26731
Battlefield Heroes
-
tevel #23571 Egy bizonyos szint után már nem költ rá az ember. Megvan mind a 4 karakteremre a ruha ami tetszik. Mindre van jó fegyver. Az újabb ruhák ritkán jönnek, az újabb fegyverek meg totál gagyik. Ott potosodik a ok funds-om hiába, mert nem tudom mire elszórni. :) -
CJ4forever #23570 Ellenben az AAAAA kategóriás játékoknál fizetsz valamennyit (jórészt nem keveset) s vagy van játékélmény, vagy nincs. Vagy hozza az elvártat, vagy nem. Ellenben a mikrotranzakciós játékoknál ha meg van a várva várt játékélmény fizetsz, ha nincs nem fizetsz. Illetve, ha fizetsz is bizonyos keretek közt el tudod dönteni mennyit. Példánkban, ha nem költekezel ruhákra már spórolsz ne keveset. Csak élelmesnek kell lenned, és egy 2500-as sms-ből meg vannak a fegyvereid.
Én négy hónapja játszom, és a Flight Simulator kivételével minden borsos árú progit kivégeztem max 1 hónap alatt. -
#23569 Ott a pont. -
Gyuszopapa #23568 A mikrotranzakciós játékok többe kerülnek még az AAAA címeknél is ha jó játékélményt akarsz.Ha fizetsz akkor könnyebb jól játszani ha nem akkor nehezebb jól játszani. -
CJ4forever #23567 Ne morgolódj, én sem töltök fel több pénzt a már előzőleg taglaltak miatt, pedig félre van parkoltatva nem kevés.
Játszani, mások agyára menni így is remekül lehet :) Úgyhogy gyia... -
tomonor #23566 Te tudod. Legtöbben mindenesetre visszatérnek a játékhoz. -
Bence777 #23565 Hali nekem elegem van a gaméból mer itt minden a zsén alakul ezért én abba hagyom mer én fel nem töltök de dr pepper kódom meg persze nincsen. -
#23564 :DDDDDDDDDD
imádom amikor a honfitársaimat látom játékokban xD -
CJ4forever #23563 Az milyen algoritmus szerint megy, hogy melyik nap vok VIP a bfh.hu-n, s melyiken nem?
Mert egyik nap VIP-re jelöl, rá két napra vissza vonja. Egynehány nap múlva megint, sztán vissza... ??? -
#23562 Akkor én jól le vagyok maradva :) Azt tudom, hogy karácsonykor volt még,azóta nem is gondoltam rá, de azt hittem,hogy tart még. -
Pat10 #23561 Hogy lehet átállítani azt hogy pl. az egyik fegyver ne a 2-es szám legyen hanem a g-betű?? -
tomonor #23560 Szép :D
Magyarok! \o/ -
tevel #23559 piros x-re nyomsz a böngésző jobb felső sarkában. :) -
Pat10 #23558 Hogy kell azt hogy ha valaki kártyával fizet és már megadta az adatokat és most kell kiválasztani az összeget, hogy kell visszalépni hogy kitöröljem az adatokat? vagyis hogy tudok visszalépni? -
Pat10 #23557 Valaki fizette már bánkártyával? Nem veszi le folyamatosan a pénzt? -
tomonor #23556 Már csak 2 helyen lehet szerezni Dr.Pepperes Legionnare/Desert fox rucikat: Amazon.com és Gamersgate. Starter packokba árulják különleges GL-ekkel, de pénzbe kerülnek. Ráadásul meg csak amerikaiknak árulják. -
tomonor #23555 Nem, nem lehet. A dr.pepper promóciónak vége, kódot még lehet szerezni, de beváltani már nem tudod. -
tevel #23554 Azt mond meg, hogy hol lehet beváltani, mert a Dr. Pepper promóciós oldalán már nem. -
Pat10 #23553 hol? -
#23552 Nem,mert ahhoz meg kéne innom egy Peppert,de viszont vannak oldalak, ahol lehet licitálni (pénz nélkül) -
#23551 vagy én, vagy te maradtál le valamiről! :)
Esetleg tudsz dobni egy ea promóciós kód beváltó linket? -
Pat10 #23550 milyen kód? és hogy lehet beszerezni? :D -
#23549 Amiről Tomonor beszélt,a Dr. Pepper szettek,azokat igazából még most is belehet szerezni ingyen,csak kód kell hozzá. -
Pat10 #23548 Ilyenek már nem is lesznek? pl. ingyen szett? -
Pat10 #23547 Mármint úgy hogy azzal az url címmel amit oda kirak nekem alul? (hogy küldjem el barátaimnak stb....) ...?? -
#23546 micsoda motiváció! :)
Pat10 te meg csinálj új accot és akkor mindegyikre megkapod majd a bónuszokat. -
tomonor #23545 hát ööö, ilyen a p4f market. Jobb ha hozzá szoksz, itt minnél később veted magad bele a játékba, annál több jó dologról maradsz le. Én 1 hónappal később kezdtem a játékot a CB után, szerencsére csak 200 BF-ről, meg pár medálról maradtam le. Te... Nos, mivel 2 évvel a megjelenés után, durván számítva 30 000 ingyen Funds-ról maradtál le, az ingyen Dr.Pepper ruhaszetteket bele se számítva. -
Pat10 #23544 Tiszta szánalmas az egész... pf kb. 2-3 nappal hamarabb akarok 4. hőst és akkor nem kellene fizetnem.... Nem is fogok inkább,nem érdekel. -
66zio #23543 Best Banner Maker 3.7 (BBM)
-
tomonor #23542 ms paint -
Olirotor #23541 nem tudja vki hogy melyik program a legjobb a banner szerkesztéshez??
-
tomonor #23540 ez csak a maradékból jött össze :D -
#23539 azt az 1000000 forintot okosabban is elkölthetted volna
! :D -
tomonor #23538 Pénz. No meg, ennek alapba így kellett volna lennie. A marketing mindig is megpróbálta eltitkolni az EA elől (ezért se reklámozták nagyon), de előbb-utóbb úgy is kiderül minden. -
#23537 miért jó nekik,hogy 4 helyett most már csak három karaktert lehet kreálni? szánalmas -
#23536 Aham. Akkor ez nekem is uj. -
tomonor #23535 Nem egészen. 4 hőst most februárig lehetett ingyen kreálni. Mostmár csak hármat lehet, 4.-iktől fizetni kell, ráadásul a réginek a 3-szoros árát.
Ez van. Sprite. -
#23534 Mindenkinek 4et enged, utana kell fizetni a slotokert. -
Pat10 #23533 Az miért van hogy az egyik barátomnak engedett 4 hőst, úgy hogy nem kellet fizetnie? nekem meg csak 3-at enged? -
Pat10 #23532 Azt pont megvettem :)