Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mandoval odalopakodsz az ellenség mögé, elõ a jeep-et, gázfröccs, rövid gyorsító szakasz, majd gázolás.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
De max. egyszer tudod megcsinálni, mert mindjárt kilép a szerverrõl. XD
Na jó, bevallom nekem is csak egyszer sikerült...de én nem is utazom rá.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Mondjuk ebbõl az álságos aspektusból nekem is inkább abbház szélsõségeseknek, vagy kurd szeparatistáknak tûnnek, akik most szöktek egy TIT által szervezett intenzív német nyelvtanfolyamról.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Egyébként merrefelé?
Azért is lepõdtem meg, mikor megölt.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Okes, megprobalom holnap. Fain lenne ha menne ujra bfh, mert az xbox nem azt kapom amire vagyom😞😞
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Probald meg a punkbustert frissiteni / ujrainstallalni, ha a problema megmarad, akkor a jatekot is.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Igy is teli a hocipom, hogy a legtobb jatek mind olyan komor hangulatu.Mivel vidokari modernizalas elott allok, ezert Far Cry-hoz hasonlo jatekokat keresek az ujabban megjelent jatekok kozott, de eleg gyer a valasztek. Mindig a szuk kopar folyosok, futurisztikus kornyezet, vilagvege elotti hangulat,sotet egbolt. Nekem ez valahogy nem jon be. Szeretek, szep tajakon maszkalni, erdokon, mezokon kergetni az ellenseget, gyonyoruen megrajzolt varosokban lebecolni.
Ez nem trükk, hanem egy magától érthetõtdõ lépés.
Ajánlom a következõket:
Options -> settings
- Felbontást (resolution) vedd lejjebb.
- Video quality legyen super low, vagy low
- Ha "full screenben" játszol, válaszd a windows mode-ot, ez laptopon nem fog nagy kellemetlenséget okozni, így külön ablakban fog futni a játék. Ez esetben a felbontást meg vedd le 1024x768-ra.
Amennyiben ezeket már megtetted, akkor sorry😊
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
De ezt jó tudni akkor 😊) Köszi. Meglátszik, hogy a soldiert még tanulnom kell, mert ritkán játszom vele.
Esetleg elarulnad a titkot, hogyan kene AK-val hentelni? Talan egy nap tanitani fogjak a West Pointon a cirmos technikajat😊)
Melyik pisztolyt hasznalod tavolra?
Melyik szerveren jatszanak este 22 utan gyengebb ellenfelek? Azert kerdem, mert a sok robbanastol szinte semmit sem latok. Nagyon belassul a gepem es az ellenfel piszok gyors.
Nagyba játszok, erre a macskám ráfekszik az egeremre, pont amikor nagyba megyek bele a tömegbe. Mondom neee, vááá pont rosszkor. Aztán úgy fészkelõdött, hogy a kurzor egy ilyen érdekes kis ívet írt le. Mondom bazzeg, hogy hentelek. Utána megpróbáltam macska nélkül szimulálni ezt a célkereszt mozgást és bejött, bakker úgy ölöm a népet, mint az ökör 😄DDD Admin ki is vágtott most szeróról 😞
Tanulság: jó a macska a háznál 😄DD
Egybekent a amikor egy gunner begyorsit, akkor mit csinaltok vele? Porog bolond mod korbe, korbe. Meg nem jatszottam gyors geppel, azert kerdem, h mit lehet tenni?
A legdurvabb az egeszben, hogy a Blasting Strike azonnal mukodott. Nekem rengeteg problemam van vele elesben. Sokszor 2. lenyomasra hajlando munkodni, de megesett, h haromszor kellett lenyomnom.
A masik tanulsag az eger valtas fontossaga. Nekem hosszuak az ujjaim,es viszonylag nagy a kezem. A leghosszab ujjam 9.4 cm, amely bizonyos holgyeknel elonyos, de ebben az esetben nem adnak erte headshotot.😊 Valahogy tul neheznek erzem a sima, mezei logitech egeret. A jobb celzas erdekeben a kurzorgyorsitast kikapcsolatam a Win 7-ben. Majd szetnezek a neten mi a valasztek, es mit lehet emberileg megfizetni. Jol jonne plusz 2-2 gomb a jobb,bal oldalakon. Elvileg a "karmolo" kezpozicioval jobban lehet celozni.(a profik szerint) Sajna az enyem az egerre "telepedos", tamaszkodos valtozat.
Arra leszek kivancsi, hogy mikor fogok tudni kb. ket utcanyit lokni az ellenfelen az 5-os Blasting St. segitsegevel???? Nem surun, de eloferdul, h akkorat taszitanak a muksomon, hogy csak ugy forognak a szemeim. Az 5 pontra nem tudok tobbet pakolni.Tegnap nagyon vicces jelenet jatszodott le. Egy jeepet sikerult felpakolnom egy magas hegy csucsa alatti peremre. A kiugro flotas valahogy pont, ugy esett ki a verdabol, h beszorult az auto moge. Nem birt hirtelen mozogni sehova. Kenytelen voltam lepuffantani, meg a vegen meghulne a hideg sziklan ejjel. Ugy velem kb. 90%-ban a videokari lehet a hunyo.
Nyertem egy M16 203 Battle Riflet ami nagyon szanalmas fegyver.