26731
Battlefield Heroes
-
tevel #23651 Szemüveg nélkül azokat a gombokat nehéz észrevenni... -
#23650 Tomonor, tudnál valamit kezdeni vele ? : http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/468949421
Ma találkoztam vele és 1000%, hogy aimbot. Láthatatlan voltam,amikor messziről Mark target nélkül levadászott. -
CAC #23649 Miért, az angolok nem használnak pontot, vesszőt? -
harduplanfor #23648 Koszi! -
harduplanfor #23647 1000THX Az arany ara ugy is magas,gyorsan tovabbadom a cuccosokat:):) -
tomonor #23646 Nemtudom, személység és egér függő. Nekem 0.3-as az egér érzékenysége a játékban, és 500 dpi-n nyomulok vele, kivétel ha gunnerrel vagyok, akkor 1000 dpi. -
harduplanfor #23645 "Fontos a jó internetkapcsolat és a jó gép. Illetve úgy fogalmazok, hogy elengedhetetlen! Érdemesebb ebbe invesztálni mint a karaktert egyedibbé tenni temérdek pénzért."
Sajnos csak 8 mbit-et ad a telenor,ami gyakorlatban 7.66 kornyeken ingadozik. Tudom,h cserelnem kell a lassu notit, de egyenlore masra kell a mani. -
harduplanfor #23644 Koszi,megtortent, es folyamatosan tortenik. Foleg kajalasok kozben szoktam eloszeretettel gameplayeket nezegetni:) Szorakoztat,okosit.
Ugy vettem eszre, a feltoltott gameplayek kozott azert jocskan akad olyan, amikor "kopaszokra/1-10 level kozott" vadasznak. Erdekes modon altalaban nem a xvii,xxv,xl-es jatekosok elleni kuzdelmeket toltik fel es verdesik a melluket, h mekkora kingek.
Amikor meg 13-15-os voltam a mandoval, regebben elofordult, h egy kor alatt 20-25 embert lapatra tudtam tenni. Mostansag orulok ha atlagban 5-10 ember osszejon.
"egy-két spéci mozdulatot" igen, probaltam jartassagot szerezni.Az egyik ilyen videon lattam egy mandot, aki futas kozben dobalt csapdat es gyorsan belelott amikor valaki uldozte. Ezt a technikat szerettem volna eltanulni, de egyenlore nem megy, mert nem tudom "forro helyzetekben", futas kozben eltalalni a csapdat, es kozben gyorsan cserelgetni a fegyvereket.
Haladas nalam, h a hegyekre mar fel tudok ugralni az mg hasznalataval.
"van rajta dpi-switch" Ajandekba kaptam egy Logitech G9x Laser Mouse-et. Ez egy ujabb problemat generalt nalam, mert az istennek sem tudom beallitani rendesen. A bemasolt link szerint probaltam eljarni:
http://www.counter-strike.hu/content/2010/05/26/Eger_buhera_-_Altalanos_optimalizalas
Nincs feltelepitve a logitech mouse driver, es kb 500Hz sebessegen ketyeg az eger. Az 1000Hz-t ugy tudnam elerni, ha feltennem a drivereket. Elvileg az eger 5700 dpi-re kepes. Amikor a Bfh-ben az alap 1-es erzekenysegre hagytam, akkor szinte nem tudtam vele jatszani, mert olyan gyorsan ugralt a celkereszt. Most 0.5 -os erteken hagytam a beallitast, es az 5 elrheto dpi allitasbol a masodikat szoktam hasznalni mandonal.A gunnernel a harmadikat. A cikk szerint ez nem jo, mert a legnagyobb erzekenysegen kene az egernek menni, es olvastam valahol, h dpi-t nem tancsoljak cserelgetni jatek kozben.
" Nem számít, milyen érzékenységen játszol, a legmagasabb DPI beállításon kell használnod az egered. Ez nyújtja a legfinomabb pontosságot, és érezhetően simábbá teszi az egér mozgását."
Szoval te azt tancsolod, hogy jatek kozben a szituhoz merten valtogassam a dpi-t? Ez egy plusz dolog lesz amire figyelnem kell majd.
Szerinted kb. hany dpi-re allitsam amikor mesterloveszkedem kozep/hosszu tavra?
Es pisztolyozasnal???? -
Olirotor #23643 azt már nekem is nyelte el es nem is lett visszaadva es a bf-et se lattam tobbé (elég éhes a BOKU) -
tomonor #23642 Mindkét számra elküldted az SMS-t? -
tevel #23641 Benyelte 2540 Ft-omat a BOKU. :( -
MATYUSA #23640 kösz -
#23639 Kösz :D -
66zio #23638 Köszöntem! -
#23637 Kösz :) -
tevel #23636 Ja, asszem csak holnap reggel 7-ig lehet beváltani -
tevel #23635 Egy kis meglepetés:
Golden fegyók 1 napra:
M249: BVUZ-9XJ6-QADR-WXMP
AK74: 2RVE-2B78-7FKX-YJQ8
SVD: 2VAN-2W6B-JXNG-TKJM
PKM: 62JX-C9EW-PU9Q-5EPE
M95: 5XE8-7XYC-886X-2YNJ
M16: 3GPG-5E3P-4QNZ-HXYS -
harduplanfor #23634 Feladni? Nem! Maximum a hazi feladatot szoktak:)
A netem viszont ugy gondolta feladja egy napra. Eltunt az adsl, es nyoma veszett a mobil netnek ma 14.ig. Hajra kulfoldi telenor!!! Eljen a nyugat!
A jatekot valoban elvezem, de mar kevesbe mint az 1-10-es szintig valo fejlodeskor. Ettol fuggetlenul azert siman elszorakozgatok vele. Az xboxos Bf3-ak es tarsaik ott pihennek a polcon, mert nem igazan kotnek le.(mar)
Eleg uncsi ez a rakat terroristas/zombis szarakodas, amiket a "meghatarozo" vezetok/iranyitok probalnak lenyomni a jatekosok torkan. Amolyan divat az egesz...most ez a meno fiu...gamelj ezzel es kesz!
A valtas megtortent. 30-as soldier, 24-es gunner+23 mando.
Ebbol adodik nemi problema billentyuzet hasznalat soran. A kulonbozo kepessegek, mas kiosztast igenyelnek. Parszor megy a kapkodas a taszton, mert hoppa hirtelen nics meg az a gomb ami az elozo karinal mukodott:)
"Ha van ritmusérzéked akkor nincs veszve a téma." Hmmm, jelenleg ezzel meg gondok lesznek. Doboskent nem jatszottam zenekarban, de talan idovel lesz belolem valaki.
A celzasban szamomra a legnehezebb, hogy mennyivel kell ele loni,es
amikor begyorsitanak, nagyon nehez eltalalni a ritmust (gyors jobbra -balra),hogy mikor futnak ujra vissza a kb. bemert pontomra.
Koszi, elolvastam a Rambo cikkeket. Egy-ket dolgot tanultam belole. -
tevel #23633 Nem magyar nyelvű a billentyűzete a laptopon. -
#23632 Az ajándék és promóciós cuccok nem megvásárolhatóak.
Nem, nem tudod megvenni. Ha lesz a nat karakterekhez kód akkor megtudod azt is itt mint ahogy ez is onnét van. -
Pat10 #23631 De ezt is csak lehet kapni valahonnan? -
CAC #23630 Szerintem a Mass Effect 3 debütálásakor volt promo.
Nekem legalábbis megvan valahonnét. -
CAC #23629 Szerintem ennél sokkal nagyobb baj, amikor valaki nem használ írásjeleket. :D -
Pat10 #23628 N7-es pólót honnan lehet szerezni ?? -
Pat10 #23627 A the daily claw sose bír kidobni valami örökös fegyvert... Mindig pont mellé nyúl ha valami jó lett volna.... -
DFAdirotor #23626 doki te jó arc vagy -
Bence777 #23625 Hellosztok sokan 1 kasztal nyomják szerintem az a baj azzal előre mondom mindenki játszon úgy ahogy nekem mindegy de én azért játszok több kasztal hogy kitapasztaljam előnyét és gyengeségét mind gunnernél hogy hiába védelem meg minden féle az se sokat segít ha gyors a soldier vagy mandós és elé ugrasz. Én direkt így csinálom hogy játszok kitapasztalom gyengeségét és ellene fordítom soldierel. -
#23624 Értem.. -
tomonor #23623 Nem a klánnal van gond, hanem egyes tagokkal. -
#23622 Khm..azért ne szóld le légyszives.. -
#23621 Valóban az a legjobb, ugyanis tudom, hogy Doki is olvassa, néha dugo is. Mindenesetre én csak azt sajnálom a legjobban, hogy minden barátomat(?) lenyúlta.
Ami pedig a gunnereket illeti:waron legalábbis nem nehéz elbánni velük soldierrel. Repül a nehéz kő (gránát:) egy kis előételnek, majd jön a második, amikor fedezékből pisztolyozással megbénítod, és végül a desszert, amikor smg-vel kivégzed. Nem kell ide feltétlen kempelni, elég csak meglepni (hátulról, vagy akár közvetlen a pofájába ugrasz, és ha szerencséd van majdhogynem szívinfarktust kap egy jó kis "WTF?!"-fel körítve :D) -
tomonor #23620 TKH... Ne is beszéljünk róluk. -
tevel #23619 Tudod, én is hű padavanod szeretnék lenni Obi Van, de nem értem még a jedi nyelvet elég jól. XD
Na jó, csak viccelek. -
Bence777 #23618 Hellosztok máma gunner karimra 30napra anti nem tom milyen bazokát nyertem én még arra is büszke vagyok itt a magyarok közül vagy 20an szidják játékot mer nem add örökös cucot. -
Pat10 #23617 Nem tudtok amúgy német katonának kódot? mostanit? vagy nem is volt mostanság? -
#23616 Látom a lényeg lecsapódott! :)
Ha egyedül vagy akkor felesleges 3 gunner elé ugrani.
Mindenki úgy játszik ahogy akar, vagy még inkább ahogy tud.
Vagyis ugorj.. -
#23615 ezzel még nem is lenne gond... ez akkor fordul visszájára mikor mondjuk a helyzet a támadást teljesen megindokolja (számítva persze a társadra beabálva az ellent) és te elindulsz, míg ő a legkisebb kockázatot is elhárítva még tovább marad camp szériában nehogy már a 18 killje mellé becsússzon 1 halál is... te meg ott maradsz hoppon mert abálásból magadra maradva pofára esés lesz -
#23614 szval a csapatjátékra gondolsz?:D -
tevel #23613 A legnagyobb soldier statbuzik általában a legnagyobb camperek.
Ahogy Sonar mondja (tanítja)csak kicsit máshogy értelmezve:
Nem kell belemenni veszett fejsze nyeles küzdelmekbe: vagyis egyáltalán nem kell belemenni küzdelmekbe.
Nem kell mindig minden alkalommal az első sorban harcolni: vagyis egyáltalán nem kell az első sorba harcolni, inkább úgymond hátulról "fedezékből" kell a tömegbe tüzelni.
És igen, általában van mellette gunner, hogy "egymást segítsék" heal-el és leg it-el. A leg it nagyon jó, ha szorul a kapca és egy esetleges elhullás van kilátásban. :) -
DFAdirotor #23612 ez nagyon nagy volt tatyi :D
kajak mind a kettőt (kaeko, csiga) úgy ismertem meg hogy milyen jó fejek aztán csináltak egy klánt (TKH) és azt hiszik mindent lehet és ők a legjobbak, és ha beírom hogy rq akkor még én vagyok a hibás :P
sokat változtak rossz irányba pedig az egész nyarat végigszórakoztam velük :(