikor már minden rutinszerűen megy akkor váltani.
    Váltani pedig kell, én úgy érzem, mert ez mindenképp szükséges ahhoz, hogy a legsokoldalúbb lehess a játékban.

Az über és az extra fegyverek tekintetében, meg csak azt tudom mondani, hogy nem feltétlen jobbak. Én egy Tommy's Typewriter-el nyomtam végig 29-es szintig. Szóval vannak ésszerű kompromisszumok ár és teljesítmény tekintetében és most hála az easy-nek a clawból ennél jobb fegyvereket is ki lehet fogni.
    A célzással kapcsolatban csak annyit, hogy ez egyénfüggő.
    Ha van ritmusérzéked akkor nincs veszve a téma.
    Mandóval a legkönnyebb megtanulni célozni, szerintem.
    Ha célzol, akkor nincs nagy elmozdulás ami a helyváltoztatásodból adódik és fegyverek is pontosak, ezért ezzel a legegyszerűbb ráérezni.
    Ha egy helyben állva megy, akkor menni fog menés közben is. Innentől kezdve, csak a ritmusérzék kell hozzá, hogy célon tarts és koordináld a fegyver elmozdulását.
    Természetesen vannak, akik másként látják a fent leírtakat és ez így helyes.
    Mára ennyi! :)
    Ha esetleg valamilyen szinten segítséget nyújt, akkor olvassátok el az alábbi két cikket. Az első Tomonor tollából származik, a másodikat meg én kapartam össze:
    http://www.battlefield.hu/content/2010/08/30/BFH_Rambo_suli
    http://www.battlefield.hu/content/2010/09/07/BFH_Rambo_suli_2.
  • s9ns
    ide:
    http://www.battlefieldheroes.com/en/store/redeem
  • Pat10
    ezek mik? hova kell beírni? vagy mit kell velük csinálni?? (bocsi kezdő vagyok)
  • harduplanfor
    Ha netan ide tevedne egy masik kezdo jatekos akinek gondjai akadtak a celzassal, vagy barmivel es lenne kedve kicsit gyakorolni unranked szerveren, akkor kerem dobjon egy uzit priviben! (csak olyan feltetellel, h utana elesben egymasra nem lovunk)
  • harduplanfor
    Altalaban palyat vagy modot valasztok. Nem hagyom randomon a makinget.
    Elkepzelheto, hogy ezert fogad ennyiszer defeat felirat es ezert dobal be engem sokszor a tizen xx emberek koze a matchmaking, mert a kedvenc palyam az MM. Kicsi, es nem kell tul sokaig keresni az ellenseget:)
  • harduplanfor
    Drágám, a kölyök marha nagy lett! --nagy pofajuk:):):) Egyszer talan felnonek, es visszabb megy az arcuk.
    "Másrészről, az arányod egyáltalán nem rossz" -koszi, de az elot elfelejtettem melle irni...siralmas 1,200 :(:(
    A 23-as gunnereme sem sokkal jobb:ELO: 1,266
    Kills, Deaths: 5,035, 2,270

Egyszeruen, ha latok xiii-xv feletti jatekost, es a score tabla rossz kepet fest a csapatra nezve, rogton kilepek, mert nem tudok veluk mit kezdeni,csakhogy mostanaban eltuntek a "konnyebb" szerverek.

Jol latod a helyzetet. Idaig gepi ellenfelekkel harcoltam, es mivel ez az elso online jatekom, nagyon nehez megszokni a fineszes hus-ver jatekosokat.
    Gyakorlat szuksegeltetik,de mennyi??? 10000 ora?:)

Akkor rendesen atvagtam matchmakinget.Azt hiszi a 23-as emberem nagyon skilles,pedig ratyi:)
    Maga a jatek szebb,erdekesebb, jobb a BF-nel, de a nagy rohanast (gunner leg,pisztolyos elixires mando) szokni kell. Bevallom oszinten baromira nehez nekem igy celozni.(pl. mesterlovesszel v pisztollyal)

Lemaradtam valamirol, vagy nem lesznek uj cikkek a jatekrol?
  • harduplanfor
    Az egy jo fegyver gyonyoru hangorkannal. Elso fegyverkent vettem a soldieremnek, es nagyon orultem neki. Mostanaban inkabb kivarom az akciokat a fegyver vasarlashoz, igy igyekszem sporolni. Semmi kapkodas, most azonnal kell "feeling" teljes aron.
    "Never give up : Soha ne add fel." szimpatikus:):):) Magam is igy gondolom. Egyszer talan le tudom rakni a T -betu matricat:)
  • tevel
    Nekem úgy tűnik, hogy az új menü szerinti matchmaking nem mindig veszi figyelembe a lvl-t. Random randomban ugyanúgy működik, de ha elállítod valamelyiket, akkor a pálya vagy a mód lesz az elsődleges szempont és simán berak pl. low lvl-es szerverekre is. Ettől mostanában nagyon vegyesek a szerverek, mert ha már beraktak egy highlvl playert, akkor már egy kört biztosan bashingol is. Mer' miért is ne?
  • tomonor
    Igen, nos a beszólogatósok általában kölykök, akik azt hiszik, hogy ezzel menőbbek lesznek, miközben önmagukat járatják le vele.

Másrészről, az arányod egyáltalán nem rossz. Viszont sokszor a gyakorlat hiánya relatív, ráadásul a PC-dtől függhet nagyban: ha rossz a gép teljesítménye, nehezebb vele célozni, nem adja be a lövést, stb stb. Gyakorolni, nos hmmm. Easy eredetileg úgy tervezte a játékot, hogy az ELO szerint, és nem szint szerint rendszerezi a matchmaking a játékosokat, de ez még az elején kiderült, hogy nem jön be senkinek. Így most a játék azt hiszi, hogy ahogy fejlődsz szintben, úgy fejlődsz skillben is.
    Én jómagam mindig is egyszerűbbnek találtam ezt a játékot a többi battlefield-nél a kamera elhelyezése miatt, tisztán látszik az ellen akárhol is legyen.

A céggel kapcsolatban, nem az ő hibájuk. Legalábbis nem nyíltan. Eredetileg a BFH úgy indult, hogy egy fegyót akár egy hétig is bérelhettél maroknyi VP-ért, csak aztán a csőd szélére kerültek. A plusz profitot már nem Easy hajtja ki belőlük, hanem az EA kéri számon.
  • Bence777
    Harduplanfor köszi nem hagytam abba a játékot mer pörgettem örökre a német soldier karimra egy ak74 de már csak 1 hajszálon múlt hogy nem hagytam abba de én most 16tos vagyok azal a karimal elég büszke vagyok rá és azt elégé utálom hogy nincs örökre cucc játék pénzér engem is le cheatereznek mert képes vagyok leverni full szettes karikat. Szerintem nem cheaterezni kéne hanem gyakorolni és küzdeni. Alap felszereléses karival simán leszedtem őket. Hogy mi ért? Mert próbálkozdtam és nem adtam fel. Megtanultam hogy kell hozzá állni ezekhez a játékosokhoz szerintem futkározni és ugrálni hasznos ha nem vagy fullos. Az olyanokat utálom csak ha valaki engem le csicskázik mer kitudom szedni. Mostantól egy a mottóm. Never give up : Soha ne add fel. Szóval jó a játék.

66zio! Szia köszi a kódot nem tudnál német karira kódot.

Ja a feltöltő magyaroknak adnák 1 kis segítség:minden cuc olcsóbb
    https://www.battlefieldheroes.com/en/store/buy/18637
    https://www.battlefieldheroes.com/en/store/buy/18638
    https://www.battlefieldheroes.com/en/store/buy/18819
    https://www.battlefieldheroes.com/en/store/buy/18820
    https://www.battlefieldheroes.com/en/store/buy/18846
  • harduplanfor
    66zio! Koszi a kodot:)

Tevel,Tomonor! Sokszor az oszinteseg nem a legjobb tulajdonsag, de le kell irnom nehany gondolatot:

Maximalisan egyetertek veletek. Ebben a stilusban tenyleg nem kene senkinek nyomulni,beszologatni.
    Az alpari style nem mentseg semmire.

Mas reszrol esetenkent megertem az olyanokat akik duhosek,es elszakad naluk a cerna. Nalam is szokott ilyen leni, amikor magamban karomkodom es voros a fejem az idegtol. Egyebkent a sok cheater is felduhitheti a jatekosokat, es utana mar cheaterezni fognak mindenkire.

Szoval sokszor erzem, h sanszom sincs jatszani a xv-xl-es rangu emberkek ellen.
    Amikor elkezdtem bhf-ezni ugy gondoltam kozepes jatekosok koze tartozom. Most mar rajottem, h looser vagyok. Tobben leneznek es fikaznak a jatekban. Ettol meg szerethetek jatszani,es bejohet a jatek nem? Vagy a looser mar nem ember? Lassan 23-as lesz a mandom. Kills, Deaths: 3,799, 2,458 aranyom tudom nem a legjobb,de ez van.
    395 ora jatek(tobb kaszt) utan meg mindig ott tartok, hogy ugy erzem nem tudok semmit. A lassu notimra nyilvan nem lehet mindent rafogni.
    A jetek maga szuper, de tobbeknek orokre elveheti a kedvet a jatszadozastol a fizetesi rendszer,a sokszor egyenlotlen team balance, csalok stb.. Igazabol a legrosszabb a beginner szerverek alacsony szama. Sajnos az 1-8-ig,16-ig szerverekre nem engednek be a 23-as mandommal. Viszont ha nem erzem magam "kenyelemben" a magasabb szintu szervereken, akkor mi a fenet csinaljak? Engem szinte allandoan a magas szintu szerverekre pakol be a progi.
    Aki jobb, ugyesebb jatekos, az ugy is porgosebb jatekmenetu szervert valaszt maganak (nagyobb kihivast keres/jonnek a too easy,boring, beirasok stb.), aki viszont amolyan bf 1942-es szintu, nyugodt tempoban akar jatszani,es nem tul ugyes, az sziv mert nem talal ilyen szervert.
    Nalatok a megoldas kulcsa? (nem hagyom abba,mert bejon a game):)szivos vagyok, mint a furdoszivacs:)

Pl.hogyan lehetne jobban megtanulni celozni? Sajnos nincs kivel gyakoroljak.
    Szerintem mas kezdo jatekosokban (esetleg idosebbekben) vagy lassabb tempohoz szokott felhasznalokban is felmerult mar a kerdes, hogy szeretnenk jatszani, de hogyan csinaljuk???

Nincsenek bfh-s barataim.Kezdeben bejeloltem/visszajeloltem az azonos oldalon harcolo mas jatekosokat, de joparan visszaeltek vele, es megjegyeztek a loosersagom, majd a kovetkezo alkalommal az ellentaborban talalkoztam veluk, ahol kiszurtak maguknak es elkezdtek irtani. "amugy az eletben sincsenek baratok", mert ha megtudjak, h kulfoldon elek, mindenki az anyagi dolgaim felol faggatozik, es azt akarja, h keressek nekik munkat itt!!! Minden a penz korul folyik...neha okadhatnekom tamad ettol...

Bence777! Abszolut osztom a velemenyed. Elegge kitunik a ceg mohosaga. Ok,hogy bevetlere akarnak szert tenni, de ne ilyen gusztustalan modon csinaljak!
    Midig olyan erzesem tamad amikor betoltom a progit, h na mar megint melyik negyzetcentimeterbol, uj kutyubol akarnak ujabb profitot kisajtolni. Olyan pitianer, szarrago modon csinaljak.
    Adj eselyt a jateknak!:)
  • HunTatyi
    nem kell irigykedni :P :D
  • 66zio
    Igen annak mediumot értünk el 15782 emberöléssel
  • Smithwarden
    Ebben a topikban ez nem igazan akadaly.
  • Ibuki
    Kösz :) Ez a tojás-action ajándéka ? :)
  • 66zio
    Widget Bundle
    D8M8-2DWT-FGZ9-SUUN

Brass Bender Bundle
    EL93-ZE9U-7BVE-3652
  • Grr1234
    buzis
  • HunTatyi
    opa.opa

• tevel
    Van cifrább is. lol

Lehet, hogy valaki magára ismer...
  • bali24
    Nem tudjátok, hogy mikor kapjuk meg az ajándékot a húsvétitojásos öldöklésért,és végülis mennyi jött össze?
  • Smithwarden
    "Free2play" (pay2win?) :p

Hatranyai:
    - Ha mindent akarsz amit a szemed megkivan akkor a gatyadat is rafizetheted.
    - Pofatlanna valhatnak a cegek es emelhetik az arakat.
    - Az uj dolgok miatt neha elavul a megszerzett vagy megvasarolt cuccod.

Elonyok:
    + Alaposan kiprobalhatod a jatekot mielott penzt adsz ki ra.
    + Folyamatosan frissulu, megujulo tartalom.
    + Reszben a PCs jatekipart "megmentik" ezek a free2play jatekok, mert nem warezolhatoak es folyamatosan van belole beveteluk, tehat megeri nekik. A mai konzolos vilagban ez az egyik kiut, hogy PCn is sokan jatszanak.
    + Ra van kenyszeritve a jatekceg, hogy elvezetes tartalommal jojjon ki folyamatosan, mert kulonben elapad a bevetelforras. Ami nem tetszik az embereknek azert nem fizetnek.

Persze az arak a kulfoldi / nyugati berekhez vannak igazitva, nekik felszerelni par karaktert szinte apropenz, magyaroknak neha huzos. Ez van sajnos. :(
    Viszont neha lehet azert trukkozni is par dologgal.
    (Pepper kodok, neha ajandek ingyen Funds, tobb haverral Valor pont farmolas (recruit a friend), tobb accounton tobb karakter es akkor mindegyiknek lehet a CLAW games cuccokat porgetni es a tobbi akcios dogot is mind megkapja mind, stbstb.)
  • tevel
    Szívesen átadnám neked az összeset, dehát sajnos nem lehet. :P
  • Ibuki
    Irigylem a problémád.